89387
PlayStation3
  • shaddam
    Buzeráns bandának tartom őket a darks souls videójuk óta
  • Evoluti0N
    Szeretem a kulturált fórumozókat.
  • Moby
    Egyetlen olyan játék sincs, ami mindenkinek tetszik. Ezzel semmi baj nincs.
  • n000rbi
    A mobilnetem elég gány, így nem néztem bele, de a reakciód alapján ádörwörld-rivjú lehet. Bingo?
  • Evoluti0N
    Én megpróbáltam szeretni a játékot. PC-n kezdtem el és nagyon szurkoltam, hogy jó legyen, de pár óra után feladtam. A főszereplő unalmas, már karakter nincs is benne nagyon, hogy legalább azok érdekesek lennének. A helyszínek ötlettelenek, az ellenségek hihetetlenül sablonosak. A platformer részekben 0 kihívás van. Ráadásul sokszor olyan érzésem volt, hogy mindenféle logika nélkül dobálták be az ellenségeket a pályákra és egy erőltetett háttérinfófal próbálták bemagyarázni, hogy miért is vannak ott. Sajnos az idei év legnagyobb csalódása volt számomra.
  • TomStorm
    Mondjuk tényleg durván adta elő a srác videoban,mármint a nem tetszését így nyílvánosságra adni merész:)
    Ettől függetlenül én se szeretem az ilyesmi játékokat de inkább kussba maradok.
    Játszon csak az vele aki szereti ezt a stílust nem kell zavarni.

Írta Moby a "generáció egyik legjobb" játéka.Szerinte! az egyik,ezzel sincs baj ugye:)
  • DarkSector
    Én egyetértek, mert engem is elsőnek érdekelt nagyon a játék, de utána már mikor meglett 2-3 pálya körül, a nagy barlangban a pokoknál én is feladtam majd újra neki, megint neki, és kb a 40%-nál mondtam hogy vége ennyi, nem vagyok képes végigvinni, télleg baszott unalmas, hiába szép, hiába van állítólag sok kombó benne egyszerűen nincs a játéknak lelke, ami megragadna és ösztönözne hogy végigvigyem.

Nem akkora fos játék, de télleg nagyon fan embernek kell lenni szerintem hogy a story-t bevegye valaki.
  • Moby
    Jaaaa hogy megnézni.
    Háköszdenem. Amikor az ilyen videöbaüvöltözőniemandok a csattogósszárnyú lepkét SE tologatták az udvarban, én már nyomtam a géminget a fejlécemben látható gépen, szóval a magam számára meg tudom mérni a játékokat. Van hozzá sokat próbált mérlegem. Ám ha mégis ilyen mindentfikázó büdösparasztok véleményére lennék kíváncsi, akkor is inkább az első randomszar gémertsitera mennék fel, ott ugyanez megy, nem az ilyen férgek nézettségét növelném.
  • davidka003
    Megnézni a belinkelt videót. Első 2 perc is elég.
  • Moby
    Mármint mit?
  • davidka003
    Pedig nem ártana.
  • Moby
    10 órányi tömény hc géming kombohegyekkel, szép körítéssel.
    Minden más csak maszatolás.
  • Moby
    Ezektől a senkiházi szarevőktől én még egy videót sem néztem meg. Most is a nevükig jutottam el..
  • davidka003
    Van benne igazság.
  • Kongy
  • n000rbi
    +1

• Kongy
    Igazad van, kiváltképp imádtam a SotC nyúlást :D
  • Kongy
    PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • Moby
    A generáció egyik legjobb játéka.
  • Kongy
    Előző részt is gyűlöltem, ezt ki sem próbálom, mert tutira ugyanaz a szar, mint 3 éve :D
  • Prof William
    Castlevania: Lords of Shadow 2 Demo

Grafikailag mintha szebb lenne mint az előző rész bár azt elég nehéz felülmúlni. Féltem hogy a jövőben fog játszódni de a demó lapján szerencsére max 2-3 évszázaddal lehetünk előrébb a sztoriban.

