89387
PlayStation3
  • Moby
    Ha van otthon 3d tévé, az uc3-at 3d-ben KELL nyomni :) Az egyik legdurvább 3d élményem, felmossa a padlót a 3d filmekkel.
  • TomStorm
    Na folytatom áncsártedet.Második rész már elkezdtem reggel csak így U1 után kell kis pihenő és még vissza van 3.rész is de azt majd hétfőn:D
  • TomStorm
    Vigyázni kell azért a használt dolgokkal,ha 10 ezren múlik akkor ne használtat vegyen.Ha használt akkor vegyen már inkább olyat mint a te Fat-od vagy a slim ami fele annyiba kerül
  • Moby
    Én biztosa nem superslimet vennék, de újban már nincs más sajnos. Az más kérdés, hogy kell-e feltétlenül új (a garanciáért nem, viszont van aki érzékeny erre)
  • TomStorm
    Elötte volt 2 Hsz-al erről kis szösszenet de úgy látszik van ott Zsé hát vegye az újat ha azt akar.
    Ha máshol venné akkor kapásból 7 ezret is minimum spórolhat így már csak 10-13 ezer lenne a különbség ami ennyi pénznél én úgy gondolom nem sok ha inkább egy teljesen új konzolra fordíthat.
    Az egy más dolog,hogy nekem kemény 40 ezrembe fájt a superslim 5 hónaposan:) jó azóta költöttem rá.
    Lehet kifog olyat ami valamiben hibás és hopp máris ugorhat -10 ezer
  • TomStorm
    Az biztos,hogy jó drága viszont ez a legújabb kiadás ezt megéri venni ha van rá pénz.Máshol talán 6-7 ezerrel olcsóbban jössz ki(bundle vagy külön Gta5 és az 500Gb-os konzol) de az se biztos.
    HDMI kábelt vegyél hozzá ha jól tudom ehez sem jár.GTA5 így kezdésnek perfekt lesz:)
  • Moby
    85-ért ps3-at venni 1 szem játékkal?
    Ez valami vicc ugye? :)
    50-ért utánadvernek 500gigás superslimeket pár hónaposan. Megveszed hozzá a gtav-t tizenötért, egy tizest átutalsz nekem a tanácsadásért, és egy tizes a zsebedben marad :D
    80-ért nem tudtam eladni az 500 gigás fatemet 9 db játékkal (gtav+beyond steelbook+thelastofus+unchartedek+gow3+killzone+heavyrain, szóval csupa risszrossz értéktelen noname játék), csak mert fat, ami jóeséllyel túléli ezeket a irtógagyi agyonspórolt superslimeket keresi mindenki :D
  • Robi546
    Hali!

Na megint én vagyok,azt hiszem hogy meg a karácsonyi ajándék. :D

Na szóval mindenképp GTA 5-el szeretném szóval ezt néztem ki,nézzétek meg,vélemény ? Ez ugye Super Slim ? Megéri ezt meg venni ? Előre is köszi.

LINK
  • Balyy
    Köszi az infókat! :)
  • Moby
    Jegyeztem a profilomra!
  • eurom
    maximum 1 évesek lehetnek igy helyesebb talán
  • eurom
    ha super slimet veszel azok kb 1 évesek, valamikor tavaly ilyenkor jöttek ki
  • TomStorm
    HDD nagy legyen benne ez fontos(minimum 160 GB).Kontroller kifogástalan állapotban legyen mert az új drága hozzá.
  • TomStorm
    Már most is lement az ára a használtnak.Az újnak nem fog.
    Olcsón hozzá lehet jutni.Előnye a használt gép vásárlásnak,hogy esztétikailag legyen rendben ezt ránézésre meg lehet állapítani.
    Attól függ mennyi pénz van rá.A Super Slim-ek vannak a legjobb állapotban mivel ez a legújabb aztán a Slim ez már pár éves és van a Fat ami lehet már 5 és több éves is.
    Ha nem akarsz sok pénzt beletenni és tervezel majd Ps4-et is akkor Slim-et kell venni.Ha sokáig meg szeretnéd tartani és tetszik a kis lapos design akkor Super slim.
    Nagyon sok gép van ami eladó.Böngéssz türelmesen.
    Célszerű még olyat venni amihez játékokat is adnak olyat ami az ízlésednek megfelelő.Ezt is tudod viszonyítani ha megnézed azoknak a játékoknak mi a használt áruk.
    Innen már csak rajtad áll:)
  • Balyy
    Ps3 vásárlása előtt vagyok. Pár kérdés:
    Érdemes használtat venni? Ha igen, mire kell odafigyelni?
    A ps4 megjelenésével várható némi árcsökkenés?
  • TomStorm
    Pendrive-ról videot lehet másolni PS-re?
  • Kongy
    Én Gameshop-nál vettem jó kis eredeti Sony DS3-at 9500 Ft-ért. Megérte.
  • TomStorm
    Akinek kell BF3 meg valami Supremacy mma vagy mi,az szóljon és adjon érte egy másik játékot a kettőért.Vagyis írja le mit tud adni.Skyrim-nek örülnék legjobban de mást is meghallgatok:)
  • TomStorm
    Én is ráfáztam egyébként nem is olyan régen.Mentem egy bizonyos euron.... boltba ahol elém ugrott egy "eladó féleség.Mit szeretnék kérdezte,mondtam EREDETI kontrollert Ps3-hoz.Erre ő:ááá nem kell az van más.Kérdeztem mi?Erre ő,hogy van Hama starter kit és ezt viszi mindenki.Én azért mondtam neki,hogy nézzük meg van eredeti vagy sem,ő körbepillantott-NINCS.
    Na mondom jól van akkor elviszem.A pénztárnál kiderült 6ezer,itt már nem akartam akadékoskodni és megvettem.
    A vége az,hogy kb nem ér semmit egy nagy fos az egész,beb@sztam a szekrénybe és vettem eredeti Joy-t ami azóta is nagyon szuper!
  • Kongy
    Látjátok gyerekek, ezért nem szabad utángyártott szarokkal spórolni :D Még PS2 érában sajnáltam egy 8 MB-os memóriakártyáért kiadni 6 ezret, vettem hát utángyártottat 2 ezerért vaterán... hát kb 1 játék ismerte fel 50ből :DDDD
  • TomStorm
    Azt hittem már elégett!:)
  • Kongy
    Sehol nem cserélnek be kontrollereket tudtommal, maximum játékokat..
  • masoma
    valaki? #86508 köszi
  • samsung123
    Az kifejezetten gramarnazi easter egg, amit sikeresen megtaláltál! legalább egy arany thophy jár érte! Ügyes!

