PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ratchet az tényleg klasszis a maga kategóriájában.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Uncharted: Drake's Fortune
Ratchet & Clank: Tools Of Destruction
Papesz
Egyébként tudnátok ajánlani pár cimet amit érdemes beszerezni, vagy legalábbis kár lenne kihagyni az eddigi termésböl.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Na mindegy, remélem érthetõ, hogy mit szerettem volna ezzel mondani.
Papesz
Nem nagyon akarnék belefolyni ebbe a vitába, de azt azért megjegyezném, hogy ott van némi gáz, ha Neked ehhez egy PS3 kellett.
Papesz
a mondatommal csupán azt próbáltam közölni, hogy miért vettél ps3at ha warezolni akarsz? vagy egyáltalán minek vettél konzolt!
mióta ps3ra veszek eredeti játékot, megtudtam milyen az hogy becsüljek valamit amiért megdolgoztam! pcn meg nem játszok 😛
The Only One!
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
The Only One!
A hentelés csak most kezd majd beindulni, elõszörre én is volt, hogy naponként 1 csekpontot mentem csak!😉))
Nem volt nehéz, csak egyszerûen annyira adrenalin pumpa, hogy nem bírja az ember.
.köszi a segítséget
Hamarosan megyek Bécsbe , nemtudtok valami jó boltot ahol jó áron kapok PS3-at?
Mert a Bécsi Media Markt ba drágább átszámolva mint itthon !
Köszi!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
én a TVERSITY-t használom
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Sebaj, lesz helyette új basszgitárom a Rock Bandhez, fullos végre a zenekar. <#hehe>#hehe>
Csabesz100: Igen shopto. Elõzõ héten szerdán rendeltem egy játékot, és péntekre meg is jött, szóval asszem innen rendelek 😄
amint megérkezik hozzájuk a game, akkor vonják le az összeget. Resi2-rõl sajna lemaradtam, pedig annyiért azt is megvettem volna :S na nembaj, majd februárban KZ2.
Más. Shop.to-ról csütörtökön rendelt Brothers in Arms hétfõn megjött.
A pénteken rendelt LBP, Civ Rev. (darabja szintén 20 font) pedig úton van.
PS3 ID: Csabesz82
Akinek megjött LBP, mondjon már valami véleményt 😊 (nekem még elõrendelve van, szombaton már majdnem levonták a pénzt, csak limit van, azóta viszont egyszer sem próbálkoztak... jó holnapig feladnák, akkor még péntekre itt lehet a cucc, ha már endwarral jól beszoptam Ubisoft okosság miatt...)
"es ist zeit für sauberen.." 😄
határolódjon el, ki merre lát xD
The Only One!
még nem vittem át a gammát de a vége fele járok
The Only One!
Resistance 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CoD: WaW
A single napi 1, 1.5 pályával eltart egy 4-5 napig, amúgy elég rövid, de ott a coop, zombi + multi. Egyelõre még nem értem a végére, így multizok, de nagyon bejön, ma megvolt végre a 7 kill egymás után, és szabadjára engedhettem a németjuhászokat, oh teh joy 😊
1-2 multi pálya azért kicsit nagy 12 fõre, de ez van
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
ガーマンストーン Bronze Trophy
合成を50種作成した者に贈られる石子分たちが作り出したらしい少ししっとりしている・・
😄😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.