PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Kis segítségre lenne szükségem, ha nyomok egy "Test Connection"-t lefut rendesen, de a végén kapok egy ilyen hibaüzenetet:
"the router in use may not support IP fragments ,and the communication features of some games may be restricted.for details cantact routers manufacturer."
Illetve a fõ gond nem is a hibaüzenet hanem, hogy a PC-n és a Notebook-on is az elvi 10Mb/s sávszélességembõl általában 6-8 Mb/s rendelkezésre áll ha mérek egy speedtest-et. Viszont a ha PS-en mérem ott rohadt lassú kb 1-2 Mb/s.
A router belkin amin engedélyezve van a port forvard TCP/UDP-n is, valamint a DMZ-ben be vall állítva a PS fix IP címe (192.168.2.107)
Na valaki erre mondhatna valami okosat, ja próbáltam variálni az MTU-t is 1490 és 1500 között de a hibaüzenet megmaradt.
OBTAIN IP ADDRESS - Succeeded
INTERNET CONNECTION - Succeeded
PLAYSTATION NETWORK - Succeeded
UPnP - Disabled
NAT TYPE - Type 2
PS4 PSN: angyisz
mindenesetre így akkor semmi kockázat nincsen, szóval beálltam az elõrendelõk sorába 😊
sztem rendelek mellé egy ratchet-et is (15 fontot tutira megér ahogy olvastam). ha egyszerre szállíttatom ki a 2-t, akkor a postaköltség az egészre is 3,5 font lesz csak ugye? vagy külön-külön is felszámlázzák?
Hát micsoda kezsuöl orgia ez itt kéremszépen!<#worship>#worship>
(Valszeg a Roncsfilmbõl jött az ötlet, amikor az ugráló Energomat mosógépen Mucsi Zoli megdugta a sánta Szirtes Ágit!!!<#nyes>#nyes>)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ja tééényleg, ott nincs kurarc, kiegyensúlyozott lesz az ember, dob az önbizalmán, hogy jó az ütemérzéke😄D
És a gyerek sem csak eltompul, mer fejlõdik aazz... aaza... az... az... az érzéke, tudod, valmaelyik na.
És természetesen õööö nem túl ügyes emberek is tudják használni, és ez fontos, és nincs elbaxva az irányítás.
A grafika letisztult de igényes.
Látszik a 3 fõs fejlesztõbrigád legalább 2 hetet kitevõ kemény megfeszített munkája.
Ez igen! Így kel alázni a nagy fejlsztõ csapatokat!!!
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
azon gondolkozok, h most megrendeljem-e.. nem nagyon fog változni az ára egy jóideig gondolom..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
van egy ilyen tévéállványom,
értelemszerûen a TV alatti kis részre szeretném tenni a PS-t, de nem tudom, hogy felül nem kellene-e hagynom 30-40 cm szabad teret a szellõzésnek.
Szerintetek be merjem tenni a tv alá?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ha már pontozás, szerintem a Gametrailers pontjai a legreálisabbak (9.3 asszem).
shaken, not stirred
Mi kell az embereknek? Két oldal, valaki vagy ide vagy oda áll...ennyi. Olyan nincs hogy középút....az túl snassz. Az már erõsen elgondolkoztató, hogyha az emberek egy konzolért(!) idejüket nem sajnálva jönnek kötözködni, beszólni hova vezet....Mi lesz a következõ?
Daewoo vagy samsung porszívó? Szánalom.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az AI is még ezen a fokon is elég inteligens, magasabb szinten meg valszeg még alázni is fog. A helgastok nagyon inteligensen regálnak, s más más taktikát alkamaznak ha többen vannak vagy ha csak egyedül. Az is mókás volt mikor rádobva egy gránátot az egyik fedezékben lévö ellenre az erre kugrott a fedezékböl, de mivel igy nemkerült elég messze megpóbált négykézláb még messzeb kuszni xD....persze nem sikerlt neki 😛
Igazából már sejtettem hogy nem lesz a kedvencem konzolon, de ha kijön hozzá bill-egér támogatás akkor 100% hogy tetszeni fog.
(nem is értem miért olyan rohadt nehéz PS3 alá bill-egér kombó támogatás minden fps-hez)
Szóval nem rossz gém... 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egy 7-est azért nem ér!;D
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Johnny:Nekem halvány lila szellentésem sincs..Többiek?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ja hát én a fiokokkal nem játszottam , lehet az egyikben volt a hiányzo 3 pont , kitudja
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)