PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
btw érdekes,hogy netszerte a többség nincs megelégedve a RE5-el,a szakma meg elkezdi rá nyomni a fasza pontszámokat...

Gamepro 9.3/10

nemrég irogattam,hogy a bejáratott franchise címekre sokkal könnyebben dobálják a pontokat mint mondjuk a KZ2-re....
Na,itt lesz az élõ példa. Hisz itt a grafikán kívül gyakorlatilag semmi sincs,nemhogy újjítás...Se a hang,se a játékmenet,sem az irányítás nem kiemelkedõ....Jaaa,hogy van coop,akkor tuti game.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Dehogy kell! Felvanraktainternetre az összehasonlítóképes szar. Szóvalezek tények.............. 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

sztem arról volt szó <#nevetes1>

Seth
Én azt hittem a MGS4-rõl beszéltek(hajós hidas rész, Ocelot : bang ! <#gun> ) XD

PSN ID.: Beegabor

Alien!
mosott szar....bazz,lehet kéne venned egy normális tv-t nem?!? lehet megoldódnának ezek a problémáid.... hihetetlen.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DoNorBi
áá két boxal jobban jársz,egy a mindennapokra a másik csak a biztonság kedvéért ha 3ledes lenne az elsõ vagy hasonló!!XD

Haverok, Buli, Fight Club!

predator0
Az is szar, inkább wii-t vegyél. 500 millió ember nem tévedhet... 😊

El is adom azt veszek helyette 2 PSP-t még😄

predator0
Jah... a zombik is hülyébbek én ezt vettem észre, pedig a boxos verzióval nem is játszottam.

Jah persze, tényleg.

DoNorBi
Nem hiszem,eccerûen gyenge a gép,ezt mindenki tudja fõleg a leáldozott topicba!<#taps>

DoNorBi
natívot nem lehet berakni,csak a felsoroltakat

Érdekes egyébként, hogy a Capcom nem tudta tartani a DMC4 szintet abból a szempontból, hogy ott nagyon egyformák voltak a verziók. RE5-nél sokkal nagyobb különbségek vannak. Aztán meglehet rílízre felhozzák a PS3-mas verziót.

Johnny23
Hali!

Csak 720p, 1080i, 1080p -t lehet beállitani PS3-on, vagy megoldható nativ is (pl. 1366x760)<#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

predator0
Nem mondod, azt hittem boxon próbálta... Megint tanultam valami ulyat... 😄

Sztem ez egy igen korai build lehet.

Istencsászár
Ps3on ilyen mosott szar...

5ször kell fejbelõni, aztán véftelen és rugni asszem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Megnéztem Resi 5 demot.Hááát, lehetne szebb is, irányítással nem volt gondom, viszont a lánfûrészessel nem bírtam így elsõre😊.Tudom a hordókat kell robbantani, de lassú vagyok, az meg jön mint barom.A textúrák nem a legjobbak.Mosott odahányt valamik.Ejnye<#ejnye1>

spatz
letöltöd a számitógépre-install.inditás-filmet és feliratot megmutatod neki és inditod (create subtitled) . Állitahatod a felirat szinét, méretét. Kiirod és nézed ps3-on(ott kiválasztod a feliratot)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

56375-re legyetek kedvesek válaszolni. kösz
Köszi.
MR Brodix:Szívesen és igen, mindkettõ a kérdésedre a válasz<#wink>

avengir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
családi okok

https://hotshu.wordpress.com/

brodix
Ja,és akkor mind a két válasz a rederelésre vonatkozik?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Kössz Jimanszky,Predator0 😊

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

EmThorral mi a lófütty van?<#nemtudom>

predator0
Minden, ami nem az adott játék engine-jével fut.

Szia!
A rendering fogalma
Tessék<#wave>

brodix
Hali!
Sok helyen olvastam már ezt a renderelést,de nem bírtam rájönni,hogy ez mi.
Na és a perend?
Sorry for my <#lama>

Alien!
ehhh.....dejó lenne,ha ezt meglépné a Sony,akkor könnyebb lenne kivárni a február végét....

