PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ha a Qore is úgy akarja, idén lesz mellé killzone 2 multi béta remélem.

addig a kz1-et be kéne fejezni, 60%-nál vagyok kb.

ja, hol a mókus hajába van a qore home béta kódom??

predator0
Én a GTAIV óta nem hiszek a világmegváltásban játékok terén 😄 Legalábbis nem merek annyira várni semmit.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
11.26. FW 2.53

január is erõs lesz, skate 2, gyûrûk ura: conquest, február SF4, Killzone 2, Bayonetta...

hát baszki láttam a minap egy 720p-s KZ2 gémpléjt, nem a szokásos pályán ment hanem valami olyanon amit eleddig nem nagyon mutogattak. Elképsztõen néz ki a stuff. Az a képi világ amit az prezentál egyszerûen semmihez nem fogható.

predator0
Mindenféleképpen kell a lemez. Ha teljesen fel lehetne installálni a játékokat utolsó byte-ig akkor is kéne.

Nem rossz, majd megnézem PC-n.Szerintem a God of War 3 meg Killzone 2 lesz világmegváltás, GT5-rõl nem is beszélve😉)

ToshiBá
semmi. de most akkor kell a lemez vagy nem?

Live: DoZeR 982

predator0
Akkor félreértettem akkor. Nem rak az fel semmit se. Akkor a hátára is rá lenne írva, hogy ennyi meg annyi hely kell neki és nincs, különben bárki beszophatná, hogy nem megy neki.

predator0
1. Úgy, hogy felinstallálód a letöltött tartalmat. Így akármelyik accountból elérhetõ elvileg.
2. A színe.
3. Mert anélkül nem tudsz játszani.
Bocs a hülye válaszokért 😄

Micsoda? A Drake? Te a Falloutból csináltál képet, itt van fotó is elöttem.

Thriller. Heavy Rain mellett a 2. (vagy az elõ, kinek mi) világmegváltás.
KATT

ToshiBá
Sziasztok! Ide is felteszem kérdéscsomagomat mérlegelés elborításához.
1 : (PSN Tudom, hogy ide regelhetnek kis országunk fiai csak storeba nem.) Ha a gépen 2 accot használok és mondjuk extra cuccokat töltök le a játékokhoz akkor hogy viszem azt át a ténylegesen játékra szánt "hazai" acc-ra?

2 : Nem óhajtok háborút genereálni de most tényleg. Mi a különbség? Árban nem rossz már ez sem de játékok (pláne Magyar felirat/szinkron) terén kissé idegenebb nekem.

3 : Játék "install" ezezmi? És minek? Nem kell a lemez játékhoz vagy mi?

UI: Nem szeretnék "Olvasd el a FAQ-t" válaszokat kapni. Tapasztalatból kell nekem a válasz nem "netrõ összeolvastam biztos jó"...

Live: DoZeR 982

Valamennyit biztos hogy felrak a gém.

EmThor
nekem annyira nem jött be a dark knight, 8 gigás 720 rip 19" lcd-men azért nem volt rossz, tévére már nem raktam ki a képet (dvi-hdmi) mer lusta voltam ágyból nézni 😄

dead space magyar felirattal az igazi, demóban sajna nem lesz olyan rész szerintem, ahol zero-g-ben és vákuum-ban vagy O_o

PS télen az igazi, jól fût.

Killzone 2-meg multi miatt lehetne install. Ja, topik gazdát banner ügyekben meg kéne keresni.

predator0
Dehogynem, múltkor csináltam is róla képet 😄

Ez milyen gém???<#nemtudom>

Game databan nem mutat semmit.

szerintem játékindításkor ideiglenesen felpakol pár megát vinyóra, ugyanis elég sokáig tölt az elején. de lehet nem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Lehetséges de passzolom ezt. Egyet biztosan tudok: ha a végét járja, ha nem én megyek az Alan Wake megjelelnése elött 1-2 nappal egy 360-ért. <#finom>

4 órája szedem, 80%-on van😄D.Jó lesz a kövi év már látom.Uncharted 2, egyre jobb multiplatformok, olcsóbb gémek..

