PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NBA 2K9, jó a mozgása/irányítása, de a Sony NBA 09 azért szebb, fõleg 1080p-ben. Fifa/PES detto, sajna külsõs cégek csinálták és gyak 1 szezonnal le vannak maradva a Sony saját fejlesztéseihez képest, viszont ugye fociból sajna ilyen nincs is.
F1 gyak a gép megjelenésekor kint volt, 2 éves progi. Érdekes, hogy ez fogott meg, grafikailag mondjuk úgy igen csak konzervatív.
MGS, nos itt igazolódik be, hogy sajna ez egy rétegjáték. Aki annak idején nyomta az "elsõ" részt PS1-en, azt nem zavarja a 2 konzolgenerációval ezelötti játékmenet. Új kezdõk meg csak lesnek, hogy ez meg mi!?;D
Csak azt tudom mondani, hogy ne veszítsd el a csüggedésed,!;D
Adj a PS-nek még egy esélyt. Tegyél próbát néhány további, idén õsszel megjelent címmel! (Dead Space, Resistance 2, LBP esetleg Valkyria)
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
2, Csak szoknod kell.
3, HDTV, vagy SD?
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
az zorall h mindenféle állitás nélkûl lát mindent és le is játszik a ps,viszont a hd lejátszás minõsége nem üti meg a szintet és én csak arra használnám.
10/2 netem van,egy alap 2magos gépem de már a 720p videok is ki fektetik és azt nem értem hogy az mkv-kat miért nem m2tsre vagy mp4re csinálja,az mpeg a leggyengébb minõségre szerintem
Haverok, Buli, Fight Club!
ajánlok egy 32colnál nagyobb full hd tévét,egy legalább középkategóriás hdmi kábelt és egy hangrendszert.
ugy már biztos nagy élményben lesz részed
a jatekok nagyon szepen mennek rajta, de meglepoen csunyak! Eddig egy olyan kozepkategorias pc volt rakotve, es konkretan van egy jatek az NBA 2K9, amit jatszottam rajta, na most ezt kiprobaltam ps3mon is, es sokkal sokkal rondabb. Legalabb egy nagysagrenddel. Nincs AA, kisebb felbontas, minden kidolgozatlanabb. Pedig ezt ps3rol portoltak pc-re!
Ami meg gondom, hogy letoltottem jonehany demot, de eddig csak 1 jott be, valami f1-es jatek..
A gondjaim a jatekokkal:
-nba 2k9 : mint irtam a kinezet, egyebkent stabil fps-sel megy minden ps3 jatek, azzal nincs gond
-pes09 : a pc-s itt is szebb, de itt nem sokkal
-fifa : pc-s ugyebar nincs is ebbol, de az iranyitas fura, meg a grafika sem az igazi. Minden sportjatekrol elmondhato, hogy felulnezetbol nagyon nem nez ki szepen, amikor rakozelitesek vannak akkor elvezheto, visszajatszasoknal, de a jatek kozben nem nagyon
-metal gear solid: na itt meg az igazolodott be amitol feltettem: lehet hogy csak nincs eleg rutinom, de egyszeruen nem tudom iranyitani. a jatek kinezetevel itt meg voltam elegedve, de egy ilyen kis botkormannyal kellene iranyitanom amit pc-n egerrel lehetne? Meg nem ereztem ra az izere...nagyon kenyelmetlen, pedig a jatek jonak tunik, de ugy mozogtam benne, mint egy mozgasserult
-valami F1 challenge, na ez tetszett, semmi kulonos grafika, de elvezheto, porgos gyors jatek. Igaz majdnem ez az elmeny megvolt mar PSP-n is.
Lehet hogy csak szoknom kell az alacsony felbontast, meg az AA hianyat, es akkor mar jobban elvezhetonek fogom tartani a grafikat. Meg talan megszokom az iranyitast is remelhetoleg.
A tobbi funkcio jo, a menu nagyon szep, profinak meg van csinalva az egesz, filmet is jol jatszik majd le gondolom.
Amit meg nem probaltam ki de kivancsi vagyok ra, es sajnos demo nincs az a gta, meg a gt5.
(
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Akkor már elõveszem a négyet.
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
most nézem a Király Visszatér bõvített extra változatát, így már 100% megfelel a könyveknek! ja és várjuk a januári leárazásokat, nagyobb akciók lesznek (remélem szoftver téren is, de most könyvre meg ilyesmire gondoltam) lehet mint karácsony elõtt 😊
Szerintem a Conquest-et a BFME (battle for middle earth) 1-2 + kieggel fogom megrendelni 😊 Demót azért megvárom.
Régebbi játékokat jó árban itt lehet találni (érdemes mindegyiket végiglesni): Bookline, 576, CDGalaxis
Vagy, ami általában a legolcsóbb az a külföldi oldalakról való vásárlás.
Új megjelenés, bontatlant 12k körül, használt 10-11k
1-2 hónapos játék 10-12k bontatlanul, használtan 9-10k
ezeknél régebbieknél változik, hogy milyen áron találsz.
Olcsóbb hazai shopokban 13k-14k az új megjelenés, a használt játékokat viszont rettentõen drágán adják a fórumokhoz képest. (némelyik)
Steam: greyfox
végre nem kell konvertálgatnom az animekat
やられたらやり返す。倍返しだ!

ha a media servert szeretném használni és közvetlen a pc-mel kötöm össze a ps-t mert routerem nincs
akkor cross kábelt kell vennem vagy hagyományos utp path kábelt?
köszönöm
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID:ggeerryy87
Viszont a maximális buffer konvertáláskor 650 mega lehet, igaz nem vártam meg amíg végigmegy, de kb. 300 mega konvertálása után indítottam a filmet, és úgy tûnt, hogy utána nem konvertál, csak amikor leállítottam a filmet, mert már szaggatott. Ünnepek alatt lesz több idõm kisérletezni vele, akkor majd megpróbálok végignézni egy filmet. Ha nem lesz jó, akkor maradok az mkv2vob-nál.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
1. PS3 kikapcsol
2. Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot nyomva tart
3. Elõször pittyen egyet, majd kettõt.
4. Gomb elenged és elindul a recovery menu
5. Itt kiválasztjuk a file system restore menüpontot és elindítjuk. (Nálam egybõl kiírta, hogy a hard drive corrupted)
6. Rendbeteszi a vinyót, majd utána normálisan elindítva a PS3-at le lehet törölni a corrupted data-t.
nekem ez a favorit