89387
PlayStation3
-
még meleg: hivatalosan is 05.19.-én érkezik a Bionic Commando
új video -
0ckH4M #60204 Eternal Sonata-t nyomom én is most :-) -
#60203 Hát majdnem ilyen fejet vágtam először -
#60202 Emléxik még valaki erre?
Gondolom ez is csak valami átbaxós prerend vidóvolt a Q anyjukat!:( -
#60201 Azt a PS2 kompatibilitással és a magyar store-al karöltve fogják. A mesterhármas néven. Valamikor a SONY évében -
#60200 ja ok, az megvan egy ideje :) azt hittem már egy pillanatra h remake-et jelentették be :) -
#60199 A Capcomnál tényleg komolyan gondolják, hogy megreformálják a sorozatot. De most látom, hogy ez a Wii változat, mert abban lesznek zombigyerekek.
Apám hogy fog ez kinézni ikszbokszon!?
-
#60198 final fantasy 7 fenn van a japán store-on, 1.7gb, 1500 yen -
#60197 az mi lesz? :O -
#60196 :DDDDDD
Gameplay jelenet, FPS nézetű lesz és mozgás közben lehet célozni :D Éppen headshot-ra készül. -
#60195 -
#60194 Ez az első videó a RE6-ból?
Nagyon nextgen grafika!
-
#60193 bekattanósan jó xD
-
#60192 Te atyaég,nem hiszem el h 2009be ilyen létezik mint a FLOWER!!
Én most odavissza vagyok tőle mintha egy álom része lennék,hihetetlen!
Köszönöm SONY és Santa Monica Studio -
street fighter-ről -egyelőre- lemondtam, comb raider jöhet, viszont odin sphere-en most elgondolkodtatott újra baggins kartárs
-
Papesz #60190 Megnyugodtam, semmi baj a The Hut-tal. 3 napja awaiting stock pick a maradék 5 tétel. -
#60189 És valami emberi nyelven is hozzáférhető, monnyuk cseszlovákul?;) -
#60188 holy shit
-
#60187 neneneneeeeeeee :) gameplay-ről 4 ropi!
tényleg ennyire jó? múlt héten néztem róla pár videot mert erősen gondolkodtam rajta! -
#60186 Nem az van, inkább majd valami emulátorban gondolkodom, csak ezért nem veszek még egyszer wii-t. :D -
#60185 Csak és kizárólag EZZEL! Igaz, PS2-es, de számomra az Év Játéka! Aki egy picit is szereti az RPG-ket és a Square játékokat, annak kötelező, sok nextgen játékot kenterbe ver grafikailag is. Ja, és a progame.hu-n ötezer-valahányszáz pénz.
-
#60184 A fifa megkapja, nem véletlenül.. -
#60183 Már üres az iroda, de attól, hogy magyarországon nem lesz irodája az ea-nak, nem szűnnek meg a lokalizált játékok, csak Prága vesz át mindent.. -
#60182 mondjuk ebben a helyzetben nem is csodálom,nem mi leszünk a térség dinamikusan növő szoftverpiaca....eddig sem voltunk,bár talán a nextgen gépek vmit javítottak(főleg a ps3)...
azért remélem a Fifa 10 megkapja a maga kis lokalizációját. -
#60181 Egyelőre ameddig semmilyen hírt nem lehet ezzel kapcsolatban olvasni, csak egy pletyka, ha esetleg bejelentik, akkor legalább nem lepődsz meg. Amúgy két embertől is hallottam. -
#60180 Bayonetta trailer + képek -
#60179 elmegy az EA? pedig az árképzésük szimpatikus volt :\ b+ :(
hirtelen de felértékelődött a magyar feliratos dead space-em :D -
Chris Lowe #60178 WipeoutHD:
Nah szóval van megoldás a hibára.
Mielött elindítod a játékot kilépsz a PSN-ből, majd indítod, ha betöltött akkor az online menüpontban csatlakozol a PSN-re és innentől működik faszán a mentésed meg minden.
Jópár dolgot bővitettek(spectator mód, hosszabb versenyek, online dobogó), javítottak szóval fasza ez a frissítés, aztán majd gondolom pár nap múlva 1.31-el javítják ezt a baklövést.
-
#60177 Ha PSL féle hangfelvételből indulsz ki, akkor az felejtős. Kb. olyan szintű a magyar store esélye, mint a PS2 kompatibilitásé.
Állítólag egy-két hete kivonult az EA a magyar piacról, azért vannak most ekkora leértékelések náluk. Ágyő feliratos, szinkronos game-k. Boldog Húsvétot :D -
Chris Lowe #60176 Jah tavasszal csak azt nem írták melyik tavasszal. Szvsz 2012 tavaszán. -
Chris Lowe #60175 Hát nekem még mindig fagy. :( Lehet az a baj. hogy első -60gb-os- szériás a gépem, fene tudja.
Flock fasza, mondjuk lehetne 10 dolcsi, capcom azt hiszi szarjuk a pénzt.
Nekem a hétvégi progi -ha esik vagy szar az idő- természetesen a golf :) aztán pihiképpen egy kis Killzone2 (tegnap óta kemény 4%-ig jutottam - játszottam vele negyed órát:)), a reggeli Home sakk barátokkal nem maradhat el, esetleg póker, GT5p. Van két új blu-ray film is szal nem fogok unatkozni. -
#60174 hát biztos. UK store-ról meg nem lesz ilyenem. nem úgy volt h tavasszal tárgyalnak a magyar\közép-eu store-ról? -
#60173 kedvenc mapom lesz
fizetni kell érte mi? -
#60172 KZ2 DLC
2 új map érkezik...Guerrilla nem szarozik,az egyik map a mozgó vonat lesz....pffff......ATOMDURVA. -
qB0B0p #60171 Ez kell, ez kell, ez kell
!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt -
#60170 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=qcR53W5LEqU]nagyon aranyos ^_^[/URL]
ezek a hangok :)
de nem baj, biztos helyük lesz a motherflock-on :)
-
Foxhound1980 #60169 Flock bárányimádóknak mászt hev. -
Foxhound1980 #60168 Jah :D az mondjuk mindenképp biztató, hogy a jelek szerint ki lehet majd menni a tengerbe. Ennek a hiánya eléggé fájó pont volt az első részbe. -
#60167 Ki mivel játszik a hosszú hétvégén??
flock
comet crash
hawx
untold legends
s némi ínyencség a végére
-
#60166 :) imádkozok érte, hogy a változatos helyszínek ne korlátozódjanak a tutorialra