89387
PlayStation3
-
#86661 Ott vetted? hogy volt ilyen olcsó? -
#86660 Igen.A Media Marktos keménytokkal megszenvedett az eladóXD -
#86659 Bazmeg. :D
7k-ért kurvajó vétel. -
#86658 Nah.
Pénteken megjött a GTA5-öm.Vadiújan 7ezer FT volt:)Iszonyat jó játéknak ígérkezik.Még az elején vagyok,Trevor sem jelent meg még.Felélesztett bennem minden gyerekkero szarságot,mert alig indult a játék,mentünk a hegyre ökörködni tesómmal. -
#86657 demo alapján szvsz rendben van a magyar felirat -
#86656 :DD én jobban szeretem angolul, így egy idő után átváltottam. Mint mindenhol így itt is vannak érdekes megoldások, hogy úgy mondjam... :D -
Evoluti0N #86655 Az el lehet viselni szint úgy hangzik, hogy inkább angolul fogom játszani. :D -
#86654 Nem vészes szerintem, el lehet viselni. -
Evoluti0N #86653 Ma beszereztem a Beyond Two Souls-t. Szerintem majd este kezdek el játszani vele. Milyen lett benne a fordítás? Érdemes magyarul játszani, vagy jobb inkább angolul? Sajnos találkoztam már nem egyszer gyenge hivatalos fordításokkal. -
#86652 Veszel bele egy laptopvinyót és kész. -
#86651 Ha cfw-t tesz rá akkor menni fog.. :D Anélkül aligha. -
#86650 Konzolok terén én csak feltörttel foglalkozok ott működik a külső HDD téma.
És mivel eredetiről semmit nem tudok gondoltam megkérdem.
De akkor megírom neki hogy felejtse el :( -
#86649 Ezt pont grebber-től kérdezed? :) -
#86648 Nem.
Mit jelent az "eredeti ps3"? :) -
#86647 Haver akar venni eredeti ps3-at.
Kérdése ha csak 12GB-osat vesz akkor ha külső HDD-t köt rá az úgy fog menni neki és tud arra játekot telepíteni? -
TomStorm #86646 Mini chat(kiegészítő)nincs gyári kiszerelésbe?Azt Sony nem gyárt? -
Evoluti0N #86645 Nem túl hosszú, nem igazán játék, de nagyon gyönyörűen megcsinált élvezetes valami. :) -
#86644 Én is sokszor végigvittem.A 3.rész picit bugos volt de semmi xtra míg a 2. és az 1. szinte hibátlan. -
TomStorm #86643 5 e.ft-ért (új) van CE ami tartalmaz 1 hónap Ps+ előfizut is.Ez tényleg jó vétel lehet annak akinek nincs Ps+ például -
Becksman1991 #86642 Annyira nem TV-zek így kibirom azt a pár órát hogy nincs bedugva az antenna :) .
Másrész max 1 hónap és ha minden jol megy veszek egy legalább HD-Ready tv-t. -
#86641 Apám, ez a Journey brutál jó játék.. Gyönyörködtet folyamatosan. Aki még nem próbálta ki, pótolja! -
TomStorm #86640 A digitális verziók nálam néha bugosak.Mint most UC3.Én a külön vett HDD-re tippelnék,hogy az miatt lehet mert ugye arra telepítem ezeket.
A gyári lemezes játékok kifogástalanok eddig egyiknél se volt gond!
Nem annyira vészes mert Fps drop és egyéb nagyobb hibák nincsenek hanem ilyen kis grafikai és fizikai gondok néha a digitális játékoknál
-
#86639 Böksz egy ilyet az antenna és az invitel doboz közé, és kihúzogatnod sem kell. -
#86638 Én vagy 5x biztos végigjátszottam, de egyszer sem történt velem ilyen -
#86637 Szerintem sas is elég jó, általában egyetértek vele, de az a helyzet, hogy Zolyval is... -
TomStorm #86636 Dishonored,Dead Space,Splinter Cell Blacklist,Fifa,AC,Arcania(azt hiszem ez is Magyar).
Ezekről tudok csak,nem nagy valami.Lényeg,hogy AC4 Magyar:)
Uncharted 2-t nem rég fejeztem be,jó volt az első két része most a 3.-al játszok Szíriában vagyok valami csillagot keresek irányadónak.
Viszont ebben a részben beesnek karakterek a texturába,sőt mi több én is néha.Nem annyira idegesítő mert a gyorsmentés tényleg fél percenként működik szinte de akkor is kissé élmény romboló. -
Becksman1991 #86635 1 órát tudtam most Uncharted 2őzni. Ez idő alatt nem jött elő a gond :) Délután megint nekiesek játszani remélem nem lesz baj. Még 1x köszönöm a segítséget!
