89387
PlayStation3
  • EmThor
    azt mondják stormrise ugye mindenhol rossz értékeléseket kapott, ezért került rögtön 20£-os árkategóriába (teljes ár ti. 40£, szóval olyan 50%-on nyit, gyorsabban mint a turok :D); na most viszont kapott egy patch-et ami nagyon sok mindent javított, persze ettől még kell szeretni a sci-fi-t meg rts-t meg meg kell tanulni az irányítást, de nem lehet ez 'olyan' rossz!
  • EmThor
    infamous itt is
  • EmThor
    inFamous
  • DoNorBi
    Piszok jó a Video Store,tele jobbnál jobb filmekkel,sorozatokkal!
    A vásárlás viszont nem megy,gondolom a régió csekk miatt.
    ezt írja:this content cannot be selected at this time
    van megoldás?
  • Ombika
    En meg sehol se lattam,h vki hdmi elszallasrol irt volna, kiveve engem, de lehet nemvoltam korultekinto! :)
  • EmThor
    "új" gépre fél év gari lesz. vertikális olvasás elvileg nem gáz, sok a vita, de gondolj bele hány asztali pc műkdik így. ez a gép meg nem karcolja a lemezeket. szal ok.
  • Smuge
    Szerintem teljesen mindegy hogy állítva vagy fektetve használja az ember ,lényeg a jó szellőzés. A teljesen vertikális lemezolvasás amúgy mennyire egészséges? Többen írták hogy lehet venni a géphez garanciát külön . Erről tudsz valamit?:)
  • abelus
    :(
  • EmThor
  • zzeN
    na ma megjött végre a Condemned 2-őm, meg a KZ2 Strategy Guide-m(400 oldalas), de igazából már tegnap nálam lehetett volna csak a papírt amit hagyott a postás a postaládába volt, ott meg én hülye nem néztem:D

ÜK-nál lehet majd kapni, csak az a gáz h a pal-os gép nem viszi a filmet:S

szerk.: ÜK-s linkelés kicsit gáz...
    kell vkinek egy EU-s MGS4 esetleg? mert van egy USA-s LE ezért ez már feleslegessé vált...
  • Foxhound1980
    Na pont erről ugattam az előbb. Sajnos elég primkó módon működik, tehát miután már gyakorlatilag hideg levegőt fúj utána sem vesz vissza. Restartolni kell vagy füldugó. 5.1-et lazán túlsüvít.
  • EmThor
    mindegy, 60 gigások hajlamosak erre, neogaf-on ps3 topikban 80%-ban 60-asok szálltak el, kevesebb volt a 80-as meg a 20-as.

hdmi kimenet, széteső kép + yellow led ez szokott lenni a 2 sláger.

yellow ledre van ez a házibarkács módszer, de... na ahhoz drága volt .D

SZERK.: veszek hozzá egy álló tartót megjön fizu, kíváncsi leszek :)
    pedig mikor egy pillanatra bekapcsol a gép érezni h fújja ki a levegőt, bár a lemezt már nem pörgeti fel, de asszem elkezdi, proci, VGA, passz
  • EmThor
    Nos igazad van, de állítólag mikor vissza akarod tolni a ps3-ba a vinyót megkérdi, hogy formázni akarod-e... bár FW nem lesz módosítva, s a gép is u.az marad...

de azt mondják elég ha kiveszed és megszakítod a feszkót. nem tudom. mondjuk 2 hetet kibírok hordozható vinyó nélkül ;)
  • Foxhound1980
    És ezt te honnan tudod, hogy bármi köze is lenen a procihoz? Már csak azért kérdem mert, ha tényleg igazán meleg van előbb akkora fordulatszámra vált a ventilátor, hogy a gép hangja übereli ruszki porszívókat is. A lenti sztoriban viszont erről szó sem volt.
  • balla27
    valami szörnyű hangja van full fordulaton a gépnek?már én sajnáltam,és kikapcsoltam.szerintem annak csak ki kellene kapcsolnia egy idő után.nem?
  • balla27
    nektek volt olyan a ps3 -al,hogy nyáron bekapcsolt a ventilátor ,és nem kapcsolt ki még 1 óra múlva sem.ha ki és utána bekapcsoltad ,akkor nem kapcsolt be sokáig a venti.ez tipus hiba?
  • Chris Lowe
    De miért kell leformáznod a 160-as vinyót? Ha visszajön a géped beletolod és megy tovább.....vagy nem? Ha formázod töltögetheted az összes psn játékot újra, úgy hiszem Neked is van jópár, plusz az összes mentésed, videód stb.
    Nekem is 60-as van (nyitónapi, mammut576-ban hatodik vásárló voltam éjfélkor ) és nekem is cserélve van a vinyó 320-asra amin 220gb foglalt....nem akarok belegondolni az ilyen formázásba....
  • Ombika
    Jelezd please, ha kijott ez buntetni fog! :)
  • EmThor
    pár héten belül jön a trash panic (gomibako)

• EmThor
    lego rock band. készül még a lego harry potter, e3-on valszínű bejelentik a lego: lotr-t.

• EmThor
    kösz, hát néhányszor volt olyan hangja a ventinek, mintha leszakadna... de hát fasse tudja. na lényeg: ha függőlegesbe rakom, nagyobb a ráhatás talán a ventire, de felfele száll a hó, én má' lexarom.

