PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tudom hogy rengetegen CODoznak x360on 8-20ms-es LCDken ... õket ezek a dolgok nem fogják zavarni.
De akkor is, minek a plazmából LCDt, a PS3as kontrollerbõl meg boxosat csinálni? A játék realisztikusabbá tételéért? 😞
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
-Motion Blur kikapcsolhatatlan !!! Ez a plazmámat egy 20 ms response timeos LCD szintjére redukálja. 1 óra játéknál többet nem bírok ki egyhuzamban miatta. Resistance 2-ben opcionálisan ki-bekapcsolható. Vagyis aki erre izgul bekapcsolhatja, de akit irritál annak nem muszáj szenvednie miatta.
-Irányítás elk*rva! Elhúzom a sticket és fél mp-ig nem mozdul a fegyver. Ezzel elérték hogy a PS3 kontrollerem sikeresen hozza az x360 kontrollerem színvonalát. (igen, van mind2 😛 )
Az x360 kontroller érzéketlensége az oka hogy boxon NEM játszom FPSekkel.
A Resistance 1-2õt mégis megvettem. Az 1 grafikailag még nem egy Crysis, de a 2 már szépnek is mondható. Az irányítás meg majdnem mint egy PCs FPS. De a hurka boxos kontrollert mindenképp magasan veri.
Erre a Killzone2ben ... ehh nem is mondok semmit.
Talán majd másodkézbõl megveszem a gamét ebayen mikor mások már végigvitték és eladják.
DE AKKOR IS HOGY LEHET EGY ILYEN JÓ JÁTÉKOT ILYEN APRÓSÁGOKKAL TÖNKREVÁGNI ???
(mert egyébként nagyon jó ... csak számomra játszhatatlan a fentiek miatt)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Csak annyit kellett volna tenni, hogy az elejére odabiggyesztik, nem a végleges változat.
amúgy itt a mai nap véleménye,ami tükrözi,hogy a mostani generáció mennyire kiégett beteg f*sz...
PSL KZ2 blog
Cloud is megerõsítette, hogy ez október körüli.Nem hittétek el.Azért õk jobban tudják, de nem kukacoskodás, csak éreztem, hogy errõl van szó.Köszi Cloud<#eljen>#eljen>
Most a demo alapján berendelem, mert ez sokkal szebb mint fél éve....jó persze sejtettem a pontozások alapján, hogy kivételes. Atom grafika, atom fíling, atom zene. A játékstílus nem igazán gyere be, de hát ez a trendi a mai világban....szóval február végén gyilokzona lesz. 😊)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nem tudom volt e már: ez a video egy kis összehasonlitás a preview és a review verzió között.
Chrome írta PSL-en Killzone2 topikban😊