PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
én úgy tudom h se mennyire,de nekem 40es gépem van...elõfordulhat hogy zöldeket beszélek😛

Haverok, Buli, Fight Club!

arty
"Ha 2 évvel ezelõtt a KZ2 technológiája már az asztalon lett volna, akkor jelenleg igen csak máshogy nézne ki a konzol piac, ami persze nem jelenti azt, hogy 1-2 év múlva nem nézhet ki máshogy."

ha meg a boxba 1 giga kerül, megintcsak máshogynézne ki a konzolpiac vagy ha a ps3-ba kerül 1 giga vagy ha nem lenne bluray olvaso benne stb stb stb ... 😉

az, h a KZ2 fejlesztõk évek alatt képesek voltak ezt megcsinálni, nem a véletlen mûve. volt idejük, pénzük és tehetségük. ha minden csapatnak meglenne mindez, még akkor is jönnének félresikerült játékok 😊 de általában a 3-ból kettõ sincs elég ...

egy kérdésem is lenne: a 80g-s ps3 is kompatibilis valamennyire a ps2 játékokkal ? ha igen, van valahol egy lista, hogy miket képes futtatni ?

Forza.

NEXUS6
De!
Azért kellet ez a cím, mert lassan a kiadók is kezdték elhinni, hogy a PS3 habár nem rossz gép, de játékok tekintetében az X mögött kullog, ergo nem is érdemes exkluzív címekbe feccölni, mert max talán az X színtjét érik el azok is.

Ha még kasszát is robbant a KZ2, akkor aztán biztos lesz 1-2 kiadó szerintem, akik felülvizsgálják a PS-sel kapcsolatos politikájukat, pl NAMCO, SE, és még is csak megpróbálkoznak kihozni a gépbõl és a fejlesztõgárdájukból a maxigázt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

avengir
A kz2 nyitócímnek készült, tehát akkor most jelent meg a PS3om?<#bohoc>

Vagy most a kz2 legyalázza a teljes MS-t és a $onynak lesz jó? Ébredjünk fel, egy fecske nem csinál nyarat.

https://hotshu.wordpress.com/

NEXUS6
Az UE3 motort is folyamatosan fejlesztik, már nem tudom hányadik verziónál tartanak, innen is ered a UE motoros játékok közötti soxor elég jelentõs minõségi különbség.

Ráadásul az UE motornak kifejezetten fexik a DirectX környezet, bár létezik ugye PS3 verziója is. Én mondjuk egyetlen olyan PS3 játékot sem ismerek, ami UE motort használ és tisztaszívvel el tudom fogadni a grafikáját kiválónak.

A M$ filozófiája, ami a DX eröltetésébõl eddig elõnyt szerzett, most üthet vissza. A Box-ra ugyan könnyû portolni PC-rõl, és vissza, de ezáltal viszont nem lehet olyan az utolsó pixelt is kifacsaró motorokat csinálni, mint a PS-nél. Helyesebben kb ugyan annyira éri meg (viszont ugya a M$ filozófiája más).

A Sony ráadásul simán kiadhatja ezeket a technológiákat, mert csak PS játékokat lehet vele csinálni, így nem kell attól félni, hogy ugyan olyan vagy hasonló minõségû X/PC port is összejön.

Ha 2 évvel ezelõtt a KZ2 technológiája már az asztalon lett volna, akkor jelenleg igen csak máshogy nézne ki a konzol piac, ami persze nem jelenti azt, hogy 1-2 év múlva nem nézhet ki máshogy.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DoNorBi
mennyibe kerül?

DoNorBi
ha szétszeded akkor biztos kiderül<#vigyor3>

DoNorBi
szerintem ez a legjobb ár-értékbe,persze a 3ezres noname kábelek után😄
de ha az olcsóság dominál akkor arra figyelj h 1.3as legyen...

Johnny23
..azt honnan lehet tudni,hogy a készülekben 65nm -es a CPU és GPU is ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

brodix
Kössz!
Azt hiszem pár dollárt megér egy próba!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Alien!
én az eddigi exkluzívokkal is nagyon meg voltam elégedve....btw a másik oldalon is lehet bizonyítani,minden adott hozzá,ezt már egyszer leírtam....a KZ2 motor kész van,bivalyerõs,sztem sok mindenben viszontlátjuk még...és nem kell rájuk éveket várni...

