PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😄😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

predator0
A rendes mûködés mióta probléma, bárminél? 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
Lumines Supernova, kedd, 15$

az baj hoygha lecseréltem a régi tv-m egy HD tv-re elindítottma a pst és nem kellett újra inditanom hanem müködött egybõl rendesen?
Army of Two Eladó!!!Egy nagyszerû co-op játék, teljesen jó állapotban 6000-ért.Elõreutalással, postát állom/levegõbuborékos boríték, ajánlott elsõbbségi/
Vigyétek, nagyon jó móka egy haverral!!

Ok, köszi, meg nézem ott is, Amugy elég hülyeség ez az összevissza reggelés, hogy mért nem lehet egy reggel elérni az összes storet...na de mind1 ez van sajnos.
predator0
Pedig ott is kell lennie. Csak nem emlékszem most így fejbõl, hogy hol pontosan 😄 Csinálj egy új usert és regelj USA store-ra is. Ott külön van a demoknak rész.

Egyébként demókat honnan tudok letölteni mert a storban (UK) még nem sikerült ráakadnom, vagy nem is ott kellene keresni?
EmThor
elvileg idén, asszem jövõ hét --> 12.23. kedd

Crash Commando nagy multi móka, ha egyszer leülsz mellé nehéz felállni, botok mindig kiegészítik a csapatokat ha nincs elég ember.

Powerup Forever meg szimplán szép és mintha nem lenne "pálya széle".

NEXUS6
Hú ez de király!😄DD
Mikor lesz?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ez kegyetlen 😄

Ügyes 😄

EmThor
Magyarul nem gáz 😄 köszi

PS3 ID:ggeerryy87

EmThor
higgyétek el, azért jó lesz ez a LotR game

tomi890125
hmmm a keypad tervbe van véve kösz a vidit

The Only One!

EmThor
nem, IGN-en van számláló, amúgy tudom, hogy 6-7 pontos cucc lesz "csak", de reménykedek.

wireless keypad video test

tomi890125
de bele vagy buzulva 😄
naptárban vezeted mikor jelenik meg és hány napot kell még aludni? 😄
(csak poénkodtam)

The Only One!

EmThor
24 nap! Demo a megjelenés elõtt!

predator0
Nem hallod azt, akivel beszélgetsz, vagy a játék hangját? Utóbbit nem is fogod.

Ma kaptam vissza a gépem,egy barátomtól,és ahogy beléptem egybõl ott volt a home. 2 perc alatt sikerült is regelni,belépni. Lehet frissitened kell.
Kérdésem lenne. Van egy Logitech Clear Chat wireless fejhallgatóm. A kiegészitõ (ps3) felismeri,de hang nincs( usb van beállitva). Lehet hogy csak kizárolag bizonyos fejhallgatókat fogad el? Köszi.

Triathlon for life

Ombika
Nah shopto-n megemeltek arakat! 😞

Ombika
A sok vasarlo eronek koszonhetjuk kari alkalmabol! 😊

Sippie
reménykedjünk hogy KZ2-ig kitart az erõs Ft <#vigyor> bár sanszos hogy akkor már 350Ft lesz egy font <#rinya>
EmThor
185ft 1$ elég jó, a font is 285 körül van!

ezt ma tuti megveszem!

lobig
itt is köszönöm!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

EmThor
Castlevania Chronicles 6$, ma, USA

+ Crash Commando + High Velocity Bowling 2 kari, stb.

kár h nincs új demo :|

Amse
Mi a neve? 😄

EmThor
Japán store-on fenn van a PSP-s hörcsögszimulátor, van trailer is a letöltésnél, kötelezõ!

predator0
Valószínû, különben azokat sem szedné le.
Fogsz egy pendrive-ot, bedugod a konzolba, rámész arra a részre a PS3 menüjében, ahol a játékok is vannak. Megkeresed a Saved Data Utility nevû könyvtárat és innen kimásolod az adott játékra vonatkozó fájlokat egyesével. Ezt úgy teheted meg, hogy rámész a fájlra, megnyomod a háromszög gombot és Copy. Van pár játék, amelyiknél a mentett állást másolni nem lehet, de ezt kiírja.
Aztán átmész a másik profilba menüben megint megkeresed a játék részt és asszem az USB cuccra kell kattintani aztán megint Copy és akkor átmásolja. Igazából ezt a második lépést annyira nem vágom, mert ilyet még nem csináltam 😄

Amse
Köszi a válaszokat! És ha csak frissítést szed le bármilyen bejelentkezés nélkül akkor más portokat használ?
És átmásolni hogy kell a save game-et?

predator0
Eltérõek a vélemények. Van, aki mindig kiszedi és erre esküszik. Nekem több, mint egy éves a gépem és nem szoktam kiszedni, ha tudom, hogy sokat játszom az adott játékkal. Eddig nem volt semmilyen problémám ebbõl.

