89387
PlayStation3
-
#59964 a menü 1080 p volt
-
#59963 1 éve így van minden a gépen .most a menü is már 720-ba megy,és jó is minden.de eddig úgy volt,hogy menü full hd,a játék meg amit tud.1 megoldásnak ez super amit mondtál(köszönöm)de az eredeti felállásnál van valami probléma.eggig jó volt minden -
#59962 igen,mert a játék valszeg átvált 720p-re,a menü meg lehet,hogy vmi interlace módban van(576i,1080i) -
#59961 kdl 40 v3000 sony lcd.annak tünik
de csak a menüben?
-
#59960 nem felbontásprobléma? min hajtod? -
#59959 a jelenség:fehér csíkok ugrálnak a kép bal oldalán,az írások a menüben lilás szinekben úsznak,olyan mint amikor a tv feltöltődött. játék indítás után a problémák megszünnek.ez csak a menüben van.remélem vihetem a szerelőhöz,mert garancia már nincs rajta.szerintetek mi segtene?
-
#59958 sziasztok!2.70 frissítés,úgy néz ki,hogy elrontotta a gépet.aki még nem tette fel ,az ne is tegye.valaki találkozott a frissítés óta furcsaságokkal?
-
Chris Lowe #59957 Huh?
Én kavarodtam el vagy a Worms ps3-on magyar nyelvű? Ami store-on vetted? -
#59956 sztem azért szüttyög 2 órát,mert belekódolja a feliratot a filmbe...használd inkább a aviaddxsubs nevű progit,az csak összefésüli a kettőt,kb fél perc alatt... -
#59955 na hétvége, ami lesz biztosan:
- watchmen: the end is nigh
- worms magyar nyelven :)
- untold legends
- ps2: ace combat 4
- és a kötelező tiszteletkör: kz2 + re5 -
#59954 de Te most nem Chinatown Wars-ozol? -
Comet crash még passz kevés a vélemény (vagy rossz helyen keresem). De mondom a legjobb, hogy végre teljes sebességgel zakatol a net a ps3-mon + böngészőt is pimpolták + xmb is mintha gyorsabb lenne kicsit. Szóval dolgoznak a fiúk, én is dolgozok, mindenki dolgozik :)
Jövő héten jön még pár cucc aztán böjt júniusig -> inFamous, Prototype (bár ez gyanús), esetleg Red Feksün, Bayonetta meg nem tudom mikor jön, de az a legvárósabb. Tavalyi év erősebb volt. Bár ha a Quantum Theroy-t + Heavy Rain-t kidobják :) -
Foxhound1980 #59952 Blacken én anno konkrétan besz-rtam. Az valami elképesztő tech bravúr volt. A start menü és a zene omg... -
#59951 na lássuk, mai recenziók
- Red Faction: mondom, fracture-el kellett volna kombózni, félő h unalomba fog fulladni + ezek a járművek is úgy mennek át a 3 méteres betonfalon, mint kés a vajon...
- Army of 2: még mindig zsír, ingyen bónuszpályák rulez!
- Black: jó ez, csak szar a BC, meg lassan fordul, amúgy durva mit ki nem hoztak a ps2-ből
- Orange Box: na, rég volt már az a HL2, hangulat ezerrel :)
- Untold Legends: ps3 nyitócímhez képest, le a kalappal, fullzsír, offline coop remélem van! még online is tolták :) -
#59950 köszönöm a választ
még nem próbáltam ilyet
-
Demeter #59949 Srácok aki használja felirat égetésre az AVI ReComp nevezetű progit ahhoz volna egy kérdésem. "Normálisnak" nevezhető ha egy 700MB-os Avi-t két és fél óráig csinál meg a progi? Vagy lehet én nem állítok be vmit jól? Amúgy a progi maga baró (főleg, hogy magyar) csak nekem egy kicsit sok az a két és fél óra mire rákarcolja a feliratot.
