PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
mi jobb pécén? Krájzis? másról nemtudok... de az sem igaz h jobb, mert mozgásokban aprólékosságban a KZ2 köröket ver rá, grafban 100%ban eltérõek....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
jah és mondj már légyszi csak egy olyan pc-s játékot, ami "jobb jóval". csak egyet.

Sippie
hálóhármat
Sippie
senki nem tolja socom-ot? 😄
jaszy
<#ejnye1> 720P elég az<#hehe>

5c0rp330n
aa nélkül? egy szemüveget javasolnék.

a kz2 ha nem is szar, de semmi különleges, pláne nem isten
pc-n jobbak vannak joval, és nem szaros 720P-ben futnak AA nélkül

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

jaszy
Nem értelek! Ki isteníti a COD-ot? Én annyit mondtam nekem az jobban tetszik.
(játékhangulat, világháború...stb)
De ezt nem értem.....mitöl ver köröket mindenre?
Devil My Cry 4
Metal Gear Solid 4
Afro Samurai
Naruto: Ultimate Ninja Storm
Bad Company
Dead space
Fallout 3
Star Wars The Force Unleashed Ps3
Uncharted
Stb
Ezek mind nagyon jó (kelendõ) játékok!
Persze nem egy stílus de nem hinném hogy Pl: egy Metal Gear Solid 4 rosszabb lenne.

Rossz a fogalmazásod! Azoknak akik az FPS-t szeretik azoknak ez a legjobb!
Ez így igaz is. De mivel nem vagyunk egyformák van akinek a COD mérföldekkel jobb mint a KZ.
Ez így helyes! Ha mindenkinek ez tetszene a többit hogy adnák el?

Szaggatás? Basszus nekem ne szaggasson egy "isten" játék!
Grafika? Láttam már hasonlót!

De hagyjuk az egész vitát, nem ér ennyit!
Nyomjátok !!!
Nekem a tokban pihen 😞
Hétfõn megy be a boltba eladásra 😞

predator0
achi?????????? Itt trófeák vannak kéremszépen!!! 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5c0rp330n
nem, mert én kitartok a shopto mellett, hogy fémdobozost kapjak ócsoért 😊
cserébe még kb 13 napig szopok.

HAF Rigel
Szerintem errõl a szaggatásról , mind a 2öknek le kellene már szakadni .
Igen néha néha be be reccen egyet egyet , de nekem eddig mindig akkor csinálta mikor éppen mentem valahova , nem tüzpárbajban vagy nagy akció közben .

Ui : most lett meg az a achi ahol a repcsis robotot ATAC . 1-30 alartt kel kinyirni . 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Alien!
hogy javult e a graf,nemtudom,nálam azok a hibák amik jimnél voltak nemjöttek elõ....egyébként a corinth river az elsõ pálya és az eddig látottak alapján(bridge) talán a legsivárabb is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
7 éves kissrácot zavarta a szaggatás,nekem meg a 30+-os barátaimat zavarta,hogy az elvileg továbbfejlesztett cod4 motor bugzik mint az állat,és emiatt a meccseink nagy része bukó....és míg az IW hamar lereagálta a hibákat,addig a treyarch b*szik rá.

A KZ2 szaggatásra visszatérve,engem is zavarna, ha nem lenne mellette ilyen szintû prezentáció,de mivel köröket ver mindenre a piacon,így elfogadom ilyennek...Ha esetleg kikötöd egy komolyabb hifire,rájössz miért ez a rengeteg adat,mert itt minden szirszarnak van hangja,sosincs üresjárat,sztem ez etalon.

btw volt már a játéktörténelem alatt egy-két olyan azóta halhatatlnanná avanzsált fps,ami hasonlóan töltögetett(half life,valaki?)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

HAF Rigel
Szerintem aki tudta megvette

krissz88
Médium vagy xD

Martin576
Na, mindenki megvette már a KZ2-t?

predator0
Nem, már mûködik és 15%-nál tartasz. Látom.

