89387
PlayStation3
  • DoNorBi
    teljesen igaz,ezt nem vettem figyelembe
  • EmThor
    ssh :D thx
  • balla27
    valaki gta multi most?
  • predator0
    Szép gyűjtemény a semmi felhozatalból! Van köztük egy Joker is, ahogy látom :D (EyeCreate)
  • EmThor
    most nem sry

(ték)
  • balla27
    látom megvan a gta.egy deathmatch?
  • EmThor
    Persze h nem játszol, mert tudjuk, a gépre nincs játék!

(ami még nem lehet a képen: HAWX, Eternal Sonata, CoD4 + ~40db PSN játék + ps2 anyag)

• predator0
    Jó, hogy szóba került a playstation card (vagy portable id, ahogy ők hívják), mert nem is olyan régen fejlesztették tovább és már a trófeák is látszanak benne.
    A magyar store elsősorban attól függ, hogy itt hányan vásárolnának róla, úgy hogy az nekik is megérje. A játékárakról annyit, hogy az EA-nak most is van akciója, amiben elég sok játékot 3000-4000 forintért kapsz meg. Egyébként nem a SONY miatt kerül egyes helyeken ugyanaz a játék 18 ezerbe, máshol 13-ba.
  • NEXUS6
    KZ2-ben megy, mással mostanában meg nem jáccom!
  • balla27
    hála istennek megjavult a dolog.valami felbontás baj lehetett.aliennek igaza volt.ezúton is köszi alien
  • balla27
    az biztos ,hogy a ps3 megérte az árát.nagyon
  • EmThor
    eredeti problémádra visszatérve javaslom nézz körül külföldi fórumokon is a hibásnak vélt 2.70-es FW-ed ügyében, nyilván ott több a tapasztalat
  • balla27
    in game zenét próbáltam,de az nekem nem megy.pl:
    gta alatt.az érdekelne
  • EmThor
    Nem csak erről van szó, hanem amit a hálózatos résszel is csináltak most például. Biztos Ti is gondolkodtatok rajta, most h a mai igényeknek megfelelően létrehozták a Trófea rendszert, In-Game XMB-t, rezgés, stb. és ennél sokkal több (fotóalbum, külön szoftver, teljesen ingyen!, stb.) és most már "ráértek" finomítani, itt a jutalomjáték.

Biztos van egy roadplan-jük, hogy mikorra mit szeretnének elérni, de úgy érzem még lassan 2 évvel a PS vásárlása után, hogy folyamatosan jobb és jobb gépet kapok a pénzemért, a nélkül, hogy költöttem volna rá (nem a játékokról, magáról a gépről, hálózatos szolgáltatásról beszélek).
  • balla27
    mi lesz az a game google?ezek azok a dolgok amikről még nem hallottam
  • NEXUS6
    A gép kiadása óta megjelent néhány új funkcuió, amit biztosan használtam:
    - Divx lejátszás
    - in game Xmb
    - fájlok, progik csoportosítása 1 könyvtárba
    - in game zene lejátszás
    - PhotoGalery
    stb. stb stb, nincs kedvem felsorolni.

A legutóbbiba berakták a szövegfájlok másolását lehetővé tevő funkciót is, valszeg ez is hasznos lesz pl levélírásnál, chatelésnél.

