PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"one ring to rule them all"
Ja, Király Visszatér bõvített extra 4 órás O_o Elég rideg volt, de tudjátok, látom a hibákat a filmben, meg néztem a hogyan készültet és ahogy talán a múltkor is írtam, nem rombolta le a feelinget egyáltalán, legjobb filmek, ever! Csak a Göncz fordításától kapok idegrohamot (úgy az egésztõl).
GAME-en amúgy PC-s Battle for Middle Earth I + II (gyûjtõ) + RotWK kieg. -> 25£ azaz 7.5k újonnan + csomó PS3-as cucc is akcióba került
ja és tegnap délután Yakuza 2 volt 1.800 FT-ért... el is vitték mint a cukrot, Mirror's Edge-t és Valkyria-t 20£-ért (6 ropi) ne hagyjátok ki!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
- Ultra sávszélesség 600MHz-ig is, vagyis messze túl a HDMI 1.3a 340MHz specifikáción is
de itt van külön ha nem értenéd
Haverok, Buli, Fight Club!
CoD4-et multi miatt is érdemes még beszerezni, sokan vannak fenn? Szeretem a sorozatot, ennek a kivételével megvan az összes rész. Köszi (CoD5 fasza, este 70-80 ezren vannak fenn!)
Elõre is köszönöm a segítséget
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Délutántól én is nyomom a PS3-mat 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
de karcos lemezt nem vesznek be
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mert van a referencia adatok amit az 1.3 technológia követel tehát az alap de a cégek versenyeznek egymással és minél magasabb értékkel rendelkezõ kábeleket gyártanak,pl a csatlakozó anyaga változhat vagy a belsõ kábelezés ami által nagyobb sávszélleség elérhetõ.
viszont általános célokra használva mint psezés már az bõven megfelel ha megveszed a legolcsóbb 1.3 kábelt mert az 1.2 után tényleg jobb képet nyújt...
én azt a suprát vettem amit belinkeltem de az 15forint volt.pecsába láttam már 5ért panasonicot de már biztos elfogyott
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID:ggeerryy87
ezt látom egyedül emberi áron. azt pedig ne akarja senki megmagyarázni, hogy 1.3-ason belül sem mindegy, hogy 7ezres, vagy 15ezres a kábel, mert az 1.3 gyakorlatilag fix sávszélességen visz át fix minõségben hangot és képet, a meghatározott szabványok szerint, teljesen tökéletes, digitális formában, így nem is lehet különbség. én legalábbis így gondolom.
saját tapasztalból annyit tudok mondani h igen is van különbség,egy alap 3ezres és egy 15ezres között tisztán látható egy jó lcd kijelzõn mint például a tiéd is gondolom.
én ezt ajánlom:ár/érték arányban a legjobb
nekem bevált,és az 1.3as technikának köszönhetõen egy hosszútávú vétel
やられたらやり返す。倍返しだ!
nagyon durva, 1.500 FT-tól van új (régi játékokból azért lehet használtat küldenek) PS3-as játék!!!!!! 80 játék leárazva!!
- Conan - 3.000 ft
- Assasin's Creed gyûjtõ figurával - 3.000 ft
- Stranglehold - 3.000 ft
- Lost Planet - 3.000 ft
- DMC 4 - 4.500 ft
- Ferrari Challenge - 4.500 ft
- Overlord - 4.500 ft
- Turok - 4.500 ft
- Saints Row 2 - 5.400 ft
nem is sorolom tovább...
NEm fogom eladni ha erre gondolsz, es pl azok kozul amiket irtal a LBP megvan es az bejon elegge.
ti hol taroljatok egyebkent? mert talaltam egy jo helyet neki, viszont ez egy polc, aminek uvegajtaja van, es felo hogy nincs eleg legjaras..mennyire melegszik hosszu hasznalat utan?
A fifaval sem volt semmi bajom, amikor a demoba belepett es abban a furcsa (de jo) kozeli kameraallasban lehetett training modban a kapura lovoldozni. csak amikor elindult a nagy meccs, a tavoli kameranezetbol mar joval rondabb volt. es hat egy 40 colos tv-n, foleg kozelrol meglatszik, hogy a felbontas 720p es nem 1080, vagy hogy nincs AA
A fifa09 meg biztos hogy szebb ps3mon, mivel pc-n nincs😊
HDMI kabelben vannak kategoriak? En azt hittem nem szamit, digitalisan atviszi, a minoseg max azt jelenti, hogy mennyire birja ha tekerik vagy mit tudom en. Ez tuti hogy fontos? Egyebkent az NBA2K9-et ugyanazzal a hdmi kabellel jatszottam a tv-n, tehat nem ez a kulonbseg, de azert erdekel.
A tv-vel nincs gond, 40 colos bravia.
LittleBigPlanet egyébként baszottjó.