PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni! Én ebay-rõl, game.co.uk-ról és a shopto.net-rõl szoktam rendelni! Régiókód mindegy a játékoknál!
PS3 ID: Csabesz82
1. Jatekot venni hol eri meg legjobban? eddig 3 tippem van: ebay, gamestation.co.uk, game.co.uk, van meg valami ezeken kivul? (regiokod pedig csak filmekre vonatkozik ha jol tudom)
2.magat a gepet inkabb itthon vennem, ha van valakinek otlete hol van nagyjabol jo aron (es 2 kontrollerel veszem) azt nagyon megkoszonnem
3.Nincs meg valakinek veletlenul az NBA2K9 ? erdekelne hogy nez ki ps3mon (ha meglenne pc-n is az lenne a legjobb😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: dualview
kijön konzolra is, csak a pc-s változat fél gigás patch-el indít, remélem BD-re felnyomják alapból
ilyen billenytûzet kieget nem veszek a kontrollerre, voice chat rulez + van egy Dinovo Edge-em, ami BT bill. szal jó 😊
Balli: Silent hill, elõször is SPOILER, 2odszor még nem tartok ott 😊 Szerintem próbáld meg 1-2szer még, nagyszerû, ha magad jössz rá
A masodik foellensegre (Scarlet) van valami jo kis trukk amivel konnyeden kilehetne nyirni? Egy full csik eleterom van, mar legalabb 2orat szorakoztam vele de amikor pokka valtozik egyszeruen nem birok vele, addigra mar nagyon lemegy az eleterom...
EmThor: megrendelted már? Elég gagyik, de 10 dodót megér barátnõmnek. 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Most eszembe jutott egy nagyon idióta ötlet. Vajon a PS3 böngészõjében meg lehet nézni a friendlistet? <#banplz>#banplz>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ha lenne még aki felvenne barátnak nyugottan tegye a Héten kezedk R2-zni és már alakulna a klán:p
id:Undefeated_HUN
játékaim😮range box,motorstorm,ut3,mgs4,dmc4,wipeout,amik multisak illetve gta4 van még kilátásban😊
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
héten meg idei utolsó Qore, nyilván vmi zsíros ajándékkal, valószínû nem Killzone 2 béta sajnos, de eddig minden Qore-os (höhö 😊 bétát megkaptam, kipróbáltam, pl. olyat is amire esélyem se lett volna (home, usa elõrendelõi béta, stb.)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként azért nem a Game-rõl rendeltem, mert kábé 2500 forint volt a különbség.
Papesz
Nem is kell már sokat aludni addig az Uncharted 2 trailerig <#vigyor4>#vigyor4>
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
senki többet 3adszor 😊
amúgy hallott vki közületek felrobbanó BD meghajtókról? mert kábé godzillával valódiságával van egy színvonalon a téma. én meg nem vagyok fanboy. nincs xbox fóbiám, tök jól eljátszok vele, sokaknál sajnos nem így van. a fóbia a jó szó, sokaknak Playstation fóbiájuk van, csak nem jönnek rá, hogy ez mennyire felesleges dolog. Ha el tudnám tartani, lenne boxom is, de másra is kell a pénz, ez van. Pl. Szilmarillokra 😊 Vagy akár egy kiló jól átsült fehér kennyérre reggel.
Nos? Senki többet, harmadszor? 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
kicsit pontossabban máskor!!!
Én képben vagyok...csak nem tudok gondolatból olvasni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"