PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak most tudtam megnézni a szempilla nélküli KZ2 intrót és az agyamat eldobtam tõle.Meg olvastam a fórumban, hogy azért nem semmi számítások lesznek a gémben.Hirtelen megfordul a széljárás😄D.Az jó volt😉).Nem vagyok rossz, csakúgy találtam😊.Van közületek valaki, aki tolta a promo változatot?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://racing-events.blogspot.com/
<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az uccsó kettõ nekem nem kell, a PP-t lejátszottam X-en, Fifa meg nem hoz lázba, ezt a kettõt jóárasítva fóliásan eladnám, ha valakit érdekel, szóljon!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Megtérek megint, lesz a Doboz mellett egy PS3-am is újra!
Sikerült megoldanom a hazaszállítást UK-ból, de amire megoldódott, a bundlis PS3-ak (I'm a legend vagy 300 lemez+két játék) elfogytak a game.co.uk-ról, marada 2 játékos verzió u.ennyiért Ö299 FontÖ
Nme tudtok olyan angol oldalt ahol free delivery van UK-ba, ill. van még ilyen bunedle pack?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
https://hotshu.wordpress.com/
Felrakom, ha meg mégis bukó, akkor nem játszok egy darabig! :-/
PS3 ID: Csabesz82
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Net csak rövid ideje van rajta, mert csak notiról tudom megosztani és eleinte nem tudtam azt hogy kell. Szóval volt pár játék aminek emlékszem, hogy megszereztem trófeáit, de most nincs a profilomban. Gondolom a frissítésektõl haltak be.
Ezeket a trófeákat csak úgy tudom megszerezni, hogy elkezdek mindent elölrõl?
Assasin's Creed(30%), Uncharted(100%), GT5P (ez talán nem is trófeás)
Nameg az MGS4 nek sincsenek trófeái pedig azt nemrég kezdtem el. Az az ACT1-ben nem is ad trófeát (act2 elején vagyok) vagy azt is kezdhetem elölrõl?
Amúgy szerintem rakd fel nyugodtan, mert nálam minden rendben <#zavart1>#zavart1>
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 ID: Csabesz82
Viszont ezért van a zinternet 😊 KATT
marcinger: Nekem eddig ezekben van meg az összes: Uncharted, Burnout Paradise (najó, ebbõl csak a kamerás trophy hiányzik, mert az nincs nekem), Prince of Persia (ezt tegnap sikerült befejezni).
Negyedik lesz a Fallout 3 szerintem.
Valaki aki angol címmel van regisztrálva tudna nekem olyat mondani hogy van fent e a GTA IV nek demo játéka amit le lehet tölteni,mert akko regisztrálok olyan címmel is!
értelek, akkor ez olyan minta WItcherbe a semleges oldal... 5 behemót helyét nem tudod véletlen?
oblivion nem ér fel a fallout 3-hoz...
Amúgy szerintem majd Plutoniumot kérdezd tippekért, mert ahogy néztem neki meg van az összes trófea a játékból 😊
20-as semleges karma??? azt hogy? jó s a rossz még érthetõ na de semleges... ehhez már komolyabb angoltudás is elkél nemde?
Flatout UC szép jó,de a MS😛R sokkal nagyobb feeling...nekem persze.
PlayStation3 ID: zSul
link
Elismerem, nagyon szép és látványos pályát mutat a MotorStorm😛S video is, csak ez a "egyébként van itt kraft rendesen...Btw a motorstorm PR-ben is van nemkevés kemény effekt,15 autóval egyszerre.....Hogy az MS erre mit tud lépni?!?" picit felkavart (lévén az UC jó egy évvel a PS elõtt kint volt - és nagy kedvenc) 😊
Forza.
PlayStation3 ID: zSul
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ipon.hu
Media servert honnan tudok pc re szerezni? Vagy hogy oldható meg?
Jó lenne a ps3-ra csatlakozni 😊