PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg a Bioshock😄.60-as évek..

Csabesz100
Elõre is gratula a géphez! Nem fogod megbánni, az biztos!

Én csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni! Én ebay-rõl, game.co.uk-ról és a shopto.net-rõl szoktam rendelni! Régiókód mindegy a játékoknál!

PS3 ID: Csabesz82

avengir
Kövezz meg, de nekem a Fallout 3-om ugrott be errõl a képrõl.

https://hotshu.wordpress.com/

grizzly21
nah, ugy nez ki, hogy jovoheten en is ps3 tulaj leszek vegre ezzel kapcsolatban lenne nehany valoszinuleg amator kerdesem (ps3 faq nem mukodik felul)

1. Jatekot venni hol eri meg legjobban? eddig 3 tippem van: ebay, gamestation.co.uk, game.co.uk, van meg valami ezeken kivul? (regiokod pedig csak filmekre vonatkozik ha jol tudom)

2.magat a gepet inkabb itthon vennem, ha van valakinek otlete hol van nagyjabol jo aron (es 2 kontrollerel veszem) azt nagyon megkoszonnem

3.Nincs meg valakinek veletlenul az NBA2K9 ? erdekelne hogy nez ki ps3mon (ha meglenne pc-n is az lenne a legjobb😊

EmThor

dualview
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használd a szérumot, és figyelj a védekezés-támadás ritmusra. Ha ráérzel néhány perc alatt megfekszik, bûr az tény hogy addig irtó nehéz...

PSN ID: dualview

Waoh, jót tesz a stuffnak a helyszín váltás az biztos. Nem lesz utánérzésünk.

Na, Home-ot megnézted?

EmThor
sacred 2

kijön konzolra is, csak a pc-s változat fél gigás patch-el indít, remélem BD-re felnyomják alapból

EmThor
az elsõ link rossz, elnézést.

itt a helyes link

EmThor
EmThor
aquanaut's holiday

ingame képek, XMB-be menti le õket, mint a Motorstorm, MGS4, stb.

+ képek

Nézd meg a Headset leírását. Van egy keresõ funkciója azt nyomd be és úgy keres rá a ps-el.

EmThor
Egy rendelésem lesz idénre, valószínû egy Cod:WaW + Resistance 2 + Prince of Persia. ME ha olcsóbb lesz, olyan 6 ropi körül. 6.700-ért itthon kapni Army of 2-t, azon gondolkodok kiváló co-op cucc + netrõl van hozzá 2 ingyen pálya...

ilyen billenytûzet kieget nem veszek a kontrollerre, voice chat rulez + van egy Dinovo Edge-em, ami BT bill. szal jó 😊

Balli: Silent hill, elõször is SPOILER, 2odszor még nem tartok ott 😊 Szerintem próbáld meg 1-2szer még, nagyszerû, ha magad jössz rá

Egy kerdes aki mar vegigvitte a Silent Hill Homecomingot:
A masodik foellensegre (Scarlet) van valami jo kis trukk amivel konnyeden kilehetne nyirni? Egy full csik eleterom van, mar legalabb 2orat szorakoztam vele de amikor pokka valtozik egyszeruen nem birok vele, addigra mar nagyon lemegy az eleterom...
Nem emlékszem már rá, sry!

EmThor: megrendelted már? Elég gagyik, de 10 dodót megér barátnõmnek. 😊
JohnnySmith
Na basszus.... erre törölte mind2t.... fasza....<#falbav><#wilting> sorry

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
Nem az a célja, hogy többet tudjon, mint az XMB, hanem hogy elérhetõek legyenek bizonyos funkciók bárhonnan, ahol van net, böngészõ és flash támogatás <#vigyor0>
Most eszembe jutott egy nagyon idióta ötlet. Vajon a PS3 böngészõjében meg lehet nézni a friendlistet? <#banplz>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

OliApa
Na. Ez megint duplazott...
Okami Amaterasu
na fenn vok én is ps undergroundon(poén de semmivel nem tud többet mint xmb)
ha lenne még aki felvenne barátnak nyugottan tegye a Héten kezedk R2-zni és már alakulna a klán:p
id:Undefeated_HUN
játékaim😮range box,motorstorm,ut3,mgs4,dmc4,wipeout,amik multisak illetve gta4 van még kilátásban😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

hello ps3 nem talalja meg bluetoothos headsetetmet 1 szer megtalalta csatlakoztatam de volt 1 rendeszer visszaalitas es azota nem talalja pedig bevan kapcsolval ilyenkor mit tudok csinalni ?
EmThor
persze

predator0
Quore-s Home béta kódot már kaptatok?

