PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendeltem egy párszor már a game.co.uk-ról, idáig minden rendben volt. Most vasárnap feladtam egy rendelést, és ezen megállt az egész procedúra:
05/01/2009 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
Pedig a cucc mellé az van írva, hogy Available for Immediate Despatch. Létezik, hogy nincsen raktáron, de a szemetek nem írják ki?

brodix
Hali!
Valakinek nincs cserére szánt Uncharted-e?
The Darkness-t tudnék érte adni.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

<#vigyor3>

Remélem holnapra az enyém is ideér. Szombaton rendeltem meg überk-ról.
5c0rp330n
szénnéverted a népet fifában? 😊

Thundercore
Grat!

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

DoNorBi
magamról egy kis marketing😛
persze akkor is a ps3 a szívem csücske😉

Haverok, Buli, Fight Club!

Thundercore
MA végra megjött Resi2 shopto-ról. Nagyon bejön eddig, és ami még meglepõ simán megy az irányítás eddig 😊 Ezidáig minden fps-sel bénáztam, aztán egy idõre elment a kedvem az ilyen játékoktól, de most megjött. <#vigyor3>.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Kösz de majd eldöntöm mi kell nekem csak arra kell a net hogy dumálgassak... thx

Köszi, megnézem ezeket!<#worship>
DoNorBi
Wipeout HD erõsen ajánlott,nálam várakozáson felül teljesített.
Tekken 5 DR online ha csiped a tekken szériát,a network-ös ratchet,akár a gran turismo ha nem akarod lemezen megvenni.
usa store-on még a street fighter 2 hd remix finom csemege,igényesen lett megcsinálva

Köszi <#taps>, végülis látom hogy müködik, csak csodálkoztam mert mindenhol azt olvastam hogy csak max a USA s storról lehet<#conf>, de akkor ezek szerint ezzel mehet a BUY. Legalább igy nem kell az USA-ból rendeni a játékokat. Már le is jött a MGS pakk a LBP-hez <#nevetes1>.
S tudnál ajánlani pár játékot ami csak a store-on van fent és eremes lehet megnézni?
predator0
Tudomásom szerint azzal az egy fajta kártyával lehet ott vásárolni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Öööö, most akkor lehet vásárolni az UK-es storeról vagy sem mert nekem simán bevette az AMEX BLUE hitelkártáymat az angol store , s épp jövöget is le pár addon (LBP 😊). Amugy mi az amit éredemes megvenni a store-ról?
predator0
Szerintem neked nem PS3 kéne.

Köszi, holnap vizsga után neki is esek.

Azt hittem hogy arról megy a net😊 és az amirõl tudok dumálni de látom van saját cucca a netezéshez...😊

avengir
Megkérdezhetem, hogy minek egy konzolra linuxot telepíteni? <#pardon1>

https://hotshu.wordpress.com/

DoNorBi
szerintem nincs linuxba igazán megkötés.de ezeket biztosan

Köszi a válaszokat

Yoda001
támogatja, msn-re én m.ebuddy.com-ról szoktam felmenni, és mûködik is

http://9gag.com/gag/5135249

menni * venni

Csõ szeretnék ps3 at menni és lenne pár kérdésem ha nem gond:
Milyen linuxokat lehet rá telepíteni ?
Msnes partnerekkel tudok e róla beszélni(mivel linux tudom hogy nem viszi az msn t) de halottam valami IRC rõl ami elvileg támogatja azt is és azzal is lehet dumálni msnre.
Bill+egér bõl az összes usb s t támogatja?

predator0
Adok egy tippet, max nem jön be.
Szedd le ezt.
Elindítod (mmg.exe, vagy ha kirakattad a parancsikonját MKVmerge GUI néven fut). Látsz egy input files részt, ott virít egy add gombocska. Erre katt, betallózod az mkv filmedet. Rákattintasz a Global fülre. Bepipálod az Enable Splitting-et. "...after this duration:" részhez beírod a film végét, ami a stáblista elõtt van. (Pl. 1 óra 54 per 30 másodperc, akkor ezt kell beírnod: 01:54:30). Aztán legalul az Output filename-nél a Browse-ra kattintva beállítod hova mentse, milyen névvel, végül pedig a Start Muxingra kattintasz.
Namost ez azt fogja csinálni, hogy két részre szedi a filmet attól az idõponttól kezdve, amit beírtál. Neked értelemszerûen csak az elsõ része kell majd.

