89387
PlayStation3
  • DoNorBi
    Úgy simán beveszi,a drivert én is psx emuval küldöm;)
  • zsolt1983
    na most PS2 jatekorol v. ps jakekorol van szo..
    Amugy meg tudod temire gondoltam :)
  • zzeN
    számomra egy full unalmas sz@r:)
  • zsolt1983
    A FC 2 eleg jo jatek. majd magad eldontod h. menyire izglamas. altalaban erre panaszkodik mindeki, velem egyutt. :P
  • High end PC #60362
    mert csak PSX-re jelentek meg a Need For Speed V-Rally részek, és csak az USA-ban. Máshol is kapható volt, más platformokra, de más néven (pl Dreamcast-ra Test Drive V-Rally néven adták ki, itthon pedig a PS2 verzió is sima V-Rally 97 Championship Edition verzióként futott). Megvannak a játékok már vagy egy évtizede PC-re, de az nem ugyanaz :) Nekem a rendes PS2 kiadás kell ami még az NFS nevet viseli magán a borítón, és a játék főmenüjében is. :) Amolyan megszállottság.
    Egyébként melyik a másik módszer? :)
  • zsolt1983
    csak a kivancsisag kedvert ... mirol is van szo ? mi a jatek neve ....
  • balla27
    sziasztok!holnap jön a far cry 2 ,és a bourne conspiracy a postával.remélem nem lesz csalódás ez a 2 játék.far cry 2 tényleg annyira rossz játék,mint ahogy mondják?
  • zsolt1983
    Hat az megoldas, visoznt akkor minek vetted oket meg ?? man csak az erdekelne ?? Van ra "MAS" modszer is ...
  • zsolt1983
    Predi jol irja. Buktad haver. Ha nem NTSC s a systemed a jatek nemfog futni rajta. Jobban tenned ha viszakuldened a jatekot. Es egy jotnacs : eloszor erdeklodj utanna majd azutan rendelj.. :)
  • High end PC #60356
    megvaaaan.
    benyomom a PC-be egy PSX emulátorral őket, az csak elviszi, a PC-ém mindenféle régiókódot megevett eddig a filmeknél is... :)
  • High end PC #60355
    nemáááá :((
    de ha egyszer csak az USA-ban jelent meg az a két gamma...
    remélem azért valami csoda folytán bedarálja a ps3 azokat az ntsc-és ps1 lemezeket
  • NEXUS6
    Hőööööö!

Monnyuk kinek a paplan kinek a papné.
  • predator0
    PS1 és PS2 lemezes játékok régiókorlátozottak. Szerintem buktad.

Red Faction: demot kiprobálva, ha olcsóbb lesz akkor kell.
  • EmThor
  • baggins
    Nincs mit. HOD-t honnan??? Kell!!!
  • baggins
    Ebben tökéletesen egyetértünk. Nálam a Tekken a bunyós játékok legalja (sry).
  • baggins
    Bocs, hogy csak most válaszolok, szóval Odin Sphere: annyira jó, hogy engem teljesen elvarázsolt, ami igen ritkán történik meg. Rittyentek is hozzá egy tesztecskét hamarosan. Egyrészt szeretem az igényes rpg-ket, másrészt régen szívem csücske volt a Knights of the Round/Cadillac-féle hack stílus játékteremben, SNES-en, satöbbi, vagy a Wonderboy in Monsterland nevű csoda (PSP-n folyamatosan nyomom, SMasterSystem emun). Valahogy mindezek keveréke, olyan egyedi hangulattal, amit máshol nem találsz. Na és a sztori...nem vagyok hajlandó elárulni semmit, de megér egy misét. Professzionális, de sajna rétegjáték.
  • Sippie
    én a leírásából arra következtetek hogy cd-sen rendelte őket.
  • DoNorBi
    amit a store-ról töltesz le ps1,ps3 gámát mind1 milyen régiós viszi hibátlanul őket.
    Nincs régiózár mint boxon.
  • Silverford
    ShopTo-n néztétek már ezt a dolgot: PS3 tok
  • EmThor
    ps1 játékok a jpn psn-en

csütörtökön

Pixel Junk Eden: Encore
    Outrun Online Arcade (Sorry USA)
    F.E.A.R. 2: Project Origin - Toy Soldiers
    Saints Row 2 expansion
    Valkyria Chronicles DLC
    LBP Monkey King Costume
    Rock Band Tracks (GNR Chinese Democracy)
  • High end PC #60344
    hy
    a PS3 mennyire kompatibilis a PS1 játékokkal?
    csak mert rendeltem két gyöngyszemet az USA-ból (gondolom NTSC-ések), és rohadtul görcsölök, hogy megeszi e majd őket a masina.
    szerintetek elviszi majd őket minden gond nélkül?
    köszi
    üdv
  • Alien!
    na ez must have game...:) végre egy klasszikus beat'em up...
  • EmThor
    ez mekkora lesz
  • EmThor
    puzzle ques... chronicles by konami

• EmThor
  • predator0
    Ez lerombolja a kedélyeidet, az Infamous fog felvillanyozni... :D
  • NEXUS6
    Hát ez teljesen felvillanyozott!;)))
  • predator0
    No, bárki töltheti a Red Faction demot. Lehet kérni hozzá redeem code-t.
    Részletek ITT.
  • Foxhound1980
    3 nap? LOOOL
  • predator0
    Három nap után adtam el, asszem. 3500-at megér, van benne co-op. Tulajdonképpen minden szinten egy paródia a játék, mindenfajta pozitív és negatív értelemben :D
  • 5c0rp330n
    meg ami még irritál egy kicsit, h elemes a gitár.. nemtom van-e másmilyen kiadás, de a faszért nem lehet aksisra megcsinálni.. fog a f@szom elemeket venni meg töltögetni 12 órákig..
  • 5c0rp330n
    pár napja megvan a world tour, nem tűnik gyengének, benne van majdnem 100 szám :)
    mondjuk nemtom h én vagyok-e a túl kíméletlen (mondjuk pl egy BYOB-ot vagy Scream Aim Fire-t Expert-en nemtom hogy lehet nem kíméletlenül játszani:) ), vagy a gitár ilyen szar amit adnak hozzá, de az egyik irányba való pengetés már mintha nem úgy működne, mint ahogy kéne neki.. sztem vissza fogom vinni h adjanak újat..
  • Papesz
    Nagyjából az utóbbi tíz év legjobb játéka. Már ha ezt játéknak lehet nevezni.
  • tarti19
    nagyon jó délutánt biztos megélsz vele esetleg többet is, de a GTA 4össze-vissza alázza, noha vannak benne ötletes dolgok, amik pozitívumként szolgálják a játékot...
    3500 forintot megér:P
  • Foxhound1980
    Kajak ezen vaciálok én is már pár napja, mert semmi értelmes crime gém nincs a piacon. De sztem ez valami iszonyat szemét lehet, vagy talán gagyi a legjobb szó rá. Predinek asszem megvan.
  • Chris Lowe
    Saints Row 2 a mai 19CAD-os akció.
    Ennek a GTA sorozat volt az apucija? Ér ez 3500,-ft-ot?
  • Dave0092
    Szerintem mozgásba szép lesz ez... mert amugy a képek nem valami szivderitőek.
  • Foxhound1980
    Igen, ráadásul jóval gyengébben is fest mint pl a SC. Sztem az lehet hogy csak pár ember csinálja nem egy 100-150 fős apparátus.
  • Dave0092
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért fejlesztik ilyen sokáig a Tekken-t. Már kb. azóta amióta kinn a PS3...