PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az persze.. GTA-s bekezdésen jót derültem. Elég hiteltelen az a külföldi magazin ami ezt leközölte.

tarti19
PS3 tévhit döntögetése
ezzel úgy vélem tényleg értelmetlen harcba szállni 😊

EmThor
<#eljen>

Legjobb akció kaland: GTA IV
Legjobb FPS: Resistance 2
Legjobb nézdahátam: Metal Gear Solid 4
Legjobb vezetõs játék: Burnout Paradise
Legjobb verekedõs cucc: Soul Calibur 4
Legjobb innováció: Little Big Planet
Legjobb platform játék: Little Big Planet
Legjobb mûvészi tervezés: Little Big Planet
Legjobb zenés játék: passz
Legjobb RPG: Fallout 3
Legjobb horror: Dead Space
Legjobb sport játék: passz
Legjobb stratégia: passz
Legjobb PSN játék: Wipeout HD

Év játéka: GTA IV
Év PS3 exklúzív játéka: Metal Gear Solid 4

tarti19
Szerintem kihagytad a konzolos Fifa 09-t a listáról😊
vikinget kipörgettem, jobb volt mint a Conan, Dark Sectort pedig féltávig vittem😛 Nagyon nem rossz kis játék😛

Megcsinálom én is ezt a listát mindjárt.

EmThor
igaz 😊

sok kedvenc volt, de a Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots 😊 Sírós vége volt!

Év játéka?

2009 lesz az igazán erõs éve a gépnek. És talán, mi több biztos, hogy nem csak 2xxx a PS3 éve irónikus szövegnek lesz létjogosultsága. Remélem a jövõre datált játékok valóban meg is jelennek és nem csúsztatják át õket 2010-re.

EmThor
És akkor személy szerint, amik nekem idén nagyon tetszettek: (írjatok Ti is, mi tetszett, mi nem és miért!)

Legjobb akció kaland: MGS 4 & GTA 4 & God of War Chains of Olympus - ezekben benne volt minden

Legjobb FPS: Resistance 2 & CoD5 & Far Cry 2 & Bioshock - játékélményben és multiban bedarálnak, saját "világukban" a legjobbak, FC2 meg jó nagy szabadságot kínál, Bioshock meg Bioshock, próbálja ki mindenki!

Legjobb nézdahátam: Devil May Cry 4 & Lost Planet & Mercenaries 2 - kombóhent és fagyos multiharc + atombomba 😊

Legjobb vezetõs játék: Burnout Paradise & Midnight Club & GT5 & Motorstorm: PR - mert törik, mert lehet tuningolni, mert über az egész, mert trópusi környezet

Legjobb verekedõs cucc: kövezzetek de a Soul Calibur 4 (sajnos csak a demo jutott, de tetszett)

Legjobb innováció: Little Big Planet - ezt nem kell magyarázni, Little Big Dead Space-t meg azonnal próbálja ki mindenki!

Legjobb platform játék: Mirror's Edge - mert igen különleges darab, elejétõl a végéig

Legjobb mûvészi tervezés: Valkyria Chronicles & PoP & Conan & Pixeljunk Eden - japán játékokra jellemzõ, részletesen kidolgozott világ és gyönyörû graf + a Herceget várjuk 2010 karácsonyán is, de elõbb Altaiir-t; igaz a Conan tavalyi, de idén szereztem meg és volt benne munka na, sikerült hihetõ világot alkotni (és a kombórendszer is igen durva); az Eden meg szimplán illuminált állapotban az igazi, a Baiyon minimáltechno soundtrackjére!

Legjobb zenés játék: Guitar Hero WT + GH:III & Patapon - "Whooah, were half way there, Whoooooh Livin on a prayer" 😄 & Pata pata pata pon, pon pon pata pon 😊 agymosás rulez 😄

Legjobb RPG: Fallout 3 & Persona 4 - war... war never changes 😊 Persona 4 EU-ban majd jövõre, de a 80-100 órás kalandra beajánlom az egyik legjobb PS2 játék címet

Legjobb horror: Dead Space & Silent Hill:H & Siren - DS-ben az utolsó másodpercig be voltam rosálva, SH:H hangulatban verhetetlen, Siren meg szimplán beteg 😊

Legjobb sport játék: Everybody's Golf: WT & Open Tee 2 - szerintem verhetetlen a psp-s változattal egyetemben ^_^

