PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
PS3 fw v4.50:

- Auto download of system software updates has been expanded to support all PSN users.
- Auto download support of purchases made on the Sony Entertainment Network online store will be made available to all PSN users.
- New options for trophy privacy settings allow users to set which trophies are visible.
- Data can now be transferred from PS3 to PS Vita using Wi-Fi or an Ethernet connection.

Végre valami hasznos update.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A Last of Us -nak keb mennyi a játékideje?
arty
nem

Forza.

Sziasztok!Éredelne hogy szerintetek PS3 Super slimre rátudnék-E kötni 3 db lcd monitort hogy egyszerre üzemeljenek????És persze hogy a három együtt adja vissza a képet!Köszönöm!

SpeedXHUN
Hali!
Eladó egyben(egyelõre) kis játékcsomagom:
-bad company 2
-nfs the run,
-gran turismo 5 academy
-motorstorm
szép állapot,passok nincsenek.
8 ezer Ft + posta(elõreutalás esetén 500ft)

kép

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DarkSector
The Protector-nak köszönöm szépen a The Last of Us-t. 😊 <#worship>
Hétvégén úgyis ráérek akkor ráterpeszkedem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Igen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A BF4 , ha megjelenik ps3-on, akkor a PSN ugye marad ingyenes, csak a PS4-nél lesz fizetõs ?

Én a PS3-on kezdtem el a regisztrációt, aztán azt követtem ahova küldött.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lesz UK account itt:link
Én itt jelentkeze be rá: Sign in

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én azt hiszem tegnap magyarországra regisztráltam be, csak angol nyelven lehetséges mindent intézni. De most elbizonytalanítottál. Az Xbox360 után annyira fura a PS3 menüje, kezelõfelülete, hogy az hihetetlen.

Lehet Magyar regisztráció?Itt nem engedi:link
Máshol kell(UK) regisztrálni?
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Van egy olyan kiadás, hogy Heavy Rain Director's Cut, amiben vannak kivágott jelenetek nyilván. Meg ugye van a sima Move Edition.

n000rbi
?? Vágott változat? Nem hinném, hogy ilyen létezik. Annyi, hogy ha egy elsõ kiadásút veszel meg, akkor le fog tölteni egy kb. 2 Gb-os patch-et (a Move Edition-t lényegében). Ezáltal akár move fagyival és navigation kontrollerrel is játszható a játék. (viszont tartalmilag semmit nem változik és ha csak dualshockod van, azzal is ugyanúgy játszható)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tegnap nekiugrottam a The Last of Us-nak és állat jó. Tényleg. Minden penit megért, pedig még csak olyan 3 órát tettem bele (így is negyed négy körül feküdtem, reggel igen kivoltam ütve.... de megérte, meg amúgy se tudtam korábban abba hagyni haha). Azt írta olyan 20%-nál járok, amin kicsit megijedtem mert ez a 20% úgy elrepült mintha csak 20 perc lett volna. Nagyon ütõsen kezdõdött, aztán a "begyakorló rész" az kicsit leült, de most, hogy már kint vagyok a csajokkal a városban már nagyon izgalmas megint. Nemrég futottam bele valami zombi hordában (4-5 zombi) egy épületben, amit egyedül kellett letennem (a csajok fenn vártak), na azzal sokat szívtam, mert a gombafejû mindig megrágott, de végül sikerült. Na ma majd onnan fogom folytatni. 😊

Igen a Heavy Rainen feltétlen be akarom szerezni (de az Uncartedeken is gondolkodok). Viszont azt halottam a Heavy Rainbõl oda kell figyelnem melyik változatot szerzem be mert állítólag mostanra már valami vágott változatokat adnak ki belõle, szóval egy régebbi vágatlant kell begyûjtenem. Utánna kell majd néznem mert nem tudom, hogy most ez hogy van.

