PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
már kint van.
A harry potter nemsoká jön

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A batman játék mikor jön ki? szeretnék valami játékot karira de nem találtam eddig semmi érdekfeszítõt..valaki valami tipp?
Hi, én onnan rendelem nemrég egy Uncharted-it és a Force Unleashed-et, amikor megjelent. Két nap különbséggel postázták, az elsõ pár nap alatt megjött a másik negyven (40!!!) nap alatt jött ki, közben folyamatosan tárgyaltam a customer service-el, akik 30 napig nem voltak hajlandóak utánanézni a rendelésnek, merthogy elvileg azt nem tudják addig és utána is még postázgatni akartak mindenféle kinyilatkoztatásokat, hogy nem érkezett meg. Szerencsére az utolsó pillanatban megjött a cucc... Inkább a Game-rõl rendelj legközelebb, ha csak pár font a különbség - szerintem.
A TheHut-ról rendelt már valaki? Mennyi volt a szállítási idõ?

Nekem 10 nap volt (én egy kicsit soknak érzem), ráadásul egy Deutsche Post matrica is található a borítékon jó nagy PRIORITAIRE felirattal. Most ez hogy?

Papesz

svédcsepp
Hallottam valami átalakítóról is,de az horrorszerû 25 ezres nagyságrend
Nem tudom mi érné meg jobban egy bill meg egy egér ps3hoz vagy az átalakító?!

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

OliApa
Ja, mar latom...
Csabesz100
De ez a használt ára! Az új az 17,61 font!

PS3 ID: Csabesz82

tomi890125
pmre majd válaszolj 😛

The Only One!

OliApa
Nem probaltam meeg, nics PC-m, de valoszinu. Holnap kiprobalom.
Tibor
PC-hez jó?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

tomi890125
igazából semmi nem veszem észre sokszor! 😛

The Only One!

OliApa
nem olvasol e-mailt???????? <#ejnye1> <#bee1>
tomi890125
feladtad a joyt? 😄 amúgy lehet ez a bill és érdekelni 😄D

The Only One!

OliApa
Nekem egy ilyen van eladó, 2x volt kézben. Tapipados, a Logitech Mediaboard direkt a PS3-hoz készült, természetesen vezeték nélküli.

bõvebb infó

vagy még itt
OliApa
A game.co.uk-n a Gran Turismo Prologue 10 £ alá ért.

katt ide
Ombika
Most is van sok vezetek a ps3 es routered kozott csak lathatatlan! 😊

Christian88
Hello!Nagyon nem vagyok képbe mostanában milyen új játékok jöttek vagy jönnek ki.Esetleg tudnátok ajánlani?(ne sportot)
köszi Chriss

http://www.twitch.tv/hegii

Tökmindegy. Egy router 5-10 ezres kategória. Nekem speciel wifi-s van, nem szeretem a kábelrengeteget.

Papesz

Szevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ps-en szeretnék ugye multizni és ugye ahhoz kell net is...Hogy érdemes rákötni?Kábel vagy router-el? ha router akkor melyik az amit már meg éri venni?

Kössz elõre is
svédcsepp
pacsker

Érdekelne billentyûzet meg egér ps3hoz.Tudtok helyet,ahol jó áron hozzá lehet jutni?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

predator0
Szerintem egy és ugyanaz mindegyik.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
mármint az issue-nek,vagy a security-nek?
Mindkettõt azért hívom így,mert store-on így voltak írva.
Különben még1x THX a lot 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Igen, amúgy a hivatalos neve CVV2 vagy CVC2 kód 😄

brodix
akkor tulajdonképp ugyanolyan,mint más kártyánál a security code?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Igen az. Bocs, hogy ezt elfelejtettem odaírni.

brodix
ja,és ez az issue number?

brodix
Az UK Store-on van csak Maestro
Predator0: THX a lot!

tomi890125
holnap el ne felejtsd feladni 😛 😄

The Only One!

cloud.strife
Hong Kongi store esetleg?

www.digimomentsvideography.com

predator0
Pedig az.
brodix: A hátoldalán kell az aláírás résznél az utolsó három számjegy. Mint itt. A többit jól tudtad.

OliApa
Az ott nem fog menni. Probald az USA storet. De nekem is csak Visaval ment az USA.
jaszy
Ez nem az...

brodix
hello!
UK Store-on akarok venni Echochrome-ot Maestro kártyával,de nem nagyon tudom,hova mit írjak
Cardholder's name: hát ezt éppenséggel tudom
Card number: ezt is
Expires on: ezt csak sejtem:mikor jár le a kártya
Started on: ez gondolom az,hogy mikor készült a kártya
Issue number: na ezt nem tudom
Legyetek szívesek segítsetek!

