89387
PlayStation3
-
#60486 Én ilyen hülye horrorfan vagyok, ami egy kicsit is kapcsolódik a stílushoz, azt rögtön veszem is meg... :) -
#60485 átalakult a borderlands (ami érdekes lesz még idén az a damnation, sacred 2, infamous, prototype + batman game... e3-ig kihúzzuk :)
-
#60484 kösz az infót:)
boxon már toltam, felbaszta az agyam, eladtam, most megjött a kedvem hozzá:)
3 ropit tényleg megér, + berendeltem a KZ2-nek a Strategy Guide-ját oszt csókolom. -
#60483 kedd este adtad le, szerdán feladták, holnap itt lesz.
10£, 3 ropit megér :) jó játék amúgy! nekem pénteki rendelést, kedd ebéd után adták fel, ma jött meg reggel a postára, délelőtt meg ajtóig.
persona 4-et majd otthonról megpróbálom beújítani. remélem van valahol készleten :S -
amdrula #60482 Vampire Rain-t? xD
30/100-on áll metacriticen.
Videók alapján ingyen sem kéne, de te tudod :p -
#60481 megrendeltem a Condemned 2-őt a gameplay-től, de az emailbe amit küldtek az áll h 1-4 hét míg ideér
ha jól emlékszem Emthor mondta h hétfőn adta le náluk a rendelést, és már szerdára nála is volt, remélem nem 2 hét lesz míg ideér...kedd este adtam le, jó lenne ha holnapra itt lenne -
#60480 jaaj, hát nagy grat! -
#60479 Street Fighter 4, Siren, Untold Legends Dark Kingdom, Heavenly Sword és Darkness.
Tervezem még beszerezni a Vampire Rain-t, a Mortal Kombat VS DCU-t, a Soul Calibur 4-et és az Ubcharted-et. -
#60478 assa creed 2 video
gran turismo karácsonykor?! -
#60477 speciel se pénzem se időm, de ilyen cuccokról nem lehet lemondani :)
tomb raider-t se rakom be addig amíg nem kap trophy patch-et, ma írt valami eidos-os community-s, hogy még tesztelik, meg implementálják, ugyan már, japán tomb raider:underworld trophy támogatással jött ki alapból és azt nem tudják lokalizálni? de hát hogy ők mennyit dolgoznak... -
#60476 most mondta ismerős,hogy külföldön már 78000 eft a vadi új gép.lassan annyi,mint egy xbox
-
Chris Lowe #60475 Nem csesztél rá, elfogadja a mastercardot, az enyém is olyan. Sima -nem dombornyomott- tök egyszerű mastercard. Ha próbáltad az utolsó 3 jegyű kódot akkor valami más gubanc lesz.
Videogamespluson mától a Lost Planet az occó.
EmThor: Neked tuti nem 24 órából áll a napod ha belefér a pc meg ps3 mellé -amire az elmondásod alapján vagy 20 játékod van- még egy wii is. -
#60474 milyen játékaid vannak hozzá?
-
#60473 Na szóval, tegnap óta újdonsült ps3 tulajként üdv a népnek... Néha majd rontom a levegőt itt is... :) -
#60472 Wii az jó, főleg az ilyen horrorfanatikusoknak, mint mi... ;) -
#60471 nyáron veszek wii-t!
- project zero 4
- silent hill shattered memories
- ju-on
most komolyan, horrortömeg báz!
-
#60470 Akkor 1-2 hét múlva ezt is árulni fogják országszerte :D -
#60469 fincsi, csak sajnos még odébb a megjelenés meg a demó... -
#60468 igen én is onnan szerváltam csak túl nagy volt a mutatóhoz ezért lekicsinyítettem, így is tökéletes szerintem
azt a "God of War and God of War II on Blu-ray disc" én is bejelöltem jó volna megkapni a GOW III mellé :P -
#60467 senki nem tudja?
-
#60466 Ezt a háttérképet lehet ajándékként megkapni nagyobb változatban, ha valaki részt vesz egy kérdőív kitöltésében. God of War III gyűjtői kiadásáról van szó, szóval szerintem aki teheti töltse ki.
Nekem (és remélem sokaknak) a legszimpatikusabb bónusztartalom ez lenne:
God of War and God of War II on Blu-ray disc
KATTY -
#60465 ez a kártyás dolog ,hogy müködik a storeban?valahova be kell írni a kártyaszámot?azonnal von,vagy amikor akar? -
#60464 Azt is próbáltam már, de nem fogadja el!
#60458 Hát akkor úgy látom rácsesztem, a master cardal. VISA-t kellett volna csináltatnom.
Köszi h segítettetek!
-
#60463 most sokkal lassabban csinálja mint eddig, a felirat miatt van ez? -
#60462 nem megy, van egy lost mappa, benne lost.mkv és lost.srt Rámegyek hogy add directory, configuresben preferred subtitle english, always encode és mégsem jó -
#60461 -
Dave0092 #60460 de, csak tedd bele a mappába, és a mappát ad hozzá ne a filet, -
#60459 ha van egy mkv fileom egy srt felirattal, akkor azt hogy tudom megcsinálni, hogy lejátsza a gép?
mkv2vob-bal tudom konvertálni, de felirat nem lesz, köszi -
#60458 Mastercardot az eddigi tapasztalatok alapján nem nagyon fog megenni az usa store. A hong kongi elfogadná, de asszem egy ideje onnan tiltva vannak a külföldiek. Visa-val probáld.
Olvasd el ITT a hozzászólásokat, hátha segít. -
#60457 megtaláltam a megoldást
,még tegnap
-
Laceee #60456 master cardnál a security code 3 jegyű, ami a kártya hátoldalán található fehér négyzetben (nem dombornyomott a security code) -
#60455 De mar itt kezdedett uanlmassa valni, meg fel is cseszett,h a seggfej ficko miert nem jott, pedig visszamentem jo nagy barangolas utan is! -
#60454 Hi.
Remélem tudtok segíteni. Van egy olyan problémám, hogy nem tudok vásárolni az amcsi PS store-on. (Amcsi accom van). A kártyám zsír új, master card, és mindig azt írja ki, hogy a kártya adatai nem megfelelőek. Agyaltam rajta h mi lehet amit elbénázok, a security code-ra gondoltam de hát az is az uccsó 4 számjegy és kész. Szóval lövésem nincs mi lehet a gond. Gondolom másnak is adódott már hasonló problémája, a segítséget megköszönném! Esetleg csináljak egy új accot? Vagy új a kártya azért nem működik még a dolog??? THX!
(Bocs ha ez hsz.-al lejjebb meg lett már kérdezve, és nem olvastam vissza!) -
#60453 kedd délutáni gameplay feladás megjött az előbb, 17.99£, tomb raider underworld :)
ez volt az első 1db-os rendelésem tőlük, ilyen kartont a játék köré csavartak vagy én nem tudom, de nagyon komolyan nézett ki a csomagolás :D -
#60452 Pedig 40 órás. Én csak a végéért vittem tovább a felétől, de... finoman szólva csalódtam. -
#60451 Csak azert mert en Pc-n nyomom/tam , de nem jott kurva keresokedo es abbahagytam szar gamet! -
#60450 kíváncsi leszek mi lesz a siege-ből,nekem szimpatikus -
#60449 under siege psn képek!!
steampunk damnation, jó lesz! -
tibitoth #60448 http://gamevideos.1up.com/video/id/24380
a reggeli link mar nem ervenyes. itt lehet ff13 sasolni. kellemes material. -
Chris Lowe #60447 Kane and Lynch 20Cad a kanadai oldalon.