PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
monitoron nincs "autotune" vagy állítgatni, mozgatni nem lehet a képet?

Forza.

Upsz, ezt nem szántam ilyen nagynak, bocsesz..

Szeretem a cicákat

....

Mobil a fotókamerájával persze hogy szellem képes nem ez a baj.. Hanem hogy ott az a szájbab*szott fekete csík a képernyõ szélén. Halál lazán elférne 720-pben a kép de ez a g*ci csak így rakja ki. Ha leviszem a felbontást SD-re akkor nagyon szépen kirakja a képet, viszont ugye akkor a felbontás szar..😄 Szóval rohadtul fogalmam sincs mit lehet még tenni ilyenkor, nem lehet forceolni valahogy a LETTERBOX módot ? Vagy bármi..

Szeretem a cicákat

davidka003
Amúgy meg a beállításokban bekéne állítani a videó felbontást szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Szellemképes.
Ezek a fos olcsó kábelek mind ilyenek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Imádlak, sg.. Szóval a kép.

Szeretem a cicákat

"A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni."

Micsoda eszeveszett baromság ez ?

A lényeg hogy vettem egy Mayflash VGA kábelt, és tökre örülnék neki ha nem ilyen lenne a kép az alábbi SZÉLESVÁSZNÚ monitoron:

Mit lehet tenni ilyenkor ?

Szeretem a cicákat

Milyen fülest tudnék csatlakoztatni közvetlenül a PS-hez (szóval nem a TV-hez)? Kellene vennem direkt PS-hez való fülest? Ha akármilyen USB-st veszek, vagy veszek ilyen USB-füles csati átalakítót, akkor azt felismeri?
Kongy
Nekem volt pont ilyenem, és k.rvára megbántam, mert egy szar 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Én ilyen szarokat nem vennék. <#zavart1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
srácok!

használ valaki x360/azaz nem szimmetrikus gomba-elosztásu gamepadot?
ha igen, milyet? tapasztalat?

egyelõre ezt sikerült fellelnem...

Forza.

LeventeV
Mûvészi alkotás, amit játéknak neveznek. 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Nem túl hosszú. Talán 3 óra volt az egész. Megéri-e? Hát gondolom, hogy valakinek igen, valakinek nem. 😄 Nem az a tipikus játék. Inkább ilyen, izé... Nem tudom, hogy minek nevezzem. Biztos, hogy nem jön be mindenkinek. Nekem igen. Nehéz körbeírni az egészet. A játékmenet arról szól, hogy haladsz bizonyos irányba, bizonyos részeken meg kell nyomnod egy gombot, hogy kiszabadíts kis szõnyegdarabka szerû valamiket (😄). A szõnyegek, meg adnak erõt néhány másodpercnyi repüléshez. Plusz vannak néha fejlesztések, amivel tovább tudsz repülni. Ez így furán hangzik. 😄 A látvány és a mindenféle duma nélkül sztori, meg úgy az egyben a hangulat miatt tetszett, játékmenet nem túl bonyolult.
Kongy
A Journey-t megéri megvenni? Én is szemeztem vele egy idõben, de aztán elfelejtettem 😄
Amúgy ha maradandó élményt akarsz, akkor ajánlom a Shadow of the Colossus-t... hatalmas játék, és még PS2-re adták ki!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tegnap este átestem elsõ két PS3 játékomon. Nem is annyira játéknak nevezném õket, inkább élménynek. Az egyik a Heavy Rain volt, a másik a Journey. Elképesztõ módon bejött mindkettõ. Már csak ez a két cím miatt is megérte PS-t venni. Ha belegondolok, hogy mi vár még rám... 😊 Most éppen a konzolhoz kapott GTA-t nyüstölöm. 😊
Kongy
1-ben sok a mészárlás, de van benne egy kis régészkedés is, a 2-ben baromi sok a mészárlás, kevés a régészkedés, viszont ez lett szerintem a legjobb rész, fõleg a helyszínek és a pörgõs akció miatt, a 3-ban pedig van elég sok régészkedés, és elég sok akció is.

Tibi7
Ízlések és pofonok... 😊 nekem ez volt a tökéletes arány 😊
inkább mindhárom egy gyönyörû grafikával megáldott mészárlás... de tényleg hihetetlen mennyi fazont kell leszedni benne, kevesebb akcióval és több kaland elemmel az egyik legjobb játék lenne de nekem így nagyon felejthetõ volt 😄

Szeretem a cicákat

arty
<#eljen>

mindhárom remekmû, kár volna kihagyni bármelyiket is.

Forza.