Ez igaz, de ugye egyre jobbak rá a programok, X360-nak már lassan ez a vég, PS3-ban meg azért van még tartalék.Nem flémkeltés, csak én így látom.

Te állat 😄DD

Jaa, LOL. 2009? Nem lesz sz.r. KZ2 tuti kijön, a Heavy Rain is majdnem biztosra vehetõ és talán a GOW 3 is befut, bár arra sok esélyt nem látok. Jó év lesz 😊

Fox!!Leszedem a Dark Knight BD rip-jét/ 38 giga / csakhogy megnézhessem, hogy ez milyen képrnyõs😄.Szeretem a free leech-et😊)

predator0
Az, hogy mi lesz a Sony éve nem a Sony fogja eldönteni elõre...

Ez a trendi😄.Uncharted Sony studiós nem?MS2 is telepít vagy a többi Sony-s stuff?

Meg is van az eredménye. A texturák helyenként úgy késnek a betöltõdéssel mint annak a rendje.

Az oké, de ne erre válaszolj😄D

predator0
Én azt nem vágtam sose, hogy Uncharted egy dekát nem telepített, de annál sokkal szarabban kinézõ játékok igen.

Sztem cache lesz, ha nem lesz install. Valaminek lennie kell mert kizártnak tartom, hogy egy 2009-ben megjelenõ stuff valami módon ne gyorsitótárazzon, pláne PS3-mon.

Azért a 2008 csak kezdetben a Sony éve.Igazán jó csak a jövõ év lesz

Igen ez egy érdekes dolog. Mondjuk szívesen meghallgatnék egy szakit, hogy mi a 2 közt a különbség azon kivûl, hogy az egyiknél van install a másiknál meg nincs ugye.

Jah, elég fura, de szerintem tényleg így lesz!Te hogy érzed Fox?

predator0
Mi az, hogy tényleg? Az IS! 😄
Fox: Ez a cacheléses dolog eddig is eszükbe juthatott volna 😊

Ááhh de imádom azt a már-már mágikus kulcsmondatot. <#nevetes1>

Jó szórakozást!
Ha eladod, késõbb meg fogod bánni.
2009. év tényleg a Sony éve lesz!!

Állítólag nem lesz install a KZ2-nél. Sztem lehetne, ha más nem akkor legalább opcionális.

Szerk: bár lehet install nem, de HDD cache foglalás lesz mint a Fallout Mortál párosnál pl.

Jó válasz 😄D

predator0
Szerintem: El fogod adni pénteken, aztán sírva rohansz majd a boltba, ha kijön a Killzone 2.

greyfox
Az sajnos ugyanaz 😞

Steam: greyfox

Szintén zenész!!Én is vártam már.Biztos rohadt jó.PC-n toltam, állam leesett!

greyfox
Anno csak a demot nyomtam belõle, úgyhogy valóban 😉

Vagy a joy!

LOL

predator0
Az Uncharted biztos sokat fejlõdött 😄😄

Örülök neki. Még nem szerzem be, de egy próbát akartam tenni vele eddig is.

greyfox
Ma én is jól szemügyre veszem mennyit változott a ps3 mióta legutóljára a birtokomban volt 😊
Ebben segítségemre lesz egy 60gb ps3, 37"lcd, uncharted teljes játék, egy bluray film, és egy két demo (mirrors edge, dead space, valkyria chronicles.)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a store - xbm mennyit változott.
Mit lenne érdemes még kifigyelnem?
Remélem nem kell pénteken túladnom rajta 😊

Ma jön Dead Space demo Store-ra!!!!

carterx
Ez tök egyszerûnek tûnik,na majd nekiugrok miest megjön a vinyóm.
Addig is köszi a segítséget!

OliApa
A menüben van backup, elõtte törölj le minden felesleges szart (pl. demók) és mentsd ki pendrájvra vagy a vinyóra, ha onnan is le tudod szedni külsõ rekkel. Majd a PS leformázza.