89387
PlayStation3
-
#60965 OMFG #272
Azt hiszem ma már nem fórumozok többet, ennyi elég volt. -
#60964 Szerintem ezt nélküled is tudjuk, ahogy ITT akármi mást :)
Ott a smiley, előbb lemaradt, de egész vacsora alatt fuldokoltam a röhögéstől :D -
#60963 Nem kell késsel az embernek esni ott van a szmájli:) ugyis a RRODn ment a nevetgélés mindig, ugytünik az PS3at is utolérte egy hasonló igaz méreteiben messze nem akkora, és ahogy jól vettem ki csak első szériás gépekről van szó, viszont a futkározás a garanciáért az lehangoló... -
Laceee #60962 6 millió notebook akkumulátor
PS3 Red Blinking light of death
A szonáj belehúzott a minőségbe... -
#60961 Derendesnek teccik lenni!:D
A szokásos építőjellegű hsz!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk gondolataidat és anyukádnak adj egy pohár vizet!
:)
-
#60960 Menjél puszilgass malacokat, köszi. -
#60959 360ak már lehaltak, most ti következtek:) -
Foxhound1980 #60958 Hány milkó komp képes gép lehet kint? -
#60957 Aminek a vége az lesz, hogy jól kifogynak az alkatrészból és mindenki baszhatja egységesen a kompatibilitást. -
Foxhound1980 #60956 Na ahogy Nex írta ez anyagfáradás lesz. Netet érdemes figyelni, szvsz tömegesen fognak térdrerogyni a gépek a köv hónapokban -
#60955 Nem tudom, de szerintem emögött is a H1N1 (alias sertésinfluenza) áll. -
Foxhound1980 #60954 LOL -
#60953 Mivanmá vazze!
Ez rosszabb mint egy B kategóriás horror film! -
#60952 PSL, újabb sárga ledes halál. KZ2 topik #10803. Biztos vigasztalja őt is, hogy a "lófasz" :D -
qper #60951 Akkor bejelentkezem mint egy újraélesztett 80 Gb-os tulaj. ja, két hetet bírta a vásárlástól számítva épen és egészségesen. A legújabb, M széria.
azok is be tudnak szarni mint az fenti ábra mutatja :) -
#60950 PSN game-nek elmegy. (vagy nem az? ) -
#60949 Hú a menüjére majdnem kivertem, vazze!:D
A játék meg... Hogy is szokja Fox mondani?
Szemét!
-
#60948 A koopés multi jöhet, a másiknak sok értelmét nem látom.
Tényleg, a SzeperMárió Dítmecsről MegakepcsőrdöFleg-ről még semmi hír?
-
#60947 coop multi!! Az finom lesz :) -
#60946 star trek DAC 1. rész -
#60945 Uncharted multi trailer -
#60944 dead space extraction
bakker :\ -
Foxhound1980 #60943 jóóó. -
#60942 Meg akkor is lofasz hapsikam 572/20! :))))) -
#60941 Köszipuszicsá KATTINCSÁ -
#60940 Az aktiv forumozo igen, de van aki csak jatszani jar oda, azaz o is szamit ennyi! -
#60939 bizony nagyon is jól látod;) -
#60938 Nekem mondjuk nem lenne bátorságom a BOKSZ-hoz hasonlítani ezt az egészet azért messze nem olyan rossz a helyzet mint ott. A másik meg hogy ami elektronika az bármikor bárhol beszarhat hiába kerül rengeteg pénzbe, főleg ezek a mai cuccok amiből mindent kispórolnak amit lehet. EmThornak ebben viszont igaza van , hogy neten csak ezeket a negatív véleményeket fogod megtalálni és ez messze nem mérvadó. PSL-n meg valószínű mindenki rendelkezik ps-el így egybe tömörülve még nagyobb számadatok jönnek ki :) -
#60937 Hogy valami jó is legyen. Uncharted 2 multiplayer béta képek, összefoglaló.
KATT
Jól látom, hogy három személyes -ról van benne szó? -
#60936 500/20 lesz az. -
#60935 1500 fo /20 szerintem nem! :) -
#60934 Figyelembe vettem. PSL-en akkor nagyrészt szerencsétlenek vannak, mert ha ott számolunk hibaarányt borzalmas adatok jönnének ki :D -
#60933 azt vedd figyelembe, hogy a neten csak azok véleményét fogod olvasni, akinek beszart, 10.000 vásárlóra ez a 100 ember nem mérvadó -
#60932 Véleményem szerint a megbízhatóság akárhogy is nézzük kilőve. 10 éves konzolperiódus = 5 gép? Japersze. Már tényleg csak a CELL erejében bízhatunk. Szoppancs :D
A helyzetet pedig nem kell szépíteni. Bőven rohadt sok gép pusztul el, ami már túl van az egészséges határokon belül, szerintem. -
#60931 Azóta már a felső szomszéd is eláztatta 1-2X!:)))
Tiszta dzsémszbond gép ez már, a legvadabb kjörülmények között is akcióképes, és mindíg elegáns fekete öltönyben van! -
#60930 Az a gáz, hogy az a rengeteg sok dolog, amitől a gép bexarása függ, nagyjából nem ismert. Illetve csak az biztos (nagyjából), hogy itt is ugyan az a gebasz, mint a BOKSZ--nál, hogy a hőingás miatt a csipek lepattannak az alaplapról. Ezzel meg nem lehet mit kezdeni.
Az első sugárhajtású utasgépek annakidején anyagfáradás miatt szétrobbantak, hasonló hiba ez is. Nem tudsz vele mit kezdeni, max nem használod. eccerűen nincs olyan üzemmód, ami esetén egy ilyen szempontból alulméretezett rendszer biztosan elkerüli a katasztrófát.
Monnyuk öngyilkosságra még azért nem készülök emiatt!:DDD -
#60929 milyen idős gépek mennek ennyire szét? -
Foxhound1980 #60928 Poén volt (sztem). :) 40-nél biztos, 80-as döglésről meg nagyon nem hallottam még. -
#60927 Nem kell ám ennyire túllihegni a dolgot azért az elég sok dolog függvénye lehet hogy tönkremenjen a gép. Ugyan úgy elszállhat a többi is, mondjuk 20-40-80 gépeknél az olvasófej a gyenge pont vagy tévedek? :) -
Foxhound1980 #60926 :D Sztem neked nincs mitől félni. Amelyik gép túlél egy macskatámadást annak semmi baja nem eshet már.