PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
A Google feltudja sorolni neked. Csak be kell írni PS3 Exclusive games list - vagy hasonló

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Van egy lista vagy fel tudja sorolni bárki is a PS3 exclusive játékokat?
Szabi84
ez tuti?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Thx.
Csak azért írtam rád nehogy elkallódjon a postán.
Elõre is kösz, ha bármi kell neked a játékaimból csak irj pm-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Dark!!!Tnap este lett feladva a játékod!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Értem,köszönöm
Vadnokedli
Viszont ha az embernek aki kölcsönadta nincs hozzá rendelve 2db SP3 az Accountjához akkor át tudja adni az online kódot is. Amíg nem törli a PS3-adat a 'rendszerbõl'

arty
játékfüggõ, van amihez van online kód, azaz acchoz kötött, igen

de a legtöbb nem!

Forza.

GoW saga psp-s letöltõ kódjai meg lettek hosszabítva 2014-ig. Sony megenyhült.

Na kezdõ szinten kérdeznék ismét😊
Ha kölcsön kapok játékot,eredetit,akkor multiplayer megy majd nálam is?Mert Pc-n account-ot regisztrálni kell.
Itt viszont csak beteszem a lemezt és játszok a PSN saját acc.-al?Vagy itt is regisztrálni kell játékot PSN-ra?
DarkSector
Izlések és pofonok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
sajna nem lehet meglenni egyik nélkül se 😞

Forza.

DarkSector
oks, de pont ezt mondogattam egész életemben, a stílus, ha engem az a stilus hidegen hagy hiába van 80 motorstrom. 😄

arty
viszont psen van motorstorm 😊 a második része igen jó kis árkád cucc (végülis a harmadik se rossz annyira)

Forza.

Tibi7
Értem, köszönöm 😊
DarkSector
Faszt nem, azok kevesebb van de azok minõségiek. 😊 /más stílus.

Ez nagyon számít a játékosnak mely stílusok kellenek.
Nincsen Gears stílus PS3-on, nincs Uncharted stílus xbox-ra, az autoban Forza mérföldekkel jobb. És ez nem fanatikuság, nem is kedvelem az autos játékokat kivéve ezt a 2-õt,, régen jó volt a GT, de a Forza rég túlnõtte már.

Vadnokedli
livekodok.com - nem tudom hogy most van e valami akció- de általában félévente minimum van olyan hogy 12 hónap mellé jár 3 hónap ingyen. vagy 50% a store-on ekkor feltöltõ kártyát érdemes venni.

Én amúgy a tagnap már utaltam többször is 20 ezer felett és mindig megkaptam ami kellett, szóval.

Tibi7
Srácok, hogy a legolcsóbb egy éves PSN-t váltani?
Az lesz bizony ám.<#worship>Hú de várom már😊
arty
talán olyat vegyél, amivel szívesen játszol - ne olyat, ami "sokáig tart" 😊

amugy gta5, nyilván 😉

Forza.

n000rbi
Igen, a psp-s részek átiratai kb. májusig voltak tölthetõek a Saga-hoz adott kódokkal. Ezért utálom az ilyen kiadásokat. Miért nem lehet már mindent a tetves lemezre rátenni, mikor még hely is lenne, mert nem dvd?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bundle pack van pár játék amivel megvehetem PS-t de olyan kell aminek a többjátékos része sokáig kitartana.
Pl:GtaV Multiplayer van vagy lesz?Diablo 3 esetleg?
Szabi84
igen ezt már kinéztem korábban is, de úgy tudom a kézikonzolos átirat letölthetõ és annak lejárt a a szavatossága

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
miért kéne hagyni helyet? A másik tetõre csúszik rá a téma.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szabi84
A god of wart már, régóta szeretném, de az összes kéne, örülnék egy gigamegaultra pakknak😄

arty
vagy ha netezni. vagy ha youtubeozni. vagy gametrailersezni. vagy demot leszedni megjelenéskor.

stb. ennyit a csakamultiról 😉

Forza.

arty
Kivéve, ha neki azok az exkluk jönnek jobban be.

Forza.