• TomStorm
    Ok köszi
  • LeventeV
    Csak egyszer használható fel.
  • TomStorm
    Last of Us multihoz a kód egyszer használható fel vagy több acc.-al is működik?
  • Moby
    gramarnazi on:
    a "Costume PCcase" az micsoda? :)
  • samsung123
    A ps3-nekem is megmarad, ha kell akkor a vitrinben díszként(temésztesen a FAT tipus, mert az tényleg műremek külsőben is) az exklu játékokkal, mert "megérdemli" bőven. Szerintem Xboxosok nagyrésze simán eladja 360-át örökre, könnycsepp nélkül. :)
  • bcrics
    Hello, olyan kérdésem volna hogy dvd lemezrol adatot tudok vmikepp atmasolni Pendrivera?
    Mivel nem zene-film-kép allomanyrol van szó ezért meg sem jelenik a fájl így másolni sem tudom.
    Wlan most nem játszik egyelőre.
  • SlickAdam
    pontosan.:)
    (nekem csak 5 db PS3-am volt :) majd amikor jonnek a hirek, hogy leallnak a gyartassal, akkor valszeg veszek meg egyet, hogy legyen mivel lejatszani a sokcsillioert osszehörcsögölt jatekokat, ha a mostani bekakilna)
  • SlickAdam
    a hozzaszolas tolem szarmazik, tehat annyit jelent, hogy EN atmegyek a masik topikba, mert bar a PS3 tovabbra is el es lelegzik a polcomon, es jatek is jon meg ra 2-3 ami erdekel, az uj platform mostmar (nekem) sokkal izgalmasabb. ujra akarom azt a hype-ot es erzest, amit ebben a topikban 2007-ben ateltem. ide amugy se irogatok mar evek ota, csak be-benezek, szoval igazabol csak nosztalgikus esemeny ez a -fav... aki hasonlo helyzetben van, annak udv a masik topikban!
    a maradoknak / PS3-at meg csak most megizleloknek tovabbi jo szorakozast! :)
  • masoma
    sziasztok, régebben vettem egy utángyártott dualshock 3-at, olcsó volt a vaterán aztán nem néztem utána. hát majdnemhogy használhatatlan ha nincs hozzákötve a ps-hez. szerintetek valahol becserélik játékra, vagy beszámítják játék vásárlása esetén? vmi ötlet hogy mit kezdjek vele azon kívül, hogy benzin és hadégjen?
  • Szabi84
    Miért volt 7 darab?
  • Evoluti0N
    Ne is mondd. Kb. 2 hónapja vettem grafikus kártyát. Drágábban, mint most a PS-t. Ráadásul akkora változást nem is hozott, mint amekkorában reménykedtem.
  • TomStorm
    Valami jó nagy kijelzős Noti kell majd mellé én most azon gondolkozom.Persze nem most.Meg kell várni jövő évet és addig gyűjteni de nagyon.PS4 az biztos vétel lesz egyszer majd de számítógép kelleni fog(amit nem kell tényleg fejleszteni).
    TES online startig nem sok esély van,hogy megvegyem Ps4-et.Nem látom értelmét,szerintem viszont akkor ha kijön meg fogom venni és a Notebook-ot is.
    Addig "talán" lezavarom a jelenlegi gémeket:)

Ez a Pc-re költés nekem is az agyamra ment 'szó szerint:/
    Képes voltam 80 ezerért vga-t venni meg - áhh na mind1 vissza se gondolok mert rosszul leszek:D
  • Evoluti0N
    Én nagyon erősen gondolkodom azon, hogy PS4 vásárlása után hátat fordítok a PC-nek és mindent konzolon fogok játszani. Sose gondolkodtam, hogy konzolos lesz belőlem, de már látom a dolog előnyeit. Persze a hátrányait is, de az előnyei elnyomják nálam a hátrányait. Az, hogy nem kell folyamatosan gépet fejleszteni egy nagy plusz.
  • Fidolorous
    milyen antiszoc vagy már..
  • n000rbi
  • Kongy
    Hát én akkor sem fogok egy darab játékért idén PS4-et venni XD Egy épkézláb játék lesz rá startkor, az új KZ, de azon kívül.. pff :D