89387
PlayStation3
-
#61085 lair-re nem izgul senki ezeöccáé? nem is platinum... mi van veletek?!
(stormrise kéne, verjetek agyon) -
Foxhound1980 #61084 Még teljes áron is azt mondom rá, hogy qrvajó. Ennyiért meg kötelező. -
#61083 ez a fuel ez jó lesz
wolverine review 6.9\10 -
#61082 nagyon rideg cucc, imádtam, horroros nyomozós természetfelettis! -
Silverford #61081 Condemned 2 milyen lehet?Annyi pénzért nem rossz meg videók alapján sem. -
#61080 get on the hype tran :)
itt a pixeljunk... hm. láva + víz ok, de mi célból? majd kiderül, ősznél előbb félek nem jön, de a fl0werre is megérte várni :)
-
#61079 gameplay.co.uk?
estig fönn lesz, igazad van egyébként, ott késnek egy kicsit, de ugyanezek lesznek! -
Silverford #61078 Társoldalán is kirakhatnák akcióba ezeket.Ott sokszor valamivel olcsóbbak is valamivel. -
#61077 LAIR 5£!!!! ne hagyjátok ki, kapott patch-et 250 mega, analóg karos irányítás + javítások, nagyon jó játék, aki kicsit is szereti a fantasy-t, kötelező!
stormrise 18£, haze 15£, stb -
#61076 óriási akció a game-en
grid 18£, gyűrűk ura conquest 25£, killzone 2 25£, stb!! -
#61075 pixeljunk 1-4 vid -
#61074 2 hét múlva érdeklődhetek ennyit mondott a szervízes -
Laceee #61073 Free Delivery, tehát ingyenes -
#61072 Nekem még a régi van, de GT5-höz szeretném az újat :)
GT5P alatt ;)
Akkor készült a képek amikor még nagy szám volt a Logitech DFP
-
0ckH4M #61071 Mennyi a szállítási költség Mo-ra? És mennyi idő alatt érkezik meg? Én csak game-ről meg shopto-ról szoktam rendelni.. -
#61070 Igen rendben vannak az árak, de sajnos egyik sem érdekel igazán! De tényleg ajánlott átnézni mindenkinek, hátha valaki talál kedvére valót. Nem tudod, hogy mennyi a szállítási költség? (Nem volt kedvem megkeresni) :-) -
Norbi7 #61069 hát lehet, a rutin az fontos! :)
mindenkinek: vegyetek valami szépet, jó árak vannak -
#61068 Ennek azért volt már pár része ezelőtt, amik zseniálisak voltak XD
Lááá lálálálá lá lá lááááá láááá, kátámári dámásíí , zseniális -
#61067 Lehet azért volt eddig 1 hónap, mert nem tudták, hogy mi lehet a gond a gépekkel, mostanra meg már rutinszerűen végzik a javításokat! -
Norbi7 #61066 akkor hamar kész lesz! mert gondolom ezt is mint a még garanciális gépeket Szlovákiába küldik ki javíttatni és azokról azt hallottam hogy alsó hangon 1 hónap volt. vagy most mi van, felgyorsult a dolog? egyébként örülök hogy hamar visszakapod a kicsikét! -
#61065 Aszsag. kb anyoira jo jatek mint a Noby Noby Boy .. :DDDDDDDDDd
de ez tlan meg vlamenyivel jobb. -
#61064 katamari forever
aranyos -
#61063 köszi mindenkinek. ha lesz pénzem kifizetem a 2. vinyót backupnak. de jövő héten ilyenkor úgyis kiderül mi a szitu a mentéseimmel -
Hugh Hefner #61062 hoppá, tényleg, az iso volt 5 éves : ) -
#61061 ertehot. 220 GB nal eleg necces. bar en nemszoktam havonta restoret csinani. max fel evente. es az boven megteszi, nemvagyok hc. gamer, saveket meg kimasomlom pendrivere (updetelem az elozot), az boven megteszi. :P -
#61060 Akarod mondani 9 éves XD -
#61059 Ha esetleg bekrepálna a gép, a szavatosság intézéséhez elég "csak" a számla?
