89387
PlayStation3
-
ztahity #60805 Sziasztok! Nem tudjátok, tudok felvenni videót valahogy a ps3-mal? Felszeretném venni ahogy játszom. -
#60804 Jééé béka!:) -
#60803 Nem láccik -
#60802 avp3 - 1
avp3 - 2 -
#60801 Szakértő nem vagyok de tudok róla egy és mást. -
#60800 speciel a playsta.sün-re szavaztam :) -
#60799 Az király! Akkor azzal sem játszunk még egy ideig! -
#60798 csih-csih :D
playstation.reich foglalt? :)
-
#60797 F1 2010 bejelentve! (Codemasters készíti) -
0ckH4M #60796 Nincs köztetek egy nagy Street Fighter 4 szakértő aki válaszolna pár kérdésre? -
#60795 Revidiálom a nézeteimet!:)
A cég mégiscsak belement a legutóbbi infók szerint a PlayStation használatba, valójában a LIVE része nem teccik névnek. (Ha úgy nézzük jogosan, lásd lentebb).
Kicsit lecsihadtam én is.
-
#60794 viszont tőlük vannak az exkluzív cuccok, meghívások.
jobban együtt kéne működni, ez a magyar sony-n is múlik -
#60793 Gondolom, hogy gyak a betűtípus meg minden az M$ féle Live-ra hajazott.
Szerintem nem kéne ebből lelkiismereti gondot csinálni, hanem megírni válaszlevélben, hogy felejtsék el, hogy ettől kezdve exkluzív/dedikált PS oldal lesznek, és baxanak egyedül a Sony Hungáriánál. És természetesen ne csodálkozzanak, ha az oldal hangvétele is megváltozik a cég irányába némileg.
Gondolom az állat Sony az exkluzív gámék nagyrészét is ezzel a dedós arroganciával tudta elvesztegetni.
Marhára el kéne gondolkodni, hogy ki kinek tesz szívességet.
Az ember esze megáll, hogy ilyen begyöpösödött tuskók vannak egy ilyen cégnél! -
#60792 littlebig planet 6.290 ft -
#60791 de akkor a LIVE kinek a szemét szúrta? :) -
#60790 Beszúrtam egy pár ötletet lessétek meg:) -
#60789 Ráadásul mintha az oldal nem az ő kibaxott érdeküket szolgálná, lehetőleg minél többször leírva a playstation szót, hogy beleégjen a zagyba!
Ez nagyon magyaros üzletpolitika, vajon a Sony nem egy állami cég, amit épp most akarnak némi értékvesztés után elkótyavetyélni? Azoknál szoktak ilyen manőverek lenni.
:DDD -
#60788 Ami igazán nevetséges az a szarkavarás az oldalnév változtatással kapcsolatban. (Nem szarka varrás) :D
Minden napra másik szóval van baj :D
-
#60787 Ezen nincs mit gondolkozni,én csak leírtam egy tényt nem volt szándékom megkérdőjelezni.
-
#60787 Jogász!?
Akkor pláne! -
#60786 Kicsit gondolkozzatok már azért. Chriss jogász, biztos hülyeséget fog továbbadni. Tök mindegy ki mondja, ha egyszer így van. -
Foxhound1980 #60785 Nem még, most pihen. Nem volt időm rá. Hát baromi sok jó gém van rá végülis, én az ügyességi, tréning dolgokat favorizálom, vagy ami kifejezetten a érintőképernyőt meg a mikrofont használja. Most pl benne vagyok egy bűnügyi helyszínelős-nyomozós gémbe is. -
#60784 mert ahalyet h. dolgoznakak szotyiznak -
#60783 Gondolom ezt a Sony mondja.
Pocsék gyenge érv de jobb nem jutott az eszükbe,ennyire futja a sonytól -
#60782 Most június 25-én lesz a gépem 2 éves! Nem szeretném a szülinapján eltemetni! -
#60781 Én már elértem. Amióta befosott a vinyóm, csak idegeskedek, várom, hogy mikor krepál be újra. De akkor konzolos pályafutásom véget fog érni. -
#60780 Na faxa, Végre utolérjük a boxt abban is, hogy amikor bekapcsolja az ember a gépet, a gyomra mindig görcsben van.
:( -
#60779 végigjátszottad már a gta-t?
hétvégén valami emulátorral kipróbáltam pc-n + valami mariot is, megtetszett, rendeltem egy ds-t..
gta-n kívül milyen játék van még rá, amilyik jó? :P
a guitar rock tour tetszik, de semmi extra, pont az, mint ami van a szifonon. -
#60778 evvan, most úgy megcsinálják, hogy a pázsitot is túléli :D -
Foxhound1980 #60777 Sztem ezek a sz@rok kb olyan 2 évet bírhatnak. +- fél év a használat mennyiségtől függően. -
Foxhound1980 #60776 +1 blog kommetjei közt! Kééész :D :( -
#60775 javítható -
#60774 Mi ez a sárga halál? javítható? Vagy kuka a gép? -
Foxhound1980 #60773 Hatrixnak is behányt a gépe. -
#60772 ja. na megyek elrakom magam, Te is pihenj ;) -
Foxhound1980 #60771 Szvsz az teljesen mindegy, hogy állítva vagy fektetve van tartva. -
#60770 ja thx az tuti, HUN_Hatrix-nak is bedöglött premier 60-asa ma, állva használta: PSL szervíz topik. -
Foxhound1980 #60769 Sztem, ha netre teszed a gépet és csinálsz egy trophy syncet visszajönnek a cuccok a gépre. -
Foxhound1980 #60768 Szellemirtók múvik -
#60767 trophy hiába acchoz van kötve, újrakezdek egy dead space-t akkor mi a faszom van? rendszerből kiolvassa, hogy 10 madárkárét én már megkaptam, és nem adja be? kumulált cuccokkal viszont nagyot szoptam, mert egy esetleges újrajátszással már könnyebb lett volna meglévő mentéssel összeszedni a 200 headshot-ot resi 2-ben mondjuk