89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Ezt ki mondja? Mert ha a Sony, akkor nagyvalószínűséggel kb nem igaz!;)

Mert ugye ne mennyünk messzire, csak nézzük meg milyen lehetőség van arra, hogy itt az SG-n VIP jogokat vegyek?!
    Fizetés: bankártya, átutalás, vagy bankon keresztül!!!
    Melyiket nem tudggya a Sony?
    Vagy az Esgének a Bajnaigordon a baráttya, vagy miért tudja megcsinálni!?
    Mert gondolom nem fognak nekem majd számlát küldeni, ha pl a kártyás vásárlást választom.

• DoNorBi
    Chriss egyik kommenjébe leírta mi az akadálya a magyar store-nak.
    A Parlamentbe kellene benyújtani egy törvényjavaslatot mert vmi jogi akadálya van nálunk ennek.
  • NEXUS6
    Ezta sóherságot, bakkerem!
    Ésakkor had kérdezzem meg a 100 Ft-os kérdést: Magyarstore az viszont mikor lesz?
    De addig is inkább a communityt baxogassuk?

Mennyenek a Suny-ba!
    Az lesz a helyzet, még 1-2 ilyen húzás, és a recepcióra való tekíntettel karcsúsítom a gépparkomat és a játékállományom, oszt visszatérek a pécézéshez meraz kölcséghatékonyabb és ott nem egy cég jácca el a kisistent.
  • EmThor
    bár ha már van sniper-elektromos fegyver, shotgun-elektromosra nem futotta? :D
  • Foxhound1980
    kől
  • EmThor
    inFamous Empire City gameplay
  • EmThor
    lickmystuff.hu

AZ ÚJ KÖZÖSSÉGI OLDAL

• EmThor
    csak gépem legyen. Kz2 híd utáni pályán lett abbahagyva, RE5 utolsó előtti bossnál, viking 2\3-nál, és ott vannak a ps2 cuccok...
  • predator0
    No, ezzel kapcsolatban legalább az kiderült, hogy magyar store soha az életben nem lesz. Szóval alkalmazkodjon mindenki, ahogy tud.
  • Foxhound1980
    Thx:) Épp az előbb néztem meg. Kár, hogy arénás harcot mutatnak.
  • EmThor
    két denevérember Fox kedvéért!

batman 1
    batman 2
  • EmThor
    red fekSÜN gerilla

ez se lesz rossz, rombolást sose lehet megunni!
  • EmThor
    damnation-re nem izgul senki? :)

nem egy szívem csücske a steampunk (arcanum volt ilyen game pc-re talán) de van hangulata!
  • zzeN
    csak tán NEM:(
  • Alien!
    hát,játékot sosem fogsz tudni külső meghajtóról futtatni,legyen az optikai,HDD,pendrive,stb...annál kicsit szigorúbb a védelem...
  • zsolt1983
    En annek orulnek ha lehetseges lenne a ps3-ra ilyet kotni.:
    http://shop.pocitac.sk/zbozi/bd-r-re-lg-be06lu10-6x2x-ls-retail-externi/detail.aspx?p=z:115857
    Es ha a jatekot beledurantanam akkor az szepen futna ezen kereztul. Sokkal kimeletesebb megoldas lenne a ps3 olvasora nezve.
  • zsolt1983
    Az az aksi most nics raktaron. :( meg eleg draga is.
  • 0ckH4M
    Valakinek megvan a Street Fighter 4? Lenne egy pár kérdésem priviben, ha valaki vállalkozna tanácsadói szerepre :-)
  • balla27
    de azért köszönöm.
  • balla27
    sajnos nekem most nem aktuális,mert még sok törlesztőm van.tv ,ps3 meg ilyesmi?decemberig még kuss van nekem
  • zsolt1983
    tudok rendleni telejesen uj aksit a karba ?
    az ara 18 - 20 euro szalitassal. De KN ben kene atvenni :(
  • balla27
    kár ,hogy az enyémben nincsenek ezek.de nem bánom,mert a 60 gb gépekről nem sok jót hallottam.ami persze lehet szóbeszéd is.nekem hála istennek nem volt még baja ,csak ez a hűtés dolog nyáron.ja meg most a joy hamar merül már le,de kapott az hideget ,meleget.
  • predator0
    Nem egyszerű találni, de itt van egy.
  • balla27
    megnézem
  • zsolt1983
    mar latom predi valasozlt. Lessel rola par kepet a neten.
  • balla27
    értem.köszi a választ.majdnem már csavarhúzóval nyitottam ki.
  • predator0
    :) "Régi" 60 gigás gépnek ott van a memóriakártya olvasó része.
  • balla27
    sziasztok!csomó videóban láttam,hogy a lemeznyílás melletti fekete részt ki lehet nyitni.mi van ott? nekem 40 gb gépem van?és nem nyílik
  • zsolt1983
    meg szep.
    Nyomok egy liket ott tobet is megtudhatok a "dragasagrool"
    http://www.edepot.com/playstation3.html

akit nem csak a jatekok erdekelnek..
  • Alien!
    nekem is 60-as van,tényleg hangos sajnos...

