PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation3 ID: zSul
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
https://hotshu.wordpress.com/
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID: Csabesz82
Annyiért amennyiért ott adják szerintem simán megéri.
Itt egy teszt róla.
Europe - Royal Mail - 3 to 5 business days £2.95 per order
25 font a Prince of Persia. Ennyiért nagyon megéri! Mostanában olyan akciók vannak, hogy folyamatosan rendelni kell valami játékot! Csõdbe fogok menni! :-)
EU-s verziójú PS3-ból csak a 60 gigás (volt) kompatibilis PS2-es játékokkal, amit már nem gyártanak. Az újabb változatok 40, 80, 160 gigás már nem az.
Most készülök átállni konzolra, valaki tudna esetleg egy rövid használati útmutatót összedobni?
Elõre is köszi!
http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/
us és eu store tartalma között van különbség?mert ha igen akko keresek egy amcsi címet is😄
Haverok, Buli, Fight Club!
PSN : Kufi-
Amse: Csak PS3-al tudsz hozzá demokat letölteni, pc-vel nem lehet.
brodix: Igen, az only ps3. Ha FF rajongó vagy, akkor egyértelmû, hogy mindkettõt érdemes megvenni.
DoNorBi: Természetesen lehet magyar accountot létrehozni. Store viszont nincs. Így érdemes mellette UK, US accountot (nekem mindkettõ van) tartani. Bármilyen valós cím jó hozzá az adott országból. Googleval keress egyet és probáld meg azt.
kufi: Nem lehet. Csak olyan accounttal lehet elérni a Home-ot amelyikhez store van.
- PS Store-ról letöltéshez a gép menüje (XM😎 elsõ opciójában csinálj új profilokat, és azokhoz psn regisztációt. Találsz kamu címgenerátort, ha felnézel kicsit, használd ezt.
- Tehát csinálsz mondjuk egy Donorbi nevû proflt, a saját címeddel, és ezt használod játékra. Letöltéshez meg csinálsz egy UKStore nevû profilt és ehhez egy angol PSN reget, USStore nevû profilt és USA PSN reget, és kész is vagy!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
PSN : Kufi-
psn regisztáció segítségre van szükségem,nagyon kezdõ vagyok benne.
hallottam h magyarként is lehet csatlakozni csak nem lehet tölteni de azt is h egyáltalán nem lehet magyarként.
másik h külföldiként milyen adatokkal lehet bejutni?a cím generátor most nem müködik😞
segítséget elõre is köszönöm!
Haverok, Buli, Fight Club!
Hát basszus ez vmi hihetetlen.
Különben a Versus only PS3 lesz?
Csak a sima XIII-t adják box-ra is?
egyébként sztetek melyiket lesz érdemesebb elõbb megvenni? a simát,vagy a versus-t?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
próbáltátok azt az UFO-s game-et? 😊
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Nem sikerül sehogy sem a wifi-re rácsatlakozni a ps-el és kábel meg nincs itt szóval amíg ez meg nem oldódik nem is tudok letölteni demo-kat? Vagy lehet azt a notiról is amit átrakok pendrive-al? Ha igen pls írja le valaki hogyan. Köszönöm!
Üdv!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\" örökké nem eshet.... \"
A Homenál mondjuk még nem, bár az ugye még elég béta, szal nem kell megijedni.
Szerintem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem szebb a képe mint az X360-nak, ez a játékoktól függ. Az egyiken ez a szebb, a másikon az.
Papesz
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
további uncharted 2 scan képek
hozzáért a CNN
"The differences between Blu-Ray and DVD are hard to see on a TV less than 50" "
ferrari challenge folytatása, tavasszal jön, szebb grafika, jobb AI (u.az a motor várhatóan)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!