PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mik vannak...Én tuti visszavinném.Szórakozzanak mással.HP+6k.Jéééézus<#wow1>

Igyekeztem😄.Nem jött Dead Space demo USA Store-ra?Komolyan mondom, nekem bejön a Wall-E gém.Ilyenkor kár, hogy nincs az a bizonyos valami, amiért itt a fórumon ban jár, mert simán megnézném milyen😊)

EmThor
ez nagyon meleg 😄

japán home-ban megnéztem a TGS blokkot, hát nagyon meleg! ráadásul anno élõben ment a sajtótájékoztató és még most is egy olyan video montázst láttam, amit még sehol a neten, pl. ott az új exkluzív cím, a Demon's Blade is (japán-február), nagy király!

Kodek vagy transzkódolni kell a fájlt vob-bal.SZVSZ

Csabesz100
Miért lehet az, hogy a ps3-ra felrakom a Dark Knight-ot vob formátumban és megy a film, de nincs kép. Hang az rendben van, de tök fekete a képernyõ! :-( Megnéztem számítógépen is, ott van kép is, csak gyenge a noti és hát... :-) Nincs valami ötletetek?

PS3 ID: Csabesz82

NEXUS6
Mivanmá itt?
Az ember nekiáll egy kicsit Resi2-õzni és már is szét kell többszáz üzivel floddolnolni a topikot!?;DDD

Nabaxter, tegnap egy 20 perces út után, izé helyett, 1,5 óra alatt hazaérek, köszönhetõen a BKV-nek. Akik szerintem az utolsó utáni pillanatig abban reménykedtek, hogy a tél idén elmarad, amire azért az utóbbi 120 000 évben még nem volt példa, de õk tudják.
Gondoltam levezetés képpen, ha azt a néhány 10 000 zombit, akikkel ezalatt az utacska során találkoztam nem mészároltam le, akkor ideje bepótolnom a Resivel lazítás képpen. Hét körül leültem néhány percre a játékkal, amit háromnegyed egykor abbahagytam. Baxter már megint elloptak az ufók!

Na gondoltam reggel mint mosottxar fogok ébredni, de a Resi még ezt is megoldotta!😉)) Frissen fiatalosan, tettrekészségen pattantam ki az ágyból reggel, hogy még elpusztítsam a Világ maradékát, viszont kár hogy a Resi ilyen rövid, ma kezdhetem újra.

Ja és ha nem tudtátok volna, természetesen 2009. a Sony éve lesz!!! Ugyan úgy, min ahogy 2008. is az volt ugye.<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Petyus_
NE VEGYETEK olyan játékot, aminek nem fehér, Playstation 3 nyomású mûanyagtokja van! Valószínûleg lopott lemezek, netrõl kinyomtatott borítóval... legeslegalja, aki ilyet árul, ez rosszabb mint a warez. Ezen a bolton kívül még a Balázs Béla utcai Console Cornerben találkoztam ilyennel (az egy MGS4 volt). El is vette a kedvemet attól, hogy ilyen sufniboltokban vegyek bármit is.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

EmThor
gametrailers 9.1-et adott a valkyria-ra (8 percben)... a héten történtek fényében azonban hiába próbálnak 'mosakodni' 😊

ha nem tetszik, hogy a GT a boxot hype-olja akkor náci vagy. és határolódj el magadtól <#nevetes1>

EmThor
reggelt,

25$-ért megvásárolható a store-ról HD-ben, 4 giga+ a Dead Space film

új lotr conquest video

gamespot - valkyria - 8.5 pont - "lassú a sztori"

Banano
A játék semmiben? Vagyis mûködik az online mod is meg minden? +ez a végleges verzió? Nem valami bugos szar?
9k-t kértek volna de úgy oldottuk meg hogY HP fõnis rendje +6k .

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Senki nincs fent?

kURVAJÓ EZ A wALL-e DEMO!!pRÓBÁLJÁTOK KI!
jÓCCAKÁT!

A játék semmiben, viszont gyakorlatilag eladhatatlan. Tehát ilyet ha ajándékba is kapnék jó eséllyel vissza adnám <#nevetes1> Mennyit kértek érte?

Banano
:/
Lopott lemezt?Hmm sajnos engem nem érdekel hogy honnan van ..bár a tokja most már idegesít egy picit... :/
A lemez "eredetinek" tûnik viszont német "3éven aluli gyermek" jelzés van..a tokja pedig olasz, kézikönyv mint mondtam nincs , és fóliás ... szóval ez promos ? Miben különbözik?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Átbasztak. Kaptál egy lopott lemezt, 200 forintos BD tokban, füzet nélkül természetesen.
Szerk: a gecik még be is fóliázták, kész <#taps><#violent>

Banano
Igen fóliás és kék dobozos miért?

Többet nem is fogok..

Nemtom lehet hogy nyomtatott... promo miben különbözik?

predator0
Nézd meg jobban a borítóját, fogadjunk nyomtatott és a tokja sem eredeti. Promo, vagy lopott cucc.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Onnan nem szabad vásárolni, még ha személyesen megy oda az ember akkor sem. Nevetséges banda.

