PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Pontosan, de ez is szigorúan a szerver kapacitásaihoz mérve. Nézd meg az SG-t. 40x (csak mondtam egy számot) annyi tartalom van rajta és fut normálisan (mondjuk a fizetõs cuccból van is tõke, amibõl ez tartható). PSL-t pedig játékokon kívül nem hinném, hogy bármivel is támogatnák. Sõt...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A valódi ok meg szerintem hála az égnek a sok tag, blogok, hsz-ek😊

predator0
Ezt tudom, de mivel már a teszt elõtt is voltak gondok (nagyobbak is, gye-ugye), ezért ez "KZ2 kikerült a hype miatt külföldre" maximum a kegyelemdöfés lehetett, nem pedig a valódi ok.

Tényleg ez a helyzet.Kicsi volt a szerver, azért a psl csapata se gazdag, hogy nagyobb szervert szerzett volna.

predator0
Ehh... kihagytad a végérõl a smiley-t. Vagy ezt komolyan írtad??? Mert akkor Sony marketinges duma.

Nem bírja a szerver, amióta kikerült külföldre a KZ2 videoteszt.Annyian töltik meg nézik, hogy nem bírja, ezért kell a nagyobb szerver.Ergo a régi se tud menni.

greyfox
Német bankkártyát elfogad az angol store?

Steam: greyfox

predator0
Engem nem érdekelnek a fizetõs DLC-k (vagy csak eddig nem láttam olyat, amiért érdemes lett volna az alapjáték árán túl plusz összeget kiadni). Ingyenesnél pedig nem számít 😊

greyfox
Látom sokan a shopto-rol rendeltek killzone2-t.
Nem gond, hogy eu verzió?
Addonokkal mi lesz? 😞

Steam: greyfox

Amse
A módszer minden esetre érdekes, mert más oldal megoldja 5perc alatt a költözést. (legalábbis a felhasználónak ennyi esik ki) Amíg az új server nem üzemel addig mehetne az oldal a régi helyérõl aztán ha minden rendben az újjal leállna addig amíg a változásokat felfrissítik és utána már mehetne is az újról. Ez máshol mûködik, de itt nem...

predator0
Passz. Senki sem tájékoztat(ott) érdemben a fejleményekrõl. Csak annyit tudok/tudunk, amennyi az oldalra ki van írva. Amúgy volt már ennél hosszabb leállás is 😊

Semmi gond nincs az oldallal, sõõõt😉)

zozo2001hu
Mi van már napok óta a pslive oldallal? Ez nekem nagyon sok idõnek tûnik költözés szempontjából, lehet valami technikai problémák merültek fel? Annyira szépen fejlõdött eddig az oldal.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Shenlong
A WT gitár nyakán már vannak plussz gombok, touch pad.

http://gamer-planet.freeblog.hu

predator0
Ilyenkor sajnálom, hogy nem arab vagyok 😞((( 😄

Amse
Milyen plussz gomb? Szerintem a GH III gitárja ugyan olyan mint a WT-é Vagy az Aerosmith-é... (5gomb, pengetõ, torzító, select, start, ps irányok)

Alien!
"I think there, with the attention to detail and the way we do lighting, the motion blur, and those sorts of things, I think that’s a new benchmark. I’ve heard that any time we’ve released a new trailer or footage, other developers analyzed the new videos and showed them to their programmers and said “How the fuck can these guys do this and you can’t?” And that’s cool" Arjan Brussee/Guerrilla Games

kemény,dehátezvan....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

5c0rp330n
ez nem vicc :o

a vezeték nilküli gitár jó az aerosmith-hez a world tuor-hoz is,de abban game-ben vannak már plusz gombok de ettöl függgetlenül jól játszható
A következõket kérdezném a Guitar Hero fanoktól:
-most elég jó árban lehet kapni bizonyos áruházakban a Legends....., a gitár vezeték nélküli? ennek a gitárja mennyire támogatja az újabb részeket, ha vennék aerosmith csak játékot akkor a gitár mûködne vele vagy sem? továbbiakban megjelenõ kiegeket támogatja e? mennyire lehetséges hozzá extra dalok letöltése?
elõre is köszönöm a válaszokat! :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Kratos86
Én csak annyit találtam róla hogy 2009 második negyedév, vagyis április-május-június valamelyikén fog megjelenni de még ez sem egy pontos adat.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Shenlong
Elvileg 2009 második negyedév. Június-július környéke az amazon szerint.

http://gamer-planet.freeblog.hu

brodix
Hello!
Nem találtam release dátumot a Prototype-hoz,csak annyit,hogy 2009.
Nem tud vki valamivel pontosabb info-t?
Thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Beszéltem ma tartival õ azt mondta, hogy majd felhívja Chrisst!
Már más van kiírva😊

predator0
Két napja pár órán belül értesítenek a részletekrõl. Én ennyit tudok 😊

HUNMarcus
mikor lesz pslive??????

