PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Vigyázzzá, vigyázzá!
Figyelünk, oszt rád küldjük ám a csúnyafilyúkat!!!! Kíszül ám már aza halállista!!!
<#nezze>

<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

jajj én nem azt mondtam, hogy valós a COD4 meg ilyenek!!!Hanem h picit tényleg lassú a KZ2, szvsz.

Vegyél egy kiflit a kezedbe és kezdj el célozgatni vele minden irányba. Kb 4dkg, de a közelében nem lesz a gyorsasága illetve a stabilitása a kezednek mondjuk mint amit az FPS-ek zömében látsz. Ha van otthon gáz vagy vaktöltényes vasad pláne tapasztalni fogod.

NEXUS6
LOL!
Biztos soha nem látott még ilyet. Az augusztus 20-i tüzijátékok, amiket 100 milliókért hoznak össze, azok nagyjából hozzák ezt a szintet!😉))

De az sem lehetett kutya, hogy valaki a lövésnyomokat kritizálta.
Direkt ezért odamentem a falhoz, néztem olyan közelrõl ahogy csak tudtam, és még mindíg nem pixelesedett ki! Ráadásul ha oldalról néztem sem akart leesni a falról, mint egy jó trutyis, influenzás, szivar utáni csula. (Csak mert ez is általános hiba szokott azért lenni, hogy nem pont a falon/falban van, hanem elötte valamivel.)

Amúgy tök jól eljátszottam a fiókos szekrényekkel is. Mindegyik fiók kihúzható, egyik sincs beszorulva. Meg tele van ilyen aprósággokkal az egész!
Persze ha valaki 2 perc alatt végigrohan, mert szerencséje is van és 1X se hal meg, oszt kijelnti hogy "ezgagyiszar" és már le is lépett, az magára vessen.<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
LOL, merti kettne FOKSZal eggyüt rabóltok, atól még nicns igazatóóóók!!!!!!

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Való igaz, hogy szerintem egy profi katona azért profi, mert tud bánni a fegyverrel.Értem ezt a gyorsaságra.Nem?

NEXUS6
Hát szerinem is az UT3 nak tök átlagos volt az irányítása, de akkor ebben a PC-like mûfajban talán a COD4 a legjobb. Bár ott is tényleg olyan, amit Fox is írt, hogy mintha 2 g súllyú valamiket mozgatnál.

Nem tudom, talán mert azért volt már 1-2 szer és nem csak a bucsúban a céllövöldében fegyver a kezemben, lehet, hogy azért vagyok ilyen elfogult a KZ2 mellett. Tudom ez az én hibám, bocsássatok meg!<#eplus2>

Gratulálok.

Azt a Sony qrta el. Köze nincs hozzá a fejlesztõknek. Bárki összerakhatott volna egy making of BD-t akár, de nem. Még jó, hogy lesz Steel. Legalább ez.

Szikrára írta valaki odaát, hogy ocsmány vagy valami ilyesmit

predator0
Szerintem nagyon sokan jobban örültünk volna egy igazi CE kiadásnak demo helyett.

Aha akkor végülis a már eddig is alkalmazott effektek új technikával. Durva az biztos, fõleg a szikrák.

Na jó most már kezd a faxom tele lenni. Írjunk petíciót a korábbi megjelenésért. Utólag belegondolva nem kellett volna kipróbálnom a demót... <#violent><#violent><#violent><#eplus2><#beka2><#ijedt>

NEXUS6
Füst, köd, robbanások, szikrák, falon mászó hangyák, loccsanó agyvelõ😊)), szal ilyesmi.

predator0
Verset ne bántsad!!! Õ olyan engine-t ír a CELL-re, ami 800 fps-el fut. Emellett még jut ideje fakultatív tanácsokat osztani egy idegbeteg kisgyereknek arról hogyan tegyen tönkre egy weboldalt. Persze nevének lekaparásával. LOÁL vol. 1
PSL-t meg annyira fizeti a SONY a fanboykodásért, hogy speciel a playstation szót ki akarják szedetni az oldal nevébõl. Szóval ennyit a nyomoronc dezinformációkból. LOÁL vol. 2 😄

Az a baj, hogy legtöbben megszoktak egy gyorsabb mozgást és nem vevõk az újra.Ennyi.SZVSZ

Szerintem a legjobban irányítható fps PS3-on az UT3, még ha nem is a legrealisztikusabb, de Killzone-nál, ha feljebb visszük az érzékenységet, már nagyon jó.

Jah testvér, taníts minket;😉)
Úgy érzem hiba volt megcsináltatni ezt a KZ2-es logot, azt gondolják elfogult vagyok<#boxer>

Sztem az AI-ra kevés is az, hogy nagyon ott van. 😄 Particle effekt mi is? <#smile> (emberi nyelven lehetõleg plz)

NEXUS6
Ja és irányítás kontrollerrel tényleg a legjobb, amivel eddig találkoztam, fakezûek!!!

