89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    úristen...
  • predator0
    Az nem jó dolog. Nagyon nem.
    Töltsd le INNEN a legutolsó fw-t (gondolom európai géped van).
    Fogj egy pendrive-ot (ez legyen fat32-re formázva, különben nem ismeri fel). Hozz rajta létre egy PS3 azon belül egy UPDATE könyvtárat. Nagybetű fontos. Ebbe másolt be az fw-t.
    Probáld meg előhozni a PS3-n recovery menu-t. Standby állapotban nyomd addig a bekapcs gombot, ameddig be nem jön egy menü (ha közben csipog a gép és kikapcsol, akkor nyomd megint folyamatosan).
    Ha bejött a menü, akkor válaszd a hatosat, asszem az a system update. Ha mázlid van, akkor fel tudod rakni a pendrive-ról a frissítést.
  • pokertreasur
    gépről letöltöd->pendrive-> ps3-ra töltés? 1 próbát megér
  • EmThor
    netrekapcsolva?

ujjat bekapcs gombon tartva resetelni?

ha nem akkor hívd hétfőn az itthoni supportot, de ha gugli kidobja h másnak is volt ilyen, akkor lehet ott a megoldás
  • Gabe1987
    Így van semmit sem enged:S Mindig a telepítőcsík jön be! Már mindent probáltam de nem jön össze:S
  • predator0
    XMB-be be sem tudsz lépni, hanem egyből megy bekapcsolásnál a telepítőcsík?
  • Gabe1987
    Sziasztok!! Lenne egy kis problémám! Van egy 40 gigás Ps3-mam és minap frissiteni akartam interneten keresztül és valamiért az update-nél megáll 70%-nál és ezt a hiba üzenetet írja ki: "error occured during update operation. contact tech support for assistnce (8002F14E)" Akárhányszor újrainditom a gépet mindig a update jön be és állandóan megáll 70-nél! Volt már valakinek hasonló problémája? ilyenkor mi a teendő??
  • predator0
    Igen ebben semmi logika. Oké, hogy mondjuk backupolsz mielőtt vinyót cserélsz. Viszont pont azért veszel nagyobbat, hogy több adatot tárolj rajta. Ezt pedig csak egy még nagyobb vinyóra tudod backupolni. Vagy folyton törlöd backup előtt a felesleget. Na de ennek semmi értelme.
    Backup All
    Backup Saved Data Utility and Memory Card Utility Only
    Custom Backup (ahol csak kipipálnád mi a franc kell és azt menti)

Ez biztos rohadt bonyolult. Ahogy az is, hogyha kapok egy új üzenetet, akkor XMB-ben az óra alatt kirakjon egy ikont, ameddig el nem olvasom.
  • balla27
    szia!ha még megy a gta multi,akkor már most lehet kezdeni.felvettelek .Balázs (davdz500)
  • EmThor
    Baggins, milyen fajta vinyód halt be a gépben?

320-as samsung van aqua-ban, 3 év , 16-17k
  • EmThor
    gondoltam megy netszerte, hát nem ez van, de legalább van ilyen is;

grat a géphez
  • jocco
    Gratula :)

Jó választások, igy elsöre :)
  • jocco
    Annyira uj hogy már van kb egy éve, csak eddig gyakorlatilag használhatatalan volt, mert alig volt oldal ahol igy lehetett volna fizetni, ugy hogy ez a vaterás dolog már elörelépés.
  • amdrula
    Vettem én is egy PS3-at.
    Killzone2 és LBP van meg eddig, meg hétfőn veszek egy Unchartedet.
  • Seth
    Apróbetűt is el tetszett olvasni??
    "az Abaqoos elfogadására szerződött internetes kereskedők weboldalain és szerződött internetes aukciós házak eladóinál a megvásárolni kívánt termék mellett lévő, Abaqoosszal történő fizetési opciót kell választania ,"
    Store szerinted szerződött a magyar OTP-vel ?? Hogyne
  • Csabesz100
    Már csak azt kellene kideríteni, hogy EU-s store-on lehet-e használni?!
  • EmThor
    ez hogy jön a témához?
  • EmThor
    store? vásárlás? 1000+1. ok? :)
  • Seth
    Ez hogy jön a témához ?
  • EmThor
    új netes fizetési mód az otp-től
  • Hugh Hefner
    basszus, először a trailer elejét ingamenak hittem, mondom aztarohadt : )
  • zsolt1983
    ez most mi ??
  • EmThor
    :P

ne is mondd.

Sziasztok, EmThor vagyok, függő. -szia emthor- :D
    Hallod, az a sok mentés úgy bassza agyam. Na majd havonta. Csak nem tudom ha megpakolom teszemazt 250-es vinyóval, lesz rajta mondjuk eleinte 150-160 giga adat. Na most ezt havonta hova archíválom. Elég lenne acc\beállítás\mentés triumvirátust menteni, installok nem kellenek ezt mért nem lehet? Meg hol szabadítok én fel ennyi adatot havonta? Most a 60-as vinyó ki fog esni az biztos, pc-be se rakom, az jó lenne ilyen célre mondjuk..

nem beszélve arról, hogy szívesen vennék ps2-t, ha emberi árban lenne, 100$\100€, de nem, 37k :| nem értem!
  • NEXUS6
    Degecivagy vazze!
  • Chris Lowe
    Tök jó, hogy beszart a géped, több időd van híreket keresni, meg informálni minket!
  • PootieTang
    Eladó PS3 80GB
    Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
    + HDMI kábel
    3 hónapos, 9 hónapgaranciával, papírokkal dobozával
    3 eredeti Játékkal hibátlan állapotban

érdeklődni: PM
  • zsolt1983
    jo benne vagyok, ha nemjon vlaki wormsorzni akor tutira, vegyel fel legyszi PSN en mert jelenleg melosban vagyok, olyan 19 ora utan leszek online PS3.
  • tomi890125
    valami gta4 multit is összeüthetnénk! a minap nagyon hangulatos deathmatcheket toltam, meg race :P
  • zsolt1983
    hellok, Akinek volan kedve ma este wormszozni nyomojon nekem egy privit, v vegyen fel PSN - re.
    PS : barmi mas onlin ejatekban benne vagyok. :)
    PSN : zsolesz
  • EmThor
    eye of judgment booster 500ft \ csomag hétfőig
  • EmThor
    infamous lemezen lesz vmi hozzáférés uncharted 2 demohoz. gondolom nem azonnal. hétfőn kiderül.

buy infamous play uncharted 2 demo early
  • EmThor
    UFC, red faction
  • Foxhound1980
    lesz ma vmi extra demo storeon?
  • NEXUS6
    Bocs filyúk, nem akartam lelőni a meglepit!

• predator0
    Mondom én, hogy gondolkozz, leírtad a bejelentést? Vazz... :D
  • Demeter
    Én is nagyon kíváncsi vok rá. Már egy ideje rá vagyok kattanva. Ha megkapod akkor majd dobj róla infót, hogy mit tud.
  • NEXUS6
    Jééé, akkor jár le a bérletem!
  • EmThor
    passz

ez a fuel trailer se rossz

27.-én lesz valami bejelentés
  • predator0
    Így már fél siker :D Első kép 404-es. A második az már jó. Hmm... Most eszembe jutott a Colonial Marines. Arról se sok info van.
  • EmThor
    mert url? :)
    http://img246.imageshack.us/img246/1597/avp1.jpg
    http://img246.imageshack.us/img246/1597/avp2.jpg