Kongy
Az is egy God of War rész XD A legújabb. Kegyetlen jó játékok, csak mondom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A God of War hidegen hagy viszont ezt az Ascension-t megnézem mi az.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

XBoxon a netért csak akkor kell fizetnet, ha multizni akarsz, minden más ingyenes. Csak mondom. Ezzel együtt PS3-at vegyél. Lol. Mondom ezt hard core Xboxosként. Ma már jobban megéri a PS3.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
God of War 3-at ki ne hagyd!! Érdemes még az Ascension-t is végigvinni ha megkapod emberi áron 😊

Én most szeretnék venni majd használtan egy PS3-at. Már megérett bennem a gondolat. A Beyond: Two Souls volt az utolsó csepp. 8 vagy nem is tudom hány éve tolom Xbox360 a játékokat, de el kell ismernem, hogy mára a cég le**arja az egészet, PS3-ra meg egyre másra jelennek meg az exkluzív jobbnál-jobb játékok. Persze csak az exkluzívakat veszem meg rá kezdve a Beyond: Two Souls-szal, Last of Us, Heavy Rain ezek miatt már megéri, de lehet késõbb az Unchartedet is megveszem, majd meglátom.
Mindegy, szerintem ma elõ is rendelem a Beyond Two Souls-t.

Ja meg most nézem,hogy ott fizetni is kell a Net miatt.Ki van zárva,én már fizetek szolgáltatónak,külön nem fogok megint senkinek bármennyit is kérnek.
Marad PS3.Még jobban is tetszik.Inkább kivárom az üzletet😊
Kongy
XBox-al nem jársz annyira jól mint a PS3-mal exkluzív játékok terén az biztos.

Hát még várj mert van jelentkezõ Pc-mre viszont X360-at szeretné ha beszámolnák.
Nekem meg PS kell.Inkább most még csöndbe maradok és ha kész minden akkor jelzek bekerültem PS3 táborba vagy a másik oldalra😄
Kongy
És amúgy pacsi, jól döntöttél! 😄

Kongy
De vigyázz mert ha super slim-et veszel felette hagyni kell egy kis helyet, ugyanis felültöltõs 😄

Csak átmeneti megoldásnak használnám netet rajta addig még nem vennék egy notit vagy tablet-et mellé.
Tehát super slim,köszi akkor ez lesz😊
dzsedi
Köszi! Még nekem is jutott egy kód.

Vadnokedli
Hát ha van internet elõfizetésed a házban akkor megy. De értelmetlen ezekre használni a PS-t. Super Slim amit venned kell.

Üdv!
Készülök venni PS3-at viszont soha nem volt még konzolom ezért kis segítség kellene.
Melyiket érdemes venni?Nem is tudom melyik a legújabb kiadás és netezni is szeretnék rajta pl.you tube,SG+különbözõ fórumok,online filmek nézése.Lehetséges lenne ez és ingyen menne a Multiplayer és a netezés?
DarkSector
Beyond Two Souls Early Access DEMO
Publikus DEMO október 2-3

Android kontroller fav. 😄

Ha kell segítség szólj! 😊
Kértem egy kódot, nekem megy. 😄

DarkSector
Amúgy nekem sincs demo a PSN-en.

DarkSector
PRE-DEMO?
Lehet csak néhány elõfizetõ stb.

Más régió...bla-bla-bla.

Szabi84
milyen demo? Beyond? én nem találom

kirol
Leszedtem. Kegyetlen jó játék!

arty
csinálj egy US-t, szedd le azzal

Forza.

kirol
Már megy a PSN, de nem fogadja el a kódot.
Azt írják, csak US-en érvényes. Honnan látom, hogy az accom az US-es e? Mert nem emlékszek és lehet, hogy angol és nem US.

The Protector
Jah.A srác megbízható.Annyit mondtam csak neki,hogy ha kijászotta küldje el a címre.MEsélte,hogy hol tart és amit mesélt az már nagyon a vége.A fasz se gondolta volna,h 2hétig ül rajta még pluszban mert mással is játszik,és nem speedrunban végignyomja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?