89387
PlayStation3
-
Papesz #61045 Ott a pont. Az online játékhoz ráadásul 1 megabit is elég. -
#61044 ok, köszi -
Foxhound1980 #61043 majd dobo,k egy privit listaval ma vagy hoknap legkesobb. -
#61042 légyszi mondj pár olyan DS játékot amit ajánlanál :P -
#61041 persze,nincs rá szükség,de nálam ennél a sebességnél érezhető különbség van a két megoldás között.... -
#61040 :D örülök szervízt meg vinyót megoldom. ps2 majd jövő hónap. + 1 komponens kábel hozzá, egyébként igazatok van, külön is jó lesz. már csak egy olyan gép kell amihez adnak memkarit is, remélem pár játék (általában 1-2 mentésem van game-enként, ahogy kéri, ahogy jön) mentése ráfér, aztán meglássuk. leépítést meg kikerülöm O_O -
Foxhound1980 #61039 gondolom. az ucsso uzim amit irtam neked epp az volt , hogy majd sgre irj valaszt mrt ez horror :D -
#61038 sztem 54-es routernek 20-25 megabitet bírnia kellene.. ps3-ra ennél nagyobb sávszélre nem hiszem, h nagy szükség lenne.. -
#61037 az is jó kormány
FOX: én ékezet nélkül is szívesen írnék ps3-ról :D -
Foxhound1980 #61036 thx -
Foxhound1980 #61035 Koszi. ps3rol irok most azert nincs ekezet. -
Chris Lowe #61034 Én még a GT4prologue idején vettem egy logitech driving force-ot azóta azt nyúzom. GT5p-hoz is kiváló, bár jó lenne a 720fokos forgás........viszont csak emiatt nem veszek új kormányt. Az a plusz tekerő a kormányon meg szvsz néphülyités, semmit nem ér(ennek akkor lehet értelme ha az ember kitörli a szótárából a hiba szót és csak perfect lap-okat nyom + nem játszik online ahol másodpercenként kilöknek).
Fox: grat a GTAIV-hez, én biztos nem viszem végig, történeti szál megvót, utána eladtam, nem veszem meg még1szer.
-
#61033 naja....ugye az 54mbites meg 108mbites routereknek bírnia kéne elméletben...a gyakorlatban kb olyan 14-16mbitnél van a végük.....a UPC-s csóka szerint az általunk adott wifi router sem viszi át a 20mbitet... -
#61032 b+ a nyúl :)
go go go, bionic
párhuzamos univerzumból ránktörtek a zalienek
lost planet 2
hű lost planet kurvajó lesz, multi is alapvetés volt, de a single is a bossfightjaival, akinek nincs meg első részt szerezze be nem fogja megbánni!
új nfs meg kellemes meglepetés, még egy ilyen kell hozzá, itthon is emberi árban van:
-
#61031 grat, úgyis újra kell kezdenem xD -
#61030 simán bírni kell 25 megabitet is stabilan a g-s szabványnak. szó nincs róla, hogy kábellel akár stabilabb, akár gyorsabb lenne. egyszerűen fos routeretek van :) -
Foxhound1980 #61029 thx. :) -
#61028 Gratula hozzá! Nem semmi! Én a küldetéseket végig vittem, utána befejeztem! De most kedvet kaptam hozzá, lehet elkezdem újra! -
Foxhound1980 #61027 bocs, hogy itt önfényezek, de qrvára örülök! :D -
#61026 Hát ez kemény egy kiadás. Árát tekintve is.
