PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Gameplay meg pénteken a TR-t😊
Akit érdel, a Game külön adta fel a cuccom, pénteki ME megjött, többit vasárnap (van posta?) adták fel, szal héten megjön remélem szerda-csüt. fele
legtöbbet eladott játékok japánban
1 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -- 671,706
2 Minna no Golf 5 (Hot Shots Golf: Out of Bounds) -- 408,175
3 Shin Sangoku Musou 5 (Dynasty Warriors 6) -- 371,443
4 Gundam Musou (Dynasty Warriors: Gundam) -- 317,580
5 World Soccer Winning Eleven 2008 (Pro Evolution Soccer 2008) -- 316,533
1 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -- 671,706
2 Minna no Golf 5 (Hot Shots Golf: Out of Bounds) -- 408,175
3 Shin Sangoku Musou 5 (Dynasty Warriors 6) -- 371,443
4 Gundam Musou (Dynasty Warriors: Gundam) -- 317,580
5 World Soccer Winning Eleven 2008 (Pro Evolution Soccer 2008) -- 316,533
Tartsd nyomva a kikapcs gombot amíg nem pittyeg újra.
(default videobeallitasokat nyomja vissza)
(default videobeallitasokat nyomja vissza)
Steam: greyfox
CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE, CHANGE COMPUTER DISPLAY INPOT TO 1280X1024@60HZ ezt irja ki akkor mitudok csinalni??
FPS
Beszarok!!!Ilyen van??Milyen FP-ekhez jó??Nagyon állat😊
Hi ol!
Nem tudjátok honnan tudnék Mo.-n szerezni PS3hoz XFPS rateup-ot?
Nemesfém nevü üzletet már hívtam ,elfogyott.Apróneten találtam még egy hirdetést , de ott is elfogyott.Valami tip?
Elõre is thx.
bb
Nem tudjátok honnan tudnék Mo.-n szerezni PS3hoz XFPS rateup-ot?
Nemesfém nevü üzletet már hívtam ,elfogyott.Apróneten találtam még egy hirdetést , de ott is elfogyott.Valami tip?
Elõre is thx.
bb
kábelcsere.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hogy tudok sd beállitásról hdre menni?
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
nem tom létezik-e ilyen elosztó, esetleg vegyél egy kis lcd tévét, úgyis itt a karácsony, óriási akciók vannak!
Resi5 se fogja megváltani a világot, rongybaba fizika is necces, stb. de nem is ezt várom tõle, hanem egy fasza folytatást, és elég olcsó lesz újonnan
Resi5 se fogja megváltani a világot, rongybaba fizika is necces, stb. de nem is ezt várom tõle, hanem egy fasza folytatást, és elég olcsó lesz újonnan
Hi! lenne 1 problémám, adott 1 ps3, 1 gép és 1 monitor a ps-t és a gépet is a monitoron használom hdmi-dvi és sima dvi kábellel, hogy lehetne azt megoldani h egyszerre legyenek rákötve a monitorra h ne kelljen ki-be dugdosni a kábeleket?
vagy GTA IV LOOOL
Annyira nem, de szeretem a világot és jó a sztorit(!) (ugyanez nem mondható el a star wars-ról), szóval tartalmas szórakozást várok tõle, többet nem. Persze örülni fogok, ha tényleg fasza lesz! :wink: :wink:
Btw keressünk vissza mi volt a Kane & Lynch megjelenése elõtt? 😊
Btw keressünk vissza mi volt a Kane & Lynch megjelenése elõtt? 😊
Látom kicsit be vagy õrülve a stuffra <#hehe>#hehe>
sziasztok!tudja -e valaki,hogy a gt5 japán verzióval tudok-e multizni?én nem találtam ,ilyen menüpontot
Széép. Nem gondoltam volna, hogy azt a grafikát valóban összetudják hozni, m,int ami az e3-on volt.
Nem gyengén jobb lett<#wow1>#wow1>Bár a robbanások nem annyira tetszenek.
Kapcsold ki és tarts nyomva a power gombot, amíg egy pittyenést nem hallasz.
