PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretlek testvér<#law><#vigyor3>

Csibe001
Na, nálam az ilyen és ehhez hasonló fosáradat tette be a kaput s cseréltem ps3-ra a wiimet...hihetetlen.Pedig anno azért választottam a wii-t mert tényleg forradalminak találtam az irányítást, s úgy voltam vele, hogy leszarom, max kicsit csúnyább lesz. 😄

a shopton külön-külön játékonként számítják fel a postaköltséget, a gamen van az hogy több rendelés és egy postaköltség. ja és a shopto ajánlottan küldi, én ezért szeretek onnan rendelni.

predator0
Ezt sajna nem tudom, mert errõl az oldalról ez lesz az elsõ rendelésem 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hali !

Kis segítségre lenne szükségem, ha nyomok egy "Test Connection"-t lefut rendesen, de a végén kapok egy ilyen hibaüzenetet:

"the router in use may not support IP fragments ,and the communication features of some games may be restricted.for details cantact routers manufacturer."

Illetve a fõ gond nem is a hibaüzenet hanem, hogy a PC-n és a Notebook-on is az elvi 10Mb/s sávszélességembõl általában 6-8 Mb/s rendelkezésre áll ha mérek egy speedtest-et. Viszont a ha PS-en mérem ott rohadt lassú kb 1-2 Mb/s.

A router belkin amin engedélyezve van a port forvard TCP/UDP-n is, valamint a DMZ-ben be vall állítva a PS fix IP címe (192.168.2.107)

Na valaki erre mondhatna valami okosat, ja próbáltam variálni az MTU-t is 1490 és 1500 között de a hibaüzenet megmaradt.

OBTAIN IP ADDRESS - Succeeded
INTERNET CONNECTION - Succeeded
PLAYSTATION NETWORK - Succeeded
UPnP - Disabled
NAT TYPE - Type 2

PS4 PSN: angyisz

5c0rp330n
az oldalon belül értettem, hogy teszem azt lejebb menne még, vagy akár azt is el tudtam volna képzelni, hogy csak az ilyen korai elõrendelõknek ilyen olcsó és megjelenés után drágább lesz 😊
mindenesetre így akkor semmi kockázat nincsen, szóval beálltam az elõrendelõk sorába 😊
sztem rendelek mellé egy ratchet-et is (15 fontot tutira megér ahogy olvastam). ha egyszerre szállíttatom ki a 2-t, akkor a postaköltség az egészre is 3,5 font lesz csak ugye? vagy külön-külön is felszámlázzák?

NEXUS6
És koop mód is van benne, mert egyik emberke a jobb láb a másik meg a bal.
Hát micsoda kezsuöl orgia ez itt kéremszépen!<#worship>

(Valszeg a Roncsfilmbõl jött az ötlet, amikor az ugráló Energomat mosógépen Mucsi Zoli megdugta a sánta Szirtes Ágit!!!<#nyes>)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ezt most nem teljesen értem. Milyen értelemben változik az ára? Ott az oldalon vagy az árfolyam? Megjelenéskor gondolom játszani szeretnél vele 😊 Ha a shopto-n változik az ár, arról úgyis értesítenek, egyébként ha elõrendeled, akkor a pénzt csak akkor vonják le, amikor postázzák a játékot. Szóval az akkori árfolyam fog számítani.

<#nevetes1><#vigyor><#nyes>nagy vagy bazz.DDDDD
Ja tééényleg, ott nincs kurarc, kiegyensúlyozott lesz az ember, dob az önbizalmán, hogy jó az ütemérzéke😄D

5c0rp330n
looool

NEXUS6
Merebbe ott azinnváció vazze!
És a gyerek sem csak eltompul, mer fejlõdik aazz... aaza... az... az... az érzéke, tudod, valmaelyik na.
És természetesen õööö nem túl ügyes emberek is tudják használni, és ez fontos, és nincs elbaxva az irányítás.

A grafika letisztult de igényes.

Látszik a 3 fõs fejlesztõbrigád legalább 2 hetet kitevõ kemény megfeszített munkája.

Ez igen! Így kel alázni a nagy fejlsztõ csapatokat!!!
<#eljen><#eplus2><#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Igazad van, úgyis hülyéknek áll a wiilág<#eljen><#taps><#wilting>

5c0rp330n
valóban, figyelmetlen voltam, kösz 😊
azon gondolkozok, h most megrendeljem-e.. nem nagyon fog változni az ára egy jóideig gondolom..

Istencsászár
Most õszintén mi köze hozzá? ez másoknak teljesen más elvárással készült... Wiin lehet h jó, szórakoztató egyeseknek és a célközönségnek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jajj gyerekek😄DDDFogom a hasam a röhögéstõl😄DDDDD.Ugyanannyit kapott az EDGE-tõl, mint a Killzone 2😄DDlooooaaauááál😄DDDDocomodakeLet's Tap, ez meg annyit, mint a KZ2😄DDDDD

LOL. Épp ráértem ma, amúgy már leszoktam eme hasztalan tevékenységemrõl. 😄

predator0
Nem ment fel. Amikor belépsz automatikusan átállítja Eurora a pénznemet, állítsd vissza. Jobb oldalt Your Basketnél.

Font: 29,99 Euro 38,99?Nem az eurot nézted véletlenül?

