PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Minden PS3-as tulajnak elsõsorban s persze mindenki másnak is Nagyon Boldog Siekrekben gazdag Új Esztendõt kívánok!!!S persze ma estére felejtsük el az imádott konzolunkat s menjünk bulizni!!!! 😊

fsgh
Tudod mit, küld😄

De postai utánvétellel. (állom én akkor postát.)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Boldog Békés Nyugalomban és Játékokban Gazdag Új Évet Kívánok nektek!

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Sippie
nem, majd a két szép szemedért megkapod... 😛
4000ért a tied, postával, mindennel!!Szerintem nagyon jó kis játék.Aki játszott már vele, az tudja.nem adnám el, ha nem kéne nagyon a pénz.Ennyi

Köszi vágom, erre gondoltam én is. Valóban jó dolog ez BD lemez készítés de nálam nem játszik, rosszul vagyok a lemezektõl. 😄 Minden egy külsõ My Bookon van.

fsgh
3000-et adok érte😄

(ha már licitálunk😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Milyen 2000 FT????????<#violent><#violent>

LBP hez is pénzért kell venni a cuccokat?

Ha vob-ot, vagy m2ts-t csinálsz belõle azoknál mindegy, hogy milyen felbontású csak akkor nem, ha blu-ray-re konvertálod át. Egyébként tök jól meg lehet csinálni ezeket a blu-ray-eket. Rajta lehet hagyni mind a kettõ hangsávot, a feliratot ki be lehet kapcsolni a filmeken. Amelyik filmet lehet azokat már mind ilyenre csinálom meg.
5c0rp330n
paintball csak akkor elérhetõ, ha megveszed azt a csomagot hozzá? mert olyannal én még nem találkoztam 😊

Sziasztok!!! Reggelre kaptam olyat a game.co.ukról hogy a pénzt levonták, megnéztem és így is van. De volt ott egy olyan mondat is hogy :Funds will not be debited until your order is shipped. Tudok angolul valamennyire de ezt nemtom hogy mit jelent. Ti is szoktatok ilyet kapni???? Bocs a hülye kérdésért de most rendeltem innen elõször.

PlayStation3 ID: zSul

NEXUS6
Hát legyen 2222 Ft (ha már "army of two")! Vihetem?
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#nevetes1><#wow1>

tarti19
kettõezer ropogós HUF?

NÁLAM ARMY OF TWO AZ ÉV JÁTÉKA!!!ELADÓ!!!<#pias><#nevetes1>

predator0
Akik ps2-re is vették a játékaikat.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Az elsõ szériás 60GB-os gépek.

köszi tarti de azért kérdeztem mert tudod a remény hall meg utoljára és akkor nincs is értelme hogy ha csak az eredetit viszi mert akkor már ki venne ps2 es játékot inkább ps3 matt
miért van olyan amelyik viszi akár az eredeti akár az írott ps2 játékot?
tarti19
nem viszi, ne is erõltesd😛

ki tudja hogy a 60gb os ps3 nál az irott ps2 es lemezt is viszi e a gép?
NEXUS6
Az LBP verhetetlen, pláne 1-2 sör után!😉)) Szerintem van olyan játék, aminek nincs is csak 1 képernyõnyi része (leszámítva persze az egyképernyõs speckó pályákat), mert hogy a játékosok úgy sem jutnak tovább, pláne multiban, csak esnek/kellnek, meg egymást ráncigálják vissza. Eszméletlen fun!!!<#nyes><#nevetes2><#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Boldogságban és programokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
BUJJÉK!!!
<#idiota>

Ja és az év játéka? Pl ha egy lakatlan szigetre csak egy játékot vihetnék magammal (természetesen Jessica Alba mellett).
Nálam a Valkyria volt, csak úgy kategóriák nélkül.!😉
(Tartalom, forma, játékidõ)

tarti19
😊
Megvan már az LBP vagy 2 hete, csak most másztam fel így a community részbe😛 Ott pedig rendesen ledöbbentem😄 😊 Kegyetlen:d

Én nem sokára tervezek beszerezni valszeg egy nextgen konzolt ez az lbp úgy megfogott hogy valszeg ps3 lesz a nyertes😄

tomi890125
az a játék olyan mint az iskolában a kötelezõ olvasmányok!! Azokat muszáj volt elolvasni, ezt pedig muszáj megvenni és játszani!

The Only One!

JohnnySmith
<#hehe><#idiota>
Lehet bekéne szerezni LBP-t?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
Én a tévhiteket úgy oszlatom el, hogy bemegyek öcsém szobájába és nézem ahogy játszik... Nem, ahogy framenként elemzi a monitort nyalva, közben a pöcsét markolászva a képeket, hanem miközben nyomja a játékot 😄 Ezerszer többet ér, mint bármilyen "nekem nagyobb a farkam" rizsa.
Csodálkozom, hogy LBP-t eddig nem szerezted be... 😊
Én nem kívánok boldog új évet, hülye aki nem tudja, hogy 2009 is a SONY éve lesz 😄 (Ez utóbbit nem komolyan írtam, de attól még lehet így.)
B.Ú.É.K.!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Srácok ezzel az LBP-vel olyan ûrt sikerült benépesíteni a gyermeklelkû PS3 tulajok között, hogy nincs reá szó😛
briliáns 😄😄😄:
Elõbb toltam egy Final Fantasy pályán, ahol toltam egy kis ládát magam elõtt, majd mikor elhaladtam egy másik doboz mellett egy ismerõs FF dallamocska csendült fel😊
Aztán Pókemberes pályán rohangáltam...😄😄 Egy paintball pályán is lövöldöztem a festékpatronokat😄😄😄
Sajnos az MGS pályákra nem engedett be😞

