PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#52638 hsz-re tudsz valami megoldást??
a román mindenit:
- fracture: 23 font
- far cry 2: 25 font
- fallout 3: 28 font
szerintetek? a román mindenit! resistance 2 lesz az utolsó, hogy újonnan megveszem, többivel várok 1 hónapot! így lemegy az ára b+ (40 font a teljes ár ti.)
Miközben jön kifelé a boltból hangosan ezt benyöghetné:
"Ide se jövök többet, már a sarokról bûzlik az egész, szar az egész amúgy is!"
Aki benne van írjon privit 😄😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Hát de legalább a lemez eredeti ..a game meg rohadt jó még mindig azt mondom😄.Hálisten ps3-on nincs warez..mert képesek lettek volna arra is hogy leszedik a netrõl és rányomják a feliratot a lemezre ...tokra meg már most is megy..+ a fólia is..::/..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Õ a csodafegyver, veszélyes mint Rambo lehelete!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
visszavenni meg fõleg nem fogják..de azért zaklatom õket egy raklap email-el meg néhány telefonnal😊..érdekelne hogy mit mondanak rá ,, csõ, elárulnád nekem mért nyomtatott a borítója/ mért német a game / miért kék fos szinû tokban van?"😄.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
tegnap még ideges voltam de ahogy leültem LBP ezni megnyugodtam.😄..egyébként soha többet nem vásárlok onnan..az viszont érdekelne hogy h értitek azt hogy ,,lopott?" tescoba bementek kilopták és eladják vagy mi?😄
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Érdekel valakit AVP 2 DVD/díszdobozos/.2 DVD-s, párom eladná, hogy legyen pénze/ünk😊
Monnyuk szerintem a játék demoja elég gyenge. PS2 színvonal, pénzt nem ér, bár valszeg ugyan ezt mondod Te is a Valkyriáról!;DDD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajnos a BD rip-en se teljesképernyõs, váltakozik.Viszont észrevettem, hogy szebb a kép/de lehet csak a lejátszó miatt/
Fent van gépen a psx-es Medievil de nem tudom elmenteni.Tudnátok segíteni?Memkarira akarja menteni.Valamit létre kell hozni?
Megnéztem a Dead Space demot.Hát ez nem jött be.Amúgy se jönnek be a sci-fi-s dolgok, de nagyon szépen meg van csinálva, úgyhogy vegyétek vigyétek a gémet😊)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az életeddel jáccol, fiam!
😉))
Mondasz itt összevisszaságokat!
Amúgy kibaxott kemény egy stratégia, persze ha azt sem szereted, akkor magyarázhatok, mint Jodamester Feketelacinak, hogy nem a méret a lényeg!
<#nyes>#nyes>
Amúgy a mangát se szeretem😄D
Olvasd el ezt.
Más kérdés, hogy én sem veszem meg, de attól még annak, aki szereti ezt a témát biztos baromi jó játék. Nem lehet minden agyatlan lövölde 😊
PS3 ID: Csabesz82
jövõ héten állítólag game.co.uk-ra lesz 5£ @ 30£ kupon kód, tavaly azt mondják volt ilyen, remélem igaz
ez elég kemény 😊

Amúgy LBP-t én 10-ért árulom, fólia nélkül használt, USA, kiskönyv, eredeti tok. (Lassan már így kell felrakni a hirdetéseket, mert neten is mindenki a kamuszar verziókat nyomatja)
PS3 ID: Csabesz82
a home tgs helyszínrõl
szerk.: jövõ héten jönnek (dec. 4?) a GAME.co.uk-ra a karácsonyi kupon kódok, úgy néz ki lesz 5£ @ 30£ cucc!!