89387
PlayStation3
  • EmThor
    Zen: game.co.uk?

Chris Lowe: jó a magicball, faltörő, néha nehéz, kellemes, van fizika meg szép, rengeteg pálya, offline coop, pálya egyik fele egyikőtöké, másik másiké, gondolom online ugyanez.

Ősszel jön a Bayonetta. Dragon Age Origins 2. félévben. Infamous még fenn sincs az angliai webshopokban.

Cuboid + Mahjong érdekel, vélemény? Utóbbi egértámogatást fog kapni + Magicball-al mind a 3, nem csak dlc-t, hanem zenehallgatást a menüből. Echochrome-ot is meg kéne venni, SFIIturbohdremix meg 15ért még sok
  • Chris Lowe
    Megvan valakinek a ps store-ról letölthető Magic Ball?
    Ha igen leírhatná a véleményét illetve, hogy online milyen, mennyire nehéz.
    Asszem trófeák vannak és mostanában érkezik hozzá DLC is.
  • zzeN
    ááá épp rendeltem volna egy SF4 CE-t gameplay-ről, de elfogyott, tud vki máshol jó áron?:S ennyi pénzért nagyon megérné
  • Norbi7
    és ugyanezt PS1-es játékokkal is meglehet csinálni?
  • Foxhound1980
    őőőő.. oké! :D Egyébként ausztrál digipack kiadás.
  • Sippie
    júúúúj, honnan vaaaaan? és jó a játék? és milyen és és... írj róla tesztet!
  • Alien!
    bizony felülmúlja...sokkal összetettebb,jók a karakterosztályok,a pályák,és sokkal élvezetesebb az egész...

hajrá!:)
  • Sippie
    nekem megvan PSX-re a normál EU változat, és bőven jó az NFS logók nélkül :P
  • zsolt1983
    mi E ?? a PS3 -ad ?
  • High end PC #60397
    Valamilyen szinten igazad van. Annó az Eden studio szerződést kötött az EA-val, és az Atari-val hogy V-Rally és V-Rally 2 játékait az USA-ban PlayStation-re Need For Speed V-Rally, és Dreamcast-re Test Dive V-Rally néven is kiadhassák, egyszóval csak amolyan együttműködés volt, hogy jobban fogyjon a játék, amiért cserébe az EA és az Atari is szép kis summát kapott. Illetve túl szépet biztosan nem, mert a V-Rally 3 már mindenféle prefix nélkül jött ki minden platformra
    Másutt (EU,Ázsia) egyébként PlayStation-on és Dreamcast-on is sima V-Rally volt a nevük: V-Rally Championshi Edition, V-Rally 2 Expert edition, stb. Más platformok (pl. PC-én) pedig csak így lehetett megszerezni őket minden földrészen.
    Egy szó mint száz, szeretném az eddigi 13 db-os, gyerekkorom óta gyűjtendő NFS gyűjteményemben tudni ezt a kettő félig-meddig kilógó részt.
    Egyébként itt vannak az NFS V-Rally borítói, ahogy annó kiadták őket:
    http://benolsatuem.googlepages.com/NeedForSpeedVRally.jpg
    http://www.vgmuseum.com/scans/psx/02/vrally2.jpg
    Itt pedig a gameplay, egy srác PSP-én emulálja őket, még a játék főmenüjében is szerepel a Need For Speed logo :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cWedrWZIqDY
    http://www.youtube.com/watch?v=5qD73KjEhZ0&feature=related
  • High end PC #60396
    már találtam működőképes emut, köszi :)
    várom a játékokat, talán egy hét és itthon vannak :)
  • Sippie
    E lol
  • zsolt1983
    nemkell a ps3 at heckelni. a PC -n emulalni sookla jobb es egyszeruub. es mivel 1-es gmaek azok meg egyszeruen futnak majd. Linket nemdobok be, de talasz magadnak is.

Predi : a PS2 -es jatekokat man lehet ps3 on is tolni ISO formatumban. Ami mint tudjuk eleg nagy dolog. Linket ide sem nyomok, ott a google. Annyit elarulhatok h. csak a CHECHA-B-C (gy.k. 60GB) verziokon mukodik .
  • jadamp
    Asszem sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak át kellett állítani az input és output beállításokat!!!!!!!!!!!! Végre!!!!!!!!!! Azért köszönök mindent!
  • Foxhound1980
  • jadamp
    Mit írjak róla? ennyi elég? d-link DBT-122
  • jadamp
    d-link
  • predator0
    Hmm... most így belegondolva baromságot írtam. Nem a headset a lényeg, hanem a bluetooth adapter. Ahhoz kell megfelelő driver. Milyened van?
  • predator0
    Főoldal jobb oldalán a Fórumozó keresővel megkeresed az illetőt, aztán az adatlapján üzenetküldés.
    tarti19 adatlapja

