PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
XD hát az a hidas rész valami nagyon LOL volt!
Amugy ha ez a video mostanság készült,legfeljebb egy patch által lesz kijavítva,mert ma olvastam OGI-n,hogy már meg van a végleges,kész verzió,már nem nyúlnak bele.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Volt-e valakinek olyan gondja a ps3 gépével, hogy nem talált játékot online, tehát nem akar pályát betölteni? Azt gondoltuk, hogy esetleg a netünk xaraxik, vagy a routerünk, hát elvittük a haverhoz, ahol 8mbit-es net van, de ott is ugyanezt produkálja.
Lehet, hogy haldoklik a gép?
Hát részecske effekt, meg szél fujás ide vagy oda, remélem ennek a videónak a 1:35-nél lévö hidbeomlós részt sürgüsen javitják <#wow1><#fejvakaras> mert az elég kiábránditóra sikerült<#conf> Mondjuk a többi ultrabrutál csak pont ezért szembeszúró az ilyen hiba. Amugy a videó egy kis izelitö a mech-es részböl, ugy hogy csak......óvatosan<#taps>
Ombika
Koszi, igy sincs idom jatszani es raadasul ez nem is izgatja a fantaziam! 😞

NEXUS6
Faxa!
De ez a FFXIII!
😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kizárt.

orskovacs
lehetséges. versus is a sima XII-al együtt fog jönni?

PSN ID: orsko

DoNorBi
tudomásom szerint azért nincs x logó mert japánba only ps3

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
oks,azt kenem.én írtam még reggel csak mint tanuló luxus részemrõl egy olyat csináltatni.

orskovacs
LÁTTÁTOK már az új Final Fantasy Xii trailert? Végén azt írja 2009 és nincs Xbox logo :S 😄

PSN ID: orsko

OTP American Express Blue-val megy, ma megint olvastam egy embertõl.

DoNorBi
a DLC miatt...

DoNorBi
én a PSN UK store vásárlást kérdezem ha szabad

DoNorBi

Stock Due In,az mit jelent?feltöltés alatt vagymi?

Már megrendeltem, a PL-os USA-t meg lemondom.

DoNorBi
Ejj te ez nagyon komoly ár,lehet sztornó az usa,vhogy szerzek kártyát vagy embert akivel megy az UK Store vásárlás
FOX neked véletlenûl nem megy a vásárlás?

zzeN
75-ért adod az irányítókkal meg a gamekkel együtt, jó ár😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

aloha!

alább említett PS3-hoz jár egy PS3 BRay távirányító és egy Dual Shock 3 kontroller is.
(nem vitának szánom) van egy XB360-am, amellett maradnék.
Hát ennyiért nem fogják ezt adni itthon az fix.

brodix
csinos

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
lehet,hogy nyerte

SHOP TO KZ2 STEELBOOK Jelen állás szerint 11500 huf ptg-el együtt. LOL

DoNorBi
hamar meguntad...

MKV-t ne nagyon másolgasson a ps3ra mert semmi értelme, nem játsza le. Át kell konvertálni az MKV2VOB programmal.

brodix
értem.
nos akkor majd olyat csináltatok(úgyis februárban készülök kártyát csináltatni)

aloha!

1 napos (3 órát használt) PS3 (80G😎, 3 db játékkal együtt 75eFT-ért eladó...
akit érdekel privátben elér

aloha
sonico
Hát sehan sem jó, és nagyon nem értem miért is nem jó, sose szoktam ennyit bénázni vmivel, mind1 hagyom is.

haverom viszont elakadt azt mondja h átakar másolni kezdésként egy szimpla 100 megás .mkv-t és vmiért 94 gigának nézi a ps3 és azt mondja' h nem fér rá...ilyesmi vkinek ?

köszi a választ sziasztok.

Amse
Van egy fül ahol be lehet állítani melyik hálozati csatlakozón keresse, mert ugye egy notin van wifi + kábel. Ott jó van kiválasztva? Nekem azzal volt csak gondom. Esteleg nem crosslink a kábel? Nekem az van és azzal megy, de mással nem próbáltam.

avengir
Azért reméljük jobban fog szerepelni, mint a szintén történelmet író LBP... <#bohoc>

https://hotshu.wordpress.com/

sonico
Sziasztok!

