PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
ajaj, ez rosszul hangzik 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Jaj nemgond, nyugodtan letólhatta volna haverod, csak azért paráztam nehogy eltünjön a postán...😄

Én is küldtem és az sem ért ki.:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Szia.

Sajnos hiba csúszott a rendszerbe,a Last of Us-t kölcsönadtam havernak akinek mondtam,hogy ha végzett vele postázza el neked.Vártam azt,hogy megjöjjön neked és rámírsz,hogy minden fasza.A leveledre nem akartam válaszolni,hogy legyen meglepi,hogy egyszer csak megérkezik.Na most a srác elfelejtette özölni,hogy még nem mostanában viszi végig,picsánrúgtam egy kicsit érte(mivel azt hittem már feladta és napok kérdése az egész).Hétfõn szóltam rá,hogy ideje lenne feladni.Ha minden igaz már feladta neked a saját címérõl,ajánlva!!!De írok privit,rákérdezek nála.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
Közben már rájöttem, miért nem megy. 😞
Én is a Beyond -ot akartam letölteni.

25/09/13
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 18:15 BST on Wednesday 25 September 2013 to 00:15 BST on Thursday 26 September 2013.

Kongy
Pont most szarakszik mikor kijött a Beyond demó... meg a Dragon's Dogma Dark Arisen ingyenes... :@

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát bejelentkezik, de a Store már nem megy.

kirol
A PSN megy most nálatok?

DarkSector
Üdv, én nem tudom mivan, ha elküldted a játékot, mert én nem kaptam még meg.

WTF.

Most küldtem Forza 2-õmet Blackcalibrának, itt sg-n, és 1.5 hete nem ment el...
mifaszvan? strájkolnak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Csatlakozom.Olyan szintû overbrightolt képet kapsz tõle,hogy kiég a szemed.Nagyon szépen mutatnak a játékok,tényleg hd-ban futnak rajta(720p) de viszont ha nincs részletes beállítási lehetõséged a monitorral akkor kegyetlenül szar képet ad.Arra gondolok itt,hogy havas,fehér részeken a játékokban semmit nem látsz,fel kell húznod a brightness max-ra,hogy lásd a részleteket,viszont ekkor kisül a szemed.Én meg tudtam oldani jó beálításokkal,olyan 90% körül sikerült összehoznom de már nem zavaró.Én azt tanácsolnám,h add el a monitort és vegyél egy HDMI-s moncsit ami támogatja a HDCP-t,jah és legyen rajta hang kimenet is!!!!

Anno közöltem képeket,hogy néznek ki a játékok a kábellel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Szerintem is elnyújtja inkább. (én játszottam a HDTV elõtt 16:10-es képarányú 19"-os monitoron😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
vagy méginkább elnyujtott képe ... (nem hiszem h egy ilyen kis monitor képes a képet képarányhelyesen kiadni)

ráadásul a vga "átalakító" más módon is rontja a képet... én nem vennék ehez a kijelzõhöz ps3at.

Forza.

JaSoN HuNTeR
Köszönöm a segítséget.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The Protector
16/10 miatt szopni fogsz mert a ps3 csak 16/9 et tud,tehát valszeg lesz fekete csíkod.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The Protector

JaSoN HuNTeR
adj. 😊

The Protector
Egy speckó kábel kell hozzá.Ha kell adok linket,én is azt használom.

Vadnokedli
HDCP képes a monitor?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

JaSoN HuNTeR
d-sub -os LCD monitorra hogyan tudom rákötni a PS3 slimmet?

Kongy
Aha, ezt jó tudni 😄 Kár hogy egy PS1-es játékom sincs eredeti cd-s.. 😞

arty
De viszi.

_MINDEN_ ps3 játszik ps1 játékokat.
_RITKA_ az a ps3 ami játszik néhány ps2 játékot. (régi, fõleg usa modellek)

Forza.

DarkSector
Tudom.
Én tudtam. 😊

Kongy
Ja vágom XD Akkor csak a multit fizettetik meg... Zsír.
PS3 az más téma, ott a multi is ingyenes, nem kell hozzá Plus.

DarkSector
Persze, miértne? 😄

Ps3-on lehet? 😄
A felhasználók pénze soha sem büdös. D:

Kongy
Lehet amúgy XLive elõfizetés nélkül is vásárolni?

DarkSector
Jah akkor ennyi, mg arcade-ból gyors szerintem názd meg a Shadow Complex-et.

Kongy
Sztem igen..

Alan Wake-et végigvittem PC-n, annyira nem volt nekem maradandó, Forza azért kizárt, mert autós játékokat nem szeretem 😄 Gran Turismo 5-tel is kb fél órát játszottam, aztán megköszöntem szépen, és letettem a kontrollert xD Gears Judgment is érdekel amúgy, Gears 1-et imádtam, meg érdekel a sztori is, szóval majd arra is sort kerítek.

DarkSector
Van pár cím, Alan Wake ha nincs PC-d, vagy néhány arcade, Forza még esetleg.
Meg pár cím. De azok nem olyan minõséget képviselnek mint amiket felsoroltál.

Amúgy Gears Judgement is fasza.

DarkSector
Akkor azt mondod az SSPS3 csak és kizárólag bréj lemezeket kezel? 😛

Kongy
NA LOL persze 😄D Biztos nem viszi... FAT vitte, és az is csak a PS2 játékokat.

