PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Hát szerintem sikerült belenyúlni egy csokor felejthetõ/nehezen értelmezhetõ progiba:

NBA 2K9, jó a mozgása/irányítása, de a Sony NBA 09 azért szebb, fõleg 1080p-ben. Fifa/PES detto, sajna külsõs cégek csinálták és gyak 1 szezonnal le vannak maradva a Sony saját fejlesztéseihez képest, viszont ugye fociból sajna ilyen nincs is.

F1 gyak a gép megjelenésekor kint volt, 2 éves progi. Érdekes, hogy ez fogott meg, grafikailag mondjuk úgy igen csak konzervatív.

MGS, nos itt igazolódik be, hogy sajna ez egy rétegjáték. Aki annak idején nyomta az "elsõ" részt PS1-en, azt nem zavarja a 2 konzolgenerációval ezelötti játékmenet. Új kezdõk meg csak lesnek, hogy ez meg mi!?;D

Csak azt tudom mondani, hogy ne veszítsd el a csüggedésed,!;D
Adj a PS-nek még egy esélyt. Tegyél próbát néhány további, idén õsszel megjelent címmel! (Dead Space, Resistance 2, LBP esetleg Valkyria)
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

köszi a tippet de nem ez volt a kérdés aki tudja árulja el köszönöm

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

erik10
1, DualShock 3/Sixaxis, nem botkormány.
2, Csak szoknod kell.
3, HDTV, vagy SD?

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

DoNorBi
kipróbáltam én is a media servert,vegyes érzéseim vannak.
az zorall h mindenféle állitás nélkûl lát mindent és le is játszik a ps,viszont a hd lejátszás minõsége nem üti meg a szintet és én csak arra használnám.
10/2 netem van,egy alap 2magos gépem de már a 720p videok is ki fektetik és azt nem értem hogy az mkv-kat miért nem m2tsre vagy mp4re csinálja,az mpeg a leggyengébb minõségre szerintem

Haverok, Buli, Fight Club!

Newyorker
jaj bocsi, nem ide akartam, sry

töröljétek légyszi

Newyorker
Sziasztok!

Mit kell ahhoz tenni, hogy írt dvd-ket is vigyen?

köszi elõre is

DoNorBi
ez érdekes,pár napja volt nálam egy vérpécés haverom kinek csúcskategóriás gépe van.És pont h tetszett neki a 2k9 és a fifa 09,azt mondta h pc-n nincs ilyen grafixja egyiknek se...<#fejvakaras>
ajánlok egy 32colnál nagyobb full hd tévét,egy legalább középkategóriás hdmi kábelt és egy hangrendszert.
ugy már biztos nagy élményben lesz részed

Tegnap volt alkalmam egy HD tv-n megnézni mit tud a kicsike. GT5 el próbáltam ki. Ilyet szép grafikát még nem láttam. Egyszerûen hihetetlen volt. A lényeg hogy vennem kell egy HD tv-t😄
grizzly21
Na megvettem a ps3mat, eddigi velemenyem:

a jatekok nagyon szepen mennek rajta, de meglepoen csunyak! Eddig egy olyan kozepkategorias pc volt rakotve, es konkretan van egy jatek az NBA 2K9, amit jatszottam rajta, na most ezt kiprobaltam ps3mon is, es sokkal sokkal rondabb. Legalabb egy nagysagrenddel. Nincs AA, kisebb felbontas, minden kidolgozatlanabb. Pedig ezt ps3rol portoltak pc-re!

Ami meg gondom, hogy letoltottem jonehany demot, de eddig csak 1 jott be, valami f1-es jatek..

A gondjaim a jatekokkal:
-nba 2k9 : mint irtam a kinezet, egyebkent stabil fps-sel megy minden ps3 jatek, azzal nincs gond

-pes09 : a pc-s itt is szebb, de itt nem sokkal

-fifa : pc-s ugyebar nincs is ebbol, de az iranyitas fura, meg a grafika sem az igazi. Minden sportjatekrol elmondhato, hogy felulnezetbol nagyon nem nez ki szepen, amikor rakozelitesek vannak akkor elvezheto, visszajatszasoknal, de a jatek kozben nem nagyon

-metal gear solid: na itt meg az igazolodott be amitol feltettem: lehet hogy csak nincs eleg rutinom, de egyszeruen nem tudom iranyitani. a jatek kinezetevel itt meg voltam elegedve, de egy ilyen kis botkormannyal kellene iranyitanom amit pc-n egerrel lehetne? Meg nem ereztem ra az izere...nagyon kenyelmetlen, pedig a jatek jonak tunik, de ugy mozogtam benne, mint egy mozgasserult

-valami F1 challenge, na ez tetszett, semmi kulonos grafika, de elvezheto, porgos gyors jatek. Igaz majdnem ez az elmeny megvolt mar PSP-n is.