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2182 -
0ckH4M #61025 Ragaszd le szigetelő szalaggal :D -
dudeeg #61024 El lehet valahogy tűntetni az XMB-ről a jobb felső sarokba kirakott órát? Marhára nem tetszik az ott :)
G. -
0ckH4M #61023 10-20mbitnél lassú a wlan. Nekem 5megás netem van, és minden tökéletes. -
#61022 az jó :P
milyen gyors a neted? nekem 6mb-es.
ha 10-20 lenne, akkor én is csak wifin tolnám :D -
0ckH4M #61021 Nekem az online játék megy tökéletesen wifin is. -
#61020 kÁbellel nekem is sokkal stabilabb.. letöltésnél mindegy, de online játéknál a kábel a tuti :P -
#61019 Azaz! Jelzed majd , ha kijon please. Thx -
#61018 trash panic? nemsokára! -
#61017 van...nálam érezhetően stabilabb és gyorsabb a kábel(chello 25/3mbit) -
#61016 Nekem is wifi-vel volt összekötve, szintén olyan 2m távolságban. Játék alatt néha ledobott, meg a demó letöltése lassabb volt. Kipróbáltam kábellel (nem látszik semmi sem belőle, úgyhogy nem is zavaró) és nekem jelentősebb stabilabb lett. Lehet, hogy a 2.7-es frissítés ezen is javított, nem tudom, de én maradok a kábelnél, mert az bevált! Ha úgy el tudod húzni Te is a kábelt, hogy nem zavar, akkor szerintem úgy csináld! -
#61015 nekem a 2 megás netemmel 1óra jön le kb egy játék -
#61014 Saccperkb. 500 mega és 1 giga közöttiek. Szerintem nincs értelme kábelezni, nekünk is ugyanez a helyzet csak 8 megás nettel. Pont olyan gyors a wifi, mintha kábelen menne. -
dudeeg #61013 Ok, akkor ez lesz. Köszi.
Tipikusan mekkorák szoktak lenni a letölthető demók?
És talán egy kevésbé PS3 specifikus kérdés: 10 megás a netem és jelenleg WiFi-vel használom a gépet, de akár be is kábelezhetném. A router kb 2 méterre van :). Van értelme kábelezni, vagy semmivel sem lenne gyorsabb, mint a WiFi?
Köszi
G.
-
#61012 Megjelent e mar az az ujitott tetris mikor mindenfele baromsagot lehet belerakosgatni vmi kockaba! :) -
#61011 Jelenlegi állás szerint nem fog.
A probléma elég egyszerűen megoldható. Hozz létre egy új usert ÍGY, ott pedig regisztrálj az amerika és/vagy angol store-ra. -
#61010 szia!
újra reg
-
dudeeg #61009 Sziasztok!
Néhány napja vettem egy PS3/80-at. Soha nem volt még korábban konzolom, de mindig is szerettem volna egyet. Egyáltalán nem vagyok nagy gamer, de valahogy PCn játszani nem az igazi.
Egy kérdésem lenne: regisztráltam magam a PS Networkon, és -én marha- Magyarországot adtam meg címnek, és emiatt a PS Store egybol azt írja ki kb., hogy menjek a fenébe :)
Nem mintha nagyon szeretnék onnan vásárolni, de pl 1-2 ingyenes demót + addont szívesen letöltenék.
Tudtok arról valamit, hogy fog ez valaha muködni nálunk?
Javaslat esetleg, hogy mit csináljak? Regisztráljak újra pl angliai címmel, és akkor muködni fog?
Köszi, üdv,
G. -
#61008 ez a capcom vs marvvel télleg akkor flash? kicsit átb@szásnak érzem az egyre másra felújított játékokat -_- -
#61007 1. nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, n4g360.com nem kapta fel az infót, szóval egyedi esetek a gépszervizelések
2. közel se 20 ropi, 14.700 ha van számlád garid, ha nincs -teljesen jogosan- 80 rongy.
na most h ezt a gépet kapom-e vissza, vagy egy másik, felújítottat, vagy alaplapot cserélnek, passsz. jövő szerda reggel nájn-o-hándred-et elüti az óra és hívom őket -
#61006 :D Ez annyira vicces. Én azt sem tudom PSL-en hány embernek van 60 gigása, te meg azt is, hogy egész Magyarországon mennyi van. Megoszthatnád az infóidat.