Kratos86
Nekem is egésznap error-ozott! Most reseteltem a routert és megjavult! Feltudok lépni az USA és UK Store-ra is! Próbáld meg a routert resetelni hátha neked is megjavul utána!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

krissz88
OMG Most már meg se tudom nézni mert a store-ra se enged fel. Lehet hogy kiszûrik a "kamu" regeket az USA store-on?

predator0
Milyen error?

5c0rp330n
ugyanmár, ha az mk vs dc universe-re gondolsz, semmi ilyesmi nem kell. nem méltó az igazi mk-khoz, rendes kivégzés sincs benne. nincs meg az a sötét mk hangulat, egy meseszerû fos. viszont nagyjából minden elõtte lévõ mk-ra valóban igaz, hogy sötét és véres kicsit, dehát én is nyomtam mk-t már 8-9 évesen, aztán mégsem lettem pszihopata, csak egy kicsit 😊

krissz88
Na most frankón besz@rtam... Megevettem a flowert és nem engedi letölteni mert error van.. Mi lehet ez?

jaszy
Jól mondod "régen".

brodix
Tapsi hapsi?
Én régen imádtam nintendón a Looney Toons-t!!!!!<#idiota>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

jaszy
Én igen! Nagyon jó !

orskovacs
én sima meda playert használom, hogy ps3-on tudjak zenét hallgatni

PSN ID: orsko

használja vmelyikõtök a ps3 media server nevü progit?

jaszy
Ne viccelj, tapsi-hapsi val már senki sem játszik!

Értem. Köszi. Kb ezt vártam.

NEXUS6
Jaaaa, hogy néha megáll egy pill-ra tölteniii!!!???

És ez benn van a fullgaméban is?
Apszolútigazadvan!
Sõt:
szerintem ez egy 4.8 pontos gáme: az irányíítással ugye gondok vannak, pláne, hogy bizonyos helyeken már megint a mozgásérzékelést eröltetik (amihez béna vagyok). FPS létére nincs benne bill+ egér támogatás, de legalább az X-box kontrollerét rá lehetne kötni, ami százezerszer tutikúlabb, mint a PS görénysége. A pályák túl nagyok, csak rohangál sz ember, nem átlátható a helyzet, Túl sok az effekt, csillogás, füst, meg por. Hangos a zene/effektek. (Igaz csak le kéne tekerni a hangerõt, de most lusta vagyok). Egy PC-s játékhoz képest fele felbontáson megy. Ráadásul csak és kizárólag a Sony gépén elérhetõ.

Ez egy okádék!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

HAF Rigel
ja 18+ van a dobozon , hááát az messze van a 7 évtõl . DE te tudod és a te lurkód . Már most KOCKÁT nevelsz belõle 😊 😊

jaszy
Persze hogy nem jó, én sem örülök hogy ezzel játszik!
De ez van, ezt szereti. Na persze nem mindig ezt nyomja....a rachet-et is szereti.

HAF Rigel
Én nem vettem észre külöbséget a Full és a demo között . legalábbis az elején , aztán vannak "szebb" pályák is . De az elsõn én nem éreztem hogy jobb lenne mint a Demo . Viszont a Füst-köd -por az nagyon kemény + az árnyék fény efektek . Nekem bejön a KZ2 , a COD5 elvbõl nem vettem meg ww2 már PC meguntam , nem is az IW csinálta szóval nekem a Cod 5 az a 6 lesz majd .

zozo2001hu
Elhiszem, nálunk ilyen cartoon faszságok sem mennek, meggyõzõdésem hogy ezek nem tesznek jót a gyerek lelki fejlõdésének, hozzáteszem egy szokásos mindennapi esti híradó sem a tévében. Csak az erõszak és a szomorúság jön le onnan is 80-90%-ban na de ez már nagyon off.

Az én véleményem annyi, hogy a dobozra felírt korhatárt érdemes nagyjából komolyan venni, bármit mondasz egy 7 éves gyereknek nem való a killzone és társai szerintem. De természetesen tiszteletben tartom a véleményedet és felelõs szülõként azt csinálsz amit jónak látsz.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

jaszy
Az nem véres szerintem.
De multiban kemény ! Vannak akik annyira kenik hogy brutális!

jaszy
Tölt? 2-3 percenként?
Nem az elsõ játék amivel nyomom, 100Db ps3 game van a boltban a polcon.
A nagy részét kipróbáltam már. Nem jellemzõ a töltés közbeni szaggatás pálya közben.

