PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harry potter nemsoká jön
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem 10 nap volt (én egy kicsit soknak érzem), ráadásul egy Deutsche Post matrica is található a borítékon jó nagy PRIORITAIRE felirattal. Most ez hogy?
Papesz
Nem tudom mi érné meg jobban egy bill meg egy egér ps3hoz vagy az átalakító?!
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
bõvebb infó
vagy még itt
köszi Chriss
http://www.twitch.tv/hegii
Papesz
Az lenne a kérdésem, hogy ps-en szeretnék ugye multizni és ugye ahhoz kell net is...Hogy érdemes rákötni?Kábel vagy router-el? ha router akkor melyik az amit már meg éri venni?
Kössz elõre is
Érdekelne billentyûzet meg egér ps3hoz.Tudtok helyet,ahol jó áron hozzá lehet jutni?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Mindkettõt azért hívom így,mert store-on így voltak írva.
Különben még1x THX a lot 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Predator0: THX a lot!
brodix: A hátoldalán kell az aláírás résznél az utolsó három számjegy. Mint itt. A többit jól tudtad.
UK Store-on akarok venni Echochrome-ot Maestro kártyával,de nem nagyon tudom,hova mit írjak
Cardholder's name: hát ezt éppenséggel tudom
Card number: ezt is
Expires on: ezt csak sejtem:mikor jár le a kártya
Started on: ez gondolom az,hogy mikor készült a kártya
Issue number: na ezt nem tudom
Legyetek szívesek segítsetek!
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
namost errõl nem tudom mit gondoljak, nehezen hiszem hogy tényleg megy, fõleg hogy nincs említés az MKV támogatásról a gyártó honlapján
a másol lehetõség egy WD mybook world lenne, ushare-el, amit kicsit bonyolultabb összerakni, viszont olcsóbb... de ha menne a TwonkyMedia-s megoldás, eccerûbb lenne nekem, nem akarok gányolni!
szóval még mindig érdekel van-e valakinek hasonló eszköze és tapasztalata errõl 😊
bár a hivatalos oldalon ez nincs fent, networkedmediatank.com-on olvastam hogy mûködik a lejátszás, bár nem PS3-al próbálták. igazából nem egyértelmû számomra hogy ez a módszer csak olyan eszközön mûködik ami amúgy is támogatja az MKV-t (mint a fent említett PCH), vagy menne pl PS3-al is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
ha valaki benne van,pls írjon pm-t!
Content formats
* Music: MP3, WMA, WAV, 3GP, M4A, MP4, LPCM, Ogg Vorbis, FLAC, MP2, AC3, MPA, MP1, AIF, ASF
* Photo: JPEG, PNG, TIF, BMP, GIF
* Video: MPEG1, MPEG2, MPEG2-TS, MPEG4, AVI, WMV, VOB, DivX, 3GP, VDR, ASF, MPE, DVR-MS, Xvid, M1V, M4V
* Internet Radio: vTuner, Shoutcast
* Playlists: WPL, PLS, M3U
Néha beugrik a képbe Obama, hogy halálra ijesszen 😄
Töltheted nyugodtan.