PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja csakhogy visa electronom van és a kártya számát ami 4 4sámjegyû számból ál nemfogadja el. Ez miért van, vagy mit kell beírni???

PlayStation3 ID: zSul

Kratos86
Szerintem is nagyon korrektül lett megcsinálva ez a játék! Mindenképp túlmutat az elõdjén technikailag meg fõleg! Nekem már az nagyon tetszett hogy ezernyi színben pompázik,mert ugye az elsõ rész az még olyan "szürkésre" sikeredett! Multija is nagyon király lett!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Ombika
Jo , de olvasd el o hogyan fogalmazott ,all games! 😊

EmThor
eu royal mail, adatok ellenõrzése, bankkártya hátuljáról utolsó 3 számjegy beírása

Heló game.coukn delivery optionsnél az EU Royal mailt kell kiválasztani ugye????? És utána hogyan tovább??? Addig nemklikkelem tovább légyszi válaszoljatok mihamarabb!!!

EmThor
utolsó elõtti helyszíneken visítani fogsz a gyönyörûségtõl 😊

ja, nem rossz taktika, dead space-nél volt, h a csapból is gameplay videók folytak, 1 hónappal megjelenés elõtt nem is néztem már semmit róla.

Na az is qrva nagy volt.

Lehet jobb lesz de megmondom õszintén a KZ2-vel is várni fogok pár hetet. Nem hiszem, hogy premierkor megveszem. Már annyi videót láttam belõle, hogy kicsit olyan érzésem van mint az MGS4-nél. Resi2-ben rohadt nagy volt a flash mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
berepültünk az ûrhajóba
. egy videóban sem mutatták azt a helyszínt. Mint ahogy az óriási
barlangkomplexumot és városi harcot a Levitihan elõtt.
Folyamatosan meg tud lepni az anyag. Másik: pl azt sem vágom, hogy a fanyalgóknak mi nem tettszik benne technikailag. Nem nagyon van benne gyenge textúra, néha elõfordul de az olyan helyen ahova eleve nem menne az ember. Ami nagyon tettszik még, hogy amiben az elsõ gyennge ezen ott erõsítettek. Pl a kalimpáló enemyknek az animációja, fergeteges.

EmThor
R2-ben a Kráken az elején betette a kaput. Meg ez a víz se rossz 😉

NEXUS6
Szerintem is egyfajta mérföldkõ, helyenként talán lehet cikizni 1-2 dologért, de játékélmény tekintetében kb az Uncharted szint.

A legtöbb videojátéknál az ember nem érzi a távolságokat a tereket, az arányokat. Itt azért elég dúrván elõjönnek ezek, némelyik szörny meg tényleg a "Temiajókibaúristen!!!" effektust idézi elõ.

Nagyon csúcs anyag a KZ2 elött, jó kis elõétel, csak aztán nehogy 1-2 dologban még finomabb is legyen!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ja annyit meg de game.co.ukn far cry 2 is csak 18font??????? Az is megéri meg láttam az új prince of persiát is elég jó áron olyan 20 font körül.

grizzly21
nem hat

Nézd majd meg a COD 4 hátulját. Ott van rajta az 1080p. Pedig tudjuk, hogy natívban még 720p-t sem tud. Persze ettõl függetlenül kurva szép.

Papesz

aabelus
tehát-on 18 font a Mirrors Edge. annyit kb megér.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Szerintem nincs. Hacsak az NBA 2K9 nem natív. De azt sem hinném.

Papesz

Okami Amaterasu
LBPbe lehet leszedni costum mapot magyar accal,..es hogy?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Jah. Már Chicagoban vagyok, olyan utcai harcaim vannak itt, hogy kész... Simán a Top 10-ben van az összes FPS közül amit valaha nyomtam. A felépítése is zseniális. 1 percig nem unalmas, játékosbarát a checkpointrendszer is és remekül játszható az anyag. Csúcs.

