PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is, ha már a boxon megjelent. Csak a csajok karácsonyra kérték és szeretek mindenbõl drótnélkülit venni, van elég madzag így is, hogy amit tudtam csatornába tettem. Meg aztán ha bepörögnek, esnének-kelnének a zsinórokban... <#smile>#smile> Ugyanis nincs kizárva, hogy az új mic mozgásérzékelõt is kap.
Hát ja. Ha biztos lennék benne, meg 1xre müködne 2 együtt? Aztán lehet, hogy van a gyári cuccon pl. pause gomb, meg ilyenek? Szóval az eredeti lenne a jó.
Nézegetve a képeket szerintem nincs, de biztos, hogy lesz majd.
"Thank you very much for ordering from us here at gameplay, you should receive your package in 1 - 4 Weeks.
"
Meg azt a jó büdös .... ...... ......<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
"Thank you very much for ordering from us here at gameplay, you should receive your package in 1 - 4 Weeks.
"
Meg azt a jó büdös .... ...... ......<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
PS3-as Singstar létezik vezeték nélküli mikrofonokkal? Ugye nem... <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Sziasztok!
Srácok Store-rõl hogy tudok leszedni játékhoz kiegészítõket.... mert most láttam h fent van SW FU-nek a DLC-je. elõre is köszi.
Srácok Store-rõl hogy tudok leszedni játékhoz kiegészítõket.... mert most láttam h fent van SW FU-nek a DLC-je. elõre is köszi.
Jól néz ki a logod<#eljen>#eljen>Illik hozzád, te LOTR fan😉)
Hmm asszem ezt kénytelen leszek beszerezni.. Megjelenés mikor?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
thx
de most jobb a betûtípus 😊
lesz ilyen multi mód is állítólag
"The other mode that we heard about was Stronghold mode, which is a Risk-style strategic mode in which teams fight one another on various maps to take over the various territories of Middle-Earth."
de most jobb a betûtípus 😊
lesz ilyen multi mód is állítólag
"The other mode that we heard about was Stronghold mode, which is a Risk-style strategic mode in which teams fight one another on various maps to take over the various territories of Middle-Earth."
Estét!!Valami friss hír?
Nem, csak a fõmenüben. Viszont menteni bármikor lehet.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Az faja<#eljen>#eljen>.Azt gondoltam csak offline lehet.De láma vagyok😄
Mindenki alszik vagy bulizik..
Mindenki alszik vagy bulizik..
Em!Army-t tolhatom mással online coopban?
ezt értam csakhogy a film HDben van és mkv amit ugyebár a PS nemvisz. Van rajta angol és magyar hangsáv. mk2vobbal próbáltam átalakítani, és csinált nekem egy több mint 5 GBos filet ami 14 perces és nemtudom a hangsávot átváltani magyarra. Ezért kéne vmi jobb progi. Amúgy eddig az mk2vob minden filmnél mûködött de ez valahogy nemtetszik neki.
PlayStation3 ID: zSul
ps3on lehet váltani hangsávot, legalábbis én leszedtem 2 hangsávval a Madagaszkár pingvines karácsonyi kisfilmjét hdban, és a ps3on tudtam hangsávot váltan anélkül hogy elõtte a pcn bármit is alakítottam volna a filmen
The Only One!
Heló!!! Leszedtem az elit alakulat címû sorozatot HDban. A kérdésem hogy milyen programmal tudnám átalakítani úgy, hogy az angol és a magyar nyelv is megmaradjon????? Az mk2vobot próbáltam de csak 14 percet alakított át és ott sem lehet nyelvet választani. Kérlek segítsetek!!! Köszönöm!!!
PlayStation3 ID: zSul
Öcsém!!!16,5 font postával thehut-ról a The Dark Knight!!!Már csak az a kérdés, hogy van e rajta magyar felirat.Szinkron el lett qrva nem kicsit!!.Vszínû csak kedden jön meg a Tomb raiderem, már nagyon várom.Biztos faja<#eljen>#eljen>Ja meg cseréltem Forma1-et Army-ért, majd asszonnyal lövöldözünk egyet😊.Egyébként nagyon jó coop-ban!Szerintem etalon a stílusban!
Hát valami értelmesebb demót is feldobhatnának már! Dead Space óta semmi új,és hát elõtte sem volt valami jó felhozatal, fõleg a Moto gp-vel<#szomoru1>#szomoru1>. Azért egy NFS-t vagy egy új COD-ot elviselnék store-on. De lehet hogy csak túl nagyravágyó vagyok....:S Üdv
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
PSN USA megjelenések
- December 11: Lumines Supernova - zsír, fogalmam nincs milyen, de 1millió légy nem tévedhet
- December 18: Crash Commando - ha lesz demó és talán, 2D menni lõni
- December 23: Savage Moon - Fuck Yeah, pixeljunk monsters 3D-ben és sci-fi!
