89387
PlayStation3
  • EmThor

hehe, 10perces időlimit van, a küldi nem rossz. hogy rombolással el lehet adni egy középszerű nézd a hátam játékot? max ha változatosak a küldik. de legyünk pozitívak nem?

addig killzone 2-ben szopatom magam, 4 nehézségi szintből 3.-on kezdtem el, visari tér elfoglalása után vagyok, nem tudom mennyi van még hátra, de kegyetlen nehéz, amúgy nagyon jó játék, multiban meg zsír a 32 ember!
  • Foxhound1980
    Megpusztultam 1 perc alatt utána kikapcsoltam :D majd megném vmelik nap.
  • EmThor
    szerintem elég olcsón kapni ps3-as guitar hero3-at :)
  • predator0
    Mercenaries 2 szintű játék.
  • 5c0rp330n
    ps3 gh world tour wireless gitárt működésre lehet bírni a pc-s gh3-hoz? frets on fire tökéletesen megy vele, pc-n először egyáltalán nem érzékelte, legújabb patchet feltettem, és utána is csak 2 gombot érzékelt kb, azokat is felcserélve..
  • EmThor
    Red Faction-ről mi a véleményetek?
  • EmThor
    én nem tudom rávenni magam h megrendeljem. gameplay-ről jön 18£-ért a tomb raider, de street fighter...
  • amdrula
    Azt olvastam a Godfather 2 spaceben. Meg majd az ea sportsban.
  • np
    Én valahol azt olvastam hogy van benne, de nem tudom, hogy hol.
  • tomi890125
    van póker?
  • np
    A homeban hol van a póker?
  • 0ckH4M
    Game.co.uk-n 25 font a street fighter 4. Remélem keddig nem emelik meg az árát, meg akkor is lesz készleten, mert csak akkorra tudok pénzt rakni a folyószámlámra :S
  • jadamp
    köszönöm nagyon :) remélem lesz majd akk az adapterhez driver, de legalább tudom, hogy akkor nem fölöslegesen veszek adaptert :) köszi predator0 jó vagy
  • predator0
    Windows XP SP2 esetében fel kell raknod a bluetooth adapterhez adott driver-t (vagy ha nincs hozzá, akkor túrni kell neten), mert a winfos alapesetben nem ismeri a headset profilt. Ennyit találtam nagyhirtelen.
  • jadamp
    ja igen a géppel az a PC volt :)
  • jadamp
    És akkpr ezt a heasetemet tudom használni PC-vel is? (persze adapterrel mer bluetootos) Nem kell hozzá semmi driver vagy hasonló?
  • 5c0rp330n
    korrekt.
  • ggeerryy
    Kösz a részletes segítséget ! én eddig mindig az emelet közepén voltam ahol rálátok a túloldalra meg lentre de akkor így fogom csinálni kösz még1x a segítséget!!!
  • Dave0092
    http://gamestar.hu/tekken-6-bloodline-rebellion-kepz.html

Valaki megmagyarázná ezt nekem?
    Itt már DLC-ről beszélnek meg hogy oktoberben jelenik. De a sima tekken 6 mikor fog akkor megjelenni szerintetek?
  • Alien!
    valszeg csak reklámszöveg,max a dizájnt passzíntották a ps3-hoz...megy az minden telefonnal.
  • predator0
    Én ebből azt nem értem, hogy mi az a géppel. PS3? Mert azzal tudod használni persze, mivel kimondottan ehhez gyártották. Ettől függetlenül szerintem telefonnal is megy. Bár ezt tartinak kéne megerősíteni, mert ha jól tudom neki pont ilyenje van.
  • jadamp
    LÉCCI VALAKI SEGÍTSEN!
    |
    V
  • jadamp
    LÉCCI VALAKI SEGÍTSEN! Hali! Nem tudja valaki, hogy ha van egy giotech EX-01 headsetem, akkor azt tudom használni a géppel is? Nincs valakinek még ilyen headsete? Egészen pontosan mit tesz az hogyha ráírták h exclusively designed for ps3? Az hogy exkluzívan ps3ra van, az az hogy csak a ps3mal használhatom?
  • Chris Lowe
    Én nem kaptam le újra...egyszercsak megjavult. Amikor felrakták 4-5ször megpróbáltam, kivétel nélkül lefagyott, aztán olvastam, hogyha kilépek a psn-ből és a játékban vissza akkor megy, aztán a következő alkalommal, már ki se kellett lépni.

