89387
PlayStation3
  • Robi546
    Áh,fasza,köszi mivel valahol olvastam még ma hogy nincs benne HDCP Támogatás,de ha van akkor jó. :)
  • arty
    kell HDCP támogatás, ami a speckók alapján a monitorodban meg is van :)
  • Robi546
    Igen azt,köszi szépen. Még annyi hogy én a Samsung SyncMaster BX2431 FullHD Monitoromra szeretném rákötni,viszont én úgy tudom hogy kell valami HDCP Támogatás,ez igaz ? HDMI Kábellel szeretném használni,véleményeket várok aki szintén monitorral használja,előre is köszi.
  • arty
    remélem UK accot akarsz: http://uk.playstation.com/registration/
  • Robi546
    Hali!

PS3 Accountot szeretnék regisztrálni PC-n keresztül,hol tehetem meg ? Linket küldjön aki tud,előre is köszi.
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a Festival of Blood DLC-t. A bajom az volt vele, hogy nagyon rövid lett még úgy is, hogy megcsináltam minden mellékes dolgot. A másik meg, hogy egy új képességet leszámítva az összes többi a régi képességek átskinezett változata. Szívesen láttam volna pár új powert.
    Ezelet leszámítva tetszett. Bejött, hogy nem egy olyan típusú DLC (itt a sztorira és az ellenségekre gondolok), amit az ember ettől a játéktól elvárt volna. Bátor és jó lépés volt. :)
  • Kongy
    Igen ugyanazok. Vagyis a szerepük ugyanaz, mint egy X360 kontrolleren.
  • arty
    ps3on az X az X, az O az O, a háromszög a háromszög és a négyzet a négyzet - tehát játékokban is ezek jelennek meg :)
    mivel ps3on a ds3 nativ kontroller, semmiféle xinputos átmappelős sz*rság nincs

tehát továbbra se nagyon értem a kérdést :)

játékban pl az X gomb az ütés: akkor az X gombot kell nyomnod, eleve az jelenik meg a képernyőn, stb.

• RYO21
    Fogalmazok máskép, ugyanazok a gombok mint az xbox 360 kontrolleren? Csak mert nekem most a laptopom így ismeri fel a DS3-at. Pl X->A, O->B, L1->LB, R2->RT
  • arty
    ezt ps3on meg se próbáljuk értelmezni. tegyünk ugy, mintha ez az értelmetlen kérdés nem hangzott volna el ;))
  • Lunki88
    Szerintem egyelőre felesleges a nextgen felé kacsintgatni. Majd ha lesz hozzá sok jó játék akkor. :)
  • RYO21
    Na meg még1 fontos dolog. :D A játékokban az alap gombkiosztás az ugyanaz mint az xinput?
  • DarkSector
    Kurvajó, majd meglepődsz, milyen állat, hosszu a játék, nekem a végén a gátas-laboros rész ütött nagyon, de szép az egész, viszont a demo-ban nem igazán érzékelhető az a szép látvány amit majd amugy a full játékban kapsz, csalóka, iszonyúan jó a játék még akkor is ha nem egy sandbox cucc...

Vedd meg nyugodtan.
  • Kongy
    Nem fogsz benne csalódni. De én már a helyedben a nextgen felé kacsintgatnék :)
  • RYO21
    Egész türhető ennek TLoU-nak a grafikája.

Egyébként az lenne a legjobb, ha kölcsönkérném valakiét, hogy kipróbáljam, csak az a baj, hogy nem ismerek senkit sem, akinek van PS3-a (nem Magyarországon élek). Na mind1, lehet hogy megkockáztatom és megveszem látatlanban :D
  • Lunki88
    Tudom grafika a téma, de gondolom legtöbben a játékélmény miatt szeretnek játszani. Nekem a MGS4 és Heavy Rain miatt már megérte használtan vennem egy ps3-at (csak hogy néhány húzócímet említsek).
  • Kongy
    De pl az Uncharted 2-ről sem mondanád meg, hogy 2009-es játék. Pazar látványvilággal rendelkezik még mindig. És akkor ott a God of War 3 szerintem a leglátványosabb játék amivel valaha játszottam. Abból egy PS4 port 1080p-ben ÜTNE.
  • a.carkey
    A The Last of Usról anno fotóztam párat. Nagy 51es TVn egy Samsung mobillal fotózva nálam így nézett ki. Ennél többet max. arty screenshotja ad, de hidd el, az a játék pl. kurvaszép, bárhonnan nézem is. :)

