PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A 2001 ûrodüsszeiáiaát is õ fordította asszem, halál unalmas egy könyv, de lehet hogy csak a zûr ilyen!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
gönczdéesz bácsi szent és sérthetetlen, a fordítás meg kuka, ez van

visa electron kartya: a kibocsato banktol fugg, hogy elfogadhatja-e a PS store online, tehat erdemes elobb a bankodat is megkerdezni

És erre még nem kérdeztek rá az LOTR fanok miért lett így forditva?

EmThor
némi offot, így éjjel úgysincs téma, remélem megengedtek.
olvasván a GYU-t, éreztem, h valami nem stimmel Göncz fordításával, erre tegnap ezt találom:

Az angol eredetiben, így a filmváltozatban is Éowyn öli meg a Boszorkányurat. Az, hogy a magyar változatban Trufa gyõzi le, Göncz Árpád félrefordításából adódott.

"Tisztelet" ide vagy oda, remélem pár éven belül újrafordítják... az egészet!

fsgh
Kösz!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
usa store, visa electron

fsgh
*külföldrõl

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Melyik bankártyát válasszam ha storeról akarok letölteni és külföldról rendelni játékokat? (tudtommal a ps Store nem sokat fogad el...)

predator0
Bázz.... 20 percig fogalmazok egy mondatot frissítés nélkül, bocs 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Én értelmezésemben annyit tudtak elérni, hogy a YDL 6.1 verziójától az RSX RAMját tudják használni. Magát a videokártyát nem.

5c0rp330n
akkor lesz MKV lejátszónk? 😊

NEXUS6
Ez a hír tényleg új lenne. Én annyit tudok, hogy a grafikus memóriát, mint swap gyorsító memóriát használják az YDL 6.1-nél.

Az RSX 3D funkcióinak felszabadításáról még nem hallottam. Csak annyit, hogy amint valaki a közelébe jutott a köv FW frissítéssel lehetetlenné tették.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Arról híresek hogy csinálnak valamit!😉
1,5 éve semmit sem változott.

5c0rp330n
demóját próbálgattam, a kanyarokban a pálya széleit valahogy nagyon sokszor elkapom, pedig van gyakorlatom árkád autóversenyben 😊
már psp-n is ez volt a gondom vele 😊

Tibor
A legújabb Linuxnál már engedélyezték az RSXet. Lehet, hogy az Ubuntu, de nem vagyok biztos benne. De vmi nagyon új.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DoNorBi
wipeout hd vki?akkora császár a gém h beszarás,online fõleg,erõsen ajánlott store vétel<#eljen>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
én szerintem meglehet adni azt manuálisan is,de majd holnap bevizsgálom

5c0rp330n
hát ez így mókás. magyarul beleteszel 1 terásat, és akkor annyi választásod van, hogy a ps3-odon legyen 990 giga hely és linuxon 10, vagy linuxon 990 giga és ps3-on 10? :S
nem hangzik rosszul. remélem ezzel sürgõsen csinálnak valamit.

predator0
Nem, ami elég vicces, mert tudták, hogy lehet benne cserélni a vinyót és minél nagyobbat raksz bele az a 10 giga annál gázabbnak tûnik 😄

5c0rp330n
mi az, hogy 10 gigányi hely? csak annyi lehet, nem szabhatod szabadon meg?

predator0
Két részre particionálja hozzá a vinyót, ezért gondolom igen. Szabadon választható, hogy a Linuxé, vagy a PS3-é legyen 10 gigányi hely.

5c0rp330n
hm? ha felraksz linuxot, formázódik az egész magától?

DoNorBi
ott a pont😉

predator0
Végülis ez is egy formája a formatálásnak 😄

DoNorBi
mindenesetre ha leszedtem akkor felrakom,azt jónapot

5c0rp330n
akkor itt van a kutya elásva..

NEXUS6
Ha megeléxel azzal, hogy megy a linuksz, meg max egy firefoksz, akkor sok örömöd lesz benne. Ha többre is használni akarod, akkor csak egyszerûen xopnifox!😉))

DoNorBi
az édesannyukat aztat nekik,hát ilyen piszok banda ez a sony is😄

DoNorBi
nálam ugyvan hogy az elsõ bekapcsnál csak kettõt csippan és off utána ujra on és a 3 csipogás után engedd el a gombot.
ja a cserét azért probáld ki

DoNorBi
hát én is abba reménykedem😉
héj nincs kedved megvenni a kosarast,tudnánk együtt játszani és megy 1080ba is!

Le van tiltva Linux alatt az RSX, ergo kizárt.

baggins
Próbáltam, csipog hármat de semmit nem csinál. Tartanám rajta az ujjam tovább is, de elzsibbad. Próbálok egy vinyócserét aztán szervíz.

5c0rp330n
ilyen módon valahogy nem lehet jözvetlenül MKV-t lejátszani? 😊

DoNorBi
na végre leszokok a szervíz menürõl,most meg ti külditek ezerrel😄

épp szedem ezt a linuxot,kiváncsi vagyok milyen lesz majd igy a kicsike
linuxos tapasztalat ps-en vki?

EmThor
EmThor
az fasza, mert 160 gigát nem tudom hova fogok backup-olni...

predator0
Pont tegnap írta be valaki PSL-re, hogy haverhoz átvitte a saját ps3-ban használt vincsijét, és a haver gépe mindenáron le akarta formázni... Szóval nem valószínû.

baggins: Én azt a szerviz menüs dolgot a helyedben mindenképpen megprobálnám (kikapcsolt állapotban tartsd addig az ujjad, vagy valamid a bekapcs gombon, ameddig be nem jön egy menü). Legrosszabb esetben ezt sem tudja behozni a rendszer. Ha bejön, akkor egy recovery-t probálj meg.

Jut eszembe! Privátban írjon az akit érdekel!
EmThor
ez vérkomoly, google is kidobja!

Érdekelne engem egy Silent Hill 5 játék! Cserébe adnék Far Cry2-t vagy Gran turismo 5-öt. Rá is fizetnék, az összeget megdumáljuk!
bázz 😄

Te ezt honnan veszed???
Hát az gáz. 😞 Sonyt hívd fel sztem mert ilyen himi-humi sufni szervíz ezt nem hiszem, hogy megtudja csinálni, ez nem egy egyszerû fejcsere.

LOOOL Más konzolban random visszaszámlálás de maximálva van fél évre.

EmThor
mintha a fw omlott volna össze. vagy a vinyó. ha esetleg új gépet kapsz, a vinyót 1 az 1ben át lehet bele rakni, meglesz mindened??

szervíz default cucc hogy is volt, kikapcsoláskor tartsd rajta a kezed és kapcsold vissza?

baggins
Csipogni csipog hármat, de semmi nem jön be, marad a hullám.

EmThor
van benne egy visszaszámláló, hogy elsõ beindítás után 2 évre rá beszarjon a gép. más konzolba ez is elromlott 😄

tomy8614
nekem is ilyen van, de az nem +2év gari, hanem biztosítás. azt hogy ez jobb vagy rosszabb arra már nem emléxem, rég volt és szerencsére semmi gondom sincs a géppel

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

fsgh
pontosan.😊