PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az lemaradt hoyg a game settings be az hogy PS UPSCALER az mi? és a PS SMOOTHING?nekem mind a kettõ OFF azokat bekell kapcsolni?
predator0
Elvileg igen. Ha valamiért mégsem manuálisan beállíthatod magadnak.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ha vettem egy lcd tv-t és rádugoma ps-t magától beállitja a legjobb felbontást stb?
EmThor
OliApa
Na. Végre kezdenek jól alakulni az árak. <#vigyor>
Így van<#taps>

Leheletnyivel jobbak a textúrák, amúgy az átvezetõknél nem véltem még azt a minimális különbséget sem felfedezni. Jó verzió lesz, legalább mint a DMC4.

predator0
Semerre. Tudomásom szerint december 18-a óta Japánban adják az új gépekhez promolemez formában, amin sok minden van még a demon kívül. Majd jön valamikor store-ra is.

Picit szebb boxon, parányit jobbak a színek és simábban fut.Picit PS3-on bereccen:S

Smuge
Resident Evil 5 ps3 demo merre van ha már így kint van egy video? 😊

predator0
Dehogy kezdõdik... csak ezt a vallás témát ebben a topikban egyszer végigjátszottuk 😄

NEXUS6
Jajjaaj, kezdõdik, Apa kezdõdik!;DDD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Szal nem akarsz közénk tartozni? Nem baj, mi szóltunk!
De jön majd a hosszúpéesek éjszakája és megtiszticcsúk, a mi nemzetünket az ilyen hitetlenektõl, akik még a wiimádóknál is rosszabbak.<#eplus2>
Vigyázz, mert a végén még saját, pályát kapsz a KZ2-ben, mint boss.<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ilyen már volt... nem emlékszel?
Múltidézõ rovatunkat láttyák:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=47244
A kép nem látszik, mert azóta mások az SG-s linkek, de itt van:

EmThor
mind náci fanboyok vatytok 😄 az ilyeneket elviszi a wiesenthal központ, mint szökött háborús bûnös. nem, ti rosszabak vatytok 😄

EmThor
NEXUS6
Lassan kéne valami fanbolyista pártot, esetleg vallást alapítani. A jelképünk lehetne mondjuk EmThor melle!
<#nyes>

JohnnySmith
😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
Nem nagyobb... fanboy vagy 😄😄

NEXUS6
Vazze tényleg!;DDD
Amúgy akinek csak PS3-a/XBox-a van, az akkor most mit is csináljon? Valamelyik tábornak tömeges öngyilkosságot kéne elkövetnie, vagy mi van?

OK, kb 1 éve szerintem úgy ahogy még volt értelme ezeknek a videóknak, hogy az ember tisztán lásson 1-2 dologban, de most már olyan felesleges erõlködés. Pláne, hogy a GT 1-2X olyan luftot rúgott, mint Józsibá a szombat délelötti barátsogoson, 3 fröccs után.

EmThor
PS3-on nagyobb a melle. És az enyém is nagyobb. Kb. ennyi értelme van valóban 😊

NEXUS6
Most akkor mit is kell látnunk?
Így egyszer végig nézve, ugyanis nem sok különbséget látok!😉))

EmThor
zsír új Conquest trailer

demo 3 héten belül, megjelenés elõtt

még 1 InFamous

EmThor
A hírhedt GT összehasonlító video-k egyike:

Resident Evil 5 demo PS3-box

EmThor
Yakuza 3 - 1

Ez a város volt az elsõ részben is elsõ blikkre. ezek random utcai harcok, és eddig is mindig szöveggel ment a beszólogatás, az átvezetõk szinkronosak, felirattal jöhetne ide is. Töltés megszûnt úgy látom.