NEXUS6
Ez egy ilyen pálya!;D
Monnyuk kb a 4 meghalás után rájöttem egy megoldásra:

Mivel a társ nem hajlandó megmozdulni csak dekkol a kerítés mellett, és ha komolyan le állsz harcolni, akkor ugye mindenki rád támad és egyszerûen el kell menekülnöd onnan, így teljesen magadra maradsz. Ezért a legegyszerûbb, hogy szépen összevárod a csapatot, majd ha mindenki megvan hátra arc és szép nagy körökben elkezdesz rohangálni az udvaron, úgy hogy a társad folyamatosan tûz alatt tarthassa õket. Csak azt a néhány renitens alakot kell leszedned, aki a nagy újévi körmenettel szembe jön. Kb a hatodik körre azttán mind elfogy!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
én pont tegnap vittem végig a Tools of Destruction demóját, a psp-n megjelent 2 részt is imádtam, és ez talán mégjobbnak tûnt 😊
sztem mindenképpen beszerzem majd, a folytatással együtt, musthave cucc, és bár ez is csak 720p, mint nagyjából minden más, ez nem tûnt annyira recésnek, kifejezetten szép volt.

Sziasztok!
Jó pár hónap szünet után tegnap a haverokkal játszottunk a GT5P-al osztott képernyõn több mint 6 órán keresztül. Baromi jó volt. De viszont nem tudom, hogy ehhez most vannak, e új autók mert mikor néztem az autó listát a ferrarinál ott volt a california is. Ez szerintem nem volt benne megjelenéskor. Vagy, hogy ezen kívül lettek e benne más új autók?
Ombika
Ez baromsag most jott 4 gamem,egyiken se volt csak 720p rairva!

Győri Devi
akkor hajrá 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Épp most készülök bekapcsolni a gépet és folytatni.<#violent>

Győri Devi
nah én most fejeztem be te hogy állsz?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

van pár, fõleg sportjátékok...

Csabesz100
Én nem láttam mindegyiken! Csak pár játékon (már amik nekem vannak) van rajta! Ha úgysem tudja natívban, akkor mindegy! Jó az 720p-ben is!

PS3 ID: Csabesz82

"igazi" játék van ami tudja? Tehát nem ilyen Store-os dolgokra gondolok.

Nagyon para volt, totál lefogyott a lõszerem a szint végére.

Minden PS3-as játék borítóján fel van tüntetve az 1080p. Parasztvakítás, nem szabad elhinni. A játékok 1 százaléka (vagy még annyi sem) tudja az 1080p-t natívban.

Papesz

Győri Devi
a singleben én is ott tartok 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

meg amugy is mind1 hogy mennyit adnak el belolle. ennalam biztos befuto. remellem meg addig javitanak rajta mire ide is eljut. olvastam hogy jovo ev vege fele verhato... de ez csak fama...

PS3 ID: iib

hogy lehet tudni hogy mennyi ment el belolle elso heten mikor meg nincs is kint annyi ideje 😊)) "Selling 132K copies the first day" "White Knight Chronicles leads the pack at 212K copies sold in just 3 days." ez joval hihetobb mint a rosszul leforditott remhirek...de le7 hogy tevedek

PS3 ID: iib

hat igen azt sajnos en is lattam<#shakehead> az 1-3-as patcheknel sem lattam leiraskent ezt az opciot ugyhogy gondolom ennyi.
Nagyon kar mert a parommal ez a kedvenc jatekunk es nem tudounk egyutt jatszani, meg dollart is pengetnek egy ilyen kiegeszitoert (atya vilag, mennyit jatszottunk meg a szamitogepes valtozattal hotseat-ben😊 ) hat ez van..
Kicsit megkésve a válasz: nem teljes értékû játék a Ratchet új része (már a játékidõt tekintve) kb. 3 óra alatt végigvihetõ, viszont aki szerette az elõzõ részt, annak érdemes megvennie. USA Store-on azt hiszem csak 15$.
Yoda001
jómelót<#wave>

http://9gag.com/gag/5135249

EmThor
na még 4 óra alvás és go meló 😄

Huuu én is ott tartok <#taps>, hogy mennyit szivtam azzal a részel <#vigyor>, ugy hogy most kicsit szüneltetem is.