Nézegettem róla videókat, és sokkal jobbnak tûnik, mint a fragfx. Leginkább azért, mert nem kötött az egér és billentyûzet, hanem olyat teszek rá amilyet akarok. Faccán programozható melyik gombbal lehessen irányítani.
Inkább leírom rendesen. http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=717
Kapni [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=717]itt[/url] lehet, de sajna nem olcsó!
Ez a kérdés engem is érdekelne, kinek hogy jött be az xfps??? Én is gondolkozok rajta hogy veszek egyet, csak nem tom mennyibe kerül és hol lehet kapni? Üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Csak a 60 gigabájtos vezió, amit nehéz már találni újonnan!
Hello aszszeretném kérdezni hogy ugye a ps3 játsza a ps2 játékait?
Hali! Ezzel a készülékkel olyan hatást lehet elérni mint a fragfx-el?xfps rateup adapter Mi a véleményetek róla? Volt már valakinek?
az nmtfórumos arcok szerint ha átnevezik az MKV-t WMV-re akkor mûködik, azt írják, több 720p és 1080p múvival kipróbálták. sõt állításuk szerint az újabb 4.4.6-os szoftverben már átnevezésre sincs szükség

namost errõl nem tudom mit gondoljak, nehezen hiszem hogy tényleg megy, fõleg hogy nincs említés az MKV támogatásról a gyártó honlapján

a másol lehetõség egy WD mybook world lenne, ushare-el, amit kicsit bonyolultabb összerakni, viszont olcsóbb... de ha menne a TwonkyMedia-s megoldás, eccerûbb lenne nekem, nem akarok gányolni!

szóval még mindig érdekel van-e valakinek hasonló eszköze és tapasztalata errõl 😊

predator0
Igen, ez egy lényeges szempont, hogy magát a videót át tudja-e alakítani lejátszás közben, különben ha támogatná sem érne semmit. Errõl viszont nem olvastam, és az sem erõsít meg, hogy a termék oldalán a DivX-et emelték ki, aminél sokkal "jobb minõségû" formátumokat kezel a PS. Mondjuk akár a sima VOB.

brodix
de igen valószínüleg ,de nem hiszem,hogy kölcsönadnák.

köszi hogy megnézted!

bár a hivatalos oldalon ez nincs fent, networkedmediatank.com-on olvastam hogy mûködik a lejátszás, bár nem PS3-al próbálták. igazából nem egyértelmû számomra hogy ez a módszer csak olyan eszközön mûködik ami amúgy is támogatja az MKV-t (mint a fent említett PCH), vagy menne pl PS3-al is...

predator0
Családban nincs senkinek olyan bankkártyája, amit az USA store elfogad? Egyszerûbb lenne elõször ezt megprobálnod.

brodix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon megszeretném venni az echochrome-ot,de nincs bankkártyám.
Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
ha valaki benne van,pls írjon pm-t!

predator0
Én nem használtam, viszont megnézve a benne lévõ media sharing progi nem kezeli az MKV fájlokat. Amúgy a linken amit másoltál csak a DivX filmeket emelték ki. "With the upgraded TwonkyMedia version 4.4.4, the popular DivX video can be streamed to Sony PS3 from NAS."
Content formats
* Music: MP3, WMA, WAV, 3GP, M4A, MP4, LPCM, Ogg Vorbis, FLAC, MP2, AC3, MPA, MP1, AIF, ASF
* Photo: JPEG, PNG, TIF, BMP, GIF
* Video: MPEG1, MPEG2, MPEG2-TS, MPEG4, AVI, WMV, VOB, DivX, 3GP, VDR, ASF, MPE, DVR-MS, Xvid, M1V, M4V
* Internet Radio: vTuner, Shoutcast
* Playlists: WPL, PLS, M3U

jóreggelt

használ valaki ehhez hasonló UPnP A/V média szervert MKV lejátszára PS3-on?

üdv

predator0
A full version with no time expiration sponsored by advertising.
Néha beugrik a képbe Obama, hogy halálra ijesszen 😄
Töltheted nyugodtan.

Általában az ilyenek tele vannak kémprogramokkal. Asszem! Ha valaki tudna nekem adni Home-hoz egy kódot, nagyon megköszönném! Bár sokat nem értek el vele, de ezt tudom cserébe ajánlani! 😊 Légyszíves! Privátban írjon aki tudna! Elõre is köszi!