Thx! -
Chris Lowe #59948 Igérem utoljára, de ez talán érdekelhet pár embert. Shopto-n 1900,-ft a Lair.
balla27: természetesen kártyával kell fizetni, mint ahogy minden külföldi rendelés esetében. Ha megrendeled levonják a játék +ptk árát aztán már csak a postást kell várni. -
Foxhound1980 #59947 Ketté kell vágni. 4GB + ami marad. -
#59946 akkor hogy lehet hd filmet pendriveról nézni? 8gb-os filet nem lehet fat rendszerűre másolni úgy tudom -
Foxhound1980 #59945 Nem. -
#59944 Ahogy olvastam ma a hozzászólásokat, láttam, hogy EmThor írt az új FW-ről. Gondoltam kipróbálom, hátha vinni fogja a filmeket, amik eddig nem mentek. Nem sok esélyt adtam a dolognak, de szerencsére csalódnom kellett. Az eddig nem játszott avi-kat simán elindítja a gép! -
qper #59943 még egy videós kérdés aztán ígérem, lelövöm magam:
felismeri a pendrive-on levő adatokat a gép ha azt NTFS-re formázom? -
#59942 Köszi! -
#59941 és itt utánvét kell fizetni?vagty kártyával vonogat?
-
Chris Lowe #59940 Miva??? Hogyne lehetne. Az elöbb leírtam, a kormányhoz van alapból 2 műanyag csavarral akárhova odafogadhatod, a két külön vásárolt satu az eszkábált falaphoz kell. Nekem tök stabil. -
Chris Lowe #59939 7,50 CAD azaz kábé 1500,-ft.
-
#59938 Mennyi onnan a szállítási költség? -
Immigrants #59937 Szóvall nemis lehet lefogatni simán?Csak ilyen odateszem az HEHE -
Chris Lowe #59936 Írtam, hogy a videogamesplus minden napra akciózik valamit, reménykedtem vagy a Grid vagy a Ferrari Challenge akcióban, erre már a második nap a Ferrari van leakciózva! Mázli! :D
Ráadásul ugye usa régiós megy vele a DLC. :)
Egyébként valaki próbálta már? Milyen? -
Chris Lowe #59935 Én vágtam neki egy fa lapot, akkorát mint az ikeás tv fotelem kartámlája U alakban, vettem két pici satut amivel a kartámlára fogatom az U két száránál és a Logitech kormányt rá lehet fogatni. Tökéletes, egy probléma van csak, hogy mindig ha kiszállok a fotelból akkor le kell csavarozni a satut, mert különben nem férek ki. Szvsz ez a legegyszerübb megoldás. -
#59934 tényleg baromira szép.. de nem értem, hogy kiadás után miért fejlesztik a motort.. 2 lehetséges magyarázatra tudok gondolni:
-erre a motorra építik (illetve a továbbfejlesztett változatára) a következő részt is
-valami szép kis patch-ben beépítik a játékba, de erre nem sok esélyt látok. de végülis majdnem teljesen mind1, egyszerűen annyira jó a grafika, hogy eszembe nem jutott még egy pörgős multimeccs közben soha, hogy azon gondolkozzak, hogy miben lehetne mégszebb :) -
Immigrants #59933 Ezt:Logitech Driving Force Wireless (PS3)
hogyan lehet lefogatni és fára is lehet?(A szimulátorom(1.) abból lesz) -
#59932 a KZ2 4d demó kapcsán,feltűnt,hogy jóval szebb textúrák vannak benne,mint a játékban,állítólag van egy-két effekt ami a véglegesből kimaradt időhiány miatt....gondolom a köv motor még keményebb lesz....
csekk -
#59931 20 ropi kegyetlen korrekt érte... már-már ajándék s unatkozni nem fogsz:P -
#59930 Aztán nehogy valami csajt válasszá! -
Foxhound1980 #59929 Na, este megyek Platinumba. Huhh de készvagyok már g.ci :DDD -
Foxhound1980 #59928 Hátha vki elémvágna egy régóta várt anyagot, ami pl vagy egy GTA vagy egy MGS felőlem akár még Jessica Alba is a lábaim elött heverthetne :DD Hát hülyék ezek :DDD -
#59927 Ez egy baromság. Fordítva kéne lennie a két számnak... :D -
#59926 index-hancu cikk? no comment... -
#59925 Ezt könnyen meg lehet magyarázni. Láttál már angol nőket? :D