Kérdés:
Van még olyan játék ami magyar feliratot kapott mint a beyond two souls? (AC 4-et ne mondjátok mert azt is tudom). Régebbről hasonló játékot keresek mint a beyond.(lehetőleg magyar felirattal.) -
#86634 Aki a Retro-s vidiket nyomja az nagyon jó videós,de a többi.....Ennek a Zoligyereknek kilóméterkről érezni már a szájszagát.Undorító féreg bagázs.A másig dagadéknak Shirinnek csak a beszólásai jók meg a hasonlatai(ő még tűrhető).
Ajánlom még megnézni a Max Payne 3 szép,szakszerű tesztjét.Nem mellesleg ezt a Castlevaniás videót le is törölték a saját oldaljukról.Ha már véleményem van akkor maradjak is amellett. -
#86633 nekem galvanikus leválasztó anno ilyen széles, fekete sávot "szedett ki" a képből (meg persze búgást)
sok sok éve komoly vita volt a kábeltvszolgáltatók és a fogyasztók közt, h ez kinek a felelőssége, h ki vegye a 4-5ezerbe is belekerülő leválasztót... én benyaltam, ugy elhajtottak h meg se álltam a legközelebbi antennaboltig :/ -
#86632 Persze, az is jó. -
Becksman1991 #86631 Köszönöm a választ holnap megnezem. Akkor elég az ha az invitel dobozból kihuzom az antennát?
A tv háta mögé nehéz hatraferni ezért azt csak végső esetben piszkalom. -
#86630 Akkor azt húzd ki próbára. A scart is földelt. Ha ez okozza, a lényeg ugyanaz: a kintről jövő antennakábel, és a lakásban lévő föld között potenciálkülönbség van.
Szóval a lényeg, hogy az antenna(vagy az azzal érintkező es eszköz) semmilyen módon ne csatlakozzon a tévéhez, amíg kiderül, hogy ez -e a baj forrása (nagy valószínűséggel igen) -
Becksman1991 #86629 olvasok épp utolag akartam irni a lentebb irt üzimet csak tul gyors voltam.(90mp).. -
Becksman1991 #86628 külön 1 scarton megy az invitel "doboza" . az antenna abba van dugva. -
#86627 Te amúgy olvasol is, vagy writeonlyban nyomod? -
Becksman1991 #86626 Ezzel nem mondtam semmi rosszat csak tényfeltárás. Nemrégiben vettem egy új RGB kábelt és ugyanez a gond jön elő "néha" de van mikor jó a kép ez számomra érthetetlen. Amikor csináták a beavatkozást kértem mellé tisztítást is. HDMI kimeneten szép a kép, de most jelenleg még csak régi tv-m van ezért nem tudok mást tenni. Ha van valami módszer amivel megtudom szüntetni ezt a jelenséget szivesen várom a javaslatokat. 4.46-os szoftveren vagyok. -
#86625 Ez olyan, mintha valami földhurok probléma lenne. Ha antenna be van dugva a tévébe, próbáld meg, hogy kihúzod. Ha ez okozza, vegyél egy izolátort az antennakébelre (galvanikus leválasztó néven is ismert).
Hozzáteszem, hogy a downgradelt gép nem népszerű téma a topikban -
Becksman1991 #86624
íme a kép a hibáról. az előző linket most vettem észre hogy nem működik. -
Becksman1991 #86623 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Lenne 1 FAT 80gb (cechl04) tipusú ps3am , nem rég újítottam be (igaz használtan és a gari matrica sértetlen volt) Elküldtem egy újrapasztázásra + downgradere. Az a helyzet hogy HD tv-n kiváló a kép, viszont av multi kimenten néha ez jön elő:
http://maffiozok.szunyi.com/images/2...76875831x7.jpg
Vettem egy új kábelt azzal ritkábban jön elő... Illetve van olyan eset amikor kristálytiszta a kép rajta, de játszok vele és hirtelen előjön majd 1 idő után megint jó... Ez mitől lehet? Szoftveres gond is lehet? -
#86622 Valószínűleg a világ legszarabb játékának egyetlen pixelében több érték van, mint ezeknek a retkeknek az összes videójában. Én is nagyon szívesen megszakérteném a munkájukat, ha lenne olyan. A retkes pofájuk jártatását viszont nem tudom annak minősíteni.