PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: Csabesz82
Haverok, Buli, Fight Club!
az a poén hogy a 128 versenyzõbõl egyedül egy csajszi volt aki megszorongatott,de az nagyon.az utolsó másodpercben lõttem a gyõztes gólt 😊
te én még nem láttam nõstényt így játszani konzolon😄
Haverok, Buli, Fight Club!
<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2>
Kár hogy ilyen gyenge GPU van a PS-ben, vagy talán mégsem?
;DDD
(Ez amúgy semmisenem mera DX11-es videókarik sokkal többet tudnak!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Majd a dzsírsz of võr 4-5 esetleg labdába rúg a kz 2 szintjével😛
Feri bás képeid nincsenek már?😄😄😄😄:😄
kétlem, ugyanis nem tudják akármeddig zárolni a pénzt a számládon,
de még ha tudnák se járnánk jobban, mivel általában a teljesítéskori árfolyam a mérvadó, nem pedig a zároláskori!
Ha jól emlékszek (korábban írta valaki), akkor a játék megjelenésének napján már megkapod a játékot. Elõtte kb.4 nappal korábban feladják!
BTW elõrendelés, hogy müxik game-en? Mikor megérkezik nekik akkor vonják? SF4-t meg Killzone2-t februárban tõlük fogom rendelni.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
De egyébként Ombika a regisztrációt kérdezte, hogy az jár-e költséggel! De mint mondtam abay-en a vásárlást sem terheli semmilyen többlet költség!
Steam: greyfox
"Sub-Total: £34.99
Standard Western Europe Shipping (EU average 7-21 business days delivery from date of dispatch): £0.00
Paypal Surcharge: £1.35
Total: £36.34"
1.35 font plusszköltség Paypal miatt 😛
やられたらやり返す。倍返しだ!
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Ps3 ID: Gascoigne74
na és akkor ennyit az sg szellemi elitjérõl 😄
menjetek játszani