PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Tudtam valami kimaradt😊
A Ratchet az tényleg klasszis a maga kategóriájában.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Resistance2, Uncharted, Valkyria, LBP, Motorstorm2, GT5P.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ízlés dolga, de szerintem:
Uncharted: Drake's Fortune
Ratchet & Clank: Tools Of Destruction

Papesz

Hát nekem annó mondjuk a Ps2 kellett venni, hogy rájöjjek hogy lehet normális játékokat (GOW1-2, Shadow of the Colossus, ICO, RE4, GT4, Black, stb) is játszani. Életem legnagyobb játékai konzolhoz köthetök (na jó most a Left4Dead mindent üt nállam pc-n az online játékok közt) . Ps3-at meg csak egy hete vettem de ezt se bántam meg, a lassan jövö cimeket látva, jövöre megint meg lesz a napi betevö 😊
Egyébként tudnátok ajánlani pár cimet amit érdemes beszerezni, vagy legalábbis kár lenne kihagyni az eddigi termésböl.
predator0
Nem kell finomkodni. Ki van írva, hogy "WAREZ = azonnali BAN!" + aki warez miatt vagy erre várva vesz PS3-at az tényleg AZ...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sikerült elb.sznom az idézetet... <#lama>

Na mindegy, remélem érthetõ, hogy mit szerettem volna ezzel mondani.

Papesz

mióta ps3ra veszek eredeti játékot, megtudtam milyen az hogy becsüljek valamit amiért megdolgoztam!
Nem nagyon akarnék belefolyni ebbe a vitába, de azt azért megjegyezném, hogy ott van némi gáz, ha Neked ehhez egy PS3 kellett.

Papesz

tomi890125
héhéhéhé én nem faszkalapoztalak le és ne forgasd ki a szavakat, én csupán azt írtam hogy itt senki nem támogatja a warezt, másrészt ha lenne rá flash vagy valami egyéb akkor már tele lenne a topik warezes hszekkel
a mondatommal csupán azt próbáltam közölni, hogy miért vettél ps3at ha warezolni akarsz? vagy egyáltalán minek vettél konzolt!
mióta ps3ra veszek eredeti játékot, megtudtam milyen az hogy becsüljek valamit amiért megdolgoztam! pcn meg nem játszok 😛

The Only One!

Thundercore
Nekem is megjött ma shopto-ról a csomagom a Little Big Planettel 😄

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

2 éve megvan a ps3-mam és gondoltam, h mostanr már lesz valami hack.Olyan mint én? Ez miféle minõsítés? Attól, hogy máshogy gondolkodunk, hogy más véleményünk van, nem kéne le fas*kalapozni a másokat.
tomi890125
olcsóbb is, van rá warez, hogy az olyan emberek mint te a megjelenés elõtt végigtolják és telenyomják youtubot ingame videókkal

The Only One!

tomi890125
neked nem itt a helyed 😄 ménem xrottyott vettél?

The Only One!

Sziasztok.Ha valaki tud valamilyen lehetõséget másolt játék elindításához, kérem írjon privát üzenetben.
NEXUS6
Ó az még csak a kezdet, vannak 100X dúrvább boszok is.;DDD
A hentelés csak most kezd majd beindulni, elõszörre én is volt, hogy naponként 1 csekpontot mentem csak!😉))
Nem volt nehéz, csak egyszerûen annyira adrenalin pumpa, hogy nem bírja az ember.

balla27
sziasztok!lenne 1 kérdésem.csak ezek a drága headsetek jók a ps3-hoz?nekem 6 ezer forintot nem nagyon ér meg,de 4000ft-ért jó lenne
.köszi a segítséget

Sziasztok !

Hamarosan megyek Bécsbe , nemtudtok valami jó boltot ahol jó áron kapok PS3-at?

Mert a Bécsi Media Markt ba drágább átszámolva mint itthon !

Köszi!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

azzal is lehet
én a TVERSITY-t használom

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csaoo! Tud valaki olyan Media Server porgramot amivel lehet .vob videót meg lehet osztani?? mert próbáltam media playeral de nem sikerült.
EmThor
egy kicsit el tetszik lenni tévedve, én még mindig úgy tartom, hogy a játékkultúra egy jórésze PC-rõl jött és ma is a legtöbb játék kijön oda is. egyébként is mibõl gondolod, hogy pc-n vagy akár konzolon nem találják néhányan unalmasnak a játékot? majd legközelebb 😉 pedig nem rossz szerintem, sok kocsikázáson kívül igen intenzív!

baggins
Ez a Far Cry 2 mennyire egy unalmas, gyík játék!!! Látszik, hogy PC-n mennyire gyér a játékkínálat, ettõl a sz@rkupactól vannak elájulva. Tessék messze elkerülni.
Sebaj, lesz helyette új basszgitárom a Rock Bandhez, fullos végre a zenekar. <#hehe>

Sippie
bazz, közben megnéztem emil-t már levonták a pénzt 😄 bár valszeg csak holnap adják fel, úgyhogy talán péntekre jön megint 😊
Sippie
az laza, 6 órán belül eltûnt az akció, bekaphatják 😄 mikor lesz game-en sales frissítés?

