PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
....
Mobil a fotókamerájával persze hogy szellem képes nem ez a baj.. Hanem hogy ott az a szájbab*szott fekete csík a képernyõ szélén. Halál lazán elférne 720-pben a kép de ez a g*ci csak így rakja ki. Ha leviszem a felbontást SD-re akkor nagyon szépen kirakja a képet, viszont ugye akkor a felbontás szar..😄 Szóval rohadtul fogalmam sincs mit lehet még tenni ilyenkor, nem lehet forceolni valahogy a LETTERBOX módot ? Vagy bármi..
Szeretem a cicákat
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezek a fos olcsó kábelek mind ilyenek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szeretem a cicákat
Micsoda eszeveszett baromság ez ?
A lényeg hogy vettem egy Mayflash VGA kábelt, és tökre örülnék neki ha nem ilyen lenne a kép az alábbi SZÉLESVÁSZNÚ monitoron:
Mit lehet tenni ilyenkor ?
Szeretem a cicákat
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
használ valaki x360/azaz nem szimmetrikus gomba-elosztásu gamepadot?
ha igen, milyet? tapasztalat?
egyelõre ezt sikerült fellelnem...
Forza.
Amúgy ha maradandó élményt akarsz, akkor ajánlom a Shadow of the Colossus-t... hatalmas játék, és még PS2-re adták ki!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szeretem a cicákat
Ugyanilyen sorrendben vittem végig õket 😊
Én ilyen sorrndben csináltam:2,3,1.
Így pl Elena sztoiját is innen ismertem meg mert a 2.-ban mert bejáratott karakterként jelenik meg.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az Uncharted 3. részének úgy érdemes nekiállni ha az elõzõ 2 részt is kijátszottam?
Spawn endszer van benne.Vannak társaid a játékban.3spawn lehet veled összesen.1 spawn-t te készítesz az elején.Nevet-kinézetet adsz neki és õ veled van.A többit egy kapun tudod hívni de azok a spawnok más játékosok sajátjai😊Bezony.És ha te mondjuk nem játszol,ki van kapcsolva a géped stb.....és engedélyezed,akkor más elviheti a TE spawnodat csatába.Fejlõdik is stb....Lehet nekik adni ruhákat( a nem sajátnak) de ez ajándéknak felel meg és amilye eleve van a spawn-nak az visszakerül a gazdihoz.Nekem volt h elvitték a spawn-omat és erõsebb ruhában jött vissza stb......Jó kis rendszer.
Én csak ajánalni tudom.A grafika ocsmány és eleve fekete csíkos 16/9-ben is de meg lehet szokni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi mindenkinek!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg pénz kell nekem mert jönnek a hülyeségek amit mégis venni kell a konzolhoz-.-
Esetleg csere last of Us?
Adversus solem ne loquitor
Ez HDD- HDD csere.
Itt láthatod hogy nincs benne HDD keret. (be állítottam az idõt.) Tehát mindenképp kell beépítõ keret. ha csak nem bele akarod dobni a merevlemezt mondván 'hátha betalál és mûködik. 😄
De megoldhatod ilyen sufni módban is ahogy a videóban is láthatod... Csak hát...
Értelemszerûen nem nagyon érdemes dobálni ezek után a PS-t hogy így van "rögzítve" a HDD benne. 😄<#gonosz1>#gonosz1>
De nehogy már annyiért kelljen keretet venni mint a 160-as Hdd ára Omf..
Adversus solem ne loquitor
Nem tudom mi legyen:/
Psn+ miatt kell a HDD.
6 e.ft legyen és ha csak 80GB-os az is jó.
De ezek szerint használt lesz a végén.
Ja akinek meg kell Gta5 az szóljon,sz.tem olcsón adom😊