160-as vinyót ami benne voltfájó szívvel, de formázom

backup opció jó lenne, ha tudna olyat, hogy csak a mentéseket másolja ki automatice. mert manuálisan gáz.
  • Ombika
    Hireltechez vittem, es a fecni eleg volt, masfel het mulva kezembe kaptam! AMEN!
  • zsolt1983
    A sarga led a processzor tulmelegedesenk kovetkezmenye. Sajnos miutan egyszer bekovetkezik a ps3 nemhajlando tobbet kepacsolni. Ez egy vedomechanizmus. Sajnos tudasom szereint csak szervizben tudjak orvosolni. vannak videok a tubon de en azokban nemnagyon hiszek.
    Amig van gari, tobbet er a gepet bevinnni es megjavittani.
  • EmThor
    ők a márkaszervíz

ide kell vinni, 2 üzeltük is van egymás mellett ahogy látjátok, PSL-ről kaptam segítséget, hogy ne az üllői útiba vigyem, számla + garifecni is elég, Szlovákiába megy ki, 2 hét ha minden igaz, bennragadt lemezt visszakapom.

Ezután állítva fogom használni a gépet az is tuti, 60 gigásoknál ez a YLOD (sárga led) eléggé vészesnek tűnik, de hogy melegedés, vagy mi nem sikerült kideríteni. Bekapcsoláskor van egy gyors system check, ekkor találhat valamit a gép, amitől be se kapcsol. Na, holnap kora délután remélem tudok írni, köszi!

• Csabesz100
    Na, örülök, hogy sikerült kiszedni. Várom a beszámolót, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény! Valahogy próbálj meg intézni egy cseregépet.
  • EmThor
    Kösz Csabi, csípőfogó megoldotta.

160-as vinyót ps-ből rack-be raktam. 149 gigát lát belőle a windows7 partícionálója. Nem tudom megvárjam-e vele a gépet, visszarakom, lehet u.úgy formázni ajánlja fel :|

Addig meghasználnám ezt, majd kiderül, holnap viszem a cuccot, majd beszámolok.
  • zsolt1983
    na utanna neztem, ha jol ertelmeztem a dolgokat akkor a GT5 p-t is lehet wmegosztani, ami a lenyege h. az acc amin meglet veve a jatek kell hogy legyen a gepen amelyikre megosztod. nem torolheto addig mig azzal szeretnel jatszani.
    Arrol nememlitettek semmit h. annak kell e aktivnak lenie(aktiv alat azt ertem h. be kel -e leni jelentezve).
  • jocco
    Köszi!
  • zsolt1983
    kosz az infoot. akkor most azert megkonyabultem. Ez most azert megkonyabules egy picit.
    utnananezek annak a GT5 p verzanak. Most kivanicsi lettem ra.
  • Norbi7
    Természetesen lehet törölni és helyette megadni másikat. Az account information-ön belül a billig information-ben lehetséges.
  • jocco
    Ha már accoknál tarunk, valahogy lehet törölni az acchoz rendelt bankkártyát vagy be lehet regisztrálni egy másik kártyát, vagy egy acchoz csak 1 kártya reggelhetö?
  • EmThor
    kösz a segítséget, ha már lesz cseregép, valami kamu accot csinálok és no problem
  • predator0
    Szerintem csak annyi kikötés van, hogy fent kell lennie a gépén annak az accountnak, amiről letöltötte. Különben én sem tudnék játszani magyar account alól a PSN game-kkel :)
  • zsolt1983
    az amit torol ertelemszeruen normalis. azzal semmit sem lehet kezndeni, max restore pontot keszites a jaterol egy kuso HDD-re amit esetleg ki is egethetsz ISO formajaban. Bar errol meg nemhallotam.
  • zsolt1983
    :( nemertem teljesen. Szoval ha en megosztom a jatekomat, azzal az adott egyen csakis akkor tud jatszani ha az en accom alat futaja ? Jol ertelemzem ?
  • predator0
    Egy account egy időben öt különböző gépen lehet aktív. A hatodikat már nem fogja elfogadni. Viszont egy accounton belül akárhányszor letöltheted azt, ami már egyszer fent van a download listádban (hacsak nem évül el annyira, mint pl. ezer éves demók, amiket a SONY töröl a rendszerből).
  • zsolt1983
    Van egy kerdesem ezzel a PSN jatekokal kapcs.
    Ugy mukodik h. egy jatekokt letolthetsz egy acc alat egy ugyanazon gepre barmenyiszer ?
    Vagy 5x tolthetede le es kesz ?
  • predator0
    A cseregépet mindenképpen deaktiváld. Ahol leadod kérdezz rá, hogy erről tudnak-e valamit. Mármint hogy ha így szarik be a gép és nincs deaktiválva (mermér lenne), akkor most buktál az ötből egyet? Ez azért elég sok embert érinthet. Legfeljebb nem tudnak érdemben hozzászólni.
    Értelemszerűen ha már egyszer megszereztél egy trófeát, akkor nem fogja újra megadni a gép :)
  • Silverford
    Kezdek kicsit parázni...6.-án feladott rendelésem a VGP-ről még ma sem jött meg.Eddig mindig megjött pontosan rá egy hétre ahogy rendeltem.Volt már valakinek, hogy ennyivel később érkezett meg a rendelt játék onnan?
  • zsolt1983
    bocsi a hoszu szovegert, valszin a tobseg el sem olvasa. :D
    De a 60-as tulajokanak erossen ajanlott. Irhatok priviben is, ha tudok valaszolok szivesen.