PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Metal Gear Online demo
- Lumines Supernova
- Catan (nem az Xbox-os változat, ez új)
USA Store:
majd este, Crash Commando + Penny Arcade Episode 2 (15$) + Supersonic Rocket Auto izé 10$ lett 15$-ról
\" örökké nem eshet.... \"
Nálam magától megjelent a Home ikon az XMB-ben a Store fölött. Az más kérdés, hogy nem mindig tudok csatlkozni hozzá.
Letölteni 1-200 megát tölt csak le (ahogy bõvülnek a helyszínek lesz ez több is), de lefoglal magának a merevlemezen több mint 1 gigát (pontosan nem emlékszem).
Hacsak nem olyan géped van, ami ps2 játékokkal is kompatibilis, akkor felejtõs. Egyébként azokhoz a ps2-es gémekhez jó, amik merevlemezre is másolnának fel adatokat.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Meg tudná mondani valaki, hogy a Storeról letölthetõ "PS2 System Data" mire jó?
Mi van a Home-al? Most értem rá, hogy kipróbáljam, erre se az USA, se az UK reggemnél nincs semmi! Se ikon az XMB-be, se a Store-on vmi utalás rá, semmi? Mit csináljak? Valahogy meglehet oldani?
Mondom abszolút semmi jel nincs, még csak a puszta létezésérõl se sehol! 😞
Ki akartam próbálni, de ha ilyen körülményes sz@r, akkor hagyom a francban. Mennyit tölt a vinyóra különben, mert más fórumokon eltérõ véleményeket hallottam. Köszönöm szépen!
Ja és nincs valakinek egy Új, fóliás EU-s, COD: World at War?
Vagy nem tud szerezni jó áron? Vevõ lennék egyre! 😉 Köszönöm!
Nem kell valakinek egy Mirror's edge? 11 ezer foritn bontatlan, alkudni szabad! Privizzetek!
Ha reklám hát jöjjön a büntetés 😄
Létezhet , hogy a PS3 HDMI-vel van összekötve az erõsítõvel, s a PS3 audio setting-nél automata felismerésnél csak PCM 44 kHZ 2ch. és PCM 48 kHz 2 ch. érzékel.
Nálatok mit jelez a fenti konfiggal audio settingben...??
Megköszönöm a válaszotokat.
Üdv...
Na, idei év legnagyobb beégése díjat megnyertem <#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2> 😄
Amúgy ezt akartam beírni.
PSN ID: Lord_Mortanius
ÁÁ, én leálltam.Nem bírom a tempót.Majd meglesz, ha meglesz<#hehe>#hehe>
Segítség itt.
Ezt azért nézd meg. Anno leírtuk, hogy kinek mi, mivel megy. CIB bankos nincs köztük.
Ha van wifi internetkapcsolat, akkor ugyanúgy lehet multizni, mintha pl. géppel CoDoznék neten?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha van kedved és hétvégenként ráérõ idõd, játéktesztelés várja a jelentkezõket a ZEN Stúdióban.
Konzol: PS3
A game: The Punisher: No Mercy (trailer:
http://www.gametrailers.com/player/43001.html ) (azóta még szebb lett 😊 )
Multiplayer: 8 játékos
Helyszín: Budapest, XII. ker.
Az elsõ tesztalkalom idõpontja: 2008 dec. 20, szombat. Tervezett menetrend:
- érkezés 10-re, singleplayer, ismerkedés a játékkal;
- pizzarendelés dél körül (a vendégünk vagy természetesen 😊 ) aztán
- multiplayer kb. 16:00-ig,
- majd a hátralevõ 1 órában válaszolni kellene a kérdéseinkre (mi tetszett, mi nem, csak kicsit részletesebben 😊).
Ha sok hasznos észrevétellel javítod a játékot, akkor meghívunk legközelebb is, a neved megjelenhet a készítõi listában ha akarod. Ha
bármi ezzel kapcsolatos kérdésetek van, vagy jelentkezni szeretnétek, ide írjatok: [email protected].
Figyelem, a játék "kicsit" véres, a megcélzott korhatár Mature, szóval aki nem bírja az erõszakot, ne jöjjön 😄
Thx!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Summary:
Lots of optional content.
Big boss battles.
The combat system is simplistic.
Online chat has some issues that the reviewer hopes get patched in the future.
Reviewer #1 mentioned that he wished there was an autorun option because it's hard to chat and fight at the same time.
Offline play is balanced.
You can create your own combos. Fighting is fun.
The SNS system is difficult to use, in the future it would be nice if they patched it.
A beautiful world with huge monsters and intense battles.
Descriptive narrative and events in the single player mode.
The combat system can be repetitive.
Armor synthesis to easily strengthen weapons, is good.
Not complex, easy to get into.
Creating combos is fun, however, the way the menu works could be more polished.
The online mode's future depends on if they upgrade it.
For the time being, the chat function is inconvenient and needs improving.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Én az Uncharted-et vettem meg platinum verzióban és semmiben sem roszabb csak ott van a tokon és a cd egy sárga alapon fekete betûkkel, hogy platinum és amikor ránézek eszembejut, hogy dejó lenne ez is standard borítóval...
Kérdezném, hogy mit veszíthetek, ha megveszek egy GT5 Prologue-t a kiskönyv nélkül 5000-ért? Mi van abban a kiskönyvben, amit adnak a lemezhez?
Köszi!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
--> MGS i! ---> MGS Touch for iPod and iPhone
all over my face
White Knight Chronicles: 7/7/8/7
--lots of optional content
--big boss battles
--simplistic combat
--customizable combos
--is basically like every other Level 5 RPG. Sadness befalls the land.
--Online has chat issues and a reviewer "hopes it will be patched in the future"
btw múltkor állt a gamecon (napközben) karbantartás volt? tesztjeiteket szeretem olvasni!
Jön a karácsony, eddig egy új PC-t szerettem volna, de rájöttem, hogy ha veszek egy PC-t(kb. 150 ezer Ft), meg egy monitort hozzá(kb 50 ezer Ft), akkor azt a PC-t jövõre már cserélhetném is le, hogy ha a legújabb játékokkal szeretnék játszani, úgy hogy szépek is legyenek. Szóval elhatároztuk, hogy veszünk egy PS3-at és egy Full HD LCD TV-t. Drágábban jön ki, de Házimozi rendszer is, csak még kell hozzá 5.1 hangfalszett. Olvasgattam a FAQ-t, neten is olvasgattam a PS3-ról. Mik a fontosabb tudnivalók róla még ?