PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" örökké nem eshet.... \"
Az tényleg igaz, hogy pl Németországba olcsóbban lehet kapni PS3-at? Mert március környékén járok arra és szeretnék tisztába lenni a dolgokkal. Ha már 10-15 ere ft-ot nyerek rajta már jó. És tudom, hogy most magas az euró, de tesóm kint dolgozik és így nem kell bajlódni az átváltással.
Kössz elõre is a választ!
Fallout 3 s CoD WaW eladó/cserélhetõ (plaitnumra toltam õket s nincs már bennük kihívás😊 poén
LOTR érdekelne elsõ körben😄
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az a gáz, hogy 720p-ben úgy érzem, mintha rossz lenne a látásom. Minden betûnek "hasa" van, nem kontrasztos, egyszerûen rossz nézni.
Lehet szervíz lesz a dologból 😞
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Az XMB, a játékok, minden 😞
Resi2-t fel sem tudom tornázni 1080i-re, ha fel lehet egyáltalán.
Nem értem hol lehet a gond
SZar lenne a konzolom?
ott van steelbbok(fémdobozos)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Szerintem ez lesz az elsõ fps amit megveszek konzolra.😄
Hihetetlen gyóóóó , a demót 15x vittem végig kb .Csak még nem tudom honnan rendeljem meg a gamet...külföldrõl nem érdemes? Fémdobozos CE edisön😄.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Segítsetek légyszi, mert tiszta ideg vagyok!
Ma délelõtt meghozta a melóhelyemre a DHL a PS3-amat angliából, délután hazatéptem a csomaggal, beüzemelem, minden a legnagyobb rendben.
Beállítottam a display settingsben az 1080i-t, eddig fain (sajna a TV-m nem tud FULL HD-t)
Csináltam UK/US account-ot, letöltöttem a Home-ot, már ott furi volt hogy nagyon szar a kép. A karakterek összefolynak, az apróbetûs szövegeket szinte alig lehet elolvasni, az egésznek olyan feelingje van, mintha vagy SD TV adást néznék, vagy a sima scart kábellel próbálkoznék, nem azzal a HDMI-vel, amit az X360-ból cuppantottam ki az elõbb.
Ok, megpróbáltam a Resistance 2-t, aminek szintén gyatra életlen, mosott grafikája van a menüktõl kezdve egészen a játékig. Semminek nincs kontrasztja, minden tiszta rece.
Gõzöm sincs mi lehet a gáz, mert az XMB gyönyörû éles képet ad (1080i-ben, 720 p-ben nem annyira sajna), viszont pl. a Resi2 alatt viszont már ott is nagyon életlenek a karakterek.
Nem értem mi a gáz, volt már PS3-am, de ilyen problémám nem fordult elõ a masinával anno, az X360-am is gyönyörûen muzsikál együtt a TV-mel (Pana)
Valakinek van valami ötlete?
List Rooms->Beírod alul hogy "Playstation.LIVE" és join room. Aztán nincs bennt senki de hátha😊
thx to Hidari
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Másrészt hihetetlen mennyiségû perverziója kel, hogy legyen egy tanárnak manapság, és azért õket sem kell félteni keményednek õk is, ahogy a kezük alá kerülõ "emberanyag".
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
1)taposás általi halál
2)(ablakon való)zuhanás általi halál
Muszály mindig megjegyezned, hogy iskolába vagy és lopod a netet.
Tanuljál ne fórumozzál.
Az én idõmben odabasztak egy vonalzóval a fejünkre, ha megmukkantam. Most a tanár helyébe kivenném az ipodot a kezedbõl azt kib*sznám az ablakom.
De ugye manapság már a szegény diákoknak több joguk van mint a tanároknak.
On
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Már annyi helyen hallottam (és általában mindenki mondja is, hogy hülyeség), hogy ha végeztünk, vegyük ki a lemezt a gépbõl. A SONY is ezt tanácsolja. Az érdekelne engem, hogy miért jobb ez mintha benne hagynánk (ha jobb egyáltalán)? Hallottam olyat, hogy ha benne marad a disc akkor olvasópozícióban van végig a fej és kilazulhat meg ilyenek. Viszont ha meg folyton ki-be csuszkorálom a lemezeket akkor meg azt mondják az a mechanika kophat ki ami beszippantja/kiköpi a korongot.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.