btw egy jó kis teszt a fogyasztásről...valszeg a 60-assal tesztelték,az újabbak már jobbak,de azért eléggé éhes a drága..
  • Okami Amaterasu
    Eladó! Megunt de hibátlan állapotú játékamim.
    Burnout Paradise(eu) 3500.-
    Ratchet and Clank:Tools of Destruction(eu) 3500.-
    érdeklödök privi pls(az árak alku képesek:))
  • Ombika
    Mondom en toltottem ki, rahuztam 3 honapot, jol jartam! :)
  • EmThor
    igen, köszi szépen! :)
  • Ombika
    Ugye en mondtam,h fecni eleg! :)
  • EmThor
    azt mondják bugokat és h jobb lett a cucc, lesz gépem\pénzem lehet beszerzem. platinumba hori fekete álló talpért viszont bemegyek.

Na, hireltech kft, hivatalos szerviz, mihalkovics utca, nagyvárad térnél. bementem, saját dobozából leadtam gépet, kipróbáltuk (nem volt jó természetesen), ellenőrizte a papírokat, lefénymásolta blokkot, garit (igen az az egy kis fecni az és jó garinak), ezeket visszaadta, elkérte adataimat, nyomtatott 2 papírt, aláírtam őket, egyikkel lehet visszamenni 2 hét múlva, 14.700, utána gari passz, úgy hallottam 3-6 hónap. mentéseim úgy néz ki bukta. bennmaradt lemezt is megkérdezte, ellenőrizte vinyó benne van, nagyon tisztességesek.

mondom sok ps3-at hoznak így vissza javítani? azt mondja ahhoz képest, hogy egész országból hozzájuk viszik, egyáltalán nem. és ez jó hír. nem vigasztal, de aki olvassa a topikot és gondolkodik ilyesmin, nem kell tovább keresgélnie.

kb. ennyi, cseregépet meg se kérdeztem mert tegnap este óta mostanra értem haza, szóval
  • zsolt1983
    akor visoznt az en 60-som tul halk. :D
    MIg a 40-essel jatsozk tobb oran at es semmit sme lehet halni belole.
    a 60-nal visoznt ez maskep van. itt a bekapcsolast kovetoen felporog majd pr masodperc utan viszavesz a sebeseegbool. Azutan pedig beall egy sebessegre, jovval ajosabb meg akkor is mint a 40-es. Mongyunk jatkk kozben abszolute azt sem hallom, de ha csak bongeszek a neten es nemszol semmi zene akkor hallani rendesen.
    A 40-t meg bongeszes kozben sem hallom, szoval mondhatom nekem ezen problemak neokoznak fenakadaast. :D
  • baggins
    Na, egy team-társam javaslatára berendeltem a Renchi-ről a Demon's Souls nevű játékot. Jelen pillanatban az egész világon hiánycikk, heteket kell várni, mire megkapom, az értékelések sem rosszak (GAMEFAQS Gameplay:10, Grafika: 10 Szavatosság: 10), úgyhogy nagyon várom, hogy megjöjjön. Ha lehet hinni a review-oknak, akkor kicsit a Monster Hunterra hajaz, Oblivion és Shadow of the Colossus beütéssel, úgyhogy szar biztos nem lesz. :)
    Egy odab@szós videó.
    És kép:
  • Foxhound1980
    Volt 60-as is,de most egy japán 40-es van, ami ugyan úgy bekapcsolt extra fordultra x idő után, mint a 60-as. Mindkettőt állítva tartottam/om. A 60-as azért eleve melegebb, mivel 90 nano csíkszéleséggel gyártották., de ez nem jelenti azt, hogy a 40-es nem melegedne fel. Alapvetően a gyártástechnológia miatt, hűvösebbek és halkabbak az új gépek, mint a régiek.
  • zsolt1983
    Ezek szerint neked is 60-od van. Nemde ? Ha van egy ismerosod akinek van pl 40 il. 80-as gepe. Kerd meg ot hogy hozza at neked. Ajanlom figyelmedbe fuggoleges pozicioba rakni a ketto.
    Sajnalaatal fogot tabasztlani h. a 60-as gep a ebkapcoslas pillanatatol fogva meleg lesz, mig a 40 il. 80-as gep teljesen vlatozatlan homersekleten marad. ( amint mar irtam ez a proci 60nm-es hotermelese miatt van).
    Ha nekem nemh9iszel keress ra a neten. google is your friend.
  • Sippie
    min javított a patch?
    azt ne mond hogy bugokat, és azért lett jobb a játék... :D