PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Megyeget, elkezdtem már, csak még idõ kéne hogy folytassam, de eddig mindig közbejött valami. 😄

Tény hogy beteg egy játék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Azám, hogy megy a Shadows of the Damned ? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Ez megtisztelõ 😊

Nekem magyar accom van, tudom ritka az ilyen 😄 De pont most GTA 5 elõtt nem biztos, hogy sok idõm lesz, de majd szentelek egy kis plusz idõt a pluszos játékoknak 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Anubys
Vadnokedli, neked küldtem privátot.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

DarkSector
Nálad jó helyen van! 😊

Anubys
Használ egészséggel. Joypad-hez kaptam, de angol accountom van nekem is, meg minden haveromnak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kongy
Én lennék az :$ Köszönöm szépen! 😊

DarkSector
Nagyon rendes vagy reméljük olyan ember viszi el aki megköszöni majd. 😊

Vadnokedli
Normál

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Anubys
Gondoltam, akkora jó fej leszek, hogy be sem férek az ajtón. A leggyorsabb magyar account-tal megvert ps3 tulajnak 90 napos PSN+ tagság:
2N3J-DFND-3T6J

Have fun!

Anubys
A Dead Island GotY az normál kiadás vagy Essentials? Ha normal, akkor vinném.

Vadnokedli

Szabi84
azért van hogy a "megjelenéskor" tudjál vele játszani

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Pontosan, a kérdésben a válasz.

kirol
Elõrendeltem a Rain -t, mondom nemsokára úgy is megjelenik. Erre engedte letölteni.
Most ez mi, hogy kész a játék itt van a gépemen, de csak október 2 -tõl lehet vele játszani, mert azt álmodták meg. Ha egyszer készen van miért kell addig várni a megjelenéssel?

kizárólag eladóak!

davidka003
Nem tudom neked hogy sikerült én pár hete nézelõdtem és a legolcsóbb játékok is dupla annyik, mint Zavvin plusz még posta is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Áhh, battlefield BC2-õt pont most zsákmányoltam Ebayrõl cakkompakk postával 700ftért)

Csak kíváncsiságképp, ez a kettõ mennyit nyom egyben?😊
Little Big Planet
Ratchet And Clank - Tools Of Destruction

arty
fifa12 csere 007 legendsre?

Forza.

Bocsánat PS3-mindegyik !😄

Kongy
Az az 5000 Ft, együtt a játékokkal 😄

Vadnokedli
És hol a PS3?

Sziasztok ELADÓ PS3!!!

FIFA 11 (kód felhasználva) -1500ft (dvd borítója enyhén kopottas)
FIFA 12 (kód felhasználva) -2500ft (újszerû állapot)
GTA 4 -3000ft (újszerû állapot)

WWE SmackDown! vs. Raw 2011
The Hit Man Edition -3000ft (újszerû állapot)papír tokja picit fakó
(kód felhasználva)

egybe: 5000ft!
Akit érdekel üzenjen privában!

Bil Ur Sag
Motorstorm 1-2-3
Infamous
Little Big Planet
Aline: Colonial Marines promo
MLB 12 The Show
Ratchet And Clank - Tools Of Destruction

Eladó! még mindig (:

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
jah demo.

Szabi84
na megnézem én ezt a dijáblót

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ezmiez? NHL 14 az most mi, 13-tól van trial verzió?

DarkSector
Teljes játékok

Hunter’s Trophy 2 – Australia Unlock
NHL 14 (szeptember 13-tól, triál verzió elérhetõ)
Puppeteer (szeptember 13-tól)
Street Fighter x Tekken

Demó verziók

Diablo3
FIFA 14
PES 2014
NHL 14

PS Vita játékok

Aabs Animals
Kickbeat
Rayman Legends
Sparkle

PlayStation Mobile

Alien Domination
Alien Mission
Alligator of the Caribbean
AnimalCrush
Apocalypse Revelations
Athenian Warrior
Attack of the Black Widow
Hills of Glory: WWII

PS One játékok

Metal Gear Solid Special Missions
Metal Gear Solid Bundle (MGS + Special Missions)

Letölthetõ tartalmak

DanceStar (x6)
Dynasty Warriors 8 (x4)
Grid 2 – Demolition Derby Pack – ingyenes

dzsedi
Garanciás még? Egy szaki biztos jobban vágja.

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap játék közben kifagyott a gép, majd újraindítás után nem olvas be semmit
Megadta volna magát az olvasófej?

Tibi7
Akkor inkább monitort vegyél.
cataflam02
60-70k

One more story

arty
ps3-ra jóaz 😄

Forza.

Vadnokedli
Ez a Panasonic nem olyan jó. <#idiota>

arty
Panasonic 65VT60 !

vagy

konkretizálod a rászánt összeget 😉

Forza.

cataflam02
Sziasztok!
Segítsetek nekem, jó áron milyen tv-t vegyek ps3 mellé ? Ami nem túl drága, de szépen fog rajta mutatni a GTA 5
Elõre is köszi mindenkinek!

One more story

DarkSector
Szerintem jok.

Vadnokedli

Kongy
Zombik konkrétan nincsenek, csak ilyen mutáns-szerû lények 😄

arty
igen, sajnos (rövid ideig)

Forza.

Csacsi
Valaki megírhatná, hogy az Uncharted 2-ben is vannak Zombik?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector

Háháh, sikerült megoldani, nagy most az Öröm.
És a Cuccok is mindegyszálig megmaradtak az Accon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha felrakok egy cfw-t, (NEMAKAROK, CSak kíváncsiságból kérdezem) akkor a PSN dolgoknak lõttek gondolom?
Aki használ cfw az írjon már rám, lenne egy kettõ kérdésem, köszönõm.
(NEMAKAROK CFW-et, CSak kíváncsiságból kérdezem)

Psn accom visszaszerzésében kérnek némi segítséget.
Az email cím adott, de a jelszó nincs meg.
Jelszó visszaallitashoz pedig kéri a születési dátumot ami nem mûködik mert nem a valós adatot adtam meg, és már nem tudom nyilván.

Szóval csak az email cím van meg, ez alapján kellene visszaállítani az accom be tudjak lepni.
Van rajta pár játék, pl.: flower, nem akarom vesznihagyni.

Utóirat, legalább másfél éve nem léptem be, remélem nem törölték az az accom.

Kongy
Last Guardian engem is bánt, de az is lehet, hogy még a PS4 életciklusa alatt sem fog kijönni 😄 Pedig ha normálisan kiadnák semmi kétség, hogy hatalmas játék lenne...

Beyond Two Souls is biztos vétel. Egyszerüen amit a Quantic Dream csinál, arra szükségem van. A Heavy Rain is óriási volt. Az az atmoszféra, az a hangulat ami belengte az egész játékot félelmetes volt. Nem is beszélve az innovatív irányításról, és a sixaxis HELYES használatáról. Ez az egyetlen játék amiben a sixaxis használatát kvázi élveztem, és nem kellett a kikapcsolást keresni az opciókban...

Én éppen a GTA 5, vmint a Beyond Two Souls miatt vettem megint Ps3-at.
És nem hiszem el hogy a Last Guardiant nem sikerült kiadni a Ps3 életciklusa végén.