PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel úgy vélem tényleg értelmetlen harcba szállni 😊
Legjobb FPS: Resistance 2
Legjobb nézdahátam: Metal Gear Solid 4
Legjobb vezetõs játék: Burnout Paradise
Legjobb verekedõs cucc: Soul Calibur 4
Legjobb innováció: Little Big Planet
Legjobb platform játék: Little Big Planet
Legjobb mûvészi tervezés: Little Big Planet
Legjobb zenés játék: passz
Legjobb RPG: Fallout 3
Legjobb horror: Dead Space
Legjobb sport játék: passz
Legjobb stratégia: passz
Legjobb PSN játék: Wipeout HD
Év játéka: GTA IV
Év PS3 exklúzív játéka: Metal Gear Solid 4
vikinget kipörgettem, jobb volt mint a Conan, Dark Sectort pedig féltávig vittem😛 Nagyon nem rossz kis játék😛
Legjobb akció kaland: MGS 4 & GTA 4 & God of War Chains of Olympus - ezekben benne volt minden
Legjobb FPS: Resistance 2 & CoD5 & Far Cry 2 & Bioshock - játékélményben és multiban bedarálnak, saját "világukban" a legjobbak, FC2 meg jó nagy szabadságot kínál, Bioshock meg Bioshock, próbálja ki mindenki!
Legjobb nézdahátam: Devil May Cry 4 & Lost Planet & Mercenaries 2 - kombóhent és fagyos multiharc + atombomba 😊
Legjobb vezetõs játék: Burnout Paradise & Midnight Club & GT5 & Motorstorm: PR - mert törik, mert lehet tuningolni, mert über az egész, mert trópusi környezet
Legjobb verekedõs cucc: kövezzetek de a Soul Calibur 4 (sajnos csak a demo jutott, de tetszett)
Legjobb innováció: Little Big Planet - ezt nem kell magyarázni, Little Big Dead Space-t meg azonnal próbálja ki mindenki!
Legjobb platform játék: Mirror's Edge - mert igen különleges darab, elejétõl a végéig
Legjobb mûvészi tervezés: Valkyria Chronicles & PoP & Conan & Pixeljunk Eden - japán játékokra jellemzõ, részletesen kidolgozott világ és gyönyörû graf + a Herceget várjuk 2010 karácsonyán is, de elõbb Altaiir-t; igaz a Conan tavalyi, de idén szereztem meg és volt benne munka na, sikerült hihetõ világot alkotni (és a kombórendszer is igen durva); az Eden meg szimplán illuminált állapotban az igazi, a Baiyon minimáltechno soundtrackjére!
Legjobb zenés játék: Guitar Hero WT + GH:III & Patapon - "Whooah, were half way there, Whoooooh Livin on a prayer" 😄 & Pata pata pata pon, pon pon pata pon 😊 agymosás rulez 😄
Legjobb RPG: Fallout 3 & Persona 4 - war... war never changes 😊 Persona 4 EU-ban majd jövõre, de a 80-100 órás kalandra beajánlom az egyik legjobb PS2 játék címet
Legjobb horror: Dead Space & Silent Hill:H & Siren - DS-ben az utolsó másodpercig be voltam rosálva, SH:H hangulatban verhetetlen, Siren meg szimplán beteg 😊
Legjobb sport játék: Everybody's Golf: WT & Open Tee 2 - szerintem verhetetlen a psp-s változattal egyetemben ^_^
Legjobb játék, amivel nem játszott senki: Viking: BfA & Brothers in Arms:HH & a tavalyi Timeshift & Dark Sector - nyitott világú démonhent viking környezetben a Total War alkotóitól, kicsit bugos de über hangulat, BiA-ban tényleg úgy éreztem h ilyen elkeseredett fedezékharcok folyhattak, Timeshift meg technikailag annyira über, h sok mai játék megirigyelné; vérfürdõ pengével, gyönyörû grafikával
Legjobb stratégia: Civilization Chronicles - és tényleg igaz a csak még egy kört dolog 😄
Legjobb PSN játék: fel se lehet sorolni, de a The Last Guy a legkedvesebb, mert egy indiai szuperhõssel ritkán kell a világot a zombiktól megmenteni 😊
Rengeteg különleges játékot kaptunk idén, pár kellemes meglepetéssel és fantasztikus folytatásokkal! (biztos kimaradt valami, majd bepótolom itt a listában is). Ami kicsit csalódás volt, az a Moha: Airborne, igazán újat nem hozott, de azért élvezetes volt.
Amit most legjobban várok 2009-re, nem titok hogy a LotR: Conquest (meg az is jön a leghamarabb most), egyébiránt egy új Assasin's Creed-et, GT5-öt és EU Yakuza játékokat szeretnék! Ha a Resident 5-el nem lesz gond (miért is lenne) és lesz idõm másra is a Killzone 2 multi és platina trófea vadászat mellett, hát annál jobb <#wink>#wink>
Hosszú és eredményes életet!
Peace
- A Warner BD exkluzív lesz, gyõz a BD formátum
- In-game menü és trófeák
- Home
- jobb átlag értékelésû szoftverek és több exkluzív + felhozatal, mint a konkurenciáknál
- több játéknál vezetõ platform lesz a gép
- Video store elindul
- Saját menü témák + letölthetõ szerkesztõ
valami kimaradt?
Pl, az hogy az RSX sok tekintetben elmarad a fõ vetélytárs GPU-ja mögött, viszont eszméletlen pixelshader teljesítménye van, ami pl a Resi2-ben, de fõleg a KZ2-ben igen csak megmutatkozik. Vertex shader funkciókat, vagy valami poligon optimalizációt, és post effekteket meg a cell tud, gyak párhuzamosan dolgozva a GPU-val, és mindezt egy eszméletlen memória sávszélesség támogat.
A kiaknázható valós teljesítmény talán lényegesen nagyobb is lehet, mint a fõ vetélytárs esetében. Sajnálatos, hogy egy KZ2 szintû progi nem volt nyitócím. Ez a 2 év késés nagyon sokat ártott a brand-nek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PlayStation3 ID: zSul
he?
Úgy bizony: PS3. No hát a tényeket azért õk sem ferdíthetik el, evvan, kérem kapcsojjaki.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Bonus Offert olvasd.
brodix: szerintem lesz
Nem tudja vki,hogy lesz-e Killzone 2-bõl Collector's Edition?
Elõre is THX a választ!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PlayStation3 ID: zSul
A cucc nagyon népszerû Japánban, a középkori környezetben játszódó (1600-as évek) mellékszálból, a Kenzan-ból is több százezret vettek!
やられたらやり返す。倍返しだ!
cod5 viszont nagy adrenalinbomba, pörög az is ezerrel és talán elõször a cod-ok során van vér (végre)
Persze ki más , mint Pred kisegített, szóval legalább tanultam az esetbõl😛
Ps 3 letud játszani avi t és divx et is ?
Ahogy írtad, a textúrázás/shaderezés, a pörgõs játékmenet és a karakter animáció tényleg elsõosztályú.