Mortalban kapcsold ki a vért (asszem ki lehet) Úgy már nem olyan durva.

jaszy
Legó? Azokat végig nyomta már. Van Ps2 ese és Psp je is.
A Ps3 apáé...de azzal is nyomul.
Narutó, GTA IV, Mortal....... hát nem lehet eltiltani ettõl.
Mi a rossz egy eféle játékban ha nézi?
Láttál te már a Cartoon Network-ön rajzfilmet?
A manga harcos izéket?
Na ahhoz képest egy Killzone gyenge kezdõ!

Aki nyomja a fullt (Alien, Cloud, Jaszy) Legyenszíves írja le, hogy városi legenda volt-e, hogy a demónál sokkal!!!! szebb-e a full KZ2 Croatia (nem ugrik be mi is) 😄 pálya vagy sem nem? Mert olvasgattam a kommenteket de túl egyértelmûen nem derült ki. Ha szebb, nüánszokkal éppenhogy vagy majd beszartatok a különbségen? Köszönöm

zozo2001hu
Nem lehet, hogy akkor tölt a program? Egyébként 256mb rendszermemória sajnos eléggé kevéske ez világosan látszik. 😞

Jah és nem kell lehurrogni mások az emberek igényei ez van.
jaszy
Játék közben..... meg-meg áll egy pillanatra. Baromi zavaró.
Én a demóban nem vettem észre a szaggatást, de a játékban ENGEM zavar.
Ha mást nem akkor elnézést ezért hogy szóvá tettem.

Nincs Ps3-am de a havernál már ott figyel a kz2 én meg egész délelõtt nála voltam és toltuk felváltva. A graf az tényleg kurvaszép ezen nincs mit vitatkozni. De mondjuk a fegyverek kidolgozottsága terén a Cod4 is tudja ezt pedig az nem mai játék. Néha tényleg elég durva ami a képernyõn lejátszódik, de azért a GOW 2 ben több durva jelenet van az eddig látottak alapján. Azért mindenesetre érdekes hogy a sok teszt szerint a kz2 csak 7 meg 8 pontot ér pedig szerintem lehetne rá adni kis jóindulattal 9-et is. Nekem nagyon bejön de ezért egyébként nem fogok ps3at venni, ahhoz kicsit több kéne meg a box még húzza egy jódarabig
jaszy
A külsõ nézetes katosás játékok elterjedtebbek, és keresettebbek.
Bár biztosan rétegeb egy Hack `n` Slash mint egy FPS , az igaz.

predator0
Milyen szaggatás? Mint a demoban? <#fejvakaras>

NEXUS6
Mondjuk ha az ismerõseimet nézem, és kivonom azokat, akiknél kb az aknakeresõ a max, akkor is marhára kisebbségben vagyok azokhoz képest akik nem igazán hajlandóak egy FPS-t a kezükbe venni, pedig kockák, mert wow-osként heti 169 órát ülnek a képernyõ elött, vagy mással játszanak.

Mondom engem nem zavar, de tudom, hogy rétegmûfaj.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zozo2001hu
Én azért nem engedem hogy a 7 éves gyerekem a killzone2-õt, vagy hasonló nem neki való játékot nézze. Neki a lego játékok és a ratchet való mondjuk.

Rétegjáték fogalmát nem ártana tisztázni. Egy FPS abszolut populáris, mainstream cucc. Rétegjáték egy Shadow Of The Colossus vagy egy Flower pl.

jaszy
Persze , hibás.
De ettõl eltekintve nagyon jó game.
De nem kell azt megtámadni akinek ez tetszik.

A KZ2 nél a gyermekemet is (7éves) zavarta a szaggatás.
Pedig õ csak nézte.
Noo? Ez is egy szemét? Az NFS undercovert is ezért hagytam abba.

Nem vagyunk egyformák! Kinek a pap kinek a paplan!

zozo2001hu
Melyik irányzat nem rétegjáték? Valahol minden stílus egy egy réteg igényeit elégíti ki szvsz.