PS3 ID: marcogi zsírkutya

igen jól tudod, egyik sem támogatja. lényegében ugyanaz a kettõ csak a 80-asban nagyobb a vinyó és DualShock 3 kontroller-rel csomagolják. szerintem a 80-ast vedd, legtöbb helyen már amúgy is csak ez van mert váltotta a 40-est. Kivéve persze ha nagyon olcsón szerzel 40GB-ost.

Hi all!
PS3 vásárlás elõtt vagyok és segítség kéne benne hogy 40gb vagy a 80gb-t vegyem?
Ugye azt jól tudom hogy egyik sem támogatja már a ps2-s játékokat?
Cáfolom. Minden rendelésemrõl küldenek SMS-t.

Papesz

szívesen, sajnos ezt nem tudom, igaz hogy csak a shopto-tól szoktam játékot rendelni, de még egyszer sem volt elõrendelésem. csak tippelni tudok, mivel a game-tõl rendelt játékokat a többiek megjelenés napján megszokták kapni, szerintem itt is így van. de nem biztos.

Köszi Norbi! Még annyi kérdésem lenne, hogy ha elõrendelt játékot veszek azt innen is kézhez kapom megjelenés napján?

Még iwiwre is.

Én feltenném.

Szia!
a +44-et töröld ki. 0036-tal kezd és utána írd a számodat! így mûködni fog és kapsz értesítést ha feladták a rendelésedet. én így csináltam és mûködik.

predator0
Felrakjam? Lementettem <#nyes><#duhos2><#eplus2>

csak angol telószámmal él a dolog.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hali!Az lenne a kérdésem, hogy shopto-n hogyan kell megadni a telefonszámot hogy SMS értesítést is kapjak?
Köszönöm!

tegnap megszabadítottam a fóliájától hogy kipróbáljam azzal is szarakodik-e, de megdumálhatjuk 😊

dobj rám egy privit pls. hogy mennyit adnál érte, ill. mid van helyette csereberébe? 😊

Alien!
fifa09-re vevõ vagyok!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sikerült, volt egy zajszûrés funkció a TV*ben amit soha ezelõtt nem használtam, most viszont kellett volna 😊

Tökéletes a kép!

Hát ja, kicsit sokat szórakoztam a géppel. de ez eddig egy ilyen év, minden szarért meg kell szenvednem.
314 font volt 3 progival (Resi2, Fifa09, Prince of p), amikor rendeltem ez épp hogy csak 90.000 volt akkori árfolyamon.
Erre jött rá a 7000 DHL, még így is belül vagyok, bár ez már egy olyan járulékos költség volt amit a rohadt WizzAir miatt kellett elkönyvelni.

Az tény, hogy több PS3-at nem veszek kintrõl 😊

Hmm én nem vagyok olyan. Amúgy gázspray helyett ajánlom a légpisztolyt!
Ombika
Most , ha en vmit 1080-ba akarok futtatni, akkor kinnt a settingsbe csak azt szabad bepipalva hagynom?

detto, bár én már hónapokkal ezelõtt:>

psnid HaTeBeKa

Többek közt emiatt vettem ma gázsprayt. De paprikásat, mert az jobban fájt. Rá volt írva, hogy csak állatokra. Hát pont azokra is akarom majd fújni végszükség esetén, ha nekem esnek...

OFF

Pont errõl beszélt waspika, hogy ma már több a jog, mint a kötelesség. Ez aztán hosszútávon odáig vezet, hogy egyszer majd leszúrsz egy élsportolót az utcán.

OFF

Papesz

<#eljen>

Papesz

DoNorBi
LBP KILLZONE home made level is quite a good fun,let's take a shot!<#eljen>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Mert ez egy Sony Computer Entertainment EUROPE projekt amely ez okból kifolyólag nagyobb prioritást élvez,az amerikai piaccal szemben(lásd demo csak az eu storen-on)

Haverok, Buli, Fight Club!