Mondjuk erröl jut eszembe, legalábbis ott volt a legfeltünöbb a játékban hogy a bot csapattársak sokszor olyan bambák, ott rohangálnak elöttük s egy rohadt lövést el nem eresztene rájuk. Olyan mintha az is be lenne scriptrelve hogy melyik ellent löhetik le, ez elsöre nem is feltünö mert én is löttem mindere ami mozog, de sokadjára ujrajátszva egy bizonyos rész meg kicsit félrehuzódva (löszerspórolás), már feltünü lett ez a jelenség <#sir>. De ezt leszámitva nagyon jó játék!
Nekem a BLACK volt az elsö fps amit konzolon nyomtam végig és hát eléggé megszenvedtem vele, de végül is megszokható volt.
Mondjuk most a resistant 2 ben viszont néha kicsit kaotikus lesz a csata, föleg ha többfelöl jönnek meg ha lerohannak, s nehezen tudok elég gyorsan átállni az egyikröl a másikra, de ettöl függetlenül nagyon lévezem a játékot, meg ugy látom a gép is segit kicsit a célzásban!<#taps>
Sippie
nekem biztonságos, mivel csak annyit szívhatnak le a kártyáról amennyit beállítok 😄 mielõtt vásárolsz szerintem meg kell adni a bankkártya számot.
EmThor
Mikor regisztrálsz. Biztonságos, ha otthon bizti a neted.

Sippie
én is x évig pc-n toltam... most ps3-on kontrollerrel... nem lesz olyan precíz, de talán nincs is annyi agyonkockaûberhenter csávó aki szarrá szed 625km-rõl 1 lövésbõl fejbe... bár azért akik sokat tolják értelemszerûen profibbak. 5let nem sok minden lehet szvsz, csak hogy játszál, és szokd meg. vagy Fragfx ha már végképp nem megy, bár azt egy kicsit "csalás"nak érzem, bár az sem annyira precíz mint egy pc-s egér.
Heló game.co.uk mikor kéri a bankszámlaszámot???? Még egy kérdés. Biztonságos ha megadod vagy hogy mûködik?????? Elõre is köszönöm a válaszokat.

antgecc
Háj!

Pár hónapja van csak ps3-mam, valószínû ebbõl adódóan küzdök azzal a problémával, hogy képtelen vagyok megszokni azt, hogy controllerrel játszak fps-eket. Egyszerûen lehetetlennek tûnik, hogy a kis joy-al célozzak. Kérdésem annyi lenne, hogy ti controllerrel toljátok, vagy fps-ekhez illik beszerezni valami akármit, amivel játszani is lehet? 10 éve játszok fps-ekkel pc-n, ne,rég vettem a ps3-mat, de nem bírok a controllerrel. Vmi 5let esetleg? Bocs, ha nagyon balfasz a kérdés.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

predator0
GTA4 😄😄 Bocs.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Kreeder44
GT 5 P, GTA 4 elvileg tudja

1-2 Store stuff. <#vigyor0> Lemezes anyag asszem 1 sem.

Csabesz100
Majd próbálgatom, hogy a jobb! A POP-on nem láttam semmi különbséget! Szép így is, úgy is!

Csabesz100
Igen?! Pedig mind a kettõ csodásan néz ki! Mik azok a játékok, amik tudják egyébként a natív 1080p-t?

EmThor
machinima - lotr conquest 1

machinima - lotr conquest 2

pandemic csinálja ezeket? annyira nem rosszak.

hype, hype 😊

NEXUS6
Általában így van.
Viszont soxor ha a tv/monitor alapfelbontása 1080p akkor érdemesebb beállítani, hogy a PS felskálázza, mert a monitor úgy is kinyújtja a képet. A PS viszont jobb ebben.