89387
PlayStation3
  • arty
    én most venném - minél előbb: annál jobb :D
  • DarkSector
    igen.
  • Robi546
    Hali!

Azt szeretném kérdezni hogy a PS-en is van olyan mint az XBOXon ? Hogy le lehet tölteni játék demót és ha tetszik akkor megveszem,tehát demo -t lehet -e letölteni PSN-ről ?
  • Kongy
    Demon's Souls dettó ugyanez.. nem bírnának rávenni, hogy azzal játsszak :D
  • Kongy
    Ma már meg lett válaszolva, csak vissza kéne olvasni 2 hsz-t...

DS-hez visszatérve mint mondtam én nem szeretem ezt a műfajt. Nem az RPG-t, a hardcore RPG, szóval erősen szubjektív a véleményem. Felőlem akár lehet a világ legjobb játéka is, ha én azért játszok, hogy élvezzem, és nem szenvedni, meg folyton meghalni ülök le egy játék elé.
  • blackfire001
    Most, vagy a PS4 megjelenése után érné meg jobban PS3-mat venni?
    Ahogy néztem a PS Plus-ban most benne van az Uncharted 3 is (bár a többi nem nagyon érdekel)...
  • Tatyla
    Mondjuk nem tudom meddig jutottatok a DS-ben de véleményetek alapján az első démont se sikerült megölni,igen nehéz de ha ráerzel a játékra onnantól magába szippant és csak sodródsz az élménnyel olyan mondták meg helyszínek vannak hogy beszarás,coopban mégjobb,pvp meg nagyon gonnosz
  • Kongy
    Mondjuk én alapból irtózok a hardcore RPG-ktől, úgyhogy lehet pl neked tetszeni fog.
  • Kongy
    Én csak rosszat hallottam a nehézségről, én is kipróbáltam, negyed óráig bírtam. Ocsmány és nehéz, és abszolút nem élvezetes. Inkább nézem hogy szárad a festék a falon.
  • TomStorm
    Ok értem,köszi.Talán meg hosszabítom majd de nem biztos.Párat már kijátszottam lehet nem lesz érdemes tovább fizetni,játékokon kívül és a digitális vásárláson(amit inkább nem erőltetek mert dobozos vonzóbb:) nem sok hasznát veszem.

Dark Souls grafikától én is tartok de ha lesz jó kis játékélmény akkor nem fog annyira érdekelni bár ez az "ocsmány" jelző lehangoló:)
    Nehézség miatt is vettem egyébként,legalábbis kedvem támadt egy ilyen stílushoz amire pl.nagyon kell koncentrálni.
    Hát kiderül majd milyen.Alul pontozva nincs a game valami lehet benne:)
  • Kongy
    Dark Souls-nál.. PFFF :D Ocsmány grafika, és agyfasz nehézség. :)

Multizni tudsz más acc-al is, PS+-os játékok accounthoz kötődnek, és ha lejárnak, akkor nem tudod sehol sem használni őket.
  • TomStorm
    Tényleg a Ps+ játékok megmaradnak ha másik acc.-al használom és lejár az előfizetés?
    Lehet egyáltalán másik acc.-al pl.többjátékos módot használni vagy csak azzal amivel előfizettem rá
  • TomStorm
    Úton van a Dark Souls Limited Edition-om.Mire készüljek?:)
  • Tomi13
    Köszönöm!
  • Kongy
    Érdemesebb jelenleg PS3-at venni mert:

- óriási játék kínálat
    - óriási exkluzív kínálat
    - olcsó(!) a gép és a játékok is többnyire már emberi áron hozzájuk lehet jutni
    - PS+-on mindig van valami jó játék ingyen
    - ja és teljesen ingyenes az onilne játék.
  • Tomi13
    Sziasztok