Valami említésre méltó X360 exkluzív játék valaki?😄 PS3 topikban aktuális de sebaj! XD Gears, Halo, Fable 2, sztem kb ennyi 😄

DarkSector
Super Slim-em van, nekem azt mondták a PS2-õ nem megy, az 1-es játékait viszi....

Nekem PS1-re kéne a RE2, de vazze 2200ft az ebay-en, míg 500-1000ft-ért van RE4 meg Code VX. 😄

Kongy
Csak eredetit 😄 Játékok beszerzése meg elég necces 😄 Nincs PS1-em.. ez a legújabb Slim ráadásul szval nem visz PS1-es játékokat.. asszem FAT vitt.

Én most vettem X360-at a Gears of War trilógia miatt (pontosabban 2-3) meg kipróbálom akkor már a Halo-t.. 😄 Ha ezekkel megvagyok sztem eladom azt is.

DarkSector
Na ezaz ez amolyan ha olcsó megveszem, de sokmindenre nem használnám énsem, csak max 1-2 retro dologra. 😛

DarkSector
Ugye? 😄

Amúgy eredetit visz csak? 😄

PS1-ed nincs? D:

davidka003
11-ért vettem én is. Kb 1 hetet használtam. Jó fos volt.
Box mellett am sincs idõm rá. Azért adtam el.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
11-ért én se venném meg.. 😄 20 ezer körül már X360-at kapsz kb.

DarkSector
Hát ehhez mrten kell elvárni érte ft-ot is. 😄

én vennék magamnak, de most 11 az sok lenne.

Kongy
Mondjuk azt megnézném aki manapság PS2-t vesz XD Esetleg egy szülõ a kisgyereknek...talán.

Kongy
Jólvan ne cinkeljetek már, így is én adom Vaterán a legolcsóbban, keressetek rá! 😄D

DarkSector
/2? 😄

Felét kézpénzben még okéznám, de a másik felét inkább tárgyban tudnánk leokézni, ha úgymond segítenék rajtad. 😄

Vadnokedli
öccá! <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
*PS4

Kongy
Most, hogy így közeleg a PS3 valaki nem kíván megszabadítani ettõl a PS2-tõl? 😄

DarkSector
"Sony: játssz PlayStation játékokkal PC-n!

A Sony szeretné, ha bárki játszhatna PlayStation játékokkal attól függetlenül, hogy rendelkezik-e PlayStationnel vagy sem.
Amikor a Sony megvette a Gaikait, kicsit megijedtünk attól, hogy mit kezd majd vele, milyen sorsot szán a szolgáltatásnak és az értékes fejlesztõcsapatnak.
Aztán amikor megtudtuk, hogy PlayStation 3-as játékokat lehet streamelni PlayStation 4-re és Vita TV-re, igazából meg sem lepõdtünk - a húzás kiszámítható volt, de mindenképp örömteli. Shuhei Yoshida, az SCE Worldwide Studios elnöke szeretné, ha a PlayStationös játékok nyújtotta élményt a PC-sek, a Blu-Ray lejátszóval vagy okostévével rendelkezõk, a mobilosok és a tabletesek is átélhetnék. Ez a Sony végsõ célja, hogy ne csak Sony eszközök tudják futtatni a PlayStationre írt játékokat, hanem gyakorlatilag bármi. (Ha reálisak akarunk lenni, akkor az állításhoz hozzátennénk, hogy a „bármi”-be valószínûleg nem tartozik bele az Xbox 360 és az Xbox One, de meglátjuk.)
A next-gen Gaikai egyelõre csak az Egyesült Államokban indul valamikor 2014-ben, a Sony a sávszélességbeli különbségek miatt tart attól, hogy Európában is sikerülhet-e mindenkinek ugyanazt a színvonalat biztosítani, így az sem biztos, hogy mi egyáltalán megkapjuk valaha."

Üdvözlünk RDR (PC) és PS3 emulátor. <#vigyor3>
Mondjuk a Gaikai-nál sajna van lagg.II

dave9004
magyarral szedtem le, uk-n tolom jah én is 😊
fook
Battlefield 3 tesztelve. Tényleg ingyenes , de magyar storeon nem volt season pass , csak UK storeon.

Megoldottam 😄. Azért nem fogadta el a kódot mert Magyarország volt a hazámnak beállítva a PSN accounton. Átraktam UK és megy minden. De azért kösz a helpet
Am van serial dea kár hova írom mindenhol ezt írja: The code you entered may not be correct or may no longer be valid . Please check your entries...... Se a Store-ban se az alap Menüben. sehol nem fogadja el a játékon belül meg sehova nem lehet beírni csak a kiegészítõkhöz...... Mostz akkor mivan? 😄
DarkSector
Bocs Arty mondja ingyenes.

És hol tudom megvenni az online passt? mert sehol sem találom. Store-on belül csak a Reedem Code van de oda beírom a 12 karakteres kódot amit adtak és Incorrect.... pedig nmagybetûkkel helyesen írom be és nem jó. Próbáltam csak simán a Ps menüben is van Reedem Code menü oda is hiába írom úgyhogy szerintem már nem kell hozzá. Viszont a multi meg hibát ír hogy Online Pass check failed.....