KZ2 dlc fasza, nekem eu-s van, így akkor mükszik!
  • Alien!
    Ingyenes lesz a KZ2 DLC
  • ipnightle2
    Mikor felmész az 1. emeletre, akkor gránátvetővel irtsd őket, kicsit utána vegyél fel egy fegyvert lehetőleg a 320 töltényest, utána állj be a bal oldalra a lépcsők után a falhoz. (Tehát mikor felmész az 1. emeletre, akkor a bal oldali ajtón menj fel, és ha kicsit lőtted őket, akkor ugyan oda menj vissza a bal oldalra, csak maradj a fal mellett közvetlenül a barikád mellett, így takarásban leszel a rakétavetősök elől. A lépcsőn fognak feljönni elég gyakran, azokat pontos célzással, esetleg gránáttal szedd mindig le, azzal se törődj, ha közben meghal Rico. Esetleg ha nagyon az elején akkor éleszd fel, aztán ha eleget lőtted őket, jönnek a rakétavetősek, na akkor már csak kevesen jönnek fel hozzád, szerencsére, de azért figyelj! Itt már a halott Ricora sem kell figyelni, nem sokat segítene egyébként sem! :)
    Tehát a sarokból néha lépj ki a barikád elé, és a rakétásokat próbáld leszedni, néha csak 2-3 lövést tudsz leadni, mert lőnek feléd egy rakétát, akkor lépj vissza gyorsan a sarokba (még egyszer mondom közvetlenül a barikád melletti sarokba, ne távolabb!!!) majd így szépen lassan szedd le őket, ha ügyes voltál, beszáll egy "repülő" a falon, megnyitva az utat, itt van egy mentési pont, hála istennek! :D Ekkor szedd le a maradék ellenfélt. Utána Radec fog kergetni egy késsel, itt annyit csinálj, hogy éleszd fel Ricot feltétlenül, mert sokat segít itt már. Próbálj meg körbe-körbe futni, és kitérni Radec elől, közben lődd lehetőleg ha tudod! Ha eleget kapott, visszamegy az "emelvényre", ott már csak lődd, amíg bírod és kész! Jön a kurtajó videó! :) Sok szerencsét!
  • ipnightle2
    Régebben írtam erről a részről, mindjárt megkeresem! ;)
  • tibitoth
    hath igen. ezek a fiuk megeloztek a korukat. ez a gamma meg most is ut :) csak felbontas kene nagyobb es kesz. nemis tudtam hogy ps1 is kint volt :)
  • jadamp
    Hali! Nem tudja valaki, hogy ha van egy giotech EX-01 headsetem, akkor azt tudom használni a géppel is? Nincs valakinek még ilyen headsete? Egészen pontosan mit tesz az hogyha ráírták h exclusively designed for ps3? Az hogy exkluzívan ps3ra van, az az hogy csak a ps3mal használhatom?
  • Foxhound1980
    A túloldalon lévő Snipereseket öld meg és kapsz egy checkpointot.
  • ggeerryy
    Akkor én gyenge vagyok XD !
  • predator0
    Le kell lőni mindenkit, ahogy általában az FPS-ekben. Nem egy könnyű játék a KZ2. Azért normal fokozaton szerintem nem olyan nehéz az (bár én veteranon játszottam vele és abszolút nem vagyok csúcsképességekkel rendelkező játékos). Elite-n a feléig jutottam, aztán inkább nem idegeltem magam vele :D
  • ggeerryy
    Jó estét Mindenkinek!szeretnék kérni egy kis segítséget mert már az ideg kicsinál :S killzone2 -ben amikor a főparancsnok vagy ki láthatatlan lesz és egy ilyen nagy téren leszünk jön egy millió ellenség egy idő után már fel lehet menni az emeletre ahonnan lehet lőni a köcsögöket meg a két oldalt ég a fal és itt mindig meghalok már vagy háromszor bírtam úgy hogy folyamatosan rakétavetőkkel jönnek rám és meddig kell húzni vagy mit kell csinálni mert már egy milliószor neki mentem és mindig meghalok vagy nem tudom lehet hogy én voltam a hülye hogy egyből normálon kezdtem :S mit csináljak vagy mit kell csinálni ? a segítséget előre is köszönöm !!!!
  • EmThor
    fuck yes
  • DoNorBi
    Nálam alapból ment elsőre,nem tudom mit szenvedtetek ennyit
  • tarti19
    Az nem azért volt, újra le kellett kapni ,nálam ekkor megoldódott:P
  • Chris Lowe
    Nos jelentem a WipeoutHD javítva!
    Nem tudom mikor, hogy javították, nem szed le semmit a progi, marad az 1.30-as verzió, de nincs fagyás.
  • 0ckH4M
    Kevés embernek van olyan gyors nete manapság :-)
  • Alien!
    nálam a kábeles net érezhetően gyorsabb,webnél,PSN-nél,stb...ráadásul 20mbites netnél a wifi már nem tudja tartani a sávszélt,kb 13-14mbit amit még visz...
  • Alien!
    ha jól emléxem semmi változás nem volt,és vmi fw frissítéssel mahinált,ami viszont javított a tv-n...