EmThor
white knight chronicles 2. ingame átvezetõ video O_O

és egyúttal BUÉK mindenkinek, jobbra el remélem nem csúsznak az utak<#wave>

köszi np

az lesz a baj akkor tuti, bár már elb..sztam rá 3 dual lemezt, meg feleslegesen leszedtem 50gigát 😊
viszont van egy film ami csak 1280x696 és ott nincs zöld csík....
vagy az még belefér?
vili
mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya.....
de majd ha jön a god of war 3 nehogy kelljen venned egy PS Three-t 😊
Megesszük?<#eplus2>
BOLDOG 2009-ES ESZTENDÕT MINDEN PS3 KOLLÉGÁNAK ÉS AZ ERRE TÉVEDÕKNEK, VALAMINT MINDEN XBOX360 TULAJNAK!!!<#pias><#nevetes2>

Sziasztok !!!

Én xbox360 és PS2 tulajdonos vagyok. Meghagytam az öreg masinámat, a god of war és shadow of the colossus végett. Amikor megkérdeztem magamtól hogy PS3 vagy xbox 360 , nem volt kérdéses a pénztárcámat nézve. Féláron volt a box, és lehetõség volt az égetett játékokra. Jelenleg lehet boxra 40játékom, tehát nagy pénzt spóroltam meg az eredetik elkerülésével.

Ennek köszönhetõen volt pénzem megvenni karácsonyra a 6-os szériás Samsung full hd LE-40A656 lcd tv-t. Tisztelem a Sonyt, mert olyan játékokat gyárt, amelyek az én stílusom, sorolva néhány az elõbb írottakban.

Nem kell itt vitatkozni hogy xbox vagy PS. Mindkettõ tökéletesen jó, azért ami, és amilyen.

Boldog Új Évet !!!!

😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Minden kedves fórumtársamnak és barátomnak

Rengeteget konvertálok de VOB-ra. Ilyen zöld csíkkal még nem találkoztam pedig nem minden filmem 720p, van ami csak 1280x560 körüli.

Neked is és mindenkinek BUÉK!

1920*1080
Csak a teljes felbontású /1280*720, 1980*1080/filmeket lehet átalakítani. Ha ennél kissebb vagy is, ha le van a filmrõl vágva a fekete sáv akkor egy zöld csík lesz a kép alján.
JohnnySmith
Boldog új évet kívánok minden fórumozónak és PS3 tulajnak 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Én meg sok Xboxost láttam, aki szeretne egy PS3-at😉)

sziasztok

szokott valaki közületek .mkv fájlból, bluray filmet csinálni?
nekem van egy olyan gondom hogy némelyik filmnél van egy vastag zöld csík és nem tudom hogy miért.
ha valakinek van rá megoldása vagy találkozott hasonlóval várom a pm-et
addig felteszem az uj firmware-t hátha azzal megoldódik.

köszi
aabelus
ez a ps3 vs x360 olyan, mint a batman VS joker. harc a végtelenségig.

vannak xbox-osok, akik szidják a ps-t, és ps fanboy-ok, akik a box-ot szidják. de már láttam olyan ps-es jószágot, aki folyton a ps-t szidja.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Elvileg kapok ma egy LBP-et 😄 Szedem le hozzá az MGS packot ezerrel. <#guluszem1><#guluszem1><#nevetes1><#zavart1><#vigyor5>

EmThor
azért nem teljesen így van, hogy "már a tied szarabb", hanem tévhitek eloszlatásáról. ezt pedig az váltja ki, hogy -ahogy mondod- felmész egy n4g.com-ra, és 10-bõl 8 hírben ezt látod:

- Blu-Ray is a Needless Expense
- The State of the PlayStation 3: Should you buy Sony's black behemoth?
- Blu-ray sinks the PS3

és ez csak 3 hír a fõoldalról. hatás-ellenhatás.

Most nem is a magyar oldalakat nézem érted. Hanem eleve egy olyan szituáció van amit szvsz csak az idióta retardált barmok nem untak csak meg. Évek óta az megy, hogy így szarabb a PS3 meg úgy szarabb. Most, hogy hál égnek a Sony kezdi magát összeszedni már jön a PS vérfanboy oldal, hogy na köcsög most már a te gépeden szarbabbak a cuccok (ami még mindig nem igaz). Unalmas, vagy csak én fáradtam bele. Annyi jó dolgot lehetne beszélni a játékokról platformtól függetlenül, hogy netovább. ehelyett még mindig megy a köpködés, ráadásul van, hogy teljesen hamis információk alapján. Vicc az egész.

EmThor
nem beszélve a közösségrõl :\

Az egy dolog. De akkor sem publikálok egy olyan hangvételû cikket épp a GTA-val példálózva, hogy kamu amit az Xbotok irnak. Persze írja le, hogy kamu, ok. De akkor olyan példát hozzon fel ami valós alapokon nyugszik.

Szerk: eleve az egész cikk hangvétele gusztustalan flémkeltõ szemét. Irjon magasztaló cikket a Drake 2-rõl vagy a Heavy Rainrõl vagy bármirõl ami a PS3-mat a 360 fölé emeli, mert lenne mirõl de ne így. Nevetséges. Nem is olvasom már el az ilyeneket egyébként, a kommeneteket meg végképp nem.

EmThor
Take2-nak idén a PS3 volt a legjövedelmezõbb platformja