89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #60845 úristen... -
#60844 Az nem jó dolog. Nagyon nem.
Töltsd le INNEN a legutolsó fw-t (gondolom európai géped van).
Fogj egy pendrive-ot (ez legyen fat32-re formázva, különben nem ismeri fel). Hozz rajta létre egy PS3 azon belül egy UPDATE könyvtárat. Nagybetű fontos. Ebbe másolt be az fw-t.
Probáld meg előhozni a PS3-n recovery menu-t. Standby állapotban nyomd addig a bekapcs gombot, ameddig be nem jön egy menü (ha közben csipog a gép és kikapcsol, akkor nyomd megint folyamatosan).
Ha bejött a menü, akkor válaszd a hatosat, asszem az a system update. Ha mázlid van, akkor fel tudod rakni a pendrive-ról a frissítést. -
pokertreasur #60843 gépről letöltöd->pendrive-> ps3-ra töltés? 1 próbát megér -
#60842 netrekapcsolva?
ujjat bekapcs gombon tartva resetelni?
ha nem akkor hívd hétfőn az itthoni supportot, de ha gugli kidobja h másnak is volt ilyen, akkor lehet ott a megoldás -
Gabe1987 #60841 Így van semmit sem enged:S Mindig a telepítőcsík jön be! Már mindent probáltam de nem jön össze:S -
#60840 XMB-be be sem tudsz lépni, hanem egyből megy bekapcsolásnál a telepítőcsík? -
Gabe1987 #60839 Sziasztok!! Lenne egy kis problémám! Van egy 40 gigás Ps3-mam és minap frissiteni akartam interneten keresztül és valamiért az update-nél megáll 70%-nál és ezt a hiba üzenetet írja ki: "error occured during update operation. contact tech support for assistnce (8002F14E)" Akárhányszor újrainditom a gépet mindig a update jön be és állandóan megáll 70-nél! Volt már valakinek hasonló problémája? ilyenkor mi a teendő?? -
#60838 Igen ebben semmi logika. Oké, hogy mondjuk backupolsz mielőtt vinyót cserélsz. Viszont pont azért veszel nagyobbat, hogy több adatot tárolj rajta. Ezt pedig csak egy még nagyobb vinyóra tudod backupolni. Vagy folyton törlöd backup előtt a felesleget. Na de ennek semmi értelme.
Backup All
Backup Saved Data Utility and Memory Card Utility Only
Custom Backup (ahol csak kipipálnád mi a franc kell és azt menti)
Ez biztos rohadt bonyolult. Ahogy az is, hogyha kapok egy új üzenetet, akkor XMB-ben az óra alatt kirakjon egy ikont, ameddig el nem olvasom. -
#60837 szia!ha még megy a gta multi,akkor már most lehet kezdeni.felvettelek .Balázs (davdz500)
-
#60836 Baggins, milyen fajta vinyód halt be a gépben?
320-as samsung van aqua-ban, 3 év , 16-17k -
#60835 gondoltam megy netszerte, hát nem ez van, de legalább van ilyen is;
grat a géphez -
jocco #60834 Gratula :)
Jó választások, igy elsöre :) -
jocco #60833 Annyira uj hogy már van kb egy éve, csak eddig gyakorlatilag használhatatalan volt, mert alig volt oldal ahol igy lehetett volna fizetni, ugy hogy ez a vaterás dolog már elörelépés. -
amdrula #60832 Vettem én is egy PS3-at.
Killzone2 és LBP van meg eddig, meg hétfőn veszek egy Unchartedet. -
#60831 Apróbetűt is el tetszett olvasni??
"az Abaqoos elfogadására szerződött internetes kereskedők weboldalain és szerződött internetes aukciós házak eladóinál a megvásárolni kívánt termék mellett lévő, Abaqoosszal történő fizetési opciót kell választania ,"
Store szerinted szerződött a magyar OTP-vel ?? Hogyne -
#60830 Már csak azt kellene kideríteni, hogy EU-s store-on lehet-e használni?! -
#60829 ez hogy jön a témához? -
#60828 store? vásárlás? 1000+1. ok? :) -
#60827 Ez hogy jön a témához ? -
#60826 új netes fizetési mód az otp-től -
Hugh Hefner #60825 basszus, először a trailer elejét ingamenak hittem, mondom aztarohadt : ) -
#60824 ez most mi ?? -
#60823 :P
ne is mondd.
Sziasztok, EmThor vagyok, függő. -szia emthor- :D
Hallod, az a sok mentés úgy bassza agyam. Na majd havonta. Csak nem tudom ha megpakolom teszemazt 250-es vinyóval, lesz rajta mondjuk eleinte 150-160 giga adat. Na most ezt havonta hova archíválom. Elég lenne acc\beállítás\mentés triumvirátust menteni, installok nem kellenek ezt mért nem lehet? Meg hol szabadítok én fel ennyi adatot havonta? Most a 60-as vinyó ki fog esni az biztos, pc-be se rakom, az jó lenne ilyen célre mondjuk..
nem beszélve arról, hogy szívesen vennék ps2-t, ha emberi árban lenne, 100$\100€, de nem, 37k :| nem értem! -
#60822 Degecivagy vazze! -
Chris Lowe #60821 Tök jó, hogy beszart a géped, több időd van híreket keresni, meg informálni minket! -
PootieTang #60820 Eladó PS3 80GB
Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
+ HDMI kábel
3 hónapos, 9 hónapgaranciával, papírokkal dobozával
3 eredeti Játékkal hibátlan állapotban
érdeklődni: PM
-
#60819 jo benne vagyok, ha nemjon vlaki wormsorzni akor tutira, vegyel fel legyszi PSN en mert jelenleg melosban vagyok, olyan 19 ora utan leszek online PS3. -
#60818 valami gta4 multit is összeüthetnénk! a minap nagyon hangulatos deathmatcheket toltam, meg race :P -
#60817 hellok, Akinek volan kedve ma este wormszozni nyomojon nekem egy privit, v vegyen fel PSN - re.
PS : barmi mas onlin ejatekban benne vagyok. :)
PSN : zsolesz -
#60816 eye of judgment booster 500ft \ csomag hétfőig -
#60815 infamous lemezen lesz vmi hozzáférés uncharted 2 demohoz. gondolom nem azonnal. hétfőn kiderül.
buy infamous play uncharted 2 demo early -
#60814 UFC, red faction -
Foxhound1980 #60813 lesz ma vmi extra demo storeon? -
#60812 Bocs filyúk, nem akartam lelőni a meglepit!
-
#60811 Mondom én, hogy gondolkozz, leírtad a bejelentést? Vazz... :D -
Demeter #60810 Én is nagyon kíváncsi vok rá. Már egy ideje rá vagyok kattanva. Ha megkapod akkor majd dobj róla infót, hogy mit tud. -
#60809 Jééé, akkor jár le a bérletem! -
#60808 passz
ez a fuel trailer se rossz
27.-én lesz valami bejelentés -
#60807 Így már fél siker :D Első kép 404-es. A második az már jó. Hmm... Most eszembe jutott a Colonial Marines. Arról se sok info van. -
#60806 mert url? :)
http://img246.imageshack.us/img246/1597/avp1.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/1597/avp2.jpg