PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Köszi.

arty
neked kell tudni, hogy megéri-e neked a +80ezret a ps4 jobb grafikája 😊 (azzal számolva h eladod a ps3at 40ért)

Forza.

Vadnokedli
Még 8 év kb.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szerintetek meddig lesz életben a ps3? Igaz ps2 még ma is van sok embernek, játszanak is vele. De most, hogy jön a 4 nem tudom mit csináljak. Vegyem meg hamar, vagy várjak majd egy kicsit. Most vettem a 3-ra Last of Us-t, Diablo3-at , jön a Two Souls, stb...
Lesz még értelme megtartani? Nem követem annyira a 4-et, de gondolom az elõdnél sokkalta gyorsabb és szebb lesz. Ezért bizonytalanodok el, hogy váltani kellene.
davidka003
Annak is örülni kell. Többért nem nagyon mennek el.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
Sikerült eladni a PS2-met 11.000-ért... 😄 Elég kevés, de jobb mintha csak porosodna itt..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én olyan 60-70-et max.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mnemomic
erre senki nem tud adni tanácsot reálisan mennyit kérhetek érte?

Kongy
Még csak most jöttök rá hogy milyen jó? 😄 Kinn van már egy ideje

Na már úton van Lasto of Us. A jövõ héten megkapom. Kíváncsi leszek rá.
Vadnokedli
Én COD2 ben össze ismerkedtem egy klánnal és azokat követtem játékszinten- BF2- GW(erre vagy 45 ezer ment el)- stb és csak ezeket vettem meg (a többit én is mind warezoltam, bolhapiacról anno<#zavart1>)

The Protector
Van akinek nincs pénze,csak ideje,jellemzõen a fiatalságnak😊
Anno míg pc-n játszottam mindent lewarezoltam,csak a nagy kedvenceket vettem 0day,minden mást mikor már bidget áron volt kapható.Az eredeti játék megtanított megbecsülni magát a játékot.Ezek után lelkiismeretfurdalásom volt mikor letöltöttem egy apróbb pc játékot fizetés nélkül torrentrõl.Lopás,ennyi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Tényleg nem bántásképp, és túl most minden etikai/morális kérdésen: nem egyszerûbb behelyezni a meghajtóba az eredeti lemezt? Ott nincsenek ilyen kérdések, nem kell hosszú órákat fórumozni, programokat vadászni, stb. Az idõ mindenkinek pénz.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
jah nem gond, nem is foglalkozunk vele, meg szerintem értelemszerûen csak eredetisek lévén ha akarnánk is válaszolni, sem tudnánk legtöbben, mert nem vágjuk a töréses témát...:S

Amit ajánllani tudok az eladót kell kérdezni errõl, ahol megvetted a gépet. Vagy modosították.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sajnálom de kezdõ vagyok mint látszik. most már ezt is tudom.

DarkSector
nem baj, csak warezzal nem foglalkozunk, fent kék szöveg...😊
Neked is szép napot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bocsánat hogy kérdeztem valamit!
további szép estét.

Kongy
olvasni tudni kéne 😞

DarkSector
Bann

szép estét mindenkinek!
ha valaki tud kérem segítsen hogy,ps3 játékot külsõ vinyóról lehet -e játszani és ha igen akkor milyen program kell hozzá? kérem küldjön üzenetet. a választ elõre is köszönöm.

DarkSector
😊

Kongy
Heavy Rain-hez képest még egyszerûsödött is talán 😄 Egy kicsit Aiden irányítása érdekes.

DarkSector
Irányítása nem jött be?
Túl bonyolult? 😄

Mnemomic
már nem akarok venni játékot hozzá. A Last Of Us-t is csak a jó kritikák miatt vettem meg, de nem bántam meg.

A Beyond demóját néztem de az irányítás nem jön be igazán.

Kongy
én a helyedben várnék a BEYOND-ig, mert kegyetlen jó 😄

Mnemomic
Hi!