Csabesz100: Igen shopto. Elõzõ héten szerdán rendeltem egy játékot, és péntekre meg is jött, szóval asszem innen rendelek 😄
amint megérkezik hozzájuk a game, akkor vonják le az összeget. Resi2-rõl sajna lemaradtam, pedig annyiért azt is megvettem volna :S na nembaj, majd februárban KZ2.
Most már nekem is azt írja, viszont a kártyámról a megrendeléskor érvényes 20+pp összeget vonták hál' Istennek. Gondolom gyorsan rájöttek, hogy ez így nem lesz buli nekik.

Más. Shop.to-ról csütörtökön rendelt Brothers in Arms hétfõn megjött.
A pénteken rendelt LBP, Civ Rev. (darabja szintén 20 font) pedig úton van.
Csabesz100
A shopto-n van elõrendelve? Nekem a Resistance 2 van, de még ki sem tudom fizetni, mert nem engedi! Ilyenkor hogy lesz? Amikor érkezik be hozzájuk, utána fogom tudni csak kifizetni?!

PS3 ID: Csabesz82

Sippie
jó után kimaradt egy *lenne 😄 szóval jó lenne ha holnapig feladnák.
Sippie
wir müssen die zombi ausrotten 😄 (sose tanultam németet 😄 )
Sippie
én úgy tudom hogy a zombik NPC-k, mivel a végén már elég sokan jönnek, és nektek kell darálni õket.

Akinek megjött LBP, mondjon már valami véleményt 😊 (nekem még elõrendelve van, szombaton már majdnem levonták a pénzt, csak limit van, azóta viszont egyszer sem próbálkoztak... jó holnapig feladnák, akkor még péntekre itt lehet a cucc, ha már endwarral jól beszoptam Ubisoft okosság miatt...)
Ombika
MEgjott nekem is Shopto-tol LBP-m! Kifogastalanul! 😊

EmThor
Na menjünk jó német bajtársainkkal zombit írtani!

"es ist zeit für sauberen.." 😄

határolódjon el, ki merre lát xD

Thx. Izzadtam is rendesen mert nem SW-ek és az áruk sem az a szint... Mikor vettem ezeket vagy nem volt még strike vagy épp indult. <#csodalk>

tomi890125
lehet online tolni a zombis cod5öt? értem úgy hogy pl én vagyok a zombi (egyik) és másnak kell túlélni a támadást vagy ilyesmi? vagy hogy zajlik az online zombizás? aki tolta már az írjon már egy kis infót, érdekelne 😄

The Only One!

EmThor
az yo, grat!

Na megjött egy DHL-es csomagom UK-bõl /10.-i feladás/ és 2 USA cucc levélként regizve, utóbbiak kb. 2 héttel ezelõtti feladások.

tomi890125
na akkor még ma átviszem 😄

The Only One!

EmThor
EmThor
elvileg ha végigviszed a CoD5-öt akkor válik elérhetõvé a zombi mód

tomi890125
miva? van zombie mod ps3ra? 😮 hol találom, hogy lehet tolni?
még nem vittem át a gammát de a vége fele járok

The Only One!

EmThor
kicsit játszottam,

Resistance 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
talán a 2. boss a Kraken ill. nyílt vízen, a kis stégen mikor le kell gyõzni, hát ott összeszartam magam
ez nem resistance 2, hanem resistance a négyzeten, annyira más, jobb!

CoD: WaW

A single napi 1, 1.5 pályával eltart egy 4-5 napig, amúgy elég rövid, de ott a coop, zombi + multi. Egyelõre még nem értem a végére, így multizok, de nagyon bejön, ma megvolt végre a 7 kill egymás után, és szabadjára engedhettem a németjuhászokat, oh teh joy 😊

1-2 multi pálya azért kicsit nagy 12 fõre, de ez van

tomy8614
nekem a múlt héten szerdán rendelt shopto-s little big planetek tegnap megjöttek

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

EmThor
mi a f&sz

ez már megjelent EU-ban is ?! állítólag jó!

Nagyszerû... Nekem ez a kedvenc trófeám:
ガーマンストーン Bronze Trophy
合成を50種作成した者に贈られる石子分たちが作り出したらしい少ししっとりしている・・

😄😄

Sippie
?? nekem miért 34 fontos áron van?
tomi890125
überkonzol
9900 pénz

The Only One!

EmThor
itthon 10 ropi, külföldrõl 6-7 ropi

egy elite is ennyi, de itt több a játék ~87.000 FT

Sziasztok.A Sony Wireless Keypad-ról tud valaki valamit? Nem nagyon látom,hogy lehetne valahol kapni,pedig nagyon jópofa.
predator0
Másodikán postázott csomagom még nem érkezett meg... A Ferihegyi ügyfélszolgálat pedig baromira nem naprakész a témából 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Mikor rendelted?

Jah...😞

EmThor
Ombika
En epp varom shopto.net-tol, meg mindig nem jott semmi se! 😞