PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény hogy beteg egy játék. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem magyar accom van, tudom ritka az ilyen 😄 De pont most GTA 5 elõtt nem biztos, hogy sok idõm lesz, de majd szentelek egy kis plusz idõt a pluszos játékoknak 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
2N3J-DFND-3T6J
Have fun!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most ez mi, hogy kész a játék itt van a gépemen, de csak október 2 -tõl lehet vele játszani, mert azt álmodták meg. Ha egyszer készen van miért kell addig várni a megjelenéssel?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Little Big Planet
Ratchet And Clank - Tools Of Destruction
FIFA 11 (kód felhasználva) -1500ft (dvd borítója enyhén kopottas)
FIFA 12 (kód felhasználva) -2500ft (újszerû állapot)
GTA 4 -3000ft (újszerû állapot)
WWE SmackDown! vs. Raw 2011
The Hit Man Edition -3000ft (újszerû állapot)papír tokja picit fakó
(kód felhasználva)
egybe: 5000ft!
Akit érdekel üzenjen privában!
Infamous
Little Big Planet
Aline: Colonial Marines promo
MLB 12 The Show
Ratchet And Clank - Tools Of Destruction
Eladó! még mindig (:
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hunter’s Trophy 2 – Australia Unlock
NHL 14 (szeptember 13-tól, triál verzió elérhetõ)
Puppeteer (szeptember 13-tól)
Street Fighter x Tekken
Demó verziók
Diablo3
FIFA 14
PES 2014
NHL 14
PS Vita játékok
Aabs Animals
Kickbeat
Rayman Legends
Sparkle
PlayStation Mobile
Alien Domination
Alien Mission
Alligator of the Caribbean
AnimalCrush
Apocalypse Revelations
Athenian Warrior
Attack of the Black Widow
Hills of Glory: WWII
PS One játékok
Metal Gear Solid Special Missions
Metal Gear Solid Bundle (MGS + Special Missions)
Letölthetõ tartalmak
DanceStar (x6)
Dynasty Warriors 8 (x4)
Grid 2 – Demolition Derby Pack – ingyenes
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap játék közben kifagyott a gép, majd újraindítás után nem olvas be semmit
Megadta volna magát az olvasófej?
Segítsetek nekem, jó áron milyen tv-t vegyek ps3 mellé ? Ami nem túl drága, de szépen fog rajta mutatni a GTA 5
Elõre is köszi mindenkinek!
One more story
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És a Cuccok is mindegyszálig megmaradtak az Accon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki használ cfw az írjon már rám, lenne egy kettõ kérdésem, köszönõm.
(NEMAKAROK CFW-et, CSak kíváncsiságból kérdezem)
Az email cím adott, de a jelszó nincs meg.
Jelszó visszaallitashoz pedig kéri a születési dátumot ami nem mûködik mert nem a valós adatot adtam meg, és már nem tudom nyilván.
Szóval csak az email cím van meg, ez alapján kellene visszaállítani az accom be tudjak lepni.
Van rajta pár játék, pl.: flower, nem akarom vesznihagyni.
Utóirat, legalább másfél éve nem léptem be, remélem nem törölték az az accom.
Beyond Two Souls is biztos vétel. Egyszerüen amit a Quantic Dream csinál, arra szükségem van. A Heavy Rain is óriási volt. Az az atmoszféra, az a hangulat ami belengte az egész játékot félelmetes volt. Nem is beszélve az innovatív irányításról, és a sixaxis HELYES használatáról. Ez az egyetlen játék amiben a sixaxis használatát kvázi élveztem, és nem kellett a kikapcsolást keresni az opciókban...
És nem hiszem el hogy a Last Guardiant nem sikerült kiadni a Ps3 életciklusa végén.