El akarom adni a PS3 slim gépemet (120 Gb) beruházva majd egy ps4-re 😊 Lenne rá vevõ is, de nem akarok rosszul járni meg azt sem akarom, hogy õ is rosszul járjon. Szóval az alapgép mellé van még:

2 dualshock 3
1 playstation eye kamera
Játékok: Uncharted 1-2-3, Last Of Us, Read Dead Redemption, LBP, Fifa 11, GT5, EyePet

Szerintetek ennek mennyi a reális ára így? Last of Us online kód nincs felhasználva.

Vadnokedli
Az én PS3-am is eladó 320as Slim 8 játékkal - 2 eredeti kontrollerrel + account megosztással azon lévõ játékokkal (ha kell)

Vinsanity15
Sziasztok , elado 3 honapja vasarolt PS 3 500 gb os superslim gep . Teljes gari , alig hasznalt csak a a Last of us videojatek kivitelere lett vasarolva . aki gyorsan elviszi annak 50 000 ert odaadom .
itt lehet jelentkezni : [email protected]

Vinsanity is back!!

Yoda001
nemrég a PSN-t átnevezték, most újra visszanevezték PSN-re... ez miért jó? 😄

http://9gag.com/gag/5135249

arty
1-2k lett volna egy vga kábel :/

Forza.

Kongy
Én 20-ért vettem, ha jobban belegondolunk, akkor egy premier játék 15 ezer... 😄
Láttam HD-AV-kábelt, de piszkosul drágán 😄 Egy kábelért én 5k-t nem adok, bár lehet én néztem rossz helyen 😄
scart képminõség undorító, és csak azért jobb a ps2 szintnél mert lehet widescreenben nyomni.. amúgy hányinger.. 😄 Gears 3 mondjuk még helyenként így is baromi szépen néz ki.

Kongy
Maga az xbox érdekelt azon azt értem, hogy a marketplace, az árak...stb ilyenek. Csak hogy szélesebb látóköröm legyen konzolok tekintetében és az alapján vegyek majd egyszer nextgen konzolt 😄 Bár egyértelmû hogyha veszek akkor PS4 lesz. A PS-exek nekem jobban bejönnek, igen. Ez egy szubjektív vélemény. Nem fikázom én a Forzát meg a többit, csak egyszerûen nem érdekel 😊

davidka003
Scart kábellel a legszarabb a képminõség. Csodálkozok, hogy volt gusztusod azzal tolni.
Microsoft HD-AV kábel és azzal elég szép a kép monitoron is pl.
De szvsz felesleges volt pont a Gears miatt konzolt venni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Legalább egy komponens kábelt lõhettél volna hozzá, hogy ne SD-ben nyomd.

davidka003
40k-ért már használt SLIM-et kap az ember. 😄
Aztán az egy fokkal megbízhatóbb, mint a 8 éves hardver. Kiszolgálta már magát. Én se venném meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Mondjuk lehet, hogy a scartos mosottság csak az én FullHD LED TV-men tûnik fel, és egy CRT monitoron jól mutatna 😄D

Kongy
Igen 😄D És igen ennyi az Xbox ára, mmint a FAT is ilyen árban van, még most kell elpasszolni az Xbox One elõtt ennyiért 😄 Amúgy ebben még HDMI sincs szval a képminõség enyhén fail, nagyon mosott minden a scart-kábellel.. Arról nem is beszélve, hogy rohadtul hangos.. de mivel nem ez az elsõdleges konzolom, meg úgy vettem alapból, hogy rögtön adom is el pár játék után, így nekem megteszi.. 😄