PS3 Media Server-t próbálta már vki? haverommal leszedtük, neki tökéletesen megtalálta a ps3at nekem meg vmiért nem :S (pedig én kötöttem össze neki is a géppel) már mindent próbáltam, vkinek esetleg hasonló észrevétel és megoldást ha talált rá megköszönöm h megossza velünk 😊

DoNorBi
okés,akkor megvárom hogyan alakulnak a valuta árak,azt beruházok egy killzone2re,sf4re,vagy re5re majd.

DoNorBi
nézik h a kártya milyen címre van regisztrálva emiatt szinte lehetettlen a vásárlás magyar kártyával az UK-ról csak ha van American Express(AMEX) kártyád,a többiek szerint azt elfogadja,otpnél lehet olyat csináltatni...

tomy8614
shopto: £3.50 / játék
game.co.uk: £2.95 / rendelés

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

brodix
Arra gondolsz,amirõl volt is szó,hogy UK-n észreveszik,hogy magyar vagy és nem az Egyesült Királyságban élsz?

DoNorBi
thx,akkor több vásárlásánál a game.co praktikusabb,viszont a shopto egy kicsivel olcsóbb árakkal dolgozik.
azt nemtod h mennyibe van a száll.költsége?

tomy8614
jobbanmondva: game rendelésenként, mert soxor több csomagban küldenek 1 rendeléstm de csak 1 postát számolnak

tomy8614
shopto: darabonkét
game.co: csomagonként

DoNorBi
Azt irja h:Will be dispatched as soon as we receive the product.
én ebbõl úgy veszem hogy ha idõben megkapják akkor igen.
egyébként mennyi a szállítási költség a shopto és a game.co-nál?
és darabonként vagy csomagonként számolják a szállitást?

Nem tudja valaki, hogy a http://www.shopto.net/ röl rendelt játékokat is elõbb adják fel, ugy mint a game.co.uk – nál hogy megjelenés napján megkapd

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

sonico
http://hubpages.com/hub/How-To-Play-MKV-Files-On-Playstation-3

megtaláltam köszi 😊

sonico
sziasztok!

érdeklõdnék, hogy a letöltött .mkv , HD minõségû kisfilmeket hogyan tudnám lenyomatni PlayStation 3 - on? vmi konvertáló progi? v egyáltalán nem lehet ? köszi a választ elõre is, jó játékot 😊

DoNorBi
az tuti h felteszik,csak az a kérdés h megtudod-e vásárolni majd:S

brodix
Na én már meg is változtattam a KZ2 rendelésem steelbook edition-re.
Habár ez EU-s,és így nem tudom majd használni az USA Store-os kiegészítõket,szerintem megéri.
Amugy meg gondolom UK-ra is felteszik azokat elõbb-utóbb.(remélem)

NEXUS6
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Békét hoztak!! BÉKÉT???? DEMAGÓG!!!! 😄

NEXUS6
Reg: Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtõl, öntözéstõl, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk? - Brian élete.
<#hehe>

Alien!
azt,hogy végre azt érzed tényleg emberrel mozogsz, van lendületed,egyensúlyod,stb... minden lövésednek fizikai következményei vannak, megjelent a szél,ami kihatással van a mozgásodra,gránátodra....sorolhatnám,review-kból úgyis kiderül.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
-.- ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

olvass online magazinokat és rívjúkat, és ráfogsz jönni. ( talán )

Smuge
Annyira rossz elõérzéseim vannak minden egyes ilyen kiadott updatekor , még ha nem is annyira számottevõ és bizonyított hogy a frissités miatt tudhatóak be ezek a jelenségek akkor is fusztráló a dolog még felmerülés szintjén is. Ezek után be se merem kapcsolni, bár nincs rá semmilyen garancia hogy az update milyen anomáliákat tartalmazhat. Az ördögi kör 😊