89387
PlayStation3
  • Kongy
  • Robi546
    Hali!

A DualShock4 kompatibilis a PS3-al ? Előre is köszi.
  • Kongy
    Olcsó játékokat találhatsz használtan pl Vaterán is.
  • Evoluti0N
    Ahogy a kollégák is írták, legalább egy HD monitort szerezz be (HDMI csatlakozással, ha nem akarsz átalakítókkal bajlódni). Van egy oldschool TV-m, amire néha rákötöm a PS-t installáláskor/telepítéskor és sajnos azt kell mondanom, hogy elég undormány rajta a kép.
  • Itsuki
    köszönöm a válaszokat! :)
  • Tibi7
    Igen, vagy egy hd tv, vagy egy normálisabb monitor. Ps+ jár új felhasználónak 14 vagy 30 nap? Játékot meg találsz használtat a jatekaim.hu-n vagy prohardveren.
  • arty
    1.) multiAV kábelt vegyél a tévéhez, ezzel legalább komponensen megy a kép, ami a kompozitnál SOKKAL jobb
    2.) ha van 16:9 képarányú lcd monitorod, inkább arra kösd a gépet, a tévén több gond is lesz: kevesebb részlet, apró szövegek olvashatatlansága (pár játékban)
  • Itsuki
    http://www.progame.hu/ps3/gepek/sony-playstation-3-super-slim-500gb-sony-playstation-3.htm

jogos :/ :D
  • Tibi7
    Nem a gépet linkelted.
  • Itsuki
    Sziasztok! Karácsonyra meg szeretném magam lepni egy ilyen konzollal. http://www.progame.hu/ps3/jatekok/nhl-14-sony-playstation-3.htm ezt néztem ki,ez jó? ehhez kell valami még +ba higy müködjön?
    http://www.samsung.com/ph/consumer/tv-audio-video/tv/slimfit-tv/CT21A530FL4XXP ilyen televizióhoz kötném,ehhez hozzálehetne vagy hogy van ez? és ez a psn + kapok valamennyi időt ha megveszem az alapgépet? és valami olcsó boltot tudtok ha játékot szeretnék venni?

köszi a válaszokat.
  • Moby
    Igen, legalábbis nemhiszem, hogy erre bármilyen korlátozás lenne. Olyat el tudok képzelni, hogy bizonyos tartalmakat, vagy bizonyos idő előtt pl. nem oszthatod meg(faszbúkon, twitteren), de a screenshot a gépre létrejön, és ezt a rendszer csinálja, nem a játék.

Mondjuk én nem vagyok nagy screenshotoló, inkább a livestream érdekes nekem, hétvégére hazavittem egy komolyabb rendszert, de ki sem csomagoltam, mert kipróbáltam a sajátját, és annyira döbbenetesen egyszerűen és jól működik (ez jellemző az egész rendszerre, őrület mennyire kipofozták a láthatóan a ps3-ból származtatott os-t), hogy már kedvem sem volt kábelezgetni.
  • arty
    utolsó off: és _MINDEN_ játékban lehet screenshotolni?
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébként valszeg valamelyik jövőbeni fw-ben már lesz lehetőség hekkmentesen hozzájutni akár tömörítetlenül is.
  • arty
    screenshot topik alapján én csak sz*rt láttam :(

hogyan lehet... ?
  • Moby
    Csinál az rendes minőségű képet, csak ki kell varázsolni belőle.
  • arty
    (azt remélem tudod, hogy a ps4 fosminőségü jpg kepcsört tesz lehetővé, a videok is gondolom hasonloan szinvonalatnanul képződnek...)
  • Seth
    Nézz körül a game data/save data menüknél, valaminek kell lennie ami ennyi helyet foglal.
    Azt azért tudni kell, hogy egy 120GB hdd-nek a tényleges mérete olyan 111-112 GB, ebből lefoglal magának a PS3 op.rendszernek, cache-nek kb 10-12%-ot, szóval olyan 12-13 GB minusz keletkezik még, így lesz durván 100 GB helyed. Egy Uncharted 3,ha digitálisan szeded, most néztem utána 87GB-ot zabál fel O_o . Ugye egyszer leszedi az egész install pakkot, majd abból telepíti, így duplaannyi hely kell. Majd ha végzett a telepítés törlődik az install pakk, így újra felszabadul az a kb 40GB.
    Tehát azt a 87 gigát próbáld meg előcsalogatni valahogyan :D
  • Moby
    Ide írom, itt érdekes lehet: eladóvá vált a Sewell HDCP killer hdmi splitterem. Ha valaki capture-ölni akar, vagy hdcp mentes monitoron ps3-al játszani, az most olcsón megteheti. Én is ilyen célokra vettem, a ps4 rendszerében ez olyan tökéletesen meg van oldva, hogy külön hw-re nincs szükségem, ps3-am meg már nincs.
    Ára: 8k.