Van valaki aki ért MKV vágáshoz? Nekem az a problémám, hogy mkv2vob feldarabolja a filmet úgy hogy ráférjen 2 db egyrétegû dvd-re. De az elsõ fájlrészlet kb 110 megával kissebb mint ami ráférne egy dvd-re, a második fájlrészlet meg a stáblista és a film végébõl kb fél perc. Ha valahogy le tudnám vágni a stáblistát a film végérõl, akkor minden tökéletes lenne....

tomy8614
az elég rég volt, meg kellett volna már kapnod. rendeltem tõlük többször is decemberben pár nap volt mind. amikor nekem volt gondom, support nagyon hamar válaszolt

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Csabesz100
Pedig nem bonyolult. Én némelyiktõl nem is kérdezek, látom, hogy jó az ár, leütöm, hogy megveszem, onnan átvisz a paypal-ra, ott meg kifizetem. Egyszerû szerintem.

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Biztos nem! Nekem eddig minden rendben volt, ami a GAME-tõl jött!

Tyler Durden
Erre tessék.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

predator0
Múlt pénteken írtam nekik egy levelet, hogy a december 2-án rendelt keypadom nem érkezett meg... Eddigi rendeléseimmel nem volt ilyen probléma. Rohadtul remélem, hogy válaszolnak rá valami értelmeset (vagy megérkezik).

Tyler Durden
Nem szándékom visszaélni vele, csak tudni akartam mi a procedúra. Ebay-en 2x volt, hogy nem érkezett meg az árú, ebbõl 1x paypal segítségét kellett igénybe vennem, hogy a pénzt visszautalják.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Ombika
Pont ezt akarok most venni DS3-at! Itthon nem tudtok veletlenul 10k koruli arban feketet?

Tyler Durden
Ebay-en most néztem kontrollert, mert azt sajna game-rõl nem küldenek kis hazánkba. Fehér dual shock 10k körül mozog, köv hónapban be is ruházok rá (:

tomy8614
egyszer volt olyan náluk, hogy egy sokjátékos rendelébõl az 1ik csomag nem jött meg 3 játékkal. írtam nekik és küldték újra (gondolom utánanéztek és náluk volt a baj, simán bemondásra nemhiszem hogy küldözgetnek)

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Ombika
Nem rendeltem meg onnan sohasem sem, a postazas miatt es annyira angolul nemtudok veluk kommunikalni ugye errol!

Tyler Durden
Köszi, bár remélem erre nem lesz szükség.

Csabesz100
Ebay-en érdemes szétnézni!

Csabesz100
Írsz nekik mail-t és elküldik megint.

Ombika
EN canadabol oldom meg ezeket! 😊

Tyler Durden
Remélem én is, hogy nem lesz semmi gixer. Amúgy itt a game-nél mit lehet csinálni, ha esetleg nem kapja meg az ember a cuccot?
Ebaynél ugye ott van a biztosítás, itt nem tudok ilyesmirõl.

Csabesz100
Lehet, hogy volt panasz erre. Szerencsére nekem eddig minden játékom megjött tõlük! Kopp-kopp

EmThor
egykébként elképzelhetõ, hogy emiatt csinálják

EmThor
másfél hónapja még volt hogy egy rendelést egy kis kartondobozba küldtek (cod1-2-3 + 3 ps3 játék volt benne)

Csabesz100
Nézd a jó oldalát! Ha lenyúl egy borítékot a postás, akkor nem 3 játékot buksz, hanem csak 1-et! :-)

Tyler Durden
Köszi a válaszokat. Rendeléskor nekem is csak 1-re számolt postaköltséget, többinél ott van, hogy free. 5 játékot rendeltem azt hittem 2 vagy 3 kerül 1 pakkba, de ezek szerint darabokban adják fel, hogy miért éri ez meg nekik, azt passzolom..

EmThor
na örülök h megy a rendszer, én asszem novemberben vagy december elején rendeltem utóljára, február végéig nem is fogok, LotR: Conquest rendelést leadtam Überkonzolba, mert mindenképpen USA verziós kell a DLC miatt <#eljen>

tarti19
Nekem nem számolt fel postaköltséget...
Ma megjött a PS3 essential pack, s az 25 font volt , már csak a 2 FC 2 CE stuffnak kell megjönnie a héten...

EmThor
én nem tudom mi ez az új móka, hogy nem adnak fel 1 borítékban 2-3 játékot... :| biztos ez az új rendszer, a lényeg, h borítékonként is 3 font a postaköltség, 1 nagy rendelés esetén is

Csabesz100
Ne aggódj, én is pár nap eltéréssel kaptam meg olyan játékokat, amiket egy napon rendeltem.

Tyler Durden
24-én rendeltem a game-tõl pár játékot. Gondolom külön csomagban érkezik mind, mert az egyiket az 5bõl már megkaptam. Elõferdült már mással is, hogy 1-2 nap eltéréssel kapta kézhez az azonos napon rendelt játékokat?