PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
balkán, Ferihegyen ezekkel csocsóznak 😄

Külföldrõl most, hogy érkeznek a csomagok? Mennyi a késés?

PoP immáron: "Available for Immediate Despatch " a Game-en.
Meg is rendeltem 20 fontért.
Köszi az infot.
EmThor
usa store-on meg van 1080p GoW3 trailer, csütörtökön lemezes Resident Evil demo jön Japánban, lehet store-ra is felkerül, USA csak késõbb kap Resi 5 demót

EmThor
PoP 6.000 FT

GAME (nincs raktáron)

Hali! Tud valaki olyan Media Server porgramot amivel lehet .vob videót meg lehet osztani?? mert próbáltam media playeral de nem sikerült.
avengir
SW Galaxies before NGE

https://hotshu.wordpress.com/

Győri Devi

やられたらやり返す。倍返しだ!

EmThor
EU-n fenn van a Fallout 3 trófea patch!! nem tudom retroaktív-e, amennyiben nem (valószínû) törlöm a mentésem (good- majdnem a vége) és kezdem újra

JohnnySmith
Terminator nagyon GoW-os (grafikában üti mindenképp) de nem baj.. tetszik, hangulatos!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

EmThor
Sippie
hö, az a végén ott srác vagy csaj?

amúgy GoW3 nagyon dúrva 😄
Sippie
ígyvan, ennyi 😄
Smuge
Ilyenkor valahogy örülök hogy PS3 mellett döntöttem...nagyon is 😊

Győri Devi
ez nagyon kígyó 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

A vége nagyon komoly 😄 Amúgy nekem is tetszik nagyon, elsõ részt is imádtam.

EmThor
na ez csak nekem volt új akkor

EmThor
mafia 2 hd - watch in hd

ez másik, újabb trailer, 10 pont!!!!444négy

EmThor
fujj mi ez a sz@r <#vigyor>

white knight chronicles FÛSZER

EmThor
Game of the Year: Grand Theft Auto IV
Studio of the Year: Media Molecule
Best Shooter: Gears of War 2
Best RPG: Fallout 3
Best Individual Sports Game: Shaun White Snowboarding
Best Handheld Game: Professor Layton and the Curious Village
Best Graphics: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Best Game Based on a Movie or TV Show: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Best Music Game: Rock Band 2
Best Driving Game: Burnout Paradise
Best Action Game: Grand Theft Auto IV
Best Soundtrack: Rock Band 2
Best Xbox 360 Game: Gears of War 2
Best Wii Game: Boom Blox
Best PS3 Game: Little Big Planet
Best PC Game: Left 4 Dead
Best Original Score: Rock Band 2
Best Multiplayer Game: Left 4 Dead
Best Independent game:World of Goo
Best Fighting Game: Soul Calibur IV
Best Male Voice: Michael Hollick as Niko Bellic in Grand Theft Auto IV
Best Female Voice: Debi Mae West as Meryl Silverburgh in Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Big Name in the Game Male: Kiefer Sutherland in Call of Duty: World at War
Big Name in the Game Female: Jenny McCarthy in Command & Conquer: Red Alert 3

Brütal Legend Trailer

mafia 2

Fight Night 4 lett bejelentve

és most már hagyjatok 😄

EmThor
dante3
valami már megy a tv-ben! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

greyfox
akkor a kábelt dugod a routerba, modem nélkül 😄

Steam: greyfox

greyfox
A lényeg, hogy HDCP kompatibilis dvi csatlakozója legyen.
Sztem minimum 22"- wide.

Steam: greyfox

Helló!
Szerintem formázd meg a vinyót!

sziasztok.most vettem egy ps3-at és az a gondo hogy a ratchetand clank tools of destruction játék nem indul,azt irja ki hogy:Your HDD has insufficient space.you need 419mb availablefor the initial setup of rachet&clark:tools of destruction.please create some free space and try again.press and hold the PS button then choose quit game to quit the application.a hdd-én van szabad 64 giga!Mit csináljak?Mi a baj?help!
Én most vettem tegnap 😊 és egy sdtv-n nyomom és nagyon durva így is nekem egy ps2 után de nem merek belegondolni hogy milyen lehet egy HDtvn 😄

PS3 ID:ggeerryy87

Szevasztok!
Úgy néz ki a héten megtudnám venni végre a Ps3-at, viszont nem lesz pénzem egy lcd TV-re is, csak januárba. Milyen monitort tudnátok ajánlani hogy addig tudjak játszani? Nem kell semmi extra, felsõ kategóriás! Tényleg csak az alap, hogy tudjak játszani!

