PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tom h szemét, de ha minden igaz teljes verzió és ingyen van, legálisnak tûnik
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Köszi.
,,Waiting for the server" pár percig vártam, a háttérbe minden ment tovább, csak épp én nem tudtam semmit se csinálni. Utána meg ugrált a kép össze-vissza. Végülis csak újra kellett indítanom.
Egyébként akkor tizenötödikén vagy harmincadikán fog megjelenni a teljes, ugye? jó lenne. 😊
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
The Only One!
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha esetleg valaki még rendelkezik egy felesleges Béta kóddal...
Gondolom a többit kitaláltátok! :-) Priviben, ha lehet!
PS3 ID: Csabesz82
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
ha valaki benne van,pls írjon pm-t!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Az elõbb próbáltam store-on vásárolni de nem fogadta el a cibzZzzz kártyámat...se a simát se a netes kártyát, vmi más módon nem lehetne ezeket megvenni?
Mert van egy ps3 kamerám aztán azt a free progit már megúntam😄.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ha esetleg lenne még valakinek kettõ, akkor priviben küldje már el, mert most nem leszek pár órát gépközelben és nem szeretnék lemaradni a kódról!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: Csabesz82
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen
L2GG-KQBJ-JB7C
The Only One!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero