PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszki, nem találom<#violent>

jaszy
Na itt van fika vitéz?
Nem vagy egy Pc szakértõ látom!

NEXUS6
Milyen videjóteszt?😊
Tucc linket?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
A windóz különben is felszabadíccsa a gépben levõ erõforrásokat (saját maga számára).
A Vista nevû vindóz emulátort kell a gépre rakni, mert azon kapásból lassabban futnak a játékok, meg folyamatosan felzabálja a vincsit is.

Még szerencse, hogy az intel architektúrára sokkal hatékonyabban lehet programozni, mint a cellre.
Igaz ezt még senki nem bizonyította a gyakorlatban!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Remélem nem te csináltad azt az undorító Szegasztok KZ2 videotesztet, ami youtube-on is megtalálható...Simán elképzelem rólad azok után, hogy megpróbáltad volna feltörni a PSL szerverét!!

mcwolf
Én is végigtoltam,de ennyira nem hagyott mély nyomot bennem,hogy újra elõvegyem.
Szépnek szép, de számomra ez az egyetlen pozitívuma. Feleannyira sem élveztem,mint a Dead Space-t például (igaz,nem egy kategória,de sztem most ez mind1 ), amit 3. végigjátszás után sem éreztem unalmasnak vagy monotonnak.
Neked tetszett, tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák (szerencsére <#alien2> ).

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Hát az nem túl sok. Én minimum 500 ezere gondoltam.
mcwolf:nekem nagyon bejött a Crysis😄
mcwolf
Baxhatod a gigamegaterraflopsokat, ha nincs ami kihasználja<#beka2>
Hiába szunnyad ekkora erõ a PC-dben,ha be kell érned egy Wow-val vagy egy szarul (enyhe kifejezés) portolt GTA4-gyel <#mf2>
A crysis-t hagyjuk, techdemónak elmegy ,de hosszú távon felejtõs. Egyszer végigjátsza az ember,azután elõ sem veszi.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

30 ezerbe, de kettö van tehát 60 ezer

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

testerlnx
Akkor már jó rég óta lehetett devkit-ed... De legalább idõben kiszáltál, hiszen a cell-bõl még legalább 6 év van hátra, de Te már az igazi gamer platformon hódíthatsz addig is 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

És eláárulod mennyibe fájt ez a csoda GPU-d?<#wow1> Csak mert vennék vagy két darabot de azonnal!
tarti19
na látod az van, hogy nem vagy elég jó a témában s nem sikerült összehoznod többedmagaddal 1 játékot sem...

predator0
Ügyes vagy <#eljen>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Hát aki akar, az úgy tûnik mégis csak tud rá programozni.😊
Nem kizárt, hogy a PS4-ben tényleg intel proci lesz. Csak éppen akkor valszeg tényleg kibõvül a melegszendvics-sütõ funkcióval is a gép!😊))

a cell programozással 4-et, kár volt, köcsög sony

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

testerlnx
>"1 éve kukáztam ki a ps3-as gpumat, alias 7900gs"
Biztos jobban futott a 7900gs-en mondjuk az MGS4, így megérte a cserét 😄

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

8 méteres oled tvn jácikXD 5000.1000-es hangcuccal a parlamentbenXD
testerlnx
>"ki nem szarja le a 720P-s nyamvadékokat"
Aki játszani akar?
Merhogy pécére alig jön vmi optimalizálatlan szemét, ami még 720p-n is beröccen átlag config-on?
AMúgy meg játszon bélyeg monitoron 1080p+++ felbontáson akinek hét annya van, a többieknek meg bõven elég szerintem egy hdready lcdtv is vmi normális tévé méretben 😊

Sippie
#57639-re válaszolj már légyszi, mert engem is nagyon érdekel...
predator0
😄 Hány évet pazaroltál el pontosan CELL programozással, hogy erre rájöjj? Szerintem ezt az idétlen trollkodást abbahagyhatnád.