5c0rp330n
shopto-n mi történt? hirtelen felment 10 fonttal az ára a játéknak :S

még egy kveszcsön:

van egy ilyen tévéállványom, értelemszerûen a TV alatti kis részre szeretném tenni a PS-t, de nem tudom, hogy felül nem kellene-e hagynom 30-40 cm szabad teret a szellõzésnek.
Szerintetek be merjem tenni a tv alá?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

2007 nyarán eladtam a gépem, kitöröltem róla a beállításaimat, jövõ héten megérkezik az új masinám, fel tudok lépni vajon a régi PS3 ID-mal a rendszerbe?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Látom még mindig KZ2 vita megy 😊 . Gratulálok<#eljen>

Ha már pontozás, szerintem a Gametrailers pontjai a legreálisabbak (9.3 asszem).

shaken, not stirred

Fox azért baszki becsüllek! Jön a sok kötözködõ majom és Te leállsz velük és próbálod logikusan meggyõzni, hogy pl. a 7 pont miért nem reális. Nekem erre se energiám se kedvem, megyek inkább nyomom tovább a demót.
Mi kell az embereknek? Két oldal, valaki vagy ide vagy oda áll...ennyi. Olyan nincs hogy középút....az túl snassz. Az már erõsen elgondolkoztató, hogyha az emberek egy konzolért(!) idejüket nem sajnálva jönnek kötözködni, beszólni hova vezet....Mi lesz a következõ?
Daewoo vagy samsung porszívó? Szánalom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
jó az AI bizony,nálam még a 10játéknál is volt halál,mert simán mennek rád,ha meg az egyikre rátörsz és szarban van,elkezd menekülni,kergetheted egy csomó ideig.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

5c0rp330n
thx 😊

Na én kijátszottam már vagy 10-15x a demót, s tényleg a hangáros résznél egyszer se volt ugyan az a játék (persze a scriptelt erösités érkezésket leszámitva). Nagyon hangulatos, a játék. Elöször nekem is voltak fentartásiam de annyi apróság van ami hozzáad a hongulathoz, hogy mostmár abszolut a rabja lettem 😊
Az AI is még ezen a fokon is elég inteligens, magasabb szinten meg valszeg még alázni is fog. A helgastok nagyon inteligensen regálnak, s más más taktikát alkamaznak ha többen vannak vagy ha csak egyedül. Az is mókás volt mikor rádobva egy gránátot az egyik fedezékben lévö ellenre az erre kugrott a fedezékböl, de mivel igy nemkerült elég messze megpóbált négykézláb még messzeb kuszni xD....persze nem sikerlt neki 😛
Killzone 2 demo review.Hö?Ez ilyen pre-alpfa😊

predator0
Eh, bocs. Telszám bármi lehet, nem hinném, hogy felhívnak. County/Region az a megye igen.

predator0
Ha akarnák meg tudnák ezt oldani, de (egyelõre) annyira nem akarják, hogy sniperezéshez kell a mozgásérzékelés.

JohnnySmith
Na kipróbáltam, de szép meg minden biztos rohadt jó annak aki szereti konzolon az fps-eket, nekem tucat fps... (biztos hogy azért vagyok ennyire semmilyen véleményen mert gyülölöm bill-egér kombo nélkül az ilyen játékokat ezért is hanyagolom konzolon ezt a kategoriát jó messzire)
Igazából már sejtettem hogy nem lesz a kedvencem konzolon, de ha kijön hozzá bill-egér támogatás akkor 100% hogy tetszeni fog.
(nem is értem miért olyan rohadt nehéz PS3 alá bill-egér kombó támogatás minden fps-hez)
Szóval nem rossz gém... 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

NEXUS6
Hát elég se íze se bûze egy cikk ez, szerintem saját magukat pontozták!😉))
Egy 7-est azért nem ér!;D

UK

Banano
Melyik store-on van a killzone 2? Én tegnap megnéztem de sehol sem találtam.D

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

avengir
Öngól.

https://hotshu.wordpress.com/

Vélemény?Nem szeretnék baromságot írni😄D

Vajon mér van hiányod?<#nemtudom><#vigyor3>

Kratos86
Hát jo lesz már végre egy igazi büntetõs videó a GoW3-ról,mondjuk a többivel sem volt gond! Már Kratos hiányom van <#vigyor>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Srácok!!Állítólag jövõhét hétfõn megkapjuk az arcunkba a Jeff által látott GoW3 videot<#eplus2>
Johnny:Nekem halvány lila szellentésem sincs..Többiek?

JohnnySmith
halkan kérdezi nem tudja valaki mi újság a GT5-tel?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Na jólvan most már csordogál a demo (mi más KZ2) mert már unom a hypot, megnézem...

predator0
Én arra vagyok kiváncsi, hogy külön van-e szedve a botokkal való játék az élõemberestõl (statisztika, miegymás).

Kizárt. LOL

Arra leszek kíváncsi, hogy vajon megközelíti e a GeoW 2-t.Ugye az most a konzolos csúcs...

Na de azért ha megnézitek még a Gamespot a legkorrektebb. Amíg nem tudják tesztelni a multit nem rakják ki a tesztet. Azért az nem rossz 5let sztem.

"eljátszottam a fiókos szekrényekkel is. Mindegyik fiók kihúzható, egyik sincs beszorulva. Meg tele van ilyen aprósággokkal az egész!

ja hát én a fiokokkal nem játszottam , lehet az egyikben volt a hiányzo 3 pont , kitudja

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Jajj ne kezdjük ezt srácok!!!"....látod a zongorán minden hang békében együtt él...😉)

Mi meg c...ny! Bocs ezt le kellett ütnöm. LOOOL

predator0
Nyugi, elõbb kaptam az infot a hangoktól, hogy a teljes változatban túl gyors a célzás.

Anyum ukrán származású, szóval..😄DD