NEXUS6
Én még a fanyalgó tekniazsenik figyelmét felhívnám a particle effektektre, kb világelsõ.
Az AI-ra is azt mondanám, hogy nagyon ott van. A demo második részében nem volt 2 egyforma végigjátszásom, pedig már vagy 10X végigvittem.
Karakter animáció világelsõ.

De baxátok meg, fõleg te Vers, mi a faxomat fanyalogsz te is? Ezerszer elolvashattad már ezeket a különbözõ értéklésekben!!!???
Sõt láthattad a saját szemeddel is. Egy kezsuöltõl nem várom el, hogy teccen neki, de azért rólad nem gondoltam volna ezt!
"7-8 reális, a gaystation oldalnak nem kell bedölni azok azért kapnak pénzt hogy felpontozzanak"
"Nooormááális!!!???"<#vigyor><#idiota>

5c0rp330n
nah látom sikerült kimászni pár xbotnak az odújából és jobb helyet nem is talált magának, mint a ps3 topic. tõlem nyugtathatjátok magatokat, hogy nem is olyan jó játék ez, ez a játék bizony odabasz minden szempontból, a legjobb és legszebb játékok egyike, amit valaha láttam. tõlem folytatódhat a fikázódás, csak közben valaki reagáljon a #56944 kommentemre, mert én közben elõrendelném a játékot 😊

Killzone témához: akár tetszik, akár nem, technológiailag a game a mai csúcs, a Crysis sehol nincs hozzá. A fejlesztõkkel készült interjúban prezentálták, hány fényforrást kezel a játék egyszerre, több tucatot, sõt van olyan pálya, ahol száznál is többet, van olyan game, ahol akárcsak a felét is használják? Megnyekkenne a hardware. A karakterek kidolgozottsága is nagyon ott van, nem éppen lowpoly, a használt fizika is igen kemény, a robbanások hatásai a tereptárgyakra, karakterekre.
A demo alapján a textúrák is szépek, de ezen a téren biztos többet tud nyújtani egy PC 4-8 Gb rammal stb. A hangok frenetikusak még sztereóban hallgatva is.
A pixelhez rendelt motion blur is frankó, tényleg a mozgás dinamikáját érzékelteti.
Én egy 40 colos full HD Bravia-n néztem a demót és még egész közelrõl is kiváló a kép(720p, 2xAA).
Másrészrõl nem szerencsés összevetni esztétikailag a Crysis-szal, teljesen más a környezet, van akinek a természet szép, van akinek a jövõbeli lepusztult város.
Kiváló gém lesz, a hype-ot leszámítva is, nagyon közel van a renderminõséghez, látszik, hogy profi fejlesztõgárda van mögötte.

Istencsászár
Halo Wars max 8-8.5 pont, hogy ha kampány érdekes és a történet hozza a Halo fpsekét, 1 pont mínusz alapból kis vsyncelésért és h az fps szar benne, nem akad de amikro a kamerát mozgatom nem folyamatos vagyis szar fos nagyobb csatáknál meg gondoom h szintén le fog esni az fps érezhetõen.... ez szar, kedves pécés fejlesztõk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

meg az szolhat a PS3 mellett, hogy nem kell fizetni az online játékért, csak bedugod a kábelt azt jóvan
avengir
Halo Wars-ra is csak 7et adtak, míg mindenki más 9-et. Engem a flow 7 pontja háborít fel.

https://hotshu.wordpress.com/

Ombika
Ezt javasoltam mar PSL-en is neked ,mikor megszuletett! 😊

Persze, 1-et is adhattak volna rá. A tényeken nem változat.

Hát én máshogy látom. Nincs jelentõsége a 9 - 9.5 pontoknak. 7-nek már van, fõleg egy FEAR2 8-al szemben. Ez egy vicc volt az Edge részérõl, mint megannyi idiótizmus tõlük. 7 pont gyakorlatilag egy jónak mondott, semmiben nem kiemelkedõ cucc amivel úgy elvan az ember de semmi extra. Azért azt szögezzük le, hogy a KZ2 nem errõl szól. Kár elbagatellizálni.

DoNorBi
egyáltalán nem para a 7,lehetne 5 is az se változtatna semmin,akit érdekel így is megveszi,másrészt zömében jó értékeléseket kapott,tehát ez nem befolyásolja az eladásokat...

Haverok, Buli, Fight Club!

Istencsászár
lényeges ez? 7-8-9 oly mindegy... 6-5 már elgondolkoztató, csak fanoknak, alatta pedig szar

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jah, azért van mindenhol 9 felett...