KZ2 single + multi demo

bár maga Seb Downey is azt nyilatkozta,hogy single demo lesz,de hátha trükköznek...😉

Mi volt prerend??Kiadták nagyfelbontású textúrákkal a játékot.Sokkal szebb a játék.
http://resi4.uw.hu/.Kiegészítõk menü.<#nezze>

Seth
Az prerend volt, az égbolton lehetett látni a tömörítést(sd tévén legalábbis^^).

PSN ID.: Beegabor

Nem, egyértelmûen szebb a játék!!Ingame rész, nem renderelt.

NEXUS6
Nem az a hajós-hidas rész?
Ott nem lehetett mozgatni a kamerát egyáltalán, szal az valszeg prerend volt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Van most PC-re egy javított Resi 4, amiben szebb a grafika, jobbak az effektek, csomó mindent javítottak.Néztem összehasonlító képeket és nem semmi<#eljen>.Szóval aki újra szeretné játszani, annak ajánlom az Európai kiadást!

Ja meg épp beszerzés alatt az MGS4 valamennyi átvezetõ videoja 9.16 gigában<#taps>

Engem se izgatott nagyon, annyi h grafra kíváncsi vagyok.

NEXUS6
A Kázé miatt is valszeg egy ideig én is hanyagolom, jó lesz ez occsóért platyinumban augustusban, vagy valamikor!<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Igen, direkt így van megcsinálva.Jobban izgulsz tõle😊)

Pláne.

Direkt ja. Hát majd direkt jól nem veszem meg teljes áron. <#nevetes1>

Pl azt sem értem miért kellett kihagyni a térden lõvés -> térdre rogyás -> pofán rúgás lehetõségét. A helyszín szinte teljesen statikus. Nem lehet futni és lõni egyszerre, alig van részecskeeffekt, ellenfelek animációja és intelligenciája egy az egyben GC/PS2 RE4. Gyakorlatilag ha a 4-et mondjuk kihoznák PC-re (vagy akár kedvenc konzolunkra) hires textúrákkal (hivatalosan) közel ezt kapnánk. Egy pontot nem tudok említeni benne ami ezt a játékot a nextgen érába emeli. Most vagy azért van ez mert a RE4 egy csoda volt a maga idejében (sõt...) vagy a RE5 lett gyenge. Láthattunk azért már az elmúlt idõk alatt komoly karakteranimációt lásd: Drake, MGS, GOW, GTA ect ect. Amit az RE5 ezen a téren felmutat az 0, és ez csak egy vizsgált pontja. 2 dolog tetszett igazán, az átvezetõ animációk és a coop lehetõsége, de ezzel ki is merült. Szerk: pontosabban tettszik a dolog, csak többet várok el 2009-ben mind technikailag mind tartalmilag. Persze a tartalom még kérdéses ugye.

vki 56375-re? kösz
predator0
Izé.... állítólag ez direkt van. Legalábbis elõbb ezt olvastam.

NEXUS6
Az a te bajod, hogy túl jól sikerült a KZ, oszt most mindent ahoz mérsz!
<#hehe>

Jah. Nyomtam ma egy haverommal online. Úgy elég élvezetes de sajnos nem változtat azon a tényen, hogy technikai szempontból közel a 4-el van egy szinten, legalábbis a demó alapján.

Engem meg kihagytok??<#mf2><#ejnye1><#dumcsi><#kuss>

predator0
Akkor majd Foxhounddal végignyomjuk 20 fontért... 😄

DoNorBi
szerintem jobb is

Nem lesz a Resident Evil 5-ben menés közbeni lövés!CAPCOM hivatalosan is kijelentette.

Sziasztok a AVIAddXSubs-al nem todum rászerkeszteni a feliratot a filmekre. Le tudnátok írni mit kéne tenni lépésrõl-lépésre? Köszi