Ja, hogy ezt te árulod? Oké sorry, nem bántani akartalak,... 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Komoylan? Ilyen árban van az Xbox? Nekem Slim van, de régen volt ilyen fehér csodám is és nem lehet a kettõt összehasonlítani sem. Én ezt nem venném meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én tegnap hagytam el a 11.-ik óra játékidõt és még csak a 45%-nál járok. 😊
De mondjuk én rohadt sokat szöszmötölök, kutatok mindenfele. Az összes ellenséget megpróbálom eltenni az útból, hogy nyugodtan turizzak a szemétben, de már rászoktatott a játék, hogy haj-jaj nem úgy van az, néha biza futni kell. Ráadásul jó érzékkel egy pillanat alatt leapasztja az összeguzsorgatott tartalékaimat. Tegnap is marha vidám voltam, full medkit csomag, molotov, bomba, füstbomba, lõszerek is frankón készleten, tralala... erre bevágott egy sötét lyukba és az arcomba tolt egy csomó rohanót, meg egy pöffeteg dobáló boss gomba-zombit. Eddig a játéban csak 3x haltam, meg mire onnét kijöttem már 7-en volt a mutató. Se molotov, se bomba, medkit megcsappantva, löszerkészlet szép része felélve…..háát.
De épp ezért jó a játék. Nagyon intenzív, nagyon izgalmas. Remélem még hosszan tart (most vagyok a szállodában ahol leestem a liftaknába).

Moby
>meg úgy maga az xbox

Ezt hogy kell értelmeznem? A mûanyag? Vagy a menü? 😊

> Shadow Complex annyira nem tûnik nagy durranásnak
Áhá, szóval megnéztél róla most egy youtube videót 😄 Jól reprezntálod a magát gémernek tartó kocajátékos közönséget. Ha xbox akkor geow meg halo. Más nincs, vagy marhaságnak néz ki youtubeon, tehát nincs. Ha ps3 akkor uncharted meg GoW, más nincs, vagy hülyeségnek néz ki youtubeon, tehát nincs.
😄
Az a szarnak tûnõ shadow complex ér magában negyvenszerannyit mint a geow összes+mûanyag+menü 😊 A LO szintúgy. Értem, hogy téged pont a fosabbik exek érdekelnek, node ez alapján nem méricskélj platformokat, mert úgy csinálod fing nélkül, hogy ráadásul még géped is volt hozzá.

Kongy
Ennél olcsóbban nem kapod meg. Ennél olcsóbban hibás Xbox-okat árulnak 😄

Kongy
PGR, Forza még mindig nem érdekel 😄 Felõlem lehet a világ legjobb játéka is.
Fable 2 talán érdekelne, de pénzt nem adnék érte
Shadow Complex annyira nem tûnik nagy durranásnak
Lost Osyssey-rõl még nem hallottam

Engem a GeoW érdekelt, meg úgy maga az xbox.. nekem megérte, fõleg ha elbírom adni 😄 Amíg árulom addig meg kipróbálom esetleg a többi exkluzívot is.

De hát ez már mikori Xbox? Ilyen árban? Feleannyi is sok érte.

Az hogy kinek melyik típusú játék jön be, az teljesen személyfüggõ.

Moby
Halo4 (a sztorin kívül semmi köze az addigi halokhoz, új csapat munkája)
PGR-ek
Forza-k
Fable 2
Lost Odyssey
Shadow Complex

Ezekért érdemes gépet venni. Az alig középszar geow-okért nem 😊

Kongy
Na mert mi van még? Haló? Hát kösz de nekem a Halo 2 elég volt örökre. Forza? Nem érdekelnek az autós játékok. Mi van még..? Ja várjál SEMMI.

Moby
Jó érzékkel kiválasztottad az xbox ex kínálat legótvarabb darabjait 😄

The Protector
Elsõre nekem 15óra körül volt.Másodjára 12-13körül.Eléggé hosszú játék.Ezek az értékeke játékstílustól függõen változnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Na, mivel a múltkor vettem egy használ X360-at végigvittem a Gears 2-3-at, és azt kell, hogy mondjam szép próbálkozás. Élveztem mindkettõt, de kb ennyi 😄 Kb itt ki is merül. A PS3 ex-címeinek bármelyike 2x jobb, elég csak a God of War-t, vagy a Heavy Rain-t, esetleg az Uncharted-et említeni. Szóval az én Xbox-os történetem itt be is fejezõdött, végigvittem a Gears-eket, szépek voltak, jók voltak, de ennyi 😄 Annak aki netán Xbox-ot venne 😄