Oké beszerzem 1-2 részt.A 3. már fix,hogy megvan de addig le se töltöm még nincs itt az elsõ 2 epizód
Kongy
+1

Ugyanilyen sorrendben vittem végig õket 😊

The Protector
Nem ártana,de ugyan úgy jó lesz az is ha így állsz neki......de ha van lehetõséged akko soban.
Én ilyen sorrndben csináltam:2,3,1.
Így pl Elena sztoiját is innen ismertem meg mert a 2.-ban mert bejáratott karakterként jelenik meg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Csak úgy.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Hát nem ártana.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még egy kérdés csak és ennyi mára😊
Az Uncharted 3. részének úgy érdemes nekiállni ha az elõzõ 2 részt is kijátszottam?
Az a jó minél összetettebb.Kell most valami Rpg akkor ez jöhet,köszi😊
The Protector
RPG japánosabb stílusban de nem JRPG.Nagyon jó játék.Eleinte nagy katyvasznak tûnthet mert rengeteg dolgot neked kell benne csinálnod de megéri a belefektetett idõt.
Spawn endszer van benne.Vannak társaid a játékban.3spawn lehet veled összesen.1 spawn-t te készítesz az elején.Nevet-kinézetet adsz neki és õ veled van.A többit egy kapun tudod hívni de azok a spawnok más játékosok sajátjai😊Bezony.És ha te mondjuk nem játszol,ki van kapcsolva a géped stb.....és engedélyezed,akkor más elviheti a TE spawnodat csatába.Fejlõdik is stb....Lehet nekik adni ruhákat( a nem sajátnak) de ez ajándéknak felel meg és amilye eleve van a spawn-nak az visszakerül a gazdihoz.Nekem volt h elvitték a spawn-omat és erõsebb ruhában jött vissza stb......Jó kis rendszer.
Én csak ajánalni tudom.A grafika ocsmány és eleve fekete csíkos 16/9-ben is de meg lehet szokni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Megoldva minden közben telefonos segítséget is kaptam😊
Köszi mindenkinek!
Ez UK account-hoz a PSplus amit adnak hozzá jó lesz?Link
Dragon's Dogma milyen játék?RPG és MMO is egyben?
DarkSector
Ha pénzt szeretnél érte vagy más játékot, tegyemfel szerezzek neked más játékot, inkább addig döntsd el még vissza nem postázom hétfõn! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megpróbálom ezt a 2. verziót.Ha leég a gép vagy tönkremegy akkor legalább lesz okom Ps4-et venni..
arty stoppolta csak még útvonalat tervez vagy mit csinál😊
Amúgy meg pénz kell nekem mert jönnek a hülyeségek amit mégis venni kell a konzolhoz-.-
DarkSector
Baszod, TLOU enyim, adok érte inkább pénzt. 😄

The Protector
GTA5 érdekelne,csak lóvém nincs mégXD

Esetleg csere last of Us?

Moby
Nem azt mondom, hogy nem kényelmesebb/biztosabb a keret, de egyáltalán nem feltétele a mûködésnek. Ha nincs cibálva a gép nyugodtan bele lehet tenni, aztán ha lesz keret beletenni abba. Számtalan xboxom és ps3-am volt, mindkettõbõl jónéhányat használtam huzamosabban keret nélkül.

Adversus solem ne loquitor

Vadnokedli
Ebbe viszont kell mert Mervlemeznélküli verzió. Az az , nincs ott a 'fiókja' a merevelmezenek.

Ez HDD- HDD csere.

Itt láthatod hogy nincs benne HDD keret. (be állítottam az idõt.) Tehát mindenképp kell beépítõ keret. ha csak nem bele akarod dobni a merevlemezt mondván 'hátha betalál és mûködik. 😄

De megoldhatod ilyen sufni módban is ahogy a videóban is láthatod... Csak hát...
Értelemszerûen nem nagyon érdemes dobálni ezek után a PS-t hogy így van "rögzítve" a HDD benne. 😄<#gonosz1>

Tényleg az,ezt benéztem akkor.
De nehogy már annyiért kelljen keretet venni mint a 160-as Hdd ára Omf..
Moby
Superslimem nem folt, csak fatem meg slimem, de egyikbe sem használtam a keretet. Látatlanban megtippelem, hogy ebben sem használnék 😄

Adversus solem ne loquitor

Vadnokedli
Abban hogy lenne, abban nincs. Az egy FlashROM vagy mi. Az megmarad ha beraksz mellé egy HDD-t

De van.SuperSlim 12Gb.Akkor nem kell ugye?
Vadnokedli
Ha a PS3-adban, eredetileg nem volt HDD- akkor kell.

Tuti kell ez a beépítõ keret?Van egy 160-as Hdd olcsón de nincs ez a keret és azt mondják nem is kell?
Vadnokedli
Viszont ha most megveszed azt a 80GB-t akkor annyival többet kell költened.<#fogmosas>

Jó de nem tudok annyit költeni most,meg kell új kontroller is de persze értem én mit írsz és köszönöm is viszont 15k most HDD-re nem megy.
Nem tudom mi legyen:/
Vadnokedli
Ha 1 évre fizetsz elõ nem lesz elég a 320GB-os HDD-se (tapasztalat)<#gonosz1>

n000rbi
Az igen jó ár.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

7.5k van térkép is meg számla hozzá
arty
mennyi az annyi?

Forza.

Na jól van ennyiért megvehetem a játékokat is inkább amiket írtatok.
Psn+ miatt kell a HDD.
6 e.ft legyen és ha csak 80GB-os az is jó.
De ezek szerint használt lesz a végén.

Ja akinek meg kell Gta5 az szóljon,sz.tem olcsón adom😊