89387
PlayStation3
-
TomStorm #86580 Na megrendelve jópár régebbi játék de gondoltam bővítem a készletet egy újjal is:)
Ilyeneket néztem mint pl:
-Assassin C.Black Flag
-Last of Us
-Beyond Two soul
-Batman origins
Nem tudok dönteni pedig ez csak pár abból amit kinéztem:D -
#86579 1db HDMI - DVI átalakító
helyett...
1db HDM-DVI kábel
így pontos :) -
#86578 Értem. Tehát akkor ahogy lejjebb írtam az lesz számomra a jó megoldás. Annyit még módosítok, hogy az Xbox360-am bekötése marad, a PC, és a PS3 kozott váltok majd a Switch-el. Így spórolva egy HDMI kábelt.
Tehát akkor ami kell:
2db HDMI kábel
1db HDMI Swtich
1db HDMI - DVI átalakító
valamint persze PS3 kompozit kábel, és 2RCA - Jack átalakító. -
#86577 Azt nem kell beállítani, párhuzamosan van hang mindig mindkettőn. -
#86576 Nekem van egy olyan kábelem ami jack bemenetet csinál és nem kimenetet mint a videóban. Szóval abba akár bele is lehet dugni a fejhallgatót. -
#86575 A PS3-mat így gondoltam bekötni:
LINK (Youtube videó)
Az XBOX360-am ezzel van bekötve:
Kábelről kép
A piros-fehér RCA át van alakítva egy jack-é, így tudom rákötni a hangfalakat.
A PC pedig jelenleg DVI-ról megy.
Szóval ha jól értem, akkor HDMI Switchet használva a következő helyzet lenne:
XBOX360, PS3 és PC HDMI kábellel rákötve a Switchre, majd a switchből kimenő HDMI-t átalakítom DVI-ra, és az lenne bekötve a monitorba. Így a Switchel tudnék gombnyomásszerűen váltani.
Csak azt nem tudom, hogy az Xbox-nál be lehet-e állítani, hogy a kép HDMI kábelről, a hang pedig a jelenleg használt VGA kábelről jöjjön. -
#86574 >a box analóg hangját szvsz a vga kábele megoldja, pécénél se gáz és ps3nál se (tudtommal)
Az nem takarja el a hdmi kimenetet szándékosan, mint a gyári a/v kábel? Sosem volt ilyenem, szal...
>azt írja működik 220V nélkül
Nekem van mechanikus hdmi swithcem is! :D HDMI-nek van szabványszerinti 5v-ja, itt meg csak relét kell kapcsolgatni, szóval nem nagy truváj. -
#86573 a box analóg hangját szvsz a vga kábele megoldja, pécénél se gáz és ps3nál se (tudtommal)
ugyhogy igen, a hdmi switch megoldás lehet (amugy az a linkelt switch érdekes darab, azt írja működik 220V nélkül - oké, tudom h jópár eszköz ad 5V-ot is, de mi a helyzet azzal, ami nem? az én switchem is elvileg ilyen (épp eladó! :D ), viszont az passzív módban nem megy a ps3al - ha jól rémlik, majd kipróbálom) -
#86572 Hát a hang miatt többszörösen hátrányos helyzetben vagy, de én inkább onnan közelíteném meg a dolgok, hogy vennék egy HDMI switchet, ha jól érzékeltem a korábbi mondatszerkezetből a box is HDMI-s kivitel. Ennek a kimenetét már be tudod kötni a monitorod DVI bemenetére.
Namost ezzel csak az a problémád, hogy ez a (analóg) hangot nem fogja kapcsolni, de azt eddig sem értettem hogy tervezed megoldani :) A másik probléma, hogy a boxon gyárilag nem lehet bedugni egyszerre az a/v kábelt az analóg hanghoz, és a HDMI kábelt, ehhez az A/V kábel HDMI letakaró részét kendácsolni kell. -
#86571 ilyen VGA: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=215&lid=1
Monitoron:
-DisplayPort
-VGA
-DVI
Moby, Arty: Van ötletetek, hogy mit csináljak? :/ -
#86570 AC4 Black Flag. Hihetetlen tartalmas single, multi se rossz annyira. -
chris jericho #86569 Öhm igen. Mostani gyűjteményem: mw3, ac revelations, tekken6, fight night champion, gow ascensions, nfs shift 2. Igazából bármi érdekel. Olyan kéne amivel multizni i lehet és a single se csak 6-8 óra. Ezért gondoltam a gt6-ra -
#86568 Last of Us, Beyond Two Souls. -
#86567 Attól függ mit szeretsz.Ha szimuláció és tonnányi autó/versenyre vágysz vmint h sokáig tartson akkor GT6.Ha Nfs-t vennél akkor várd meg az értékeléseket. -
chris jericho #86566 Sziasztok! Legutóbb tavaly karácsonykor vettem játékot ps3-ra (black ops2). Idén is jól lenne valamit újítani. Elég tanácstalan vagyok. Én a gran turismo 6-ra gondoltam esetleg az nfs rivalsre. Ti mit vennétevesztek idén? -
#86565 Nem kell kód.
Demon Souls teljesen más. Mindkettő nagyon jó. :) -
TomStorm #86564 Na de közben el is írtam mert Demon Soul-t akartam.Az is jó lehet szerinted vagy Dark soul-t vegyem?A Demon olcsóbb lenne és most több játékot veszek egy helyről ahol nincs a Dark soul csak a másik.De ha az nem olyan jó akkor megvehetem máshol is.
Ja és ezekhez kell kód az online részhez?:)
Köszi! -
#86563 Nagyon jó Dark Fantasy. Én 200 órát játszottam vele.