Legjobb játék, amivel nem játszott senki: Viking: BfA & Brothers in Arms:HH & a tavalyi Timeshift & Dark Sector - nyitott világú démonhent viking környezetben a Total War alkotóitól, kicsit bugos de über hangulat, BiA-ban tényleg úgy éreztem h ilyen elkeseredett fedezékharcok folyhattak, Timeshift meg technikailag annyira über, h sok mai játék megirigyelné; vérfürdõ pengével, gyönyörû grafikával

Legjobb stratégia: Civilization Chronicles - és tényleg igaz a csak még egy kört dolog 😄

Legjobb PSN játék: fel se lehet sorolni, de a The Last Guy a legkedvesebb, mert egy indiai szuperhõssel ritkán kell a világot a zombiktól megmenteni 😊

Rengeteg különleges játékot kaptunk idén, pár kellemes meglepetéssel és fantasztikus folytatásokkal! (biztos kimaradt valami, majd bepótolom itt a listában is). Ami kicsit csalódás volt, az a Moha: Airborne, igazán újat nem hozott, de azért élvezetes volt.

Amit most legjobban várok 2009-re, nem titok hogy a LotR: Conquest (meg az is jön a leghamarabb most), egyébiránt egy új Assasin's Creed-et, GT5-öt és EU Yakuza játékokat szeretnék! Ha a Resident 5-el nem lesz gond (miért is lenne) és lesz idõm másra is a Killzone 2 multi és platina trófea vadászat mellett, hát annál jobb <#wink>

Hosszú és eredményes életet!
Peace

EmThor
2008:

- A Warner BD exkluzív lesz, gyõz a BD formátum
- In-game menü és trófeák
- Home
- jobb átlag értékelésû szoftverek és több exkluzív + felhozatal, mint a konkurenciáknál
- több játéknál vezetõ platform lesz a gép
- Video store elindul
- Saját menü témák + letölthetõ szerkesztõ

valami kimaradt?

EmThor
kéccá' ps3-al kutatják a nethibát (meg rákot, meg fekete lyukat, stb. stb.)

NEXUS6
Ha már felhoztad kicsit technikai oldalra terelve a beszélgetést😊 A PS3-ban bizony lehet 1-2 olyan spec dolog, amit eddig általában nem igazán vettek figyelembe, a nagy szájtépéses fánboly viták során, pedig amikor az utolsó biteket is ki kell hajtani a rendszerbõl, akkor nagyon is fontosak lehetnek.

Pl, az hogy az RSX sok tekintetben elmarad a fõ vetélytárs GPU-ja mögött, viszont eszméletlen pixelshader teljesítménye van, ami pl a Resi2-ben, de fõleg a KZ2-ben igen csak megmutatkozik. Vertex shader funkciókat, vagy valami poligon optimalizációt, és post effekteket meg a cell tud, gyak párhuzamosan dolgozva a GPU-val, és mindezt egy eszméletlen memória sávszélesség támogat.

A kiaknázható valós teljesítmény talán lényegesen nagyobb is lehet, mint a fõ vetélytárs esetében. Sajnálatos, hogy egy KZ2 szintû progi nem volt nyitócím. Ez a 2 év késés nagyon sokat ártott a brand-nek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
AkkorsincsrajtaAA... 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Nocsak, nocsak!
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
ez a bonus offer se rossz

replika kard, szerintem levélvágó méretben 😊

szerintem nemjátsz le az írottat bár az írott dvd filmeket vagy akár HDkat viszi de a játék az más szerintem.

PlayStation3 ID: zSul

ki tud nekem abba segiteni hogy azt tudom hogy a 60gb os ps3 lejátsza a ps2 -öt de az irottat is?
tomi890125
háhá és ez 2009ben sem fog változni 😉 😛

The Only One!

EmThor
gametrailers - legjobb szoftver felhozatal

he?

Úgy bizony: PS3. No hát a tényeket azért õk sem ferdíthetik el, evvan, kérem kapcsojjaki.

predator0
Szerintem akkor õket is utálom mostantól 😄

EmThor
há mán bizsereg valami 😄

szerintem Qore elõfizetõk is megkapják a demo lehetõséget 😉

predator0
Erre feláll? 😄
Bonus Offert olvasd.

