PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Lesz még értelme megtartani? Nem követem annyira a 4-et, de gondolom az elõdnél sokkalta gyorsabb és szebb lesz. Ezért bizonytalanodok el, hogy váltani kellene.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Anno míg pc-n játszottam mindent lewarezoltam,csak a nagy kedvenceket vettem 0day,minden mást mikor már bidget áron volt kapható.Az eredeti játék megtanított megbecsülni magát a játékot.Ezek után lelkiismeretfurdalásom volt mikor letöltöttem egy apróbb pc játékot fizetés nélkül torrentrõl.Lopás,ennyi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Adversus solem ne loquitor
Amit ajánllani tudok az eladót kell kérdezni errõl, ahol megvetted a gépet. Vagy modosították.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Neked is szép napot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
további szép estét.
ha valaki tud kérem segítsen hogy,ps3 játékot külsõ vinyóról lehet -e játszani és ha igen akkor milyen program kell hozzá? kérem küldjön üzenetet. a választ elõre is köszönöm.
Túl bonyolult? 😄
A Beyond demóját néztem de az irányítás nem jön be igazán.
El akarom adni a PS3 slim gépemet (120 Gb) beruházva majd egy ps4-re 😊 Lenne rá vevõ is, de nem akarok rosszul járni meg azt sem akarom, hogy õ is rosszul járjon. Szóval az alapgép mellé van még:
2 dualshock 3
1 playstation eye kamera
Játékok: Uncharted 1-2-3, Last Of Us, Read Dead Redemption, LBP, Fifa 11, GT5, EyePet
Szerintetek ennek mennyi a reális ára így? Last of Us online kód nincs felhasználva.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
itt lehet jelentkezni : [email protected]
Vinsanity is back!!
http://9gag.com/gag/5135249
Láttam HD-AV-kábelt, de piszkosul drágán 😄 Egy kábelért én 5k-t nem adok, bár lehet én néztem rossz helyen 😄
scart képminõség undorító, és csak azért jobb a ps2 szintnél mert lehet widescreenben nyomni.. amúgy hányinger.. 😄 Gears 3 mondjuk még helyenként így is baromi szépen néz ki.
Microsoft HD-AV kábel és azzal elég szép a kép monitoron is pl.
De szvsz felesleges volt pont a Gears miatt konzolt venni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aztán az egy fokkal megbízhatóbb, mint a 8 éves hardver. Kiszolgálta már magát. Én se venném meg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De mondjuk én rohadt sokat szöszmötölök, kutatok mindenfele. Az összes ellenséget megpróbálom eltenni az útból, hogy nyugodtan turizzak a szemétben, de már rászoktatott a játék, hogy haj-jaj nem úgy van az, néha biza futni kell. Ráadásul jó érzékkel egy pillanat alatt leapasztja az összeguzsorgatott tartalékaimat. Tegnap is marha vidám voltam, full medkit csomag, molotov, bomba, füstbomba, lõszerek is frankón készleten, tralala... erre bevágott egy sötét lyukba és az arcomba tolt egy csomó rohanót, meg egy pöffeteg dobáló boss gomba-zombit. Eddig a játéban csak 3x haltam, meg mire onnét kijöttem már 7-en volt a mutató. Se molotov, se bomba, medkit megcsappantva, löszerkészlet szép része felélve…..háát.
De épp ezért jó a játék. Nagyon intenzív, nagyon izgalmas. Remélem még hosszan tart (most vagyok a szállodában ahol leestem a liftaknába).
Ezt hogy kell értelmeznem? A mûanyag? Vagy a menü? 😊
> Shadow Complex annyira nem tûnik nagy durranásnak
Áhá, szóval megnéztél róla most egy youtube videót 😄 Jól reprezntálod a magát gémernek tartó kocajátékos közönséget. Ha xbox akkor geow meg halo. Más nincs, vagy marhaságnak néz ki youtubeon, tehát nincs. Ha ps3 akkor uncharted meg GoW, más nincs, vagy hülyeségnek néz ki youtubeon, tehát nincs.
😄
Az a szarnak tûnõ shadow complex ér magában negyvenszerannyit mint a geow összes+mûanyag+menü 😊 A LO szintúgy. Értem, hogy téged pont a fosabbik exek érdekelnek, node ez alapján nem méricskélj platformokat, mert úgy csinálod fing nélkül, hogy ráadásul még géped is volt hozzá.
Fable 2 talán érdekelne, de pénzt nem adnék érte
Shadow Complex annyira nem tûnik nagy durranásnak
Lost Osyssey-rõl még nem hallottam
Engem a GeoW érdekelt, meg úgy maga az xbox.. nekem megérte, fõleg ha elbírom adni 😄 Amíg árulom addig meg kipróbálom esetleg a többi exkluzívot is.
PGR-ek
Forza-k
Fable 2
Lost Odyssey
Shadow Complex
Ezekért érdemes gépet venni. Az alig középszar geow-okért nem 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?