Változatosság,meg nézõpont kérdése,vmelyik review-ban nem kifogásolják,vmelyikben meg belekötnek..A Cod4 úgy lett világkedvenc,hogy 6 órás volt a szingli,az AI meg csapnivaló...mégis tönbb mint 1 éve multizunk vele....a KZ2-vel sem lesz másként.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Amse
Én leszedtem az Army of Two-hoz (itthon vásaárolt) a UK Store-ról a Veteran (map) Pack addont, de install után sehol nem találom. 😄 Más probléma nem volt.

Istencsászár
és sok évig fejlesztenek és végre megjelenik egy exluzív... alapjában hülyeség az összehasonlítás hiszen a KZ2 motorja folyamaotsan fejlõdött egy egyedi motor, a GoW2 pedig unreal motor amibõl kihozták a maximumot, mind a kettõ nagyon szép játék, Halo 3 kieg meg szintén nem a grafikával fog hódítani, bár ha jól összerakják a pályákat akkor pofás lehet, hanem a tartalommal ahogy a Halo3 is tette szóval ebben 100% ha a KZ2 lemossa, játékmenetben, változatosságban ( ami egyik hibája a Kz2nek ahogy olvastam több helyen ) pedig majd kiderül. Exluzívokat hasonlítgatni felesleges, azok minden gépen jók, mármint a hypoltak és azok amik mögött a Sony vagy az MS áll.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
Némi elismerés...

hát ez van,ha a hardvert használják...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
"h visszadobják ugyanúgy, mert piti dolog,h hangos és tesznek rá"
Mivel az, hogy baromi hangos nem tartozik hozzá a normális mûködéshez, ezért nem hinném, hogy visszadobják (ha neadjisten mégis, akkor ajánlom figyelmedbe a fogyasztóvédelmet). Én tuti kihasználnám a helyedben a szervizt, mert legjobb esetben kapsz egy tök új gépet (lehet csak a portól melegszik jobban, ezért hangos, de lehet valami tök más dolog is). Ha van rá módod (számla és garanciapapír nem árt ehhez, ha meg van), akkor addig kérj cseregépet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

jaszy
A Pslive nak mi a lényege? Csak egy fórum, vagy géprõl is elérhetõ?

nekem van 3ezer ftos noname és 9e Ft-os Sony HDMI kábelem is és nem vettem észre külömbséget
sziasztok!
Szóval, a PS3-am bekapcsolás után kb 5percig meseszép hangnélkül mûködik, utána beindul a ventillátor és egyre jobban erõsödik,2óra után már nagyon hnagos, ha meg megy egy félnapot iszonyat...
Van még 26nap garim, egy vidéki sony boltban vettem, bementem mondtam a problémát, készségesen 1et tudott javasolni: szervíz. Csak az a baj vele,h elõbb pestre megy, majd az EUba vhova és 1-1,5 hónapot vehet igénybe 😞😞😞😞
Más baja nincs (bár 1év alatt kb 3-4szer lefegyott azért, de restart és utána minden OK)
Tartok kicsit a szervíztõl (h visszadobják ugyanúgy, mert piti dolog,h hangos és tesznek rá),de ha meg 2-3-4-12hónap múlva +hal vagy egyre rosszab lesz akkor+ perec...
Mi a véleményetek?
köszi
Johnny23
van vmi speckó HDMI kábel PS3-hoz,amit ajánlotok?

szeretném kihozni a maximumot a cuccból,hamár beruházok egyre<#ravasz1>

brodix
hello!
Van egy itthon vásárolt COD4-em.
Ha UK-ról leszedem a variety map pack-et,akkor fel tudom hozzá tenni?
Vagy lesz valami régió probléma?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Amse
és az sg kihal... 😊

Alien!
megy a pslive.....

tomi890125
eme kérdésedre a választ nem tudom 😊

The Only One!