Lehet hogy csak szoknom kell az alacsony felbontast, meg az AA hianyat, es akkor mar jobban elvezhetonek fogom tartani a grafikat. Meg talan megszokom az iranyitast is remelhetoleg.

A tobbi funkcio jo, a menu nagyon szep, profinak meg van csinalva az egesz, filmet is jol jatszik majd le gondolom.

Amit meg nem probaltam ki de kivancsi vagyok ra, es sajnos demo nincs az a gta, meg a gt5.

DoNorBi
megkérdezhetem h miért akarod eladni?

Eladó egy ps3 250G vincsivel és a következõ tartozékokkal és játékokkal. 1DB dualshock 3 kontorller. egy liksyses talp nagyon szép. eyetoy az eye of judgement játokhoz. Játékok. Ferrari challange,resistance 2,uncharted,GT5 prolog,heaveny sword,Dark Kingdom,Haze. 2db blue ray film nagyon vadon és a Rém rom.ezeket adom egyben ajánlatokat várom!A gép 3 hónapos. (csak egyben)
(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Te aljas, miattad már én is ráizgultam<#vigyor3>

erik10
Resident Evil 4.5 ?!? <#beka3>
Akkor már elõveszem a négyet.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

predator0
Annak akinek nincs ps3-ja, de nem telik eredeti filmekre miért ne? Nekem hatalmas nagy luxus lenne, inkább gányolok 10 percet filmenként pécén.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

50k-ért "kurvajó"?????????

EmThor
EmThor
IAMM NTD-27HD HD MKV Lejátszó 50 ropi -> überkonzolnál láttátok már? szerintem kurvajó

EmThor
ha jó lesz a demo, viszont a letölthetõ tartalom fog kelleni... jó lesz az USA is, megveszem itthon

EmThor
25 nap

most nézem a Király Visszatér bõvített extra változatát, így már 100% megfelel a könyveknek! ja és várjuk a januári leárazásokat, nagyobb akciók lesznek (remélem szoftver téren is, de most könyvre meg ilyesmire gondoltam) lehet mint karácsony elõtt 😊

Szerintem a Conquest-et a BFME (battle for middle earth) 1-2 + kieggel fogom megrendelni 😊 Demót azért megvárom.

predator0
Új játékokat innen szoktam venni:PlatinumShop, Überkonzol
Régebbi játékokat jó árban itt lehet találni (érdemes mindegyiket végiglesni): Bookline, 576, CDGalaxis
Vagy, ami általában a legolcsóbb az a külföldi oldalakról való vásárlás.

greyfox
sg.hu, Gamer365.hu, jatekaim.hu
Új megjelenés, bontatlant 12k körül, használt 10-11k
1-2 hónapos játék 10-12k bontatlanul, használtan 9-10k
ezeknél régebbieknél változik, hogy milyen áron találsz.

Olcsóbb hazai shopokban 13k-14k az új megjelenés, a használt játékokat viszont rettentõen drágán adják a fórumokhoz képest. (némelyik)

Steam: greyfox

predator0
Ha még mindig össze akarod kötni a gépedet a ps-el, akkor vegyél egy routert. Így neted is lesz mindkettõn.

5c0rp330n
olcsóért játékokat merre tudok szerezni? gondolok itt akár a ropogós új játékokra 17k helyett mondjuk 10k körüli összegért, vagy a régebbi játékokra akár feleennyiért..

tomy8614
párszor rendeltem tõlük, nem volt velük semmi gond

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Győri Devi
én most probáltam ki routerrel és tökéletesen müködik!
végre nem kell konvertálgatnom az animekat

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ombika
Pre-Order az elorendelest jelent, tehat nincs nekik raktaron?

Ombika
Videogames-rol rendelt mar vki gamest?

EmThor
PS3 exkluzív mészárhent, ázsiában már angol felirattal ha minden igaz, nemsokára remélem ide is jön az Aquanaut's Holiday-el (vízalatt fotózós, trófea támogatás van), meg az Africa-val (National Geographic's Africa, szavannán fotózós, trófea van)

EmThor
pécét nem tudod kikötni a tévére? egyszerûbb

EmThor
thx

sziasztok
ha a media servert szeretném használni és közvetlen a pc-mel kötöm össze a ps-t mert routerem nincs
akkor cross kábelt kell vennem vagy hagyományos utp path kábelt?
köszönöm

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Nagyon szépen köszönöm!!!Simán mûködik, ennél egyszerûbb progi már nincs is!Lát mindent a géprõl!!!<#taps><#worship><#wave>

Köszi szépen a segítséget.

