89387
PlayStation3
-
Evoluti0N #86741 A 2. rész egyelőre még nincs meg. Most az Infamous első része van soron. A Prototype mindkét része nagyon tetszett és itt is valami hasonlóra számítok. Csak nehogy itt is megint az legyen a vége, hogy mások az elvárásaim, mint amit kapni fogok. :D -
#86740 Én is Tomb Raider light-ra számította elsőre sok is volt az akció! De a 2. rész tényleg szuper, én azt mondom hardon játszd, jobban benne marad az emberben és legalább tovább tart. De a második részben a sok lövöldözés ellenére biztosan le fog esni az állad. Játszd úgy mintha
Indiana Jones lenne abban is sok volt az akció!!:D -
Evoluti0N #86739 Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb probléma. Olyan játékra számítottam, mint a korábbi TR-k, csak férfi főszereplővel. Persze arra nem gondoltam, hogy olyan lesz, mint az első Tomb Raiderek, mert azt manapság már nehéz lenne eladni, de valami olyasmire számítottam, mint amilyenek a reboot előtti epizódok, a Legend és az Underworld. Nagyon szeretem a TR sorozatot és annak ellenére, hogy nagyon bejött a legújabb rész, kicsit hiányzik a régi stílus. Túlságosan be voltam sózva az Uncharted miatt, mert azt hittem, hogy ezzel azt kapom vissza.
Tegnap egyébként a végére értem. 8,5 óra volt. Normalon játszottam. Párszor ki is purcantam. Nem mondanám, hogy egy könnyű játék lett. Emígy igyekeztem mindenfelé benézni. Nem rohantam végig. 40 treasure lett meg a 60-ból. Végtére is nem volt rossz. Egész jó volt a hangulata, humor tetszett benne, Nathan pedig egy nagyon kedvelhető figura. Csak sajnos, ahogy írtam, nem azt kaptam a játéktól, mint amire számítottam. Mondjuk ez inkább az én hibám, mint a játéké. -
#86738 Az Uncharted 2 baromi jó :D Az 1-nél 2x jobb. Sőt, a 3 se nagyon ér a nyomába. De nekem még a Last of Us-nál is jobban tetszett. -
#86737 Olyan formában szűnt meg, hogy ingyenesen letölthető. -
#86736 Magyaron tényleg nem volt pass vásárlási opció, amit nem is értek. UK-val viszont működik a dolog. Ez a csapatosdi hogy működik? Össze lehet állni psn-es barátokkal, és együtt csapatni? -
#86735 Megszűnt a pass nem? -
#86734 De magyar :D Már tüzök is UK-ra :DD -
#86733 psn, search? ;)
remélem nem magyar a psn accod, mert ott ugytudom nincs (UK-n igen) -
#86732 Na meg is vettem a BF3-at. Viszont nem tudom honnan tudok pass-t igényelni multihoz. Tudtok segíteni? -
#86731 A második rész a generáció egyik csúcsa. Szerintem -
Evoluti0N #86730 Normalon nyomom. Párszor halok is, mivel nem nagyon hozzászokva még a kontrolleres célzáshoz. :) Szeretem a lövöldéket, de akkor, ha van bennük valami változatosság is. Ennél a játéknál ez sajnos nem jellemző. -
#86729 Ez ilyen lájtos indiana jones, de valójában inkább coverlövölde. Remélem nem easyn nyomond (a 8 órát kissé kevésnek érzem).
A második rész több, szebb, jobb, de világmegváltást (és korábbi tomb raider szintű puzzléket) nem kell várni (sztoritól se, viszont játékok szintjén szerintem nagyon élvezhető).
Ha a lövölde nagyon nem a te műfajod, akkor számodra etalon se lesz, az fix :) -
Evoluti0N #86728 Ne tetszenek megharagudni rám a fanok, de a kezdeti lelkesedés után számomra kicsit csalódás az Uncharted első része. Legelőször is nagyon rövid. Még nem játszottam végig, de a százalék alapján már nincs sok hátra. Jó, ha 8 óra játékidő összejön a végére. Emellett a helyszínek se túl változatosak (mondjuk ez érthető amiatt, hogy egy szigeten játszódik szinte az egész sztori). Az is zavar, hogy a logikai feladványok baromira könnyűek. A játékmenet többi része pedig nem áll másból, mint hogy elérek egy helyszínt, ott megölök rohadt sok ellenséget (baromira túlzásba vitték a mennyiséget), aztán megyek tovább, néha kicsit mászkálok, majd megint megölök rohadt sok ellenséget. Ami tetszik az a sztori, a jópofa karakterek és a 6 éves játékhoz viszonyítva jól kinéző grafika. Ugye a következő részekben magas minőségi emelkedésre számíthatok? Sokan a játékvilág egyik legnagyobb etalonjának mondják a 2. részt. Attól félek, hogy ha arra is beruházok, nagy elvárásokkal nekikezdek és a végén meg nagy csalódás lesz. Lehet, hogy ehhez az első részhez is túl nagy elvárásokkal kezdtem hozzá. -
Evoluti0N #86727 Van. -
TomStorm #86726 Beyond-ba is van ilyen? -
TomStorm #86725 Hát ez nem tetszik.Tényleg minden más teljesen jó de ez a rángatózás nagyon nem jó.
