PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation3 ID: zSul
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
ja, nem rossz taktika, dead space-nél volt, h a csapból is gameplay videók folytak, 1 hónappal megjelenés elõtt nem is néztem már semmit róla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legtöbb videojátéknál az ember nem érzi a távolságokat a tereket, az arányokat. Itt azért elég dúrván elõjönnek ezek, némelyik szörny meg tényleg a "Temiajókibaúristen!!!" effektust idézi elõ.
Nagyon csúcs anyag a KZ2 elött, jó kis elõétel, csak aztán nehogy 1-2 dologban még finomabb is legyen!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
Papesz
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Monnyuk kb a 4 meghalás után rájöttem egy megoldásra:
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
sztem mindenképpen beszerzem majd, a folytatással együtt, musthave cucc, és bár ez is csak 720p, mint nagyjából minden más, ez nem tûnt annyira recésnek, kifejezetten szép volt.
Jó pár hónap szünet után tegnap a haverokkal játszottunk a GT5P-al osztott képernyõn több mint 6 órán keresztül. Baromi jó volt. De viszont nem tudom, hogy ehhez most vannak, e új autók mert mikor néztem az autó listát a ferrarinál ott volt a california is. Ez szerintem nem volt benne megjelenéskor. Vagy, hogy ezen kívül lettek e benne más új autók?
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
PS3 ID: Csabesz82
Papesz
やられたらやり返す。倍返しだ!
PS3 ID: iib
PS3 ID: iib
Nagyon kar mert a parommal ez a kedvenc jatekunk es nem tudounk egyutt jatszani, meg dollart is pengetnek egy ilyen kiegeszitoert (atya vilag, mennyit jatszottunk meg a szamitogepes valtozattal hotseat-ben😊 ) hat ez van..
Mondjuk erröl jut eszembe, legalábbis ott volt a legfeltünöbb a játékban hogy a bot csapattársak sokszor olyan bambák, ott rohangálnak elöttük s egy rohadt lövést el nem eresztene rájuk. Olyan mintha az is be lenne scriptrelve hogy melyik ellent löhetik le, ez elsöre nem is feltünö mert én is löttem mindere ami mozog, de sokadjára ujrajátszva egy bizonyos rész meg kicsit félrehuzódva (löszerspórolás), már feltünü lett ez a jelenség <#sir>#sir>. De ezt leszámitva nagyon jó játék!
Mondjuk most a resistant 2 ben viszont néha kicsit kaotikus lesz a csata, föleg ha többfelöl jönnek meg ha lerohannak, s nehezen tudok elég gyorsan átállni az egyikröl a másikra, de ettöl függetlenül nagyon lévezem a játékot, meg ugy látom a gép is segit kicsit a célzásban!<#taps>#taps>
Pár hónapja van csak ps3-mam, valószínû ebbõl adódóan küzdök azzal a problémával, hogy képtelen vagyok megszokni azt, hogy controllerrel játszak fps-eket. Egyszerûen lehetetlennek tûnik, hogy a kis joy-al célozzak. Kérdésem annyi lenne, hogy ti controllerrel toljátok, vagy fps-ekhez illik beszerezni valami akármit, amivel játszani is lehet? 10 éve játszok fps-ekkel pc-n, ne,rég vettem a ps3-mat, de nem bírok a controllerrel. Vmi 5let esetleg? Bocs, ha nagyon balfasz a kérdés.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
machinima - lotr conquest 2
pandemic csinálja ezeket? annyira nem rosszak.
hype, hype 😊