Azon gondolkozom, hogy veszek egy ps3-at magamnak, mert kimaradt az életemből.
    Érdemes még megvásárolni vagy inkább a ps4-re célszerűbb beruházni?
    Utoljára psx-em volt még 96-97 környékén, azóta nem is játszottam konzollal, csak pc-vel, ott is inkább mmorpg-vel. Úgyhogy "újszülöttnek minden vicc új" elven a játékok is újdonságok lennének nekem.
    Mit gondoltok?
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok! Eladó Ps3 40GB fat gép. Működik! De alkatrésznek is tökéletes lehet, Vagy virágtartónak idővel :) Nos ehhez társul még MLB The Show 12, Ratchet and Clank - Tools Of..., Infamous, Motorstorm 1-2-3, Little Big Planet, + kontroller!
    Nos az egész kompletten 30 ezer forint + pkg. Ajándékba adok még mellé két Xbox-os játékot is. Alan Wake (csomagolt) és Resident Evil 5 tökéletes állapotban.
    Akit érdekel írjon. Lehet eladó lesz egy Samsung Full HD Led 8csili vili állapotban) monitor is. Ezt délutánig eldöntöm. A gép tuti!
  • Hasan01
    köszöntem az infókat :)
  • arty
    kisebb csíkszélességű cpu-gpu (most nem tudom pontosan melyik, lehet mindkettő de lehet csak a gpu), kisebb fogyasztás, hőtermelés

nekem volt 120asom a 160as előtt, kb semmit nem értem a cserével - halkabb nem lett a gép :(

de nyilván: ujabb - jobb
  • Hasan01
    És a korábbi slim szériával ( 120-250 ) való összehasonlításban? Gondolom az újabb jobb :)
  • Hasan01
    én is így gondoltam, csak ahány hely annyiféle infó, de köszönöm
  • arty
    ha gyári a hdd mindkettőben, akkor semmi, az egy széria
  • Hasan01
    Sziasztok, használt PS3 vásárlása előtt állok.
    Szeretnék érdeklődni megbízhatóság tekintetében van e bármiféle különbség a 320-as illetve a 160-as slim gépek között. Előre is köszi
  • arty
    demot se vittem végig, olyan szinten frusztrált az irányítás

beyond se feltétlenül intuitiv, amit csinálni kell, de ... elmegy. meg a sztori is jobban érdekel!
  • TomStorm
    Lenne egy fontos kérdésem:
    Adott a játék aminek felhasználtam minden kódot,DLC-t is.Ezt most eladnám v.cserélném de a lényeg,hogy ha majd egyszer megint megvenném használtan vagy újonnan akkor minden megmaradna?Ugyanúgy tudnám használni egy másik lemezzel is?
  • The Protector
    Rendelésre kihozzák.......remélem érthető......és bármit bizonyos méretig.
  • oneal1
    ezt nem ide:D
  • oneal1
    ma voltam egy üzletben előrendelni:D
  • TomStorm
    Rendben megpróbálom beszerezni az összeset,köszi
  • Evoluti0N
    Nem mindenkinek jön be ez az interaktív film stílus. Én se szeretek minden típusú játékot. :)
  • greyfox
    Neked kimaradt a HR? Ez komoly?
  • LeventeV
    Szerezd be a Hd Collection-t is, nem bánod meg, és nagyon olcsón hozzá lehet jutni. Ha az elején kezded a szériát, jobban fogod érteni és élvezni a sztorit.
  • TomStorm
    Rajta leszek,jövőhéten megpróbálom beszerezni 3-4 részt,köszi
  • Kongy
    A széria legjobbja amúgy toronymagasan a 3. rész szvsz.
  • Kongy
    Első 2 rész PS2-es volt, egy csomagban 4000 körül vesztegetik a HD remake-jüket újonan. Volt 2 PSP-s rész, a Chains of Olympus és a Ghost of Sparta, ami szintén egy csomagban HD remake-ben ugyanennyi körül van. Aztán van a 3, ami már PS3 exklu, és az Ascension, ami kvázi a 4, csak ez egy előzménytörténet, szintén PS3-ex. Ebben már van Multiplayer is.
  • TomStorm
    God of War felől érdeklődnék.Ps3-ra van a GOW3 és az Ascension ami a 4.rész?Az első 2 rész Ps2-n volt?
  • arty
    sem a Farenheit, sem a HR nem keltette fel érdeklődésem, itt sem érdekelt különösebben, csak a méltatott grafja miatt néztem meg a demot...