Yakuza 3 - 2

Harc közben a jónép lezárja adott útszakaszt és amíg le nem verünk mindenkit, nem mehetünk tovább. Az utcáról felkaphatunk ezt azt (bicikli, reklámtábla), hogy azzel verekedjünk. (Piac nem volt eddig, a méretes hal nem sz@r 😄)

Yakuza 3 - 3

EmThor
CoD World at War trailer

akinek még nincs meg, nézze meg, neten 8 küldit olvastam, de van benne vagy 14-15 és átlag tempóban simán 10 óra (ha nem rohansz!) + multi, nagyon jó lett (és lehet trófeákat gyûjteni)

Afro Samurai vérhent trailer (animéból, Samuel L. Jackson hangjával, hip-hop zenével)

Ombika
<#eljen>

EmThor
Lumines Supernova
IGN teszt, 8.5, 100 puzzle, 50 küldi, stb.

15$

Csáó mindenkinek! Leírom mi lenne a nyomorom! Szóval eddig kentem a Fifa Street 3-al online nem volt gubanc. Pár napot kihagytam, mikor fel akartam menni onlinra, akkor kérte az emailcimem meg a jelszavam, de eddig viszont sosem kellett. Ott a menuben nem találtam regisztrációra lehetõséget( a game eredeti). Szerintetek mi a teendõ?
Válaszotokat köszönöm és jó játékot kívánok minden PS3 tulajnak!!

For the greater good

EmThor
pre-owned azt jelenti, hogy használt

EmThor
Mahjong Tales

Január eleje, 10$, trófea támogatás, sztori mód, kézzel rajzolt hátterek. Amúgy sima Mahjong.

Ombika
EmThor
EmThor
újonnan 40£, használtan 20£.

CDGalaxis akció:

- Valkyria Chronicles: 13.490 (ezressel drágább csak, mint külföldrõl postával)
- Condemned 2: 7.990

Media Markt:

- Army of Two, Burnout Paradise, Uncharted 1, NFS Carbon, Heavenly Sword, Fifa Street 3: 7.490

nem. az a használt.

köszi

dualview
Nekem az UK-ról leszedett kosztüm NEM jelenik meg az USA verziós játékban a ruhák között, gondolom ez fordítva is igaz.

PSN ID: dualview

Ombika
Jol latom,h a game.co.uk-n az uj MGS4 19 font?

NEXUS6
Hú ez teccik, úgy tûnik valami sztorival is megpróbálkoztak. Ez jó!

EmThor
Hi,

attól félek nem, de valaki bepróbálhassa, hátha. Hm végül is ingyenes kieggel ki lehet próbálni.

Szal EU játék és USA-ról az ingyen télapó kosztümöt ki kéne próbálni, ha az megy, megy a fizetõs is. Én már leszedtem EU-ról, aki még nem tette meg próbálja ki, erre kérjük, köszi!

Sziasztok!

Kérdés! USA LBP add-on megy EU-s gémmel? Jön az MGS kieg és az nekem kell, meg a LBP amúgy is kellene már. Shop To-n 23.50 lenne ptg-el együtt ami elég baráti...

EmThor
EmThor
fffffuck

Sippie
fasza... már is megbánhatom hogy UK verziót vettem.

Ismer valaki amcsi oldalakat, ahonnan magyarországra is szállítanak, megbízható, és akciók is szoktak lenni? (mint pl shopto)
predator0
Cserélte. Amúgy az az akció csak két napig tartott, szóval már tök mindegy.

Sippie
csak nem bookline-nál vetted az akció keretében? 😄
Sajnos nem járok Pesten, de biztosíthatlak, hogy remek állapotban van a játék, lemez is karcmentes!Nyugodtan vedd meg tõlem, mindenki ismer a fórumról, senkit nem verek át!

Sippie
ja far cry2 szintén itt, (gyenge a font ráadásul) 6100 postaköltséggel. Megéri? 😄
Sippie
dögöljön meg a shopto... 😛 6,3K az endwar... én meg még 9,2K-ért vettem elõzõ héten... csesszék meg.
Amse
Ha Budapesti vagy és a személyes átvétel is megfelel akkor lehet érdekel. 😊