- December 11: Lumines Supernova - zsír, fogalmam nincs milyen, de 1millió légy nem tévedhet
- December 18: Crash Commando - ha lesz demó és talán, 2D menni lõni
- December 23: Savage Moon - Fuck Yeah, pixeljunk monsters 3D-ben és sci-fi!
500féle tengeri állatot lehet megkeresni az Aquanaut's Holiday-ben
Trine
video ugyanitt, PSN (& PC) fantasy ügyességi\logikai játék, jövõre jön és nagyon ötletes!
Lumines Supernova PSN
video + LBP skin
video ugyanitt, PSN (& PC) fantasy ügyességi\logikai játék, jövõre jön és nagyon ötletes!
Lumines Supernova PSN
video + LBP skin
de hogy? A honlapon azt írja hogy csak UK vásárlók, és UK irányítószám (jó gondolom ez nem nagy cucc) mert akkor gondolom ki se küldik a kártyát.
Én is rendeltem a múltkor több játékot és ugyanezt csinálta. Szétszedte õket, meg össze-vissza írta ki az állapotukat, de egyben jött meg. Szerintem ne aggódj, valszeg ez az új rendszer még nem az igazi.
http://gamer-planet.freeblog.hu
A békesség kedvéért berakhattak volna egy menüt a new game rányomása után, hogy akarod-e ezt, vagy sem 😊
Nem lehet meghalni a játékba, ha csata közbe a csaj ment meg akkor visszagyógyulja az ellenfél amit levertél rajta. Szvsz jó hogy nem lehet meghalni, nem kaptam még sehol se idegrohamot; de pont ez ami miatt a HC gamerek sírnak, mert így a végigjátszás nem 100 óra + és 2 doboz nyugtató, hanem ~20óra.
https://hotshu.wordpress.com/
Amúgy még vannak benne skinek, de csak a helyük látszik. Játék közben nem lehet váltani, csak a fõmenüben.
Elsõ 4-5 óra alapján: Nem lehet benne meghalni (vagy csak nekem nem sikerült). A csajszi mindig kiment a bajból. Eltévedni sem lehet, mert van rá külön gomb, ami mutatja az utat. Ezért rohadt könnyû.
A kombók jók, bár csata nem nagyon van benne és az is mindig csak egy ellenféllel.
Ha sikerül meggyógyítani egy helyet a gonosztól, akkor utána világítóbizbaszokat lehet gyûjteni, ez mondjuk kicsit nyújtja a játékot.
Töltésképernyõ szinte nincs a játékban, kivéve amikor a már felszabadított helyek között teleportálunk.
Elsõ 4-5 óra alapján: Nem lehet benne meghalni (vagy csak nekem nem sikerült). A csajszi mindig kiment a bajból. Eltévedni sem lehet, mert van rá külön gomb, ami mutatja az utat. Ezért rohadt könnyû.
A kombók jók, bár csata nem nagyon van benne és az is mindig csak egy ellenféllel.
Ha sikerül meggyógyítani egy helyet a gonosztól, akkor utána világítóbizbaszokat lehet gyûjteni, ez mondjuk kicsit nyújtja a játékot.
Töltésképernyõ szinte nincs a játékban, kivéve amikor a már felszabadított helyek között teleportálunk.
Szerintem 14-15 körül, én mintha azt olvastam volna..
Kifogytam😊.Még van egy /MGS rajongók ne figyeljenek/ MGS2-m, duplalemezes PS2-re<#eljen>#eljen>
van egy 4-es GAME rendelésem.
de nem a régi rendszer szerint dolgozta fel a rendszerük, hanem 4 fele bontotta és nem tudom miért. a 4 játékra a pénzt levonta, de a neten megnézem, akkor azt látom, hogy a ME kifizetve és feladva, a Cod5 kifizetve és becsomagolva, de még nincs feladva, a PoP és a Resi2 meg még csak ki sincs fizetve WTF!
1 hónapja simán 1rendelési szám alá vont mindent, nem értem :\ vagy a rendszerük szar és feladtak mindent egybe, ahogy a józan ész súgná? mert a pénzt e szerint vonták le, még tegnap, amikor a neten még csak ki se fizettem.
help?
de nem a régi rendszer szerint dolgozta fel a rendszerük, hanem 4 fele bontotta és nem tudom miért. a 4 játékra a pénzt levonta, de a neten megnézem, akkor azt látom, hogy a ME kifizetve és feladva, a Cod5 kifizetve és becsomagolva, de még nincs feladva, a PoP és a Resi2 meg még csak ki sincs fizetve WTF!
1 hónapja simán 1rendelési szám alá vont mindent, nem értem :\ vagy a rendszerük szar és feladtak mindent egybe, ahogy a józan ész súgná? mert a pénzt e szerint vonták le, még tegnap, amikor a neten még csak ki se fizettem.
help?
RE5 demó mikó gyün PSN-re?