PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
fps történelmet? azt a doom, hl1 megtette... mit tud felmutatni a KZ2 a szép grafikán kívûl? ( érdekli )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jah valóban. 15900,-

brodix
nézzetek fel überkonzolra!
ott is kapható ilyen,és beszéltem velük,azt mondták,többször is beszéltek nagykerrel,tuti,hogy lesz ilyen!(febr.26)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hát jah, de a Sony is elmegy a picsába, hogy egy ekkora játékhoz, ami kis túlzással talán FPS történelmet ír nem adnak ki egy komoly, igazi CE kiadást. Ez a Steelbook pofás de ez is igazság szerint konvergál a 0-hoz, az összes nagyobb nevû játéknak van ilyen verziója. Persze ha lesz UK-n akkor e mellett döntök. PL-ból elõrendeltem ugyan az amerikai verzát de majd megkérdem õket tudnak-e ilyet hozni.

Shenlong
Reméljük csak idõ kérdése😊
Brutálisan jól néz ki, ezzel az art-tal.

http://gamer-planet.freeblog.hu

Alien!
ejj dekéne....jöhetne vmi review copy-hoz hasonló kiadás,mondjuk 20ezerig bezárólag.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Érdekes, hogy az angolon nincs fent.

Shenlong
Killzone 2 Steelbox edition:

GAME (Spain)

http://gamer-planet.freeblog.hu

Alien!
resistance 2 esetleg? 😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
LBP vki MGS4 csere? Vadi uj LBP, bontatlan!

Hali!
Unchartedet cserélnék bármi másra!(pl,Burnout)
DoNorBi
ma 2órát ps1 emulátoroztunk notin eszméletlen nagy volt!!!
crash bandi még most is üt,tekken 3 keyboard-al elég karc,be kell szerezni egy joyt hozzá,sixasis esetleg müködne?😛

Haverok, Buli, Fight Club!

predator0
Azért írtam le csak az eu változatos gépeket, mert ezen kivül van még egy pár fajta. Jelen esetben felesleges volt ezeket is megemlíteni 😊 Az újabb gépek az összes régióban nem kompatibilisek a PS2 játékokkal, szóval ez most kivételesen globális kitolás 😄
Amúgy itt van egy táblázat tele infókkal.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Na, mükszik a counter 😄

Ombika
Okes kozi! 😊

Amse
Bizonyám.
A képen a fenti a DVI ami PC-n terjedt el a digitális jel átvitelhez. A lenti pedig a hdmi amit leginkább a házimozi (tv, dvd, bluray, 5.1, 7.1 hangcuccok, stb) cuccoknál használnak ugyanarra. Létezik DVI - Hdmi kábel is amúgy...

Ombika
Hmm en ugytudtam! Akkor az a DVI ami legtobb vga-n van ,marmint ujabbakon!

grizzly21
dehogy

Ombika
Nah most ami ps3bol jon ki, az nem DVI? 😮

NEXUS6
Na így bízhat az ember a barátaiban!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Okami Amaterasu
Savage Moon us megjeleneserol tud vki vmit?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

arty
Köszönöm! (tehát az EU megint beszopta... mi kapjuk a legalját - a legdrágábban 😞 )

Forza.

predator0
Az esetrõl részletes, rekeszizom-sanyargató leírás található ITT 😄 (Bocs, hogy ilyen gecó vagyok "korareggel")

NEXUS6
Elvileg itt nem sok jelentõsége van.
Ha állítva használod és eldõl, akkor esetleg az ütéstõl beszorulhat a ventilátor. Én így jártam, bár az egyik macskám is besegített.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
elvileg mindegy...ez össze van rakva rendesen...egyesek szerint állítva jobban szellõzik...nekem így van,nincs vele gond.

Johnny23
Sziasztok,

Van vmi jelentõsége,hogy állítva vagy fektetve használom a PS3-at?
Csakmert pl. XBox-ot mindenképp fektetve ajánlják,mert tönkremehet a meghajtó...szal hogy optimális?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Így van, az "elfogadják mindenhol" az a webshopokra és a külföldön történõ kártyás fizetésre vonatkozik. Az angol store-ról meg sem próbáltam vele vásárolni, itthonról tényleg csak az AmEx Blue-val megy.

Papesz

predator0
Az az "elfogadták mindenhol" szerintem nem az angol store-ra vonatkozott senkinél sem. Ha jól emlékszem, akkor UK store-ról egyedül az OTP-s American Express Blue kártyával lehet itthonról vásárolni (eddig).
Maximum tévedek.