Hali Mindenkinek! annyit szeretnék megtudni hogy az gáz ha játék után benne hagyom a psbe a lemezt és úgy kapcsolom ki ?

PS3 ID:ggeerryy87

predator0
Minden usernél külön tárolja a mentéseket, szóval amit leírtál az jó. Ha csinálsz egy újat, és abban játszol, akkor nem vesznek el a mentéseid. Játéka válogatja, hogy csak az adott user, vagy másik is használhatja a save-t. Szóval nem 100%, hogy mûködik az átmásolgatás.
PSN-hez ezek a nyitott portok kellenek (gondolom storehoz is):
TCP: 80, 443, 5223
UDP: 3478, 3479, 3658

erik10
USA-n próbáld.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Amse
Hi!
Pár kérdést feltennék válasz reményében.
Hétvégén jön haverom és nem szeretném a saját mentéseim elrontani. Ugye, ha létrehozok egy pl. Vendég user-t akkor annak külön mentései lesznek a játékokhoz?
Ha nem akarunk valamit elõröl kezdeni és az én mentéseimet akarjuk használni azokat át tudjuk valahogy másolni a Vendég user-hez is?

Más téma:
Otthon nem megy a net a PS-es a gyenge wifi jel miatt ezért behoztam melóba és rádugtam a kábelt amivel a böngészés és a software (játék) frissítések szépen feltelepültek ill. a Store- ra regisztrálás is ment (US és UK), de bejelentkezni nem tudok egyiknél se idõtúllépés miatt. Le van nálunk tiltva pár port, hogy ne fájlcserélõzzenek az emberek. Lehet, hogy a Store-hoz más portokat használ és azért nem tud bejelentkezni?
Ennyi lennék most. 😊
Üdv,

Srácok ha a Store azt írja ki miután megadtam a kártya adatokat, hogy " The credit card information is not valid" akkor mi a francért vonnak le 1 dollárt? Ez mire utal? Mert ha egyszer azt írja, hogy nem jók az adatok akkor mire fel?? Még ha majdan vissza is utalják a zsét. Egyszerûen nem értem ezt az egészet és már a tököm kivan ezzel a kurva store-al.....

\" örökké nem eshet.... \"

Van egy kis idõzavar😄D

EmThor
Idén megjelent USA-ban a Silent Hill 5.

Januártól kötelezõek a trófeák.

Februárban EU-ban is megjelenik a SH5.

= WTF

üdv!
van akinek mûködik a playstation home? mert nekem mindig server error-t ír ki...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Ezt csak a boltok tudják elõre.Iratkozz fel hírlevélre!!

EmThor
és kap róla számlát meg garit 😄

grizzly21
ez meg mi volt..

itt van mindenesetre:
PS3 pack: Playstation 3 80 GB-os modell Gran Tourismo 5 Prologue játékkal, és 2 Dualshock 3-as controllerrel. Akciós ár: 95.990 forint.

predator0
Bocs:
+1 joy
+1 távvezérlõ
+1 Uncharted
+1 Pókémón 3 😄
Annyival nem drágább... 😊

grizzly21
[url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=2&data=2]konzolvilag[/url]

ezt talaltam. rezgo gamepad nem kell, sot jobb is ha nem az, sima az kevesbe irritalo

Nagyon drága, másutt olcsóbban kapsz 80asat rezgõ joyal.

EmThor
Sony Szalon

én anno itt vettem de ez nem tudom 2 rezgõ joy-e vagy sima, amúgy 40 gb-os, de vinyót bármikor cserélhetsz, garitól függetlenül

grizzly21
na eddig elhuzodott...tudtok mondani konzolboltokat, ahol ps3mat arulnak?
(egyebkent 80gb, 2 gamepad lenne az idealis, ha lejatszik ps2 jatekokat az sem baj, de ahhoz nem ertek hogy az hogy van).
koszi

Amse
EmThor
Hírlevélben meg ez jött

Coming Soon

Savage Moon Demo

Crash Commando Demo

Bejeweled 2 Demo