Jól tetted, a Heavy Rain-t is szerezd be feltétlen. 😊 Meg Unchartedek, meg ááh, azért van elég sok komoly sony exkluzív cím. 😊 Mármint a "nagyokon" túl is.
Kongy
Én minden PS3 exkluzív címmel játszottam már szóval nekem is megtérült a befektetés 😄 Plusz még régi nagy kedvecnem a PoP Trilogy is meglett HD-ben. És akkor még nem is beszéltem a csak konzolokra megjelent játékokról 😄 (pl. Enslaved, Bayonetta, Vanquish..stb stb..)

Tibi7
nekem meg a sony adta el a ps2-vel 😊
arty
nekem a GT5 adta el a ps3at 😊 (de utólag az UC1-2-ért már megérte volna, azután minden csak bónusz)

Forza.

DarkSector
Nekem God of War sorozat jelentette azt a bizonyos kulcsot.
The Last of Us 2. helyen, és a Beyond 3. ként, ezek a címeket tekintve. 😊

De amúgy csak a 6 GoW-ért nekem már megérte.

Igen itt kell és lehet telepíteni de az meg van szabva és a doboz hátulján van, hogy MINIMUM helyigény, xxxx MB

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aha, akkor nem kell installálni, mindent intéz magától. Remek, remek. Köszönöm az infót. Marha kiváncsi leszek a "Last of Us"-ra. Mindenki isteníti. Már anno majdnem amiatt beszereztem egy PS3-at, de az ajtot a "Beyond: Two Souls" tette be. Az annyira kell, hogy beruháztam egy PS3-ra. 😊

DarkSector
Üdv.
Semmi baj, az a jó ha harmonia van mindennel kell játszani, PS3-Xbox360-PC-Telefon.
Akik különbsséget akarnak tenni azok a kereskedõk...mi játékossok mindent akarjunk. 😄

Az a valami egy picike peccs lehetett.
Semit, PS3-on ha telepítesz akkor a lemeznek csak egy részét tudod a HDD-re telepíteni.
Letöltesz játékot STORE-ból 2x annyi szabad terület kell sajnos, mert leszedi és felinstallálja, baszottsok idõ sajnos, még 1GB is, most gondold el ezt 20-30GB-os játéknál. 😄

Na ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!
Ezennel én is PS3 tag lettem... (kicsit úgy érzem elárultam az XBox360-at...8 vagy nem is tudom hány év után).
Ma beállítottam kis gépet és meg is vettem egybõl a "Last of Us"-t. Este neki is fogok ugrani (GTA5 az Xboxon most pihen egy kicsit 😊).
Egy kérdés: amikor betettem a játékot valamit töltögetett, de túl gyors volt ahoz, hogy a játékot telepítse fel. Gondolom ennyi idõ alatt azt nem tette fel. Kérdésem az, hogyan lehet feltlepíteni a játékot, hogy ne a lemezrõl játsza le?

DarkSector
Sajna.

davidka003
Érdemes.
Amúgy ajánlottan 475 Ft. Kis szerencsével akár 2 játék is belefér a súlyba. Ha nem nagyon vastag a kézikönyvük.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kirol
Az nem magyar feliratos, így van.

DarkSector
Ja értem.
Az nem magyar feliratos nem?

Kongy
Heavy Rain-ben olyan volt, hogy ha elrontottál valamit, akkor egy plusz fejezetet kaptál amiben a másik fõhõs megment. És meg is lehetett ölni véglegesen minden karaktert, ha elrontottál valamit.. egyszerûen nélkülük ment tovább a sztori.

DarkSector
alap igen. 😄

Vadnokedli
Ti itt küldözgetitek egymásnak postán a játékokat. <#alien> Segítsetek; mennyi a posta egy játékra? Buborékos borítékba érdemes csomagolni? <#worship>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector

a.carkey
Arra viszont kérek mindenkit, hogy ha le is warezolná, inkább tartsa meg magának az élményeket, itt ne ossza meg senkivel, hogy hány óra a végigjátszás, meg milyen qurva jó játék volt, pedig még meg se jelent itthon!