HAF Rigel
Oké hogy mindenhol elfogadják , de psn angol storjában is. Mert nekem egy raiffisenes dombornyomott visa kártáym van , de a lakcímellenörzésnél eddig megbukott , a Wow tudom errõl fizetni de a psn angol nem ment csak a USA . Papesz te a Angol Storba vásároltál vele ? Ja a többieknek is szólt a kérdés aki azt írta hogy mindenhol megy a kártyája .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Az. Mondom tegnap leszedem unalmamban, hát basszus ha lett volna belõle demó már rég megvettem volna.

Alien!
kevés a natív 1080p-s játék...viszont azok nagyon szépek....

Johnny23
egyébként FULL HDn szebbek a gammák? nincs akadozás?

..azt olvastam,hogxy a nagy része nem FULL HD a játékoknak

DoNorBi
egy kétezer forintos hdmi-vel a te esetedben,többet nem érdemes ráköltened
de vehetsz 1.3as kábelt is bajod nem lesz tõle

DoNorBi
ejj,az teljesen baráti😊

Johnny23
Skacok!

HDMI-vel lehet kihozni a legjobb képminõséget,ugye? Vagy PS3nál is van VGA kábel,mint a Boxnál?

Ha a LCDm 32"-os Samsung (HD READY) ,ami nem tudja az 1.3-as HDMI szabványt ,akkor is 1.3 -as kábel kell,vagy hogyis ?

Mivel érem el a legjobb képminõséget????

resi2höz jött peccs.

10 dodó és nagyon király az anyag! <#hehe>

DoNorBi
abszolút egyetértek

Istencsászár
Addig is voltak sikeres PS3 címek mégse vonult az összes fejlesztõ a PS3ra játékot írni... egyszerûen sokkal több idõt és problémát okoz mint pl Xre való fejesztés, ez egy fejlesztõt nem fog meghatni azért mert a Kz2bõl elmegy pár milla, najó 4milla 2 hónap alatt? mint a GoW2bõl, vagy több? majd kiderül... ez sem így mûködik, PS3 exluzívok igazán csodás alkotások, de ehhez kellet a sok évnyi fejlesztés, a sok pénz, és egy remek gárda... erre a legtöbb csapatnak se ideje se pénze a mai világban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akinek megvan a sajtó kiadás õ mondta, hogy szebb a játék, mint bármelyik videon<#wow1>.Majd azért egy Gears-szel hasonlítsuk össze😉)

brodix
Aki most tervez beújítani ps3-at,az gyorsan mennyen uberkonzol.hu-ra,kapható 60gb-os gép!(használt)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Istencsászár
U3 motornak már megvannak a határai, azért nem mai darab... a motor alpajait nem lehet nagyon megváltozatani, azért is a GoW2 szinte ugyan az mint az elsõ rész, de mégse mert aki játszik vele észreveszi a változásokat és ujításokat, de messze nem kiemelkedõ, csak jobb, több... ez így mûködik, mézd meg a Fear 1et és a Fear 2õt, szebb a kettõ, de alapjaiban ugyan az mint az egy, hiszen ugyan az a motor.

Istencsászár
Azért túlmisztifikálni sem kell, mert az sem jó... egy remek játéknak igérkezik, aki kedveli az fpst mindenkép várja és érdekli.

Sziasztok!
Tapasztalatokat kérek, milyen router jó a ps3-hoz online játékra, és még két pc is mûködjön rajta. Nagyon laggol a mostni routerrel a játék, és azt írja ki, hogy nem támogatja az ip fragmentet....?
üdv!
tud vki nyiregyen olyan boltot,ahol becserélnék egyik ps játékomat egy másikra? sztem nem kéne különbözetit fizetni,mert kb egy árban vannak. (egészen konkrétan a resistance fall of mant akarom becserélni az uncharted: drakes fortune-ra

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

predator0
Európában csak a régi 60 gigás gépek kompatibilisek a PS2 játékokkal (PS1 játékokkal az összes gép). A többi (40, 80, 160 gigás) felejtõs ebbõl a szempontból.

Nemtudom már h hol olvastam de a ps2-es játékok 60%-ávak kompatibilis.

Alien!
mindegy...a lényeg az évtized egyik legjobb játéka 1 hónap múlva szétvágja a rendszeremet...a többi csak filozofálgatás....