JohnnySmith
Biztos szólnak majd.... sokan...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Traky94
Csõõ mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy ha van valami alapgép-árcsökkenés, akkor szóljatok, mert itt a karácsony, és kéne egy PS3<#nevetes1>

EmThor
prince of persia eredeti verzió tapasztalatok, inkább ez!

héten meg idei utolsó Qore, nyilván vmi zsíros ajándékkal, valószínû nem Killzone 2 béta sajnos, de eddig minden Qore-os (höhö 😊 bétát megkaptam, kipróbáltam, pl. olyat is amire esélyem se lett volna (home, usa elõrendelõi béta, stb.)

tomi890125
nekem a ps3 többet jelent 😛 😊

The Only One!

EmThor
egy darab mûanyag, némi alu + elektronika (na ezt kell megfizetni, ahogy a tévéknél is) ahogy akármelyik konzol volt, van és lesz

aabelus
nálam is elférne egy xbox.. 😊

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

predator0
Nem túl szépek. Macskajátéknak elmegy 😄 Mennyibe fáj?

EmThor

play-asia-ról. közös rendelés, vki?

NEXUS6
Súlyos!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem csúnya...

EmThor
Seth
Az a tõr az Árnyékból van?? Tök olyan 😊

PSN ID.: Beegabor

Ombika
Talan par HSZ-t kellett volna olvasni vissza!

Uncharted 2 video Ha esetleg még valaki nem látta.
SZVSZ a legjobb Batman film miatt tolták el és nem buzi a fõhõs<#ejnye1><#wink>

Neked is Deutsche Post matrica volt a borítékon?

Egyébként azért nem a Game-rõl rendeltem, mert kábé 2500 forint volt a különbség.

Papesz

OliApa
A jatekaim.hu link hova lett??
OliApa
Az uj 2.53-as fw milyen pluszt tartalmaz? Csak a full kepernyos flash videot?
predator0
Én sehol nem hallottam ilyenrõl, még külföldi fórumokon sem. Leszámítva a blu-ray olvasófej meghibásodásokat, de ezeket eddig is tudtuk.
Nem is kell már sokat aludni addig az Uncharted 2 trailerig <#vigyor4>

spatz
Megrendeltem csütörtökön a PS3 bill. és tegnap délután megis kaptam. (7124 Ft volt szállitással.) <#smile><#vigyor2> Nagyon jó! Elején bénáztam, nem vettem észre a bekapcsoló gombot...<#pardon1>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
uncharted 2: among thieves

senki többet 3adszor 😊

amúgy hallott vki közületek felrobbanó BD meghajtókról? mert kábé godzillával valódiságával van egy színvonalon a téma. én meg nem vagyok fanboy. nincs xbox fóbiám, tök jól eljátszok vele, sokaknál sajnos nem így van. a fóbia a jó szó, sokaknak Playstation fóbiájuk van, csak nem jönnek rá, hogy ez mennyire felesleges dolog. Ha el tudnám tartani, lenne boxom is, de másra is kell a pénz, ez van. Pl. Szilmarillokra 😊 Vagy akár egy kiló jól átsült fehér kennyérre reggel.

PSNetwork Card kérdésre visszatérve nincs tapasztalatotok?
Nos? Senki többet, harmadszor? 😊
CHEAPBOY
Azért még lehet, de szerintem amekkora különbözete néhány helyen már nemigen éri meg.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
5500ért újonnan itthon is lehet hozzájutni a cucchoz, akár felém is, ha priviztek.

CHEAPBOY
Sajnos az csak nyáron😞 Eltolták a filmmel együtt a buzi Batman miatt.

DarkSector
A batman játék az akármelyik lehet.
kicsit pontossabban máskor!!!
Én képben vagyok...csak nem tudok gondolatból olvasni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Szerintem nem a Lego Batmanre értettem, hanem Batman: Arkham Asylum-ra. Az viszont jövõ év nyarán jön, ahogy a legújabb Harry Potter játék is. Képben vagy keményen 😄