A harcok még mindig kellemesek és Belmont új képességei is menők. Külön tetszik az újfajta "korbács", valamint az előző játékból ismert (szent-gonosz) erőhasználat átfogalmazása. A történetből túl sokat nem tudtam meg max azt hogy a Bortherhood of Light "kissé" feltápolta magát az évszázadok alatt.
  • arty
    nem hinném, hogy gyengébb a lemez - játszottam már elég promós cuccal, boxon van is 5+ éves lemezem is, semmi gond velük
  • TomStorm
    Tehát akkor jól írták itt korábban,hogy gyengébb minőségü az a lemez .Doboz,hát nem is tudom,Pc-n minden digitálisan volt de most valahogy elkezdtem kitenni a frissen beszerzett gémeket és meg kell hagyni jól mutat:)
    Persze lehet készíteni hozzá dobozt.

Az égetett felirat játék közben is előbukkan amit írtál ez a jogvédett v.mi szöveg?
  • arty
    lemez szitázása (felirat miszerint nem eladható) és a tok ált. sima cdtok
  • TomStorm
    Hát az mellett nem lesz túl sok időd másra.Nagyon jó game.
    Nekem a multiplayer annyira nem tetszett de tartalmilag rosszat nem lehet mondani rá.
    A pénzt mindenképpen megéri+olyan 'must have kategória:)
  • The Protector
    Hajóskardozósbaszós,jó az.AC4 et én is kipróbálnám.
    Ha minden jól megy ma lesz GTA5-öm,de még nem biztos,hogy ma ideér.
  • TomStorm
    Az AC4-et veszem úgyhogy jöhet a kövezés:D
    majd lesz TLOU is de most hiányzik már egy ilyen tengeri hajós,kalózos stílus Magyarul
  • blackfire001
    2db HDMI kábel
    1db HDMI Swtich
    1db HDMI - DVI kábel
    Most néztem, hogy így kb 6700 Ft lenne ezt megoldani. :o
  • Vadnokedli
    Legtöbbször gyengébb minőségű lemezre van "nyomva" azaz égetve hisz nem 24/7 játékra lettek kitalálva. + Ha jól tudom tok sincs hozzá legtöbbször csak ilyen valami. Itt van olyan aki vágja, wait for it.
  • TomStorm
    A promo játékok miben különböznek a normáltól?Vagy mik ezek egyáltalán?
  • Kongy
    A Last of Us semmiképp sem a PS3 legjobb exkluzíva, de tény hogy remek játék. Mondjuk ez szubjektív, de számomra a God of War 3 a legjobb ex-cím. Szorosan mögötte az Uncharted 2 és 3, és a Heavy Rain.
  • Kongy
    Hát te nagyon hülye vagy :DDD Én sem arra mondtam, hogy tartalmas. Bizonyára nem kezdtél el kalózkodni, és melléktevékenységeket csinálni :D Ez adja a játék savát-borsát...
  • Evoluti0N
    A The Last of Us-t nyugodt szívvel ajánlom. Többivel nem játszottam, ezért nincs összehasonlítási alapom, de tény és való, hogy az idei év egyik legjobb (ha nem a legjobb) címe. Sokan a PS3 legjobb exkluzívaként emlegetik. Jómagam nem merem ezt állítani, mivel friss PS3 tulajdonosként eddig csak 3 exkluzív játékot játszottam végig.
  • Ulthane
    Olyan hihetetlenül tartalmas, hogy kizárólag követős és hallgatózós küldetések vannak benne. Szárazföldön és vízen is. Gyalázat az a játék!
  • Ulthane
    Heavy Rain!
  • Ulthane
    Én egy óra után meguntam :)
  • Kongy
    AC4.et ajánlanám.. már két hete megvan és mindig nem untam meg :D
  • blackfire001
    Köszi a segítséget! :)
    TomStorm: Szerintem is Last of Us, viszont az új Assassins Creed is ritka jó lett. Szóval valamikor majd azt is be kellene szerezned. :D
  • TomStorm
    Igen nagy eséllyel az lesz a kiválasztott és ezt mindenképpen fóliásan kell vegyem az online miatt!
  • Moby
    Pedig ebből a listából elég könnyű dönteni :D (TLoU)