A demot pont ezért meg se nézem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a csapat mindig ilyen volt. 😄

A medve nem játék.

DarkSector
Hát igen te kis huncut, nem figyeltél az edzésen?!
Na akkor sajna ez van, kezd el a HUNTED-et újra ezzel az edzéssel kezdi, mindig abba az irányba kaell húznod a jobb analóg kart, ahol a lassításkor a fehér mezõt látod, vagyis fehéres fényt.

kirol
Én néha nem is tudom, mit akar megnyomatni velem. Pl. a vonaton nem mindig tudom, mit kellene nyomni. Nektek ez nem okozott problémát?

DarkSector
Én kérek elnézést, 2 végigjátszás nem lesz elég, legalább már 3 kell. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor direkt elrontasz valamit, és egy alternatív story-t kapsz, AZ is elágazik még1x!!!!

Motoros résznél ha elrontjátok, egy elágazás, és ott is megint lesz 2 lehetõségetek! 😄
Ez így már kurvajól hangzik szavatosságban. 😊
I

DarkSector
Ja , de eddig azt hittem akkor game over, checkpoint, de ez így nagyon jó mert kitólja a játék újrajátszhatóságát szavatosságát. 😄

Kordonosnál is megint lesz 2 lehetõséged legalább! 😄

Én eddig ezt nem is hallottam itt sg-n senkitõl, illetve nem olvastam errõl, míg a Heavy Rain-ben én ilyet nem tapasztaltam, vagy ott is már volt ez?
Hogy story elágazások?

The Protector
😊
Látszik,hogy új vagy benne.Ez errõl szól.Mindenhogyan megy tovább😊
Nem nagy,de spoiler.

Vonat.Meneküléskor kimásztam az ablakon,tetõ üldözés,
Meneküléskor nem tudtam kimászni ezért a klozetból kellett kimásznom.
A motoros résznél nem törtem át a kordont,így elkaptak és az örsön ment tovább a buli.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Aztakurvaéletbe.

Kis érdekesség a Beyond Two Souls-hoz!!!!!!

SPOILER!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam kipróbálok 1-2 dolgot a játékban!
Namármost, érdekes a dolog.

Ha valamit nem csinálsz idõben vagy úgy ahogy a gép éppen kéri, nem lesz game over!!!! 😄
Egyszerûen egy alternatív story folytatódik. 😄

Próbáljátok a demo-ban ki, mikor a vonaton menekültök ne fussatok el!!!!!!!!
Meg tuti rengeteg ilyen érdekesség van/lesz a játékban, vagyis MINIMUM 2x végig kell vinni a játékot, hogy kerek egészbe lásd. 😊

Érdekes dolog. 😄
I

arty
Mákod volt. Ettõl még egy tetû banda.

Forza.

Kongy
Én eddig egyszer rendeltem tõlük, de jobbat kaptam mint vártam. Konkrétan a PoP Trilogy-t rendeltem meg, és azt hittem a fos ocsmány európai verziót kapom, de az USA-verzió lett belõle. Szval örültem. Az meg a másik, hogy 1 munkanapon belül itt volt nálam a csomag sértetlenül.

Szabi84
Nekem megvan, még nem jutott rá idõ, most szereztem meg a mass effect trilogyt, azzal pöcsölök!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

a.carkey
Amit pl. senki sem írt, és ritkán szokták említeni, az pl. a Ni No Kuni. Azt még nézd meg!

A medve nem játék.

Szabi84
köszi, utánajárok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
supergamereseknek azt se hinném el, amit kérdeznek 😊

(eredeti játékok topikban többeket átvertek már sajna)

Forza.

supergameresekkel leveleztem nem olyan rég és õk írták,hogy megvehetem jó lesz a kód.