PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
japán home-ban megnéztem a TGS blokkot, hát nagyon meleg! ráadásul anno élõben ment a sajtótájékoztató és még most is egy olyan video montázst láttam, amit még sehol a neten, pl. ott az új exkluzív cím, a Demon's Blade is (japán-február), nagy király!
PS3 ID: Csabesz82
Az ember nekiáll egy kicsit Resi2-õzni és már is szét kell többszáz üzivel floddolnolni a topikot!?;DDD
Nabaxter, tegnap egy 20 perces út után, izé helyett, 1,5 óra alatt hazaérek, köszönhetõen a BKV-nek. Akik szerintem az utolsó utáni pillanatig abban reménykedtek, hogy a tél idén elmarad, amire azért az utóbbi 120 000 évben még nem volt példa, de õk tudják.
Gondoltam levezetés képpen, ha azt a néhány 10 000 zombit, akikkel ezalatt az utacska során találkoztam nem mészároltam le, akkor ideje bepótolnom a Resivel lazítás képpen. Hét körül leültem néhány percre a játékkal, amit háromnegyed egykor abbahagytam. Baxter már megint elloptak az ufók!
Na gondoltam reggel mint mosottxar fogok ébredni, de a Resi még ezt is megoldotta!😉)) Frissen fiatalosan, tettrekészségen pattantam ki az ágyból reggel, hogy még elpusztítsam a Világ maradékát, viszont kár hogy a Resi ilyen rövid, ma kezdhetem újra.
Ja és ha nem tudtátok volna, természetesen 2009. a Sony éve lesz!!! Ugyan úgy, min ahogy 2008. is az volt ugye.<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ha nem tetszik, hogy a GT a boxot hype-olja akkor náci vagy. és határolódj el magadtól <#nevetes1>#nevetes1>
25$-ért megvásárolható a store-ról HD-ben, 4 giga+ a Dead Space film
új lotr conquest video
gamespot - valkyria - 8.5 pont - "lassú a sztori"
9k-t kértek volna de úgy oldottuk meg hogY HP fõnis rendje +6k .
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
jÓCCAKÁT!
Lopott lemezt?Hmm sajnos engem nem érdekel hogy honnan van ..bár a tokja most már idegesít egy picit... :/
A lemez "eredetinek" tûnik viszont német "3éven aluli gyermek" jelzés van..a tokja pedig olasz, kézikönyv mint mondtam nincs , és fóliás ... szóval ez promos ? Miben különbözik?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Szerk: a gecik még be is fóliázták, kész <#taps>#taps><#violent>#violent>
Többet nem is fogok..
Nemtom lehet hogy nyomtatott... promo miben különbözik?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
\" örökké nem eshet.... \"
harry potter és a fõnix fasza + 6k = littlebigplanet ....
kiviszem a boltból kinyitom a tokot nincs kézikönyv , visszaviszem mondom nincs olyan aminek még megvan? Azt mondta hogy nincs hát mondom ok, haza megyek Gyöngyösre busszal ,nézegetem a tokot, megfordítom erre "gioca con tutto" mondom WTF olasz verzió?Nah egész úton az email szövegére gondoltam amit majd írni fogok nekik...hazaértem, kipróbáltam és a game hálisten német verziójú😄 jobban örültem neki mint az angolnak mivel németet tanulok és tudok is vmennyire....de amúgy ezt nem ártana kiírni a honlapra vagy ott tájékoztatni, mondjuk hülye voltam hogy nem néztem meg de azért honlapon sincs semmi olyasmi hogy "no kézikönyv és olasz"...
holnap jön a wireless router aztán király lesz^^ a game pedig rohadt jó😄.
Thx!
Amúgy azért szar, mert kevés benne a kép és azok se meztelen nõk 😄
avengir: 😊))
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
https://hotshu.wordpress.com/
ja home: ugye 3 gigát lefoglal elõre - na most fõtéren is ott vannak a videók, amiket mindig letölt elõször, és onnantól megvan az újabbig. úgy tudom elképzelni, hogy ne hízzon, hogy van egy park1.mp4 nevû video, amit mindig letölt és felülírja a régit. egyik játék letöltésekor viszont fagy és a japán szerverek is messze vannak, EU béta jó lenne.
https://hotshu.wordpress.com/
várom a cuccot és tudom, hogy ratyi sz@r lesz, és nem azért mondom ezt, hogy majd jól meglepõdjek, hogy nem, hanem mert láttam milyen hülye az AI, stb...
pandemic fejleszti (sw: battlefront, mercenaries) , szerintem mercs 2 motor, grafika így elsõre 7, harcrendszer kicsit sekélyes, rövidnek ígérkezõ akár co-op single és egy kb. 8 pontra vehetõ multi rész... meglássuk!