PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Meg szare-hugye lehet venni ps2-ot, nemtudom mit benaznak!!

Győri Devi
amúgy lehet azért nem adnak ki még emut mert még vannak ps2 eladások és majd miután nem fog fogyni majd kidobnak vmit... bár kitudja...

やられたらやり返す。倍返しだ!

<#zavart2> Mert mindeki annyira várja már. Shenlong ha annyira akarsz PS2-es gamekkel jácani akkor tégy úgy mint én. 40-es gép csere 60-asra.
NEXUS6
Még is most írtál róla!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Érdekes engem ez a KZ2 egyáltalán nem érdekel😄
40-es gép nem fogja vinni a PS2-es gameket mert "A 60 és 20 GB-os NTSC modell hardveres PS2 kompatibilitása a beépített PS2 CPU-nak(NTSC verzió), az Emotion Engine-nek köszönhetõ. A 40 GB-os modellek PS2 támogatás hiánya a hiányzó Graphics Synthesizer miatt van" És a psliveos Sony interjúban is mondta a faszi, hogy nem lesz támogatás mert a Sony úgy gondolja, hogy van elég jó játék PS3-ra jácál azzal a PS2-õt meg hagyd a p*csába ha van PS3-ad.
Remélem kedd (24) magasságában már átvehetõ lesz a KZ2.

vérgagyi fake

Shenlong
Már elözõ firmaware update-nél is pletykálták, hogy kész az emulátor a 40 gigás gépekhez, csak nem rakták bele. Én mindig reménykedem, de szerintem ha tényleg lesz is belõle valami, akkor azzal megvárják az e3-at.

http://gamer-planet.freeblog.hu

Alien!
én US verziót veszek a DLC miatt...Gondoltam, megrendelem abból a boltból ahol éjféltõl árulják....aztán rájöttem,hogyha a játékhoz méltón akarok játszani,akkor azt senki sem tûri el éjszaka a környezetemben.....😊

btw itt a videó amin egy 40gb-os géppel futtatnak ps2-es játékokat....bár mintha backup-okról lett volna szó a napokban ez meg itt eredeti,valszeg akkor is fake.....Egyébként csak nekem tûnik fel,hogy minden hacker olyan crt tv-n tevékenykedik ami már a hõskorában is szarnak számított,vagy ez azért van mert ezek általában gyerekszobában készülnek?!?...😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mindjárt kipróbálom a Grid demot kormánnyal. Kiváncsi vagyok jó lesz e vele...
Add-onok végett mképp, de nálam a borító volt a szempont. 😊

Tyler Durden
USA-t érdemes rendelni a KZ2bõl?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem tudod milyen nagy hatalomról mondtál le mikor elcseréltük a gépeket
A co-op az jó, a válsztható kasztok meg a fejlödési rendszer miatt, bár kicsit kevés a pálya, a sima multi meg nem egy nagy durranás.
greyfox
én iphone-ra várom már nagyon ezt a gammát 😊

Steam: greyfox

tarti19
marcinger koma 60G-s ps vuzimániás...

Én pl cseréltem a boxom egy 40-es gépre. A 40-es PS-t két hete cseréltem egy 60-asra😄
zzeN
még 1se😊

marcinger indoka szerint tényleg jobb a ps3, csak ahhoz el kéne adni a boxomat:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
Ez a KZ2 visszaszámláló is olyan mintha a börtönben a rabok csinálták volna!
Marha lassan tellik!!!!;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Kúlos!

