PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ps-en én csak az Uncharted-rõl tudok, de ott az egy új játék volt szal nem ide tartozik.
Szvsz ebböl a játékból fölösleges a demo, a gamerek mind megveszik, csak a casual amit meg kell találnia a sonynak de az nem fog menni egy fps-el.
Szerintem az sem véletlen, hogy csak a megjelenés után lesz belõle nyilvános demo.
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Chris:hirtelen jön a tornádó😄D.Ezek a gránátok már ilyen speciálisak, könnyûek xD.Itt a fizikára gondoltam, hogy milyen jól meg van csinálva.Akkor erre mér nem lehet figyelni?/égjen tovább/
Mibõl van az....lufiból???
Egyébként kicsit bennem a félsz, hogy az egész játék ebben a szürke betonos világban játszódik az meg nem éppen a legkellemesebb helyszín a szemnek.
Valszeg én is shopto-tól veszem.
Nézd meg a Resistance 2-ben hányszor van kuss,üres az egész,akár az erdõben rohangálsz,akár derékig a mocsárban vagy egy sötét folyosóban,a háttérhangok eltörpülnek vagy egyszerûen hiányoznak....Persze ettõl a játék még lehet jó,de pl engem kevésbé tudott magával rántani hangulatban,mint pl egy cod5 v a Dead Space
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mindezt csak azért hoztam fel,mert egy bejáratott közönségkedvenc franchise-ra szemlátomást sokkal jobban szórják a pontokat,ami véleményem szerint sok esetben félrevezetõ,és nem kevés esetben túlzó is..(lsd resistance 2 teljesen átlagos,semmitmondó hang 9.0)
egyébként az idevágó kedvencem a hang kérdése...:
COD4
"Sound
The explosions will shake you; the constant sounds of gunfire will put you on edge. The end song is an added bonus and properly immortalizes the unfortunate phrase, "Go deep and hard."
9,5
BF:BC
"Sound
Some of the lines are a little cheesy but the overall design is among the best I?ve heard. The HDR audio produces fantastic effects and the music is as good as ever." -ami igaz is lenne,de pl egy review-ban sem említették,hogy a hang a multiban összehányja magát,amit sosem javítottak ki...
és a hallhatóan mindegyiket gyalázó,7.1 tömörítetlen wavetracingelt hang,90 percnyi minõségi zenei betéttel:
KZ2
"Sound
7.1 mixed sound, a full orchestral score, entertaining voice acting (iffy script though) and all manner of things that go boom. Killzone 2 sounds like money."
9.0
bevallom,nemvágom mi szerint pontoznak.
semmi extra,annyi hogy fémdobozos.
mennyi volt a postaköltség?
Haverok, Buli, Fight Club!
A shopto-ról elõrendelte közületek valaki a Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box-ot?
Én most tettem elõrendelésbe. 3 fonttal többet ér, mint a sima szerintem!
Ez tartalmaz valami extrát vagy csak a doboza más?
PS3 ID: Csabesz82
Köszi szépen a segítséget!
PS3 ID: Csabesz82