Istencsászár
7 pontal nincs semmi baj, lehet ennyit ért tartalmilag, a Fear meg egy kellemes játék miért ne lehetne 8? a kettõnek sok köze nincs egymáshoz... mind a kettõ jó lett annyit jelenet, de a demok alapján azt mindenki tudja

a 60 gigás ps3-ak ugy hullanak mint a legyek, 5-röl tudok ami 1 honapon belül ment szét

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Én is ezt mondtam, hogy nem biztos hogy azért megérivenni ps3-at mert fél az elhalálozástól.

Ahogy mondod meg kell nézni az exluzívakat, az alapján kell dönteni, én is amiatt vettem ps3-at, mert az exluzív játékai jobban megfogtak.

Kufi bármi meghibásodhat, 0% nincsen. Sehol sem.

shaken, not stirred

Biztos ugyvan ha te mondod.
60asok is döglöttek meg bõven. Élbõl ismerek két delikvenst.

avengir
Egy x360 elhalálozási aránya pont ugyanakkora, mint egy ps3omé <#bohoc> Más kérdés, hogy az elsõ széria a környezetbarát politika és a néger munkások miatt elég tré arányt mutatott. Viszont szervíz terén az MS kényelmesebb, de ne ez alapján válasz konzolt, hanem azon játékok alapján, melyek téged érdekelnek.

https://hotshu.wordpress.com/

Azt elérték, hogy az egész net rajtuk röhög. <#bohoc>ok ezek <#vigyor0>

Ha talalsz meg 60gb-os verziot valahol azt nyugodtan megveheted.
annak 0% eselye van a meghibasodsra.Nekem az van megjelenes ota es eddig semmi problemam nemvotl vele(ejjel nappal megy a gép).1* fagyot le meg az elso evbe az is asszem egy Demo verzional volt.
Meg haat van egy par szép exclusive jatek is a gepen.
LBP,Resistance2,MGS4,Killzone2,Uncharted,GT5P,Heavenyl Sword,MotorStorm stb.

biztos hogy nem jo ötlet, mert a m$ 3 évig saját futárral viszi a gépet ha elromlik
ha a sony romlik el akkor meg megtudod hogy mi az a szopás

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Én a minõség miatt vettem ps3-t. Exkluzív játékok terén mindkettõ gép jól áll, talán egyenlõ a mérleg. Ami a ps3-ban nem tetszik, az az irányítõ r2 és l2 gombja, de ezen kívül más negatívumot nem tudok mondani.

Az 5% meghibásodás az úgynevezett sárga led-es hiba. Nekem pl azzal halott a gépem. De még mindig jóval kisebb mint egy x360 elhalálozási aránya.

De nem biztos hogy jó ötlet azért venni ps3-at mert félsz a meghibásodástól.

shaken, not stirred

vixo
Hi all!

most készülök venni egy PS3ast,ugyanis most még xbox360om van,de sok kritikát olvastam a 3ledes meghibásodásokkal kapcsolatban,az én gépem elég új és nem akarom megvárni,h 3ledes legyen,így inkább túladok rajta meg a ps2emen is és beruháznék egy PS3ra.Olvastam,h az Xboxok meghibásodása elérte a 30%ot míg a PS3é csak 5% alatti,ezért is csábít a PS3,hisz elvileg több,mint 5évet bír,míg az xboxot 2-3év múlva vehetnék újat,meg a ps2esem is naon jól bírja,lassan 3éves és semmi baj nem volt vele és elvileg 10évet pír,szóval a ps mégis csak minõségibb,mint a microsoft terméke,sajnos bolond voltam,h mégis boxot vettem ps helyett és ezt a hibámat orvosolnám most,szóval akinek van PS3 gépe az írna róla egy kis kritikát,pl a PS3nál mi ez az 5%os meghibásodás? meg úgy az egész géprõl egy kis tapasztalati leírást szeretnék hallani. Elõre is kösz a helpet!

Ja es az Eurogamer meg a Gametrailer miota gaystation odlalak?
Nyugodtan visszamehetsz a masik topikba.
<#guluszem1><#wilting><#taps>

7-8 reális, a gaystation oldalnak nem kell bedölni azok azért kapnak pénzt hogy felpontozzanak

Direkt színes lesz😄DD

Alien!
btw kiváncsi vagyok ez a túl szürke,komor koncepció mint negatív tényezõ mondjuk az Aliens: CM-nál mennyire lesz lehúzó tényezõ....gyanítom,meg sem lesz említve,mert miért is lenne?!?!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Hát így a joyt kell asszem mozgatni és a szél repíti a virágbort meg a szirmokat és a többi virágot kell beporozni. Relax cucc a Flow készítõitõl. GT-n vannak róla faszányos videjók.