Fóliás volt? Meg kék dobozos?

Ment a privi.

\" örökké nem eshet.... \"

Köszi a linket ott tényleg árulnak ilyet. Amúgy néztem guglival de nem igazán találtam boltot. Még 1x thx a linket!

Utánanéztem azon az oldalon de ott már tényleg nincs. De azért thx!

Banano
Megvettem a littlebigplanet-et konzoljatek.extra.hu-s boltban...
harry potter és a fõnix fasza + 6k = littlebigplanet ....
kiviszem a boltból kinyitom a tokot nincs kézikönyv , visszaviszem mondom nincs olyan aminek még megvan? Azt mondta hogy nincs hát mondom ok, haza megyek Gyöngyösre busszal ,nézegetem a tokot, megfordítom erre "gioca con tutto" mondom WTF olasz verzió?Nah egész úton az email szövegére gondoltam amit majd írni fogok nekik...hazaértem, kipróbáltam és a game hálisten német verziójú😄 jobban örültem neki mint az angolnak mivel németet tanulok és tudok is vmennyire....de amúgy ezt nem ártana kiírni a honlapra vagy ott tájékoztatni, mondjuk hülye voltam hogy nem néztem meg de azért honlapon sincs semmi olyasmi hogy "no kézikönyv és olasz"...
holnap jön a wireless router aztán király lesz^^ a game pedig rohadt jó😄.

Nekem van egy használt, de kifogástalan mûködésû és eladó!Írj privit ha érdekel.!Üdv!

Nem hiszem, hogy jobb.X-Tatic Dolby minõsítést kapott és az elsõk között van simán hangzásban😉

OliApa
Ja. A Turtle van helyette. Drágább, jobb.
predator0
Ott én nem találtam, szerintem már nem árulják.

predator0
Tán itt a legolcsóbb. Viszont ha google-val keresel kidob azért pár találatot, ahol lehet venni.

OliApa
Srácok nem tudnátok segíteni abban, hogy vajon honnan tudnék beszerezni PS3-hoz egy Sharkoon féle X-Tactic 5.1-es fülest? Csak mert sok jót hallottam felõle de nem vágom, hogy hol lehetne kapni.

Thx!

baggins
Igaz, orvoslom is a hibát. <#nyes><#eljen>

Ombika
Hireltech Kft

Volt mar vkinek veluk tapasztalata gariztatas terén?

predator0
FAQ-t már csak azért is érdemes elolvasni, mert véletlenül beugorhat egy késõbbi probléma során, hogy én ennek a megoldását minthogyha olvastam volna valahol...
Amúgy azért szar, mert kevés benne a kép és azok se meztelen nõk 😄

Ombika
Az aszfaltrol en is onnan huzom! 😊

baggins
Megnyugtatlak, a FAQ tapasztalatból íródott. Mondjuk az olyan embereknek, akik szeretnek (és tudnak) olvasni egy kicsit...

LOOOL

erik10
De még mennyire. 😊

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Igen, kb én is így látom.

predator0
Azért nem mindegy, hogy öri hari, vagy höri ari 😄

aabelus
szar a grafika, de nekem tetszik a játék

avengir: 😊))

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

avengir
Telefánt jobb mint olifánt <#whatever>

https://hotshu.wordpress.com/

predator0
Az olifánt volt. Telefánt, sírok 😄

avengir
ebbe le lehet majd dobálni frodóval a telefántot? vagy csak a film szerinti csaták lesznek?

EmThor
ja, most vasárnapi rész, ez az elsõ "igazi" érzelme. komolyan egyetlen sorozat, amelyiknek mindegyik része zsír. bár az új heroes se vót rossz!!

ja home: ugye 3 gigát lefoglal elõre - na most fõtéren is ott vannak a videók, amiket mindig letölt elõször, és onnantól megvan az újabbig. úgy tudom elképzelni, hogy ne hízzon, hogy van egy park1.mp4 nevû video, amit mindig letölt és felülírja a régit. egyik játék letöltésekor viszont fagy és a japán szerverek is messze vannak, EU béta jó lenne.

avengir
Azért ez erõs túlzás. X360ba van még 3 max. 4 év, de az MS jelenlegi álláspontja szerint 3. A PS3omba sztem még 5-6, de 5 tuti 😉

Dexter kicsit bepipult 😄 Ez a 3. évadból van?

EmThor
KZ2-t akaruuuuunk 😊

EmThor
LotR: Conquest video kollekció

várom a cuccot és tudom, hogy ratyi sz@r lesz, és nem azért mondom ezt, hogy majd jól meglepõdjek, hogy nem, hanem mert láttam milyen hülye az AI, stb...

pandemic fejleszti (sw: battlefront, mercenaries) , szerintem mercs 2 motor, grafika így elsõre 7, harcrendszer kicsit sekélyes, rövidnek ígérkezõ akár co-op single és egy kb. 8 pontra vehetõ multi rész... meglássuk!

predator0
Pedig már jöhetne, mert annál elõbb lesz kint a publikus verzió is.