és egyből a KELL kategóriába ugrott a játék, demot végig is nyomtam :) egyszerűen érdekel a sztori.
  • Evoluti0N
    Tegnap el is kezdtem a Beyond-ot. Eddig kb. 5 órát játszottam vele. A magyarítás elsőosztályú. Nem emlékszem, hogy találkoztam-e valaha ilyen minőségű hivatalos fordítással. Nincsenek se félrefordítások, se magyartalan mondatok. Eddig egy betűhibát fedeztem csak fel. Szóval nagyon jó. Egy "rövid" véleményezés a játékról.

Ami tetszik:

Grafika: Nem vagyok grafikab*zi, de itt egyszerűen muszáj ezzel kezdenem. Ennél szebb játékkal még nem találkoztam. Olyan, mintha nextgen lenne. Néha szinte nehéz elhinnem, hogy nem CGI átvezető. Nézem, hogy áhh, ez biztos az, de erre birok választani, hogy mit csináljak, majd átveszem az irányítást a karakter felett és nézem, hogy Úristen ez még most is úgy néz ki, mint az előbb!!!! Irányítom a karaktert, megyek vele és közben te JÓ ÉG hogy néz ki! Hihetetlen. És szinte egyáltalán nincs semmi frame leesés. 2 helyen volt eddig egy irinyi-pirinyi, de azok is alig észrevehetőek voltak. Egyáltalán nem zavaróak.

Sztori: Imádom a sci-fi/fantasy témájú dolgokat és emiatt már alapból előnnyel indult nálam a játék. Azonban egyáltalán nem volt szüksége erre az előnyre, mert nagyon jó sztorija van. Biztos, hogy lesz még benne egy-két durva meglepetés/fordulat, amitől seggre fogok esni, de már most nagyon bejön a történet.

Változatos helyszínek/tennivalók: Rengetegféle helyszínen megfordul a karakter és mindenhol mást és mást lehet csinálni. Mondjuk logikus, hogy egy "interaktív filmben" több mindent lehet csinálni, mint egy TPS-ben, de akkor is elképesztő, hogy mennyire változatos a játékmenet. Újra és újra meg tud lepni.

Nagyszerű színészi játék: Fantasztikusan minőségeges a szinkronhangok, pontosabban mondva alakítások, mivel ugye minden motion capture-rel lett felvéve minden, a mozgástól kezdve az arcmimikáig. Mondjuk ilyen nagy neveknél várható is volt ez a minőség.

Aiden (és Jodie közti váltás): Sokat dob a játékmeneten, hogy bármikor tudok a két karakter között váltani és bizonyos részeket, hol az egyik, hol a másik karakterrel kell megoldani. Meg különben is egy szellemmel (vagy mivel) lehet menni. Milyen királyság már! :)

Ami nem tetszik:

Textúra pop up (szép magyarosan): Nem tudom, hogy milyen motort használtak, de hasonló betegséggel küzd, mint sok Unreal 3 grafikai motorral futó játék. Nem túl gyakori és nem túl zavaró, de előfordul, hogy elfelejt időben betöltődni a textúra.

Bónuszok feloldása: Második probléma se annyira hatalmas, de azért zavaró. Fahrenheit-ban különböző értékű kártyákat lehetett összeszedni. Meg volt minden bónusz tartalomnak az értéke és a kártyákkal lehetett feloldani őket. Lazán összelehetett szedni elég mennyiségűt belőle. Heavy Rain-ben még jobb volt. Ott automatikusan feloldódtak egy-egy pálya teljesítése után. Itt Aiden-nel kell megtalálni a feloldható bónuszokat Minden pályán van egy kis pötty, amit aktiválni kell vele és egy bizonyos bónuszt felold. Szóval vagy minden lépés után átváltok rá és körbepásztázom a területet, ami csúnyán elrontja a filmszerű játékélményt, vagy "megjútyubozom", hogy merre vannak. Imádom az ilyen bónusz "hogyan készült?" videókat és hasonlókat, szal számomra fontos, hogy feloldjam őket.