360-on pl. a Halo 3 és a Dead Rising nagyon ott van!
Kratos86
Szerintem egy játéknak az a lényege hogy jol szórakoztasson platformtól függetlenül! Örüljünk neki hogy egyáltalán játszhatunk ilyen játékokkal, más meg azon idegeskedik hogy mibõl vesz magának holnapra kaját! Mindegyik platformon van olyan játék ami kiemelkedik a többi közül,legyen az grafika,hangulat vagy zene!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

A Cell fostömeg?? Eléggé rosszul lehetsz.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

tarti19
86 májusában született nem messze Csernobiltól...

Milyen géped van neked? A NASA-tól loptad vagy a Paksi atomerõmûben dolgozol?😄
szobája te tudatlan

1 éve kukáztam ki a ps3-as gpumat, alias 7900gs
mert már csak odavalo
a cell meg programozhatatlan fostömeg, erre má a sony is rájött ezért mentek intelékhez , ps4-be intel proci lesz LOL

tarti19
-mádia márkt- alapból túlárazott, mert ps3 ott 110K volt... szóval nem tudom mi került abba a tv-be 35 misibe.
Szerintem 3 millából inkább olyan projektort veszel ami szétkörözi ezt a tv-t

Igen Benjamin Button a gombgyáros fia... sebaj jó volt, csak nekem picit csajos filmnek tûnt.

Amse
Nem James az, hanem Benjamin...

HAF Rigel
Ott van DECEMBER óta , egy "fal" nem kell más , viszont az a durva hogy fél méterrõl is nagyon éles szép képe volt . hát igen egy lotto 5 és már menne is az új kecó Game szobályába

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Okés 😊

Nem tudon, nekem már nehezebben állrá a kezem a kontrollerre. De legalább igy nagyobb kihivás...na de majd a kz2-n csiszolok egy kicsit a technikámon 😊
fsgh
Nagyon jó az a film😊

2méteres????😮OO
Mitõl kerül az 35 millióba? <#nemtudom>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NEXUS6
Na ez enyhe csústatás!😊))
Mégha alapul vesszük, hogy a Sony által hirdetett 1.8 TFLOPS nem is helyes az RSX-re, akkor is a számított, és reálishoz közelebb álló érték olyan 300-400 GFLOPS lehet. Plusz a cell is olyan 200-300 között jön, szal a PS3 reális teljesítménye olyan 600-700 GFLOPS lehet (minimum). A 10 PS3-mal felérõ videókarit el lehet felejteni ebben a fórumban szerintem, (de persze jól hangzik, és máshol még nyugodtan elsütheted!<#hehe>)

Megnyalnád a 21 újjadat, ha lenne olyan 720p-s nyamvadság a xuper PC-dre, mint a KZ2.
Szólj a gorilláéknak, talán belemennek, hogy átítportold, sok sikert kívánok, hozzá!
<#nevetes1>

Alien!
vers,8 éves fórumpályafutásom alatt,te már annyi szirszart hordtál itt össze,kezdve a majic12-tõl az állítólag általad realtime-ban renderelt különbözõ képekig,amik csak abban különböztek,hogy vagy kocsit,vagy egy csoffadt ûrhajót vagy csak valami hightech k*rvát ábrázoltak,hogy az már fáj...ahelyett,hogy vmelyik fejlesztõbrigádba csinálnád a tutit,itt b*szod magad egy fórumon....hiteles.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Mai nap James Button külünös élete mozifilm után eltévedtem a -média márktba- láttam 35 millió Ft értékben egy 2 méter átmérõjû tv-t.... komolyan mondom , hihetetlen ez a faxság...

predator0
Mondjuk erre elég egyszerû a magyarázat, hogy miért van... 😊

5c0rp330n
looool
akkor mostmár kiböknéd végre, hogy melyik az a játék, amihez ilyen felbontás kell, is min jeleníted meg ezt a felbontást?