LOL

EmThor
És a mai nap beszólása:

- Curiosity killed the cat.
- Good thing a cat has 8 more lives 😄

EmThor
gamestop elõrendelõknek ingyen kz2 téma jár, erre mondjuk nem áll fel, de ez van 😄

Elvileg lesz de a mai napig nincs bejelentve.

EmThor
küldenek mailt ha feladták, de a számládon is fogod látni mikor vonták le a pénzt, türelem.

brodix: szerintem lesz

brodix
Hello!
Nem tudja vki,hogy lesz-e Killzone 2-bõl Collector's Edition?
Elõre is THX a választ!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Megint én <#wow1> Bocsi a sok zaklatásért de ha már megrendeltem a játékot mikorra jeleznek vissza??? Kb holnap számítani lehet rá????

PlayStation3 ID: zSul

EmThor
EmThor
az egyik legújabb Yakuza 3 trailer, 8:42 hosszú, teljesen ingame.

A cucc nagyon népszerû Japánban, a középkori környezetben játszódó (1600-as évek) mellékszálból, a Kenzan-ból is több százezret vettek!

Győri Devi
sztem rohadt jó a multi most is coopban nyomom

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Majd vhogy lewarezolom õket LOL

EmThor
nekem nem tetszett a HL2, az 1 viszont nagyon. túl nagy volt a váltás, nem értettem a sztorit, hogy most ez hogy, azóta megvan, de a véleményem nem fog változni.

cod5 viszont nagy adrenalinbomba, pörög az is ezerrel és talán elõször a cod-ok során van vér (végre)

predator0
Hogy lesz meg így az összes trophy, amik nélkül a játékok <#kuss> se érnek? 😄

tarti19
Akkor valóban jól döntöttél, mert az egyszemélyes része a játéknak pazar lett😛

Multi nem érdekel, ki sem próbáltam.

tarti19
majd a multitól meg elmegy a kedved😞

PRED szilveszteri bakinak se utolsó😛

Igen. Ami talán negatívumként említhetõ az, hogy rengeteg minden HL2 utánérzésû. Komplett helyszínek és megoldások köszönnek vissza. Ez mondjuk annak tûnhet fel aki intenzíven tolta a Valve stuffját. Én kifejezetten élvezem ezt mert az egyik kedvenc fps-em a mai napig. És azok a dolgok is amik nagyon hajaznak a HL2-re qrva jól vannak tálalva ebben a 50-es évekbeli környezetben. Na épp ezért is tettszik így elõzetesen jobban mint a KZ2 mert itt realisztikus a világ, romházak, városok, erdõ. hát basszus a Chickago-i utcák baxott jól lettek megtervezve pl. Fõellenség harcok mint olyan az is veszett. Meg pl kijut az ember egy helyszínre és nekriont 2-3 ilyen baszott nagy állat lézersugárral. na nem méltatom tovább, rég élveztem ennyire játékot. 😄

predator0
Ha gondolod berakhatom ide azt a képet 😄

tarti19
Láttad volna azt amit PRed biztos mosolyra kerekedett volna az arcod😄😄:d

EmThor
rendelési oldalon cancel vagy amend gomb ott egy ideig, azzal vissza tudod vonni

EmThor
xvidet nem, curios life of benjamin button's-t pl nem viszi, de a wrestler-t vitte tegnap

tarti19
Én ma nagyon beoptam game.co-t , vérbéna voltam, igaz végül FC2 rendezõi változatból 2-t kapok majd , pedig egy PoP-t szerettem volna😛 Kárpótol , hogy eladom az egyiket s helyébe kapok bármi mást😛 25 fontba meg kapok egy HDMI kábelt, triggert, s headset is befigyel😛
Persze ki más , mint Pred kisegített, szóval legalább tanultam az esetbõl😛

predator0
Avi az elég tág fogalom. DivX-et le tud játszani.

EmThor
igen

HI
Ps 3 letud játszani avi t és divx et is ?

EmThor
regisztrációnál töltsd ki rendesen, rendelésnél csak a kártya hátulján levõ utolsó 3 szám kell

NEXUS6
Az teccik a fejlesztõ csapatban, hogy tényleg rágyúrtak arra, amit kritizáltak a játékban és nem akarták megmagyarázni, hogy ez direkt ilyen, és csináltak egy 1.5-ös verziót (Lásd pl. Gears2 -nem azért mert box, csak a példa kedvéért).

Ahogy írtad, a textúrázás/shaderezés, a pörgõs játékmenet és a karakter animáció tényleg elsõosztályú.