Még az ilyen egyszeri fel le mozgatás is rendben van de mikor őrült módjára kell mozgatni a kart az sz@r -
Evoluti0N #86724 Persze, hogy muszáj. Az irányítás része. -
#86723 Értem. Ez így marhajó. -
#86722 igen
tehát még mindig kell online pass a psn storebol, DE már ingyen szeded, nem pénzért -
#86721 Ja és onnan szed le nekem egy kódot? -
#86720 Storeban majd csak rá kell keresned BF3 online pass pl. -
#86719 Király. Köszi a gyors választ :) -
#86718 Nem kell egy EA játékhoz se kód már(csak PC-n)
-
#86717 Srácok, ha Battlefield 3-at veszek használtan, akkor új kódot kell vásárolnom a multihoz, vagy ez is megy kód nélkül?
Valami külföldi oldalt tudnátok ajánlani, ahol jó áron meg tudom venni? -
TomStorm #86716 Muszáj nekem ezt a kontrollert így rángatni Heavy Rain játéknál?Nem lehet ezt kikapcsolni? -
#86715 kb
ps4 és vita lesz, ami többet nyujt (ill már most is van pár játék, ami ps3/4/vita-n (valamelyik kettőn) is futtatható, egy vásárlással -
#86714 Én használtam tuti megveszem valamikor,demo nagyon tetszett.
7 ezerért nem kell valakinek ez csomag?
battlefield bad comapny 2,
Gt 5 academy,
nfs the run,
motorstorm -
#86713 Tudsz játszani PSP-n menetközben valahova. PS3 on nem tudsz. -
#86712 Tegyük fel, hogy ha van PSP-m, és PS3-mam is. Ez milyen előnyökkel jár? Remote Play-ről olvastam, de csak ennyi? -
#86711 Ha amerikait csinálsz persze hogy amerikaiakkal rak össze ha olyan a játék ami randomizál. 150ping átlag meglesz. ha UK accot csinálsz akkor 20-30 ping max. -
#86710 UK accot regelj :) -
#86709 Sziasztok!
Szeretnék egy PS4-et de nincs még konzolom. Az lenne a kérdésem, hogy itt Magyarországon ha regisztrálok egy USA accountot, akkor a multiplayer játékokban milyen emberekkel rak össze? Amerikaiakkal (nagy ping :( ) vagy európaiakkal (kis ping :) ? -
#86708 Nekem az egyik legnagyobb élmény volt a demon's és dark souls.
Én elhiszem, hogy a mai egygombos játékmenetben elkényelmesedő embereknek nehéznek tűnik.
Ha rászánsz egy kis időt, tanulsz és megfontoltan haladsz, akkor hatalmas élmény.
Itt nem csapkodhatsz orrba szájba, mert elfogy a stamina és akkor az ellenfél jön...
És, hogy ronda? Nettó baromság, csodálatos helyszínekkel és bossokkal van tele! -
Evoluti0N #86707 Tegnap elkezdtem az Uncharted első részét és azt kell mondanom, hogy 6 éves játékhoz képest baromira jól néz ki. A játékmenet is eddig nagyon bejön. Tiszta Indiana Jones fíling. -
#86706 Hát sajnos ez van. Az biztos, hogy én utoljára írtam oda :) Amikor azt a hosszú hsz-t írtam is ezt mondtam, de aztán mégsem bírtam ki, mert csak jöttek a hülyeségekkel.... De most már végleges :)
Beyond szerintem most még drága, annyira nem éri meg mert sajnos rövid. Durván 10 óra szórakozást 15 ezer körül szerintem elég erős így premierkor. Persze nagyon jó játék, meg minden.. csak kicsit sokba kerül még.
-
Evoluti0N #86705 Most. :) Már most is vannak igen kedvező áron konzolok. Még újak is. Használtat pedig már aprópénzért találsz. -
#86704 Azért az xbone topikba betalált a nagy grebber, már a törésre nyáladzanak... -
#86703 Visszaolvastam 1 oldalt is, de engem az árak alakulása érdekel. Persze, hogy érdemes PS3-mat venni, csak az a kérdés, hogy mikor. :D Itt jön képbe a fogalmatlanságom.. Nem tudom hogy időzítsem a vásárlást. Megvárjam-e a PS4 megjenését, vagy esetleg a karácsonyt... -
TomStorm #86702 Látod Kongy ezért kell konzolosok fórumában topikot nyitni.Ahova ez a sok(tisztelet a kivételnek aki néha áldoz is játékra) játék lopó arc be se írhat.
Nincs is AC4 topic mert szétszedték teljesen.Aztán még téged oltanak közben,komolyan hol élünk már nem igaz.
Ezentúl minden konzolra kiadott játéknak lesz külön topik Házigazdával.
Na a lényeg,hogy kipróbáltam Beyond 2 Souls-t és nagyon bejön,már kosárba is van de kicsit sokallom.Viszont muszáj lesz újonnan szeretném ezt annyira megtetszett a Demo:)