HAF Rigel
Na 14 % vagyok trófeák tekintetében . Ja az Achi meg azért maradt meg mert a wowan is az van .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

jaszy
Meglátom még 😊
nekem az FPS irányítás baromi jó kontrollerrel.
Bár én Pc-n nem sokat játszottam!
Az nálam nem arra van.

Istencsászár
"Mert azért valjuk be nem ez az igazi platformja"

pedig a több mint 20 millió eladott Halo, a Resitence1-2, The Darkness, Condemned 2, KZ1-2, Bad Copmany nem ezt sugalja, továbbá a multicímek és lényegesen jobban fogynek konzolra, elég csak a codot megnézni sok sok millóval több megy el konzolra mint pécére... a krájzis meg elment 2 ( 3?) milla példányba? vicces😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

most 2 teraflopsos gpu-m van, kb 10 ps3-al egyenértékü
évvégén jönnek az ujak 5 teraflopsal, 25 ps3 erövel

ki nem szarja le a 720P-s nyamvadékokat

Ha tényleg eladod, én vevö vagyok rá hétfön 😊

Amugy meg tényleg feleselges tul hypeolni egy FPS-t, föleg konzolon. Mert azért valjuk be nem ez az igazi platformja. Jó persze meglehet szokni a kontrollerres irányitást is, én is végig nyomtam már a Balck-et, meg a Resistant 2-t konzolon, s mondhatni még élvesztem is de nekem azért még mindig nagyobb kikapcsolódás, billel meg egérrel játszani ezt a stilust.

Amugy meg a Resistant 2 után álltam neki a Rachet-nek s azt kell mondjam sokkal de sokkal jobban élvesztem még igy 30-ho közeli fejjel is mint R2-t.
NEXUS6
Te biztos Paks mellett lax!!!
Ehhez már kell az erõmû.
Bár modjuk a WoW-ot is lehet ilyen felbontásban tolni, ami nem olyan erõs grafikailag. De minek!?
<#hehe>

jaszy
Hagyjuk, ne vitázzunk!
Engem sem érdekel ki mivel játszik!

5c0rp330n
remek. és milyen játékkal játszol ilyen beállításon, milyen gép bírja ezt el (ha crysis-ra gondolsz, a nasa-nak nincs olyan gépe), és milyen monitor fogja neked ezt 2560*1600-ban megjeleníteni?
továbbra sem hallottunk egy darab példát sem.

Alien!
nem,te avval szakadtál be ide a fórumra már másodszor,hogy mit eszünk a KZ2-ön...én erre válaszoltam....rengeteg játékot toltam már ps3-on,én spec nem láttam még hasonlót,jópár játék bejött amit alább felsoroltál,de az én meglátásom szerint ilyen prezentáció egyikben sincs,legyen az MGS4,Dead Space(bár ez nagy kedvenc),Uncharted,stb....Mindegyiket csíptem,de a KZ2 a csúcs eddig.....Bad Company-t nem kellett volna odaírnod,mert az a legnagyobb technikai szemét...

de,hogy röviderzárjuk pont nemérdekel,hogy mivel játszol,mégcsak kicsit sem.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

HUNMarcus
most végeztem a 3. pályával, eddig 45-60 perc között voltak nekem 3. fokozaton, és csak egyik pályán tudtam 10 halálon belül maradni 😄, nagyon csippázom

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Jim: 47pfl9703 Abszolút bejön, szeretem. <#szeret>
Elõzõ is fullHD-s phlips(7642) volt, na az viszont nem jött be, tavaly nyáron eladtam és akkor vettem ezt.

Cloud: Nincs meg a magic ball nem is vágom milyen játék lehet.

Ezt a Killzone2 jó/nemjó témát nem lehetne hanyagolni? Kicsit uncsi 100hsz-en keresztül ezt olvasni....Egyébként meg ennyi teszt nem hazudhat, ergo egyértelmû milyen minõségi színvonalat képvisel a játék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

2560*1600 meg 16*AA, ez van most pc-n nem olyan matricákat gyárto foskonzol

predator0
Saját engine-jére gondolt, szerintem.