[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=84205]#84205[/URL]

• arty

itt egy kép a last of us-ból (ez 1:1 igy néz ki, videot nem rögzítettem, mert nincs tárhelyem és a tömörités ugyis elcseszi)
  • DarkSector
    "Igen, de ha 2 játék fér rá akkor mit érsz vele h olcsó? Mindig törlsz 1 et vagy h megy majd?"

Aha, nekem 12 GB-os van, és 2 játék nyugiban elfér digitálisan nem vásárolok mert dobozosan minden olcsóbb...
    nekem asszem a büdös életbe nem lesz HDD-m mert nem is hiányzik. :)

X360-nál meg megy pendrive-ról is, ha kell, ott lehet full install-t, ott fontos a HDD.
  • miezviz
    Igen, de ha 2 játék fér rá akkor mit érsz vele h olcsó? Mindig törlsz 1 et vagy h megy majd?
    Bazzeg tiszta tudatlan vagyok már, 5 évig volt ps3 am de amióta eladtam mindent elfelejtettem:D
    Arra sem emlékszem mennyi helyet foglaltak a játékok telepítés után..Szégyen
    De majd 13. tol lerázom a rozsdát:P
  • DarkSector
    Nah ez jó ár egy PS3-ért. :D
  • miezviz
    Konzolvilág:)
  • DarkSector
    Az kemény, én nem láttam 47-ért, ez valami néha megjelenő akciózás hatása?
  • The Protector
    NA végre bazdmeg.Füstölnek a fórumok ezzel a problémával.
    Tnap kerestem google:GTA5 same car everywhere,semmut találat.Ma már minden tele van vele,nem egyedi probléma.
  • Kongy
    Gameshopnál pl. Márciusban én is annyiért vettem.
  • DarkSector
    Öhöm....12GB-os de 9GB ami hasznos hely, amira max 4,5GB -os cucc megy fel, hiszen netes letöltéskor 2x annyi hely kell mint amit letölt a gép.

Lemezről csak simán a dobozon feltüntetett hely szükséges.....

Amúgy merre is 47000 a 12GB-os pisi3?
    Mert az kibazsott olcsó akkor.
  • miezviz
    Ismerősöm most vesz ps3 at férjének de ezt az új super slimet akarja 12 gb változatban mert az most 47 ezer -.-
    Kérdésem az lenne, hogy arra hogyan lehet majd feltenni a gameket? Mert ugye alapból rárak pár gigát a játék ha jól emlékszem, főleg egy GT6 amit beszerez mellé.
  • Robi546
    Én nekem is ma jött meg a PS3,mint ahogy előbb is írtam viszont 210 euróért használtan? Én újan vettem 200ért (240 volt a GTA V-el),szerintem megéri bár csak most lett konzolom szóval inkább tapasztaltabbak írjanak majd. :D
  • RYO21
    Nincsennek videók ezkeről az ekxlúzívokról uncompressed verzióban? Úgyértem, hogy nem youtubesan agyontömörítve, mert megnézném, hogy hogyan néznek ki a monitoromon.