Nekem a vidi alapján nagyon bejött, ha csak ilyen sima single player hentelés, akkor is be fogom szerezni. Amúgy meg nálam ha a hangulat adott és a játék magával ragad, akkor kis túlzással c64es grafikája is lehet a game-nek (:
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
hali ps3mamba alitgatam a displayt, mert monitoron jatszotam 1 darabig utana rakototem h tv-re es nem adott kepet atetem scart csatlakozosra ugy kaptamkepet de mikor atalitotam ott ujra hd akkor nem kaptam kepet jatszotam vele 1 darabog es most mar scarton se kapok kepet se hd-n ilyenkor mitudok csinalni ? 😊
köszönöm a segítséget, már írtam a ps3 tulajnak, hogy mehet a csere.
cca. mit jelent?<#miaz>#miaz>
cca. mit jelent?<#miaz>#miaz>
Teljes mértékben meggyõztetek. De azért megkérdezem, hogyha valami hiba mégis fellépne, mégis mire lehet számítani, és milyen javítási árak vannak?
Warezzal tisztában vagyok, hogy nincs, úgyse szoktam olyan sokat játszani, hogy szükségem legyen rá. Majd szépen cserélgetek, meg miegymás😄
Warezzal tisztában vagyok, hogy nincs, úgyse szoktam olyan sokat játszani, hogy szükségem legyen rá. Majd szépen cserélgetek, meg miegymás😄
THX<#worship>#worship>
Azonnal cseréld le!!!60-as a legjobb valóban!
Azonnal cseréld le!!!60-as a legjobb valóban!
Azonnal. A 60-as PS3 a legjobb (PS2 kompatibilitás, megbízhatóság, USB csatik), sokak szerint. De nincs warez, azt tudd... <#vigyor1>#vigyor1>
Hello! Jött egy ps3 csere ajánlat az xboxomra. 60gb-os változat, és állítólag alig használt, de nincsen már rá garancia. Szerintetek belemenyjek a cserébe?(abból kiindulva, hogy garimentes xbox360 szinte világvége ) Tudomásom szerint a ps3 kezdetek óta megbíízható volt, de ha esetleg mégis van valami sorozathibája, na tartsátok magatokban😄 Vagy ha van valami tippetek esetleg, hogy mit nézzek meg rajta, szívesen fogadnám. A segítséget elõre is köszönöm!
2,95
Papesz
Xpress.hu-t szoktam nézni.
Nekem egy magyar felirat-os lista is elég lenne😊
ja igaz is..nem érné meg.
Valami file manager lehet, ill media lejátszó. Konkrétan mi azt ne kérdezd, sztem nem is mûködik a géppel együtt mivel ezek a dolgok általában valami FW rést használnak azt meg a Sony folyamatosan toldozza-foltozza.
Passz, még nem rendeltem toluk. Erdemes mindenkinek bongeszni a netet, mert ezek az akciok legtobbszor par oraig tartanak, es igy kari elott lesznek boven. Ha vki talal vmi josagot, gyorsan irja ide!
De izgatottak vagyunk...<#bee1>#bee1>
Hát ez nagyon komoly!
thx Jim!
A játéktól úgy sokat ne várjatok egyjátékos, meg grafika meg mesterséges IQ szinten, de legalább úgy néz ki hangulatos lesz! egy nyitott világú, Oblivion, Mercenaries 2 féle Gyûrûk Ura játék kellene, ami a film licensze alapján készül ÉS nextgen
januárban, USA verziót érdemes a letölthetõ tartalom miatt megfontolni, de elõtte majd meg kell tudni, hogy USA és EU tulajok tudnak-e együtt játszani, én EU változatot venném alapból
A játéktól úgy sokat ne várjatok egyjátékos, meg grafika meg mesterséges IQ szinten, de legalább úgy néz ki hangulatos lesz! egy nyitott világú, Oblivion, Mercenaries 2 féle Gyûrûk Ura játék kellene, ami a film licensze alapján készül ÉS nextgen
januárban, USA verziót érdemes a letölthetõ tartalom miatt megfontolni, de elõtte majd meg kell tudni, hogy USA és EU tulajok tudnak-e együtt játszani, én EU változatot venném alapból