Kössz elõre is!
Az a baj hogy nincs modemem mert digi net van és az csak annyi hogy behuztak egy kábelt és kész, már van is net szóval semmi modem nincs :S és igen az a különbség a két játék közöt hogy a versus akció lesz, remélem valami olyasmi mint a dirge of cerberus de most nem lövöldözõs téma hanem iszonyat kardos legalábbis remélem és a XIII meg a megszokot parancsokat kiadunk és nyomja de majd meglátjuk hogy milyen kivitelben lesz nekem már az XII ben is bejött az újétás szerintem azt fejlesztették tovább de igazából ebbõl semmi se biztos 😄 a videókat nyomják agyba fõbe de egy normális gameplay még egyrõl sincs :S

THX<#eljen>

Csabesz100

PS3 ID: Csabesz82

Srácok!!Van valami link a ma éjjeli VGA's 2008hoz?
Jön a God of War III gameplay video!!!

Sippie
az attól függ. Gondolom van modemed, amin a neted jön. Akkor veszel egy routert, meg 2 UTP kábelt. Amelyik a géped és modem közt volt, azt átdugod routerbe (LAN1, LAN2 stb tökmind1) a modembe is bedugsz egyet, azt a WAN-ba dugod, és a PS3 és routert összekötöd. Én nekem sem volt semmi közöm a routerekhez elõször, aztán csak olvastam a használati útmutatást, és viszonylag simán be tudtam üzemelni. A ps3-al szoptam egy kicsit, de azt egyszerûen beállítottam szervernek végül, és mûködött minden.
Sippie
na én meg azt hallottam hogy a versus akció játék lesz... de lehet baromság, én se tudtam amúgy mi a különbség, meg miért XIII mindkettõ, meg amúgyis 😄
😄 nah akkor hogy is van ez a routeres dolog ? 😄

predator0
Ebben az esetben mégiscsak router kell neked, ha több gépen akarod használni a netet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Akkor ha veszek egy internetkábel elosztót és az egyik megy a számítógépbe a másik meg a psbe az nem jó ? nem zavarja be a kettõ egymást ? nem értek az elektronikához azért kérdezek ennyit bár ez lehet hogy alap lenne :S

brodix
Tudtommal a két játéknak két egészen más története van.
Tehát veheted úgy is,hogy az egyik a 13. a másik a 14. game,ugyanolyan csodálatosan gyönyörû grafikával.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Tibor
Plazma kevesebbet fogyaszt jóval, de 26 collig még nem számít a fölött már érdemes elgondolkozni, a képe meg a plazmának a legjobb ma. Színek sokkal jobban kijönnek rajta.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

predator0
Lehet venni, de csak ezért szerintem felesleges. A kábel olcsóbb.

Azon ne muljon veszek 😄 vagy azt csak úgy nem lehet venni ?

predator0
Kell hozzá egy wireless router. Ha nincs, akkor nem írok feleslegesen 😄

Köszi a sok infót!!! errõl wireless kábel nélküli internet csatlakozásról tudnál küldeni egy privátott amiben bõvebben leírod hogy mi merre meddig ? meg akkor az most gáz ha itthon digi net van ?

Uncharted mellett Far Cry 2 helyszín is elérhetõ a Home-ban.

predator0
System settings / System Information alatt tudod ellenõrizni a szabad tárhelyet.
Ami a helyet szokta foglalni az az általad felrakott kép, zene, videó és a játékok által feltelepített adatok. Utóbbit a játékok résznél találod a Game Data Utility-ben.
Tévés kérdést passzolom, nekünk LCD van.

Szép képe legyen ...<#smile>

Tibor
Sokat fogyasszon? Szebb képe legyen?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

én 80-ast vettem abba se volt semmi utp kábel.... és még valamit szeretnék megkérdezni még pedig azt hogy honnan tudom hogy mennyi van a vinyón azt hol lehet megnézni ? meg hogy mik foglalják a helyet? ... még valami szeretnék venni hozzá tvt és nem tudom melyik lenne az elõnyösebb a plazma vagy az lcd? .... azért kérdezem mert nem tudom hol hallottam olyat hogy játszani az lcd jobb ??? ez igaz ?