Egyébként a másik az, hogy ha meg veszek új PC-t, azon megint nincs Gran Turismo, pedig én igazából csak az miatt vennék PS3-at. De ha meg veszek PS3-at, akkor a Steames játékaimmal nembirok játszani. Szóval egyszerűen nem tudok dönteni.
  • Robi546
    Fasza,pont most jött meg a PS 3 500 gigás,kb. 10 perce. :) GTA V-el jött szóval majd nyomassuk multiba. :D
  • El Gigante
    Persze pc-nél csúnyább, de ugye nem is azért játszunk:D Az exkluzívok, jól néznek ki most is, azokkal nincs gond. De ha van pc, igaz most bedöglött, akkor csak konzolos játékok miatt érdemes. Legalábbis én ezért vettem, megérte.
  • Kongy
    Szubjektív, hogy mi a ronda, és mi nem az. :) A PS3-as játékok recések, ez tény, néhány effekt nem néz ki olyan jól, de vannak kifejezetten szép játékok is, recésség ellenére is, pl GTA 5, Last of Us, Uncharted. Ami egész elképesztően jól néz ki az a Beyond Two Souls még. Sajnos a recésség mellé gyakran frame drop is társul GTA 5 esetében. Te döntsd el, hogy kell-e ez neked. Szerintem megéri a nagy játékkínálat miatt, de érdemes gyűjteni nextgen-re.
  • RYO21
    Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de érdemes beruházni egy PS3-ra? Találtam egy használtat 210 Euróért új joystickal. Multhéten sajna bedöglött a PC-m így most nincs semmi amin birok játszani, kivéve a laptop. 1080p-s monitorra szeretném kötni, és azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy tényleg olyan szar a grafika mint ahogy mondják? Mert egyszer játszottam a Media Marktban a NFS Hot Pursuitot és az pl tényleg ronda volt, de állítólag ott a beállítással volt baj. Egyébként a gamepad az egészen bejön, ma is próbáltam vele a Borderlandst, és az Assassin's Creedet. Utolsó kérdésnek pedig feltenném, hogy a DS3 akksija meddig bírja?

#86884 Magát az analogot nem szedtem szét, de próbáltam kifújni, meg cseppenteni bele valamit amitől jobban csúszik. Kicsit most jobb, de felfelé néha beragad.

• The Protector
    Hy.

Beírom ide is hátha tud vki segíteni.TEgnap végigjátszottam a GTA5 sztorit,utána kikapcsoltam a gépet.Ma frissítette magát a játék és meghülyült.A lényeg annyi h az egész városban csak egyféle autó van.Komolyan!Bárhova megyek ott is mindig ugyan azok mennek.Lemetem vidékre mivel ott terepjárók mennek,ott is csak az az egyféle autó mászkál.Reggel vidéken a szántani induló traki helyett is egy rendes személykocsi megy a földekre szántani és ott köröz meg mintha szánatná fel a telket,Ez most mi?Ti hallottatok ilyenről?Vmi 5let esetleg?
  • Evoluti0N
    Jópofa ez a Festival of Blood. Nem nagyon illik bele az Infamous világába, de nem zavaró, mivel nem kánon sztoriról van szó. Különben rájöttem, hogy mi az a 10%, ami még hiányzik az alapjátéknál a 100% teljesítéséhez. Ki kellene farmolnom a bad karmát és megvenni az ottani skilleket is. Azonban se karmát, se xp-t nincs ihletem farmolni, szal az a maradék 10% úgy is marad. :)
  • Robi546
    Rendben,köszi a gyors választ! :) Épp egy félórával küldtek Emailt hogy holnapra itt lesz. :)
  • LeventeV
    Tagságot*
  • LeventeV
    Ha Szlovákiában laksz akkor csinálj egy UK accountot.
    Feltöltőkártyával tudsz vásárolni onnan PS+ takságot, illetve egyéb játékot és DLC-t.
    Ha gondolod akkor csinálhatsz még egy US accountot is, ott is vannak jó akciók, és a vásárlás ugyanúgy feltöltőkártyával történik.
  • Robi546
    Hali!

Megrendeltem én is a PS3-at,és remélhetőleg karácsonyra meg is lesz. :)
    Szóval a kérdésem: ha fogok regisztrálni egy PS Accountot akkor az országnál Szlovákiát rakhatok ? (itt lakom) Mivel valahol régebben olvastam hogyha például Amerikát rakok akkor használható lesz a PS+,vagy ez hülyeség ? Szóval segítséget szeretnék kérni ilyen ügyben hogy milyen országat választjak regisztrációkor meg még hasznos tippeket,előre is köszi,a PS3 Faq nem elérhető.