Irányítás: Ez már a komolyabb gondok közé tartozik. A jobb karral kell forgatni a kamerát, de ugyanakkor a dolgokkal interakcióba lépni is azzal lehet. Nem egyszer előfordul, hogy csinál a karakter valamit, amikor én csak a kamerát akarom fordítani. A másik irányításbeli problémám az akciórészeknél van. Túlságosan le van egyszerűsítve, de ugyanakkor nehezítve is. Legtöbb akciórésznél csak annyit kell csinálni, hogy a jobb kart elhúzom valamilyen irányba, ami elég durva butítás a QD előző játékaihoz képest. Ugyanakkor nem mutatja az irányt, merre kell nyomni, hanem abból kell rájönni, hogy Jodie merre mozdul, de az meg sokszor nem teljesen egyértelmű. Szóval sokszor azért rontom el, mert nem is lehet tudni, hogy merre is kéne mozdulni.

Sokkal korlátozottabbak a lehetőségek, mint a Heavy Rain-ben: Ez a legnagyobb problémám. Először is, mivel össze-vissza ugrál az időben a játék, így itt sokszor (vagy talán soha) nincsenek hatással bizonyos cselekedetek a későbbi részekre, mert az időben történő ugrálás miatt sokszor egy korábbi eseményt később játszok, mint egy később megtörténtet. Emellett gyakran előfordul, hogy valamit meg akarok csinálni, de vagy nem engedi és muszáj valami mást csinálnom, vagy csak később engedi. A HR sokkal rugalmasabb volt. Ráadásul sokszor nem úgy reagálnak a karakterek, ahogy a cselekedeteim alapján reagálniuk kellene, hanem úgy, ahogy akkor reagálnának, ha azt csinálnám, amit a fejlesztők elképzelték, hogy csinálni fogok. Spoiler-ben példa:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elmegyek egy szülinapra. Elkezdenek csesztetni az ottani emberkék, eldöntöm, hogy bosszút állok. Azonban csak annyit csinálok, hogy Aiden-nel felrobbantom a tortát. Nem ijednek meg a többiek, mert azt hiszik, hogy csak közülük valaki szórakozott és csinált valamit vele. Ezek után van még lehetőségem különböző dolgokat fellökni, de úgy döntök, hogy nem csinálom. Ettől függetlenül fél perc múlva elkezd mindenki pánikolni, mintha nem tudom mi történ volna, ráadásul ha visszaváltok Jodie-ra, akkor nem tudok rögtön elmenni, hanem még kicsit rombolnom kell.
    Vagy például az elején a kísérletnél csak pár dolgot löktem fel, aztán békén hagytam a nőt, meg mindent, de mégis mindenki elkezdett pánikolni, majd Nathan úgy rohant oda Jodie-hoz, mintha mekkora baj történt volna. Láttam videót, ahol valaki mindent szétvert és ebben az esetben logikus lett volna ez a reakció, de az én esetemben egyáltalán nem volt az.

Összefoglalva: Eddig nagyon tetszik. Nagyon jó a sztori és a játékmenet is változatos, grafika csodálatos. Azonban az elrontott irányítás és a korlátozott lehetőségek miatt gyengébb, mint a HR. Eddig 8/10. (Heavy Rain 9/10 - az is kisebb irányításbeli gondok miatt nem 10/10).
  • Evoluti0N
    Hétezer? OMFG!
  • oneal1
    akit érdekel esetleg:
    nba 2k13 hibátlan 4.000 ft
    gran turismo 5 academy 4.000 ft