PS3 ID:ggeerryy87

Ombika
Koszonom bar nekem pc-m birja filmeket, de hangot jobb lenne ps3-rol optikan keresztul atvinnem!

DoNorBi
ha arról van szó amire gondolok akkor követni kell egy öltönyös csávót de ne vegyen észre,és likvidálnod kell a katonákat h elmenjen odáig ami neked kell

Bocs hogy ide írok de szeretnék kérni 1 kis segítséget az MGS.4-hez a 3.fejezetnél mit kell csinálni amikor Snake-kel menni kell az utcákon? a segítséget elõre is köszönöm és bocs még1x hogy ideírok.

PS3 ID:ggeerryy87

Nekem megy wifis routerrel, ha a ps3-on megynitom a videos-nál a ps3 servert, látom a pc meghajtókat, meg a könyvtárszekezetet, s ha ott elinditok egy filmet az kb 5 mp mulva már el is indul, nem konvertálgat semmit hanem rögtön futtatja. Ha mkv-t vagy dvd inditok akkor viszont szaggat rendesen.
Huu köszi, most próbáltam ezt a media servert, s nagyon be jön 😊 Mondjuk a Hd eddig Wifin nagyon szaggat, de a sima divx nagyon szépen megy rajta, s a feliratoot is flottul kezeli. Arra nem tudsz vmi megoldást (beállitást), hogy a mkv-t is vigye rendesen vagy ahoz kevés a WIFI sebessége?
Thundercore
routeren keresztül is próbáltam, felismeri a ps3 a megosztott könyvtárakat, de azonkíivül semmit sem ismer fel, a fileok neve helyett csak converted-et ír, és nem nyitja meg õket. Ha közvetlenül UTP-vel kötöttem össze õket, úgy minden jó.

Viszont a maximális buffer konvertáláskor 650 mega lehet, igaz nem vártam meg amíg végigmegy, de kb. 300 mega konvertálása után indítottam a filmet, és úgy tûnt, hogy utána nem konvertál, csak amikor leállítottam a filmet, mert már szaggatott. Ünnepek alatt lesz több idõm kisérletezni vele, akkor majd megpróbálok végignézni egy filmet. Ha nem lesz jó, akkor maradok az mkv2vob-nál.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

DoNorBi
hmm ezt énis megnézem majd😊

predator0
Király, ez másnak is hasznos lehet 😊

Közben külföldi fórumokat böngészve rátaláltam a megoldásra:

1. PS3 kikapcsol
2. Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot nyomva tart
3. Elõször pittyen egyet, majd kettõt.
4. Gomb elenged és elindul a recovery menu
5. Itt kiválasztjuk a file system restore menüpontot és elindítjuk. (Nálam egybõl kiírta, hogy a hard drive corrupted)
6. Rendbeteszi a vinyót, majd utána normálisan elindítva a PS3-at le lehet törölni a corrupted data-t.

Ombika
Routeren keresztul kell osszekotni es megosztani a konyvtarat?

DoNorBi
majd holnap énis bevizsgálom,kiváncsi vagyok hd filmek hogyan néznek ki

Thundercore
nem tudom, alap baállítással probáltam, igaz xvidhez nem is fogom használni.

Thundercore
Viszont most találtam egy hátrányt, sötét képeknél nem tökéletes, eléggé olyan jellege van, mintha xvides filmet néznék, kockásodik, és néha mintha beragadna pár pixel. Ez a film ráadsul kivan írva lemezre is, vobként, és úgy nincs ilyen baja. Na majd elválik hoszabb távon, hogy mit lehet kihozni belõle.

Nekem nem megy az a media server xvid videóval. Amikor Ps3-on rámegyek, kiírja a gép, hogy unsupported data. Mit kéne beállítanom?

DoNorBi
akkor mondok jobbat😄blu ray formátumba,mindenféle konvertálás nélkûl
nekem ez a favorit

predator0
Régebben én is ezt használtam konvertálásra, de aztán miután rájöttem, hogy kell jól használni az mkv2vob-ot kiderült, hogy az még a hangot sem konvertálja. Persze ki mit szeret 😊

DoNorBi
na az oriási!van egy hallom hd ready,full hd mkv filmem,az nagy könnyebség lesz h nem kell átkonvertálnom õket.