Nehéz azért utálják sokan. -
TomStorm #86562 Dark Souls miféle game?:)
Érdemes belevágni?Most látom szerepjáték -
#86561 ezt úgy lehetne megmondani, ha átvinnéd máshoz egy másik ps3on megpróbálni
nekem semmi hasonló gondom nem volt, pedig én is pecselve játszottam -
#86560 nincs displayport a vgadon??? milyen kártya az? -
#86559 Nem. A pc-nél gondod lesz (annak a fordítottja létezik).
-
Samurai84 #86558 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy vettem használtan egy Killzone 3-at. Már az első körökben feltűnt, hogy eléggé sokat tölt, sokat molyolt a gép az olvasással. Néha szagattak az átvezetők, akadt a hang... Aztán kb. 3 fejezet után már a játék főmenüje sem jött be. Olvastam hogy a patch okozhat ilyet, fogtam és leszedtem a játék mellől. A játék elindult, de 3. fejezetnél megint elkezd szaggatni a kép és a hang, majd az egész kifagy. Minden más játék hibátlanul megy. A lemez a ludas, vagy döglődik a superslimem? -
#86557 Segítség!
A PS3-amat szeretném csatlakoztatni monitorhoz (amin nincs hangfal) XBOX360 és PC mellé.
Monitoron:
DisplayPort
VGA
DVI
Ez a terv:
PC : (Videókártyámon van HDMI) HDMI - DisplayPort
XBOX360 : Eddig is VGA-n volt, ez szerintem így marad
PS3 : HDMI - DVI, valamint a másik kábelét használva beállítom, hogy a hang arról jöjjön, a kép pedig HDMI-ről.
Ha ez így működik, akkor úgy gondolom, hogy a monitoron egyszerű gombnyomással tudok váltani, valamint csak átcserélem a jack-et.
Ez így működne? -
eurom #86556 mondjuk ha megveszed ps3 ra aszem 10$ kell ráfizetni majd a ps4 es verzióért
-
TomStorm #86555 Az nekem még egyik játéknál se írta a valósat.Inkább az lesz,hogy rákérdezek az eladótól vagy ITT és kész:D -
TomStorm #86554 Store-ban ír valamit apró betüsen,hogy csak az első hónap ingyenes aztán 10 euro?
Na most így,hogy vegyem meg ha azt se tudjuk fizetős vagy sem?? -
#86553 Beírod a játék nevét és online pass google-be és általában kiírja.
-
eurom #86552 én is nézegettem a ff14-et ,de ps3 ra már semmiképpen nem veszem meg
ps4 re jo lehet akkor ha nem válik be a TESO ,valamelyikbe belekezdek tavasszal
addig gt6-al elleszek ugy érzem
ff14-nél ugy tudom nincs havidij
ps+ nem néztem (mert az be van fizetve nálam)
de szerintem az se kell hozzá
-
TomStorm #86551 Tehát akkor minden használt játék amihez DLC van az felejtős.Hiába van odaírva,hogy az premium,limited,director's vagy bármi ha azokat nem kapom meg.Hát nem örülök neki egyáltalán.
Oké ezt akkor tudjuk.Viszont azt,hogy melyik játék megy multiba ami használt azt is meglehet tudni valahogy?GTA5 nálam ment simán pl de egy Batman Origins,AC4 vagy bármi aminek van többjátékos mód azt honnan tudom előre,hogy működik e mindenféle pass nélkül? -
#86550 Minden kód egyszer használható. -
TomStorm #86549 Azt honnan lehet megtudni,hogy melyik játék milyen kóddal van?Lehet vele több gépen is letölteni DLC-ket megy a multiplayer ilyenekre gondoltam.
Csak,hogy ne kelljen már mindenért külön itt megkérdezni.
Most pl.van Mafia 2 director's cut használtan és nem tudom ennél se,hogy meglesznek dlc-k vagy sem.Vonatkozik online pass-ra is stb..
Ezt nagyon jó lenne tudni -
Robi546 #86548 Aha,köszi az fasza. :) -
TomStorm #86547 Ez most havidíjas mint PC-n?Vagy elég egyszer megvenni és utána nem kell fizetni? -
TomStorm #86546 Játszik innen valaki FF14-Real Reborn Mmo-val?Milyen game?Megér 7-8 ezret ha szeretem az MMORPG-t? -
#86545 Igen, rákötheted. (Nekem is ilyen monitorom van.) -
Robi546 #86544 Még annyi hogy,amit most is használok 24",Samsung SyncMaster LED,Full HD-s monitor,van rajta 2 HDMI,és erre én simán ráköthetem a PS 3-at és játszhatok úgy mivel a TV is csak egy "monitor" ?? Előre is köszi a választ. -
Robi546 #86543 Értem,köszi szépen a választ,utána nézek akkor más oldalon. :) -
#86542 sajna nem ismerjük a szlovákiai árakat, nem tudjuk h máshol olcsóbb-e
amit tudok: a supergamer egy inkorrekt banda, több embert vágtak már át. nem azt mondom, hogy téged is átfognak
(ujnak árult játékról derült ki, h használt! nem tudom gépeknél ezt meg mernék-e játszani, de ha legalább ilyen áron találsz ps3at máshol, ott vedd) -
Robi546 #86541 Köszi a válaszokat,nem muszáj feltétlenül erről az oldalról rendelnem csak az a gond hogy Szlovákiában lakom,és ezen az oldalon fent át dobom a nyelvet,és kihozzák ide is,esetleg nézek még más oldalakat amik kihozzák SVK-ba is,egyébként nem a garancia végett veszek újat,a használtak többsége meg van chippelve meg az is benne van hogy ha épp rosszat fogok ki akkor kb. annyiba jön ki mint az új.