89387
PlayStation3
-
#60325 Soha nem értettem,miért istenítik annyira a Tekken-t?
Én még anno a 3-mal játszottam,de szerintem egy egyszerű verekedős játék volt szerintem(természetesen a legjobbak közül való,de akkor is csak egy szokványos game)
Nálam a Mortal Kombat simán veri(persze nem az MK vs DC,hanem a sima régi kegyetlen véres) -
#60324 "valakilátta már ezt a játékot élőben?" LOL:D -
#60323 sziasztok!ez a giutar hero szerintetek nagyon gagyi?egy jó házmozival nem lehet ez nagyon ütős?valakilátta már ezt a játékot élőben? -
#60322 Hulladék.
az tény hogy a fizika messze van attól hogy itt bármi féle jövőbemutatáról beszéljünk, de rombolhatóság nem rossz, vannak benne jó dolgok, igaz suta dolgok is akadnak bőven. Az AI félelemesen buta tud lenni. A grafika wííre való kb, tudtam hogy ez lesz, a sivatag közepén pár épület, amit lehet rombolni, csodálatos dologokat rejt magában ez a lehetőség, kb semmit:D ment valami idióta zene a háttérben megállás nélkül, valami félelemetesen primitív és idegesítő az egész gémpléj, a dizájn 0a, komolyan mondom ebbe a játékba egyetlen értelmes dolog van az az hogy a nagy épületeket szét lehet robbantani, ez tényleg működik, de semmi értelme. Modnjuk az vicces volt amikor azzal a munkarobottal végigsétáltam mindent mint ha ott sem lenne, mint a kés vajon, ez is hűen tükrözi a fizikában rejlő lehetőségeket:D -
Laceee #60321 720 p -
High end PC #60320 hy
megvan vkinek PS3-ra az NFS Carbon? Ha igen, támogatja az 1080i-t vagy az 1080p-ét?
fontos volna
köszi -
Foxhound1980 #60319 Jah ezt néztem én is reggel, szépen rendbe rakták az anyagot. -
Foxhound1980 #60318 Platinumban előrendelhető a Szellemírtók gáma. 12.5k. -
#60317 ez az új Terminator game egyre pofásabban fest,elég jól hozzák ezt a lepusztult háborús hangulatot... -
Foxhound1980 #60316 Bionic Kommando gémpléj 1.
+1 -
Chris Lowe #60315 Nem tudom, nekem ment. Persze ez egy egyszerű logikai játék. Én azt nem értem mi a lópikuláért nem rakják át az eu store-ra....
Amúgy a póker a Keresztapa2 szobában van, nehéz az asztalhoz férni, mert elég nagy a tumultus.
Valaki tud valami Afrika megjelenési dátumot? Vagy honnan tudom megszerezni kizárólag angol nyelven, emberi áron? -
Foxhound1980 #60314 Én is. Szvsz csak technikailag több. Azon felül ugyan olyan unalmas akció gém. Látványos volt a demó videó, de már a közepétől untam. -
#60313 amerika store -
#60312 olyan meg hol van? :O -
#60311 Na, megnéztem a RF videót, most már csak az a kérdés mennyiben több, mint a Mercs 2. -
#60310 miért nem tudok gitározni a home-s guitar hero-ban?
-
Foxhound1980 #60309 Igen ez manapság már egy elég szubjektív kérdés lett. Mert technika az minden mennyiségben van, design annál kevesebb. tisztán technikát nézve nálam még mindig az Uncharted vezet és sztem ezt csak a 2. rész fogja überelni. -
#60308 -
Foxhound1980 #60307 Off:
Sport 2 Barrera meccs.
ON -
#60306 Köszi, akkor majd én írok egy fél óra múlva :D -
#60305 ugyan-ugyan
katt -
#60304 fenn is van cuccod psl-en -
#60303 Cserébe írj majd valami bővebbet a Red Fucktion demóról. -
#60302 legszebb játék ebben a gen.-ban
nem is tudom. technikai dolgokat megunja az ember egy idő után. lehet vagdalkozni, mint az 5évesek... inkább azokat mondanám ami tetszett: assa creed, pop, flOwer, uncharted(!), kz2, lost planet. -
Foxhound1980 #60301 Beenged :D -
#60300 -
#60299 Nem, pöcéről :D
Probáld meg te is. -
Foxhound1980 #60298 Zsír. Thx all. -
Foxhound1980 #60297 Thx nézem. akkor nem értem. lehet a böngészöm volt szar. Vagy Ps3-ról csináltad? -
#60296 Megcsináltam neked. Nekem belépett azzal, amit küldtél. -
#60295 uk oldallal pedig magyar accot megette -
Foxhound1980 #60294 Na akkor még egyszer amúgy thx. baszik beengedni az oldal, jelszómat tudom de azt sem fogadja el. Ha mégis kérek jelszó emlékeztetőt közli, hogy nem ok a régióm. -
#60293 egész jó ez a home poker -
#60292 t-alma 5. -
#60291 my portable id oldal alján van egy update gomb, azzal fog rendesen menni -
#60290 Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor PS3-n kérj jelszóemlékeztetőt. -
#60289 nekem a trófea frissítéssel volt gondom, de összejött.
uk.playstation.com, fenn sign-in. és belépsz a magyar vagy trófea gyűjtős accoddal. ennyi. utána van egy fül, my portable id, ott egy pipa a display my trophy info, és valahol alul lehet frissíteni, ha nem is ezen a fülön.
ja és bejelentkezés után várj egy pöttyet, menni fog. -
Foxhound1980 #60288 Van egy gondom. PSL-en lineklni akarok trófea státuszt. Na most nem tudok belépni az angol Ps oldalra. Ha jelszó-emlékeztetőt kérek közli, hogy nem jó a régióm. WTF? -
#60287 már folynak a könnyeim a tv előtt, annyira durva xD
új tekken 6 krémek -
Foxhound1980 #60286 Az asszem kb a fele. Én a 2-es fokozaton nyomtam, de az a tér ahol szétszopkodtad magad üdülő volt.... Biztos fincsi lesz neked a többi is :D