Mert nekem csak az van!
Gyártástól, vagy vásárlástól 3 év? :) -
#61058 Jaja, én is azt használtam, ameddig rá nem jöttem, hogy ebben a formában a backupnak semmi értelme. Tököm fogja havonta törölgetni a PS3 adatait, nem ezért vettem bele nagyobb vinyót :D -
Hugh Hefner #61057 ja, nem azért mondtam, csak hogyha valaki nem bírja kivárni nemhogy a demot, hanem a teljes verziót : ) (én speciel mikor olvastam épp azzal játszottam) -
#61056 szia!a nogyobb forgás az mit jelent?az enyém 900. nem, gondoltam volna ,hogy ilyen jó lesz a gran turismoval ez a 900 fok ,de SUPER -
#61055 sima USB kulcsot is hasznalhatsz erre a funkcioira, ajanlatos a restor elot minden filmet zenet il game datat totrolni. Rettentoen konnyoiti es gyorsa tesszi a restort, ill. a mentest. -
#61054 Ha venni szeretnel ps2 -t elore mondom h. azon nemlesz olyan a jatek mint a ps3 on ha tolod. es most nem a HDMI contra compones kulombsegre gondolok.
Alapon a ps3-on van elisimitas es upscaling ami nagyban noveli a kepminoseget.
Ez csak informative irtam.. :) Nehogy meglepodj. ;) -
haarmaan #61053 Nekem is ilyen Wd külsö vinyó van már 1.5 éve tökéletes ps3-hoz. Van amelyik alapbol Fat32-re van formázva csak rádugod a PS3-ra és már látja is.Ha visszont nem fat32-re formázottat kapsz akor kell valamilyen program (Partition magic, Acronis Disk director, Fat 32 formater,Partition Master, stb) amivel megtudod formázni mivel Windows alol nem tudod. -
#61052 Mindenképpen WD-t vedd szerintem egyik legmegbízhatóbb ( már le se merem írni ide meg főleg nem :) )a hdd-k között és designben sem utolsó, mellesleg ps designhez is nagyon jól passzol :) -
#61051 lehet...annó én egy WD mybook-ra toltam ki...fat32-re kell formázni,ha jól emléxem pc alól látod rendesen,van egy ps3 backup könyvtár amiben nem tudsz semmit csinálni.... -
#61050 nagyobb, jobb a pedál, ps gomb, nagyobbat forog. amúgy ugyanaz, régit akkor cseréld ha végleg behal. -
#61049 driving force gt kormány?van valami külömbség a tekerőn kívül a driving force pro-tól.egy időben akartam egy ilyet,de majd ha meghal a pro.tartóssági teszt majd az igazi gt5 nél lesz. már egy pici kottyanása van középen,pedig nem sokat használtam még..és nekem úgy tűnik ,hogy amikor vettem még nem volt. -
#61048 jól van, csak ne izgasd fel magad ;)
más:
PS3-at backupolni lehet szerintetek ilyen külső WD passport vinyóra? 2 hetente muszáj lesz még egyszer nem kockáztatok! mert ezeknél nem tudom hogy megy a formázás, fat32, ntfs-re, lehet simán piszkálni nem win alól ugyanúgy nem?? néztem vinyó meg jobb rack ugyanennyi, bár azt lehet szerelni...
Köszi!
f&sz tudja na. csak pár ezerért meg ott a nagyobb. de legalább tudjátok, van ilyen is -
Hugh Hefner #61047 5 éves játék, amit egy átlagon aluli pc tökéletesen futtat dc emulátorral -
#61046 sacred 2-re nem izgul velem senki? fantasy diablo mászkahent :)
katt
gameplay trailer