Lehet összebeszéltek. Én PL-ból rendeltem az USA-t. 24-re ígérik.

predator0
KillZone2:
Tud arra valaki bármilyen logikus magyarázatot (azon kívül, hogy tán elírásról lehet szó) arra, hogy egyik boltban miért az USA verzió a drágább, egy másikban pedig miért pont ez az olcsóbb az EU verzióhoz képest? 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5c0rp330n
mi nem tetszik benne? hány rrod-d volt eddig? 😊

Meg! Sokkal jobb a PS3 számomra. nem kell Liveért fizetnem és van benne bluray olvasó. És sokkal jobbak azok a játékok amik csak PS3-ra jönnek mint azok amik box-ra.
brodix
Basszus!
Most nézem, [url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=844]KZ2 USA verzája[/url] átcsúszik március 2-re <#duma><#szomoru1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

zzeN
megérte szerinted váltani boxról ps3-ra? nekem karácsony óta van box, hát talán jobb lett volna ha ps3-at veszek:S...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jaszy
A Resistance 2 milyen online-ba? Valaki próbálta már?

avengir
Ki beszélt az online szolgáltatás feltörésérõl? <#ejnye1><#whatever>

https://hotshu.wordpress.com/

Egy én nem igérgetek... Fél évig volt 360-om amit lehetett már törni de én mégis eredetivel toltam és fizettem a LIVE-ot mint vmi h*lye. Feltörve pedig nem lesz ez tuti.
Kis off. Kijött PC-re egy ilyen zsírkrétás logikai játék. Hát olyan, hogy beszarok. KATT

Igazad van, benéztem, mert kitaláltam hogy biztos egyben van a géppel a tápkábel 😞 Másnapos vagyok, ennyi a mentségem 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

predator0
Nekem ezt a tartsunk szünetet ma a FEAR 2 demoja váltotta ki... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy azért, mert lecsuriztam magam a félelemtõl 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Na látod ezzel én is igy vagyok 😊 A Resistant2-nél is néha kellett egy kis szünet, pedig az még annyira nem is para. Pedig a rajzfilm bejött, ugy hogy 1x biztos rászánom magyam, meg csábitó ez az akció is bár a ME a demo alapján nekem nem jött be, annak elenére hogy a elözetes videok nagyon hangulatosak voltak.
Meg sem merem venni 😄

Amse
Megvettem ÜK-tól a Mirror's Edge + Dead Space pakkot és kipróbáltam az utóbbit és tényleg nem csalódtam. A magyar szöveg is dob rajta, de amúgy is kemény a hangulata. 1 óra játék után abba is hagytam, mert kellett már egy kis szünet. 😊

avengir
<#unalmas>

https://hotshu.wordpress.com/

Amse
he? Ha angliából rendelsz gondolom G típusú aljzatba való vég lesz rajta ami itthon nem fog belemenni a konnektorba ezért kell venned egy E+F típusú kábelt vagy egy átalakítót. Itt pl 330ft a kábel...

Csabesz100
Amelyik végét a gépbe kell dugni, az szerintem szabvány! Csak a konnektoros vége más!

PS3 ID: Csabesz82

Csibe001
Hm, csak nem kell már haverok, jönnek át s simán játszunk, nem is kell net hozzá. 😊

gondolod, hogy minden mezei tápkábelen ott figyel egy angol szabványú dugóalj 😊

Amse
mezei tápkábel (Equisetum thapcabellicus) kell hozzá szóval szinte bárhol kapsz ahol van elektronikai cucc.

jeeez, most esett le hogy az UK importból jövõ gépem angol konnektorhoz lesz idomítva, tudok itthon venni valahol adaptert olcsóért?

Amse
remélem az nem igényli, mert az EA serverre csatlakozik csak...

Csibe001
Rendben, köszi, akkor a ma esti NHL parti után frissítem, az nem eshet ki ha balul sülne el a frissítés. 😄

Amse
tényleg így van, de nem kell ezen csodálkozni, mert az online szerverekre csatlakozó programok általában így mûködnek legyen az online pókerrõl vagy ps store-ról.

Csibe001
Sziasztok, tényleg így van megoldva a ps3 frissítés, hogy amíg nem telepítem a legújabbat addig nem mehetek fel a store-ra?Mert tegnap próbáltam, de mindig erõltette, hogy tegyem fel a legújabb frissítést s nem is engedett ennél tovább..

tarti19
mivel,nincs pslive, így nem tudtam megkérdezni tõle...
PSN meg nem írtam neki😛

Mit mondott milyen?10bõl 13?😄

Õ fórumozik itt?