Psliveon ki van irvaa, hogy "Mindjárt indulunk". EZ AZ MÁR NEM KELL SOKAT VÁRNI😄
Új Recskát is kifognak dobni még idén az Inszomniás gyerekek.

Amse
amúgy nekem is. ha egy szolgáltató ilyen kiesést csinálna annak elég komoly következményei lehetnek. na meg ez a tesztelés folyamatban... miaf***t kell tesztelni még 2 napig?

Miért lenne nehéz elhinni? Mert szerinted mi volt a baj?:S
wordsworth
jaja 😊 Viszont elég nehezemre esik elhinni, hogy egyszeru szolgaltato hiba volt a gond az oldallal 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Na látom most a pslive felhaszn. nevet és jelszót kér.:S
Istencsászár
Infamous elég gyér az utóbbi gémpléj videókat nézve... KZ2, Áncsártid 2 best of, Heavy Rain nyomgatós filmje nekem nem "élvezet", ha lenne GT5 és GoW3 akkor ez a lista valóban ütõs lenne erre az évre, de ezek ugye nem lesznek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Johnny23
köszi,

..és az igaz,hogy PS3 lejátszik írott Blue-Ray lemezeket (filmeket) ?? <#fejvakaras>

tomi890125
igen van!
tessék ebbõl a táblázatból mindent megtudsz
KATT IDE!

The Only One!

Alien!
ps3/2009 nem lesz szar az év...

Johnny23
Sziasztok!

Van valami különbség hardverikusan a mostani 80GB-os modellek és a korábbiak között (HDDn kívül) ?? Más nano vagy ilyesmi?

Illetõleg a most kapható 80 GB-os modellek,amikben Dualshock3 van, az már mind a új ?

NEXUS6
Én csak PS-en nyomom, de nálam épp hogy eléri a minimális grafikai szintet, néha úgy érzem kifolyik a szemem, tök homály az egész.

Legjobb tudomásom szerint az X verzió a jobb.

Alien!
azt az árat a köv. ps3-as árcsökkentés után elérei valszeg...

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik ps3-on és xbox360-on is nyúzták a gta 4-et. Van lényegi különbség a kettõ között? Teljesítményben. Valamelyiken jobban fut esetleg?

Jó az új banner😄D.Még azt is sajnálják tõlünk..

<#nevetes1>

NEXUS6
Na annyiért már én is veszek!😄

Szerintem eredetileg is úgy készült, hogy kicsire, meg eldobhatóra csinálják és a játékok mellé adják.
Csak az akkori technológia még nem tette lehetõvé, csak az eldobhatóságot.<#hehe>

wordsworth
Nem hiszem én azt 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Majd az Alan Wake-re meg a GTA kiegekre veszek egyet 2010 fele, addigra gondolom gameboy ára lesz már 😄

NEXUS6
Engem kifejezetten frusztrált, hiszen még mindig több mint 1 hónap!!!!
Asszem tényleg ideje lesz elõszedni az elsõ részt.

NEXUS6
Ja bocs, asztem van másik!😊

Épp azt néztem, hogy mi a bánat 😄 Jó nagy parasztok <#violent><#kocsog><#bdead>

Amse
LOL nagyon ez a kép számláló helyett... 😄 Szemetek letiltották, hogy máshova be lehessen rakni és most ez van. XD

Nyomtam, nem is tudom mikor adtam el gépem Tartinak, talán egy éve. 😊 Más: leszedtem a Bowling játékot Store-ról. Qrva nagy, teljes mozgásérzékelõs irányítás 😄 Tiszta Wii HD feeling.

cloud.strife
Akkor grat neked is!! 😄

www.digimomentsvideography.com

jaszy
Na az az ami nincs meg, mármint a füzet!

NEXUS6
GRAW2 szerintem tényleg jó volt konzolon, mondjuk egész addig amíg nem jött ki a COD4, meg hasonlók.
Az AC-t tavaly karácsony táján szereztem be, de még azt sem nyomtam végig.
Szal nekem ezek Fox szavaival élve back-up játék kategória. Õ asszem X-en nyomja az ilyeneket, nekem jó lesz a pécé is.😉))

Érdemesebb inkább az exkluzívokra koncentrálni, szerintem.