Szerintem, te nem is találkoztál a legelső FW-vel és nem is tudod elképzelni, hogy az milyen fapados volt.
  • Csabesz100
    Nekem pl. nagyon hasznos volt a divx codec frissítése, és (ami még korábban jött) a folyamatos filmlejátszás. Ha pl. egy film 2 fájlból áll, akkor nem megáll a kép, hanem folytatja a filmet. Ez szerintem nagyon hasznos!
  • balla27
    de én nem a sonyt akarom szapulni,mert a kedvenc márkám.csak ha már feljött a téma akkor elmondtam
  • balla27
    eltaláltad.nem szoktam ilyeneket nézni a gépen ,mert nem értek ezekhez a dolgokhoz.egy rövid videót 2 órán át raktam fel nagy nehezen.nem eröltetem a dolgot.de ez az üzenetkijelzés tényleg jó lenne,ha kiírná az egészet .meg a playstation card is jó lenne.a card dologban is gondolhatna ránk a jó öreg sony,mert ami jó az nincs soha nálunk.de ugyanazt a lóvét kifizetem neki ,mint a fejlettebb országokban ,ezért nekünk is járna a magyar store.vagy legyen minden ,kurtább(pl.játék árak is)
  • Alien!
    mivel egyre jobban optimalizálják a cuccot,egyre gyorsabb és stabilabb lesz az egész,kerülnek bele kényelmi funkciók,mint a game google search,meg hasonlók....de ha neked ezekből semmi sem hiányzik, akkor sem leszel kevesebb ha letöltöd....
  • predator0
    A hasznosság relatív dolog. Ami neked haszontalan, az lehet másnak hasznos. Pl. EmThornak az hasznos, hogy frissítették a divx codecet. Neked, ha nem nézel ilyen tömörítésű filmeket, akkor érdektelen.
    Én egy normális új üzenet kijelzést szeretnék végre látni :)
  • balla27
    ez a worms ingyen van?
  • EmThor
    ja, Worms PSN-ben csapatot csinálsz és keresd ki a Hungarian nyelvet hozzá :)
  • balla27
    1 funkciót írj nekem ,ami hasznos.és most érdeklődésből kérdezem,nem kötözködni akarok.lehet akkor valamit én nem tudok a gépembe.én csak ezt a chat funkciót láttam változni.nekem nem tünik gyorsabbnak a trophy behozatal.letöltést még nem néztem,de szerintem a 2 mbites netemen nem lesz sok a változás.
  • Alien!
    sry,nem figyeltem rendesen a fullhd-val kapcsolatban....sztem 82es a legkisebb....
  • shevy
    mutatnál egyet? én 66-osba csak hd readyt találok, ami full hd az monitor
  • NEXUS6
    Hát sajna tényleg van mit fejleszteni. Mondhatni nem is csoda, hogy egyesek annak idején temetni akarták a PS3-at.

Az új funkciók meg lehet, hogy először feleslegesnek tűnnek, de aztán mégiscsak előfordul 1-1 eset, amikor meg jól jönnek. Jobb lett volna, ha ezek 1-2 évvel korábban már megvannak azért, de hát a Sony hosszútávra, 10 évre tervez. Mert ugye Kaz is megmondta, hogy ha olyan lenne a gép, amiből azonnal ki lehet hozni a maxot, akkor mit csinálnak a fejlesztők a köv 9 évben!???
  • predator0
    Pedig hidd el, hogy nem uncsiból adnak ki havonta legalább egy frissítést, hanem mert törödnek velünk!!! (van mit javítani, fejlesztgetni inkább.... :D)
  • NEXUS6
    Nekem a legutóbbi FW frissítésekkel eddig csak pozitív tapasztalkataim vannak. Végre használható sebességgel megy a PSN, a Store, a letöltés, az XMB is észrevehetően gyorsult, amikor játékok közben előhívja a zembör. Eddig pl nem is néztem más profilját soha, mert egy örökkévalóság volt amíg letöltötte.

Összehasonlíthatatlanul jobb, mint amilyen pl a megjelenéskor volt.
  • 5c0rp330n
    51 cm-be mondjuk egy fullhd tv-hez közelebb kell ülni, mint egy monitorhoz, hogy rendesen lásd :)
  • Alien!
    51cm-től már vannak...

btw mostanában nekem is néha elveszi a menüben a képet a gép,aztán mintha újrakalibrálná visszaadja...ez már az új fw előtt is jelentkezett,és ráadásul nekem van közte egy erősítő,szal nemtiszta miért történik.
  • shevy
    66cm-es full hd tv létezik, vagy csak 82-től van?
  • balla27
    itt is az volt.csak 1.5 év alatt nem csinált nekem ilyet.
    eddig minden hibátlan volt nálam.azt hittem a frissítés miatt van.szerintem a frissítésnek sincs semmi értelme.én soha nem látom a különbséget .csak ezek a plusz funkciók ,amiket én még soha nem használtam
  • balla27
    nem fogod elhinni,de most jó.remélem így marad.nagyon köszönöm a segítségedet.kábelt nem cseréltem.azt hittem a tv-nek lett valami baja.
  • tarti19
    nekem is szokott zöld csíkok megjelenni keresztben, majd a jelekkel variál a kábel s javítja magát :P
  • balla27
    az én hd kábelem playstation dobozos hdmi kábel, nem hiszem hogy az lenne a baj.de egy próbát megér.ezeket a dolgokat a frissítés óta csinálja.nem hiszem ,hogy kábel baj lenne,de eddig igazad volt mindenbe
  • Ombika
    Ez jelenti azt: (Preplayed)
  • Alien!
    pfff...érdekes..próbáld esetleg másik kábellal ha van otthon
  • balla27
    720 p meg ilyen dupla képes csíkos a kép széle.elég gagyi,és bosszantó
  • balla27
    most betettem 1080 i re .mint amikor nincs adás.olyan csikos