PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem gond, hogy eu verzió?
Addonokkal mi lesz? 😞
Steam: greyfox
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
kemény,dehátezvan....😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
-most elég jó árban lehet kapni bizonyos áruházakban a Legends....., a gitár vezeték nélküli? ennek a gitárja mennyire támogatja az újabb részeket, ha vennék aerosmith csak játékot akkor a gitár mûködne vele vagy sem? továbbiakban megjelenõ kiegeket támogatja e? mennyire lehetséges hozzá extra dalok letöltése?
elõre is köszönöm a válaszokat! :-)
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
http://gamer-planet.freeblog.hu
Nem találtam release dátumot a Prototype-hoz,csak annyit,hogy 2009.
Nem tud vki valamivel pontosabb info-t?
Thx!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 vásárlás elõtt vagyok és segítség kéne benne hogy 40gb vagy a 80gb-t vegyem?
Ugye azt jól tudom hogy egyik sem támogatja már a ps2-s játékokat?
Papesz
a +44-et töröld ki. 0036-tal kezd és utána írd a számodat! így mûködni fog és kapsz értesítést ha feladták a rendelésedet. én így csináltam és mûködik.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Köszönöm!
dobj rám egy privit pls. hogy mennyit adnál érte, ill. mid van helyette csereberébe? 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tökéletes a kép!
Hát ja, kicsit sokat szórakoztam a géppel. de ez eddig egy ilyen év, minden szarért meg kell szenvednem.
314 font volt 3 progival (Resi2, Fifa09, Prince of p), amikor rendeltem ez épp hogy csak 90.000 volt akkori árfolyamon.
Erre jött rá a 7000 DHL, még így is belül vagyok, bár ez már egy olyan járulékos költség volt amit a rohadt WizzAir miatt kellett elkönyvelni.
Az tény, hogy több PS3-at nem veszek kintrõl 😊
psnid HaTeBeKa
Pont errõl beszélt waspika, hogy ma már több a jog, mint a kötelesség. Ez aztán hosszútávon odáig vezet, hogy egyszer majd leszúrsz egy élsportolót az utcán.
OFF
Papesz
Papesz
Haverok, Buli, Fight Club!