Múltkor írtam amúgy, hogy driver kelleni fog hozzá, ha PC-vel is akarod használni. Én a giotech-nek a hivatalos oldalát sem találom, nemhogy bármilyen drivert hozzá :D
  • Tyler Durden
    Köszi szépen. Nem fogom feladni, mert a hangulata nagyon odab*sz a játéknak, úgy érzem végre egy olyan játék, ami miatt ott hagyom a cod4 multiját. Eddigi fps-ek nem tudtak lekötni, maradt a CoD, de most úgy nézem a KZ2 minden téren felülmúlja a nagy elődöt..
  • jadamp
    Hogy kell privát üzenetet küldeni? Már azon kívül hogy itt, ha írt a fórumba ott látom azt a gombot. Tartinak szeretnék írni egy újabb gondal a giotech EX-01 headsetemmel kapcsolatban, de akárhogy keresem, nem találom, hogy hol lehet privát üzenetet küldeni. CSak úhy lehetne, ha írt egy fórumba, és akkor ott a neve mellett megnyomom azt a gombot? Lécci segítsetek. Am ha valaki más is tudna segíteni, akkor az lenne a gondom, hogy bár vettem egy jóféle bluetooth adaptert, párosítottam a géppel a headsetet, mégsem tudom használni. Szerintem kéne neki egy driver. Nem? És ha igen hol találok olyat?
  • Sippie
    már bocs, de rendesen simán v-rally, és rohadtul semmi köze az nfs-nek hozzá. Az hogy később felvásárolták vagy a tököm tudja, az egy dolog.
  • jadamp
    Hogy kell privát üzenetet küldeni?
  • Alien!
    alternate 2 + zoom hold bekapcsolva,mindkét érzékenység 100%-ra...a multi alatt lényegesen gyorsabb az irányítás,de nem lesz egyszerű cod4 után.
  • Tyler Durden
    Sziasztok! Most szereztem csak be a KZ2-t és köv lenne a kérdésem. A cod4 után nekem baromi szokatlan egyelőre az irányítás /kb 1 órám volt eddig tesztelni, tehát nem vontam le semmilyen negatív következtetést/ viszont láttam, hogy több féle konfig közül lehet választani. Melyiket érdemes beállítani valamint van e még vmi az irányítással kapcsolatos amit érdemes változtatni az alaphoz képest. Válaszokat előre is köszi.
  • brodix
    Ez azért erős túlzás szerintem!
    A HSZ-emhez hozzá is fűztem,hogy nem sz@r a játék,hanem nem értem ezt az istenítést,hisz szerintem egy egyszerű mezei játék,nálam az MK sorozat simán veri!
  • High end PC #60380
    Értem, világos, köszönöm :)
  • Alien!
    látom nemérted,az emulátor készítőjét feszítenék ki...annó az amigás kikstart romokat sem tudták a srácok mellékelni a WinUAE oldalon...

a torrentnek meg nincs gazdája,illetve jogilag látod mennyire nem támadható(még)...
  • High end PC #60378
    miért, te csak 1 platformon játszol? mert én nem :)
  • High end PC #60377
    miért, a filmek amik torrenten vannak meg játékok nem jogvédettek?
  • Alien!
    biost azért nem adnak,mert jogvédettek nem rakhatják ki,torrenten van minden.
  • zzeN
    pc-n meg boxon nyomtam, jó volt csak amikor másodjára vittem a küldiket meguntam, de attól még jókat lehet mókázni vele;)
  • Alien!
    őőőő...te most nem csak hypergiga-többcsilliárd forintos high end pc-vel játszol?!?!? vagy megtértél? teljes a képzavar.
  • High end PC #60373
    csak azt tudnám honnan szerzek PSX emuhoz biost meg plugint meg konfigurációs fájlt... azt egyik emunál se adnak, nem értem miért...
  • predator0
    Amúgy a PS3 játékok is régiózárasak. Csak az összes (?) region free. Ezért nem fog futni az FFXIII demo minden gépen.
    Hekkelésről nem tudok.
  • balla27
    és a gta 4-et szereted?

• balla27
    nekem pont azért szimpi a cry ,mert sokat kell menni A pontból,B pontba.olyan tengi lengi a játék a leírások szerint.csak már annyi jónak hitt játék okozott csalódást.most nagy nehezen tudtam cserélni a top spint erre.jó nagy szxr az a tennis,azt hittem ,pedig,hogy jó lesz.
  • High end PC #60369
    egyébként nem, nem tudom.
    elvinni a ps3 masinám meghekkelni?
  • High end PC #60368
    bocs PS1-ről, csak melléütöttem egy billentyűt :D
  • zsolt1983
    mentem ebedre