Sewell HDCP Killer
  • Evoluti0N
    Az elég fura. Nincs rajta semmi és 40 giga szabad hely? Ott bizony akkor mégiscsak van valami. :D
  • Evoluti0N
    Hát, ok. Szóval Uncharted 2. Ezt hívják HATALMAS fejlődésnek. Eddig sokkal jobb, mint az 1. Ráadásul benne van Claudia Black! Úgy megörültem, amikor meghallottam a hangját. Farscape óta imádom azt a nőt. :)
  • fook
    Sziasztok. Most lett ps+om , és abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy ki szeretném próbálni az unchartedet. a gépem 120gigás , nincs rajta semmi , de mégis csak 40giga szabad helyem van , és nem engedi leszedni , mert nincs elég hely. Hogy lehetne helyet felszabadítani ?
  • arty
    szerintem rosszl nézed :) asszem közel 400db van most fent
  • bcrics
    Hosszú idő után most néztem megint fel
    Psstore-ra és hiába keresem a demokat csak pár darabot találok.
    Most ez komoly hogy ennyi van és megszűntek vagy csak jól el vannak rejtve?

Vmi nagyon kihagyhatatlan akció lesz e mostanában ?
  • arty
    lesznek még képek a fantasztikus vidéi tájakról is

esős résznek mindjárt utánanézek
  • a.carkey
  • a.carkey
    Arty, ezek sajátok? Ha igen, nyomhatnál egyet az általam is linkel esős szobáról is, ill. amikor mész a Capitol Buildingbe be. Szerintem itt jön ki, hogy mennyire szép is a játék, meg amikor kiér az ember vidékre.
  • arty
    ha még érdekel valakit ps3 1:1 screenshot: last of us
  • bcrics
    Köszi. akkor cumi van , szereznem kell egy HDMi elosztót a picsába:)
  • LeventeV
    Így nem fog működni.
    A videókártyád csatlakozója OUT, ahogy a Playstationé is.
  • bcrics
    Hello, olyan kérdésem volna hogy ha a ps3-at dvi-hdmi kabellel a pc vga kartyajara kotom rá (ami pedig a monitorra is megy) akkor lesz e kép a monitoron?

• Lunki88
    Én balga meg elős végigjátszásnál nem tudtam hogy meg lehet menteni Meryl-t, így még depressziósabb lett nekem a vége. :D Legjobb rész szerintem a mai napig is. Az utána következők is jók voltak, de azt a hatást csak az első résszel tudták elérni nálam. Mondjuk még gyerekként játszottam vele először, sok mindent fel se fogtam a storyból de mégis nagyon magával ragadott az egész játék. :) A végén felcsendülő "the best is yet to come" dalocska meg telitalálat volt szerintem.
  • Vadnokedli
    Hát ja, főleg Gray Fox halála. Mai napig ha vissza gondolok sírok... DE komolyan..
  • arty
    elvileg igen, nem volt róla szó h a ps3as is fizetőssé válna
  • Robi546
    Értem,szóval akkor a PS3-on akkor marad ingyenes a multi továbbra is ?
  • LeventeV
    PS+ tagságod kell legyen, ha multizni akarsz a PS4-en.
    De a PS+ tagság nem csak annyit tesz, hogy multizni tudsz. Kapsz minden hónapban ingyen játékokat az Instant Game Collection akció keretén belül, PS3-ra, PS4-re és PS Vita-ra is.
  • Robi546
    Reggelt! :)

Valahol olvastam múltkor hogy amikor kijön a PS4 akkor fizetőssé válik a PS3 Multi,én pont ezért is választottam PS3-at mivel ingyenes a multi,szóval ez igaz ?
  • Lunki88
    Azt nem tudom, de látom a PSX-es Metal Gear Solid mély nyomokat hagyott benned az aláírásod alapján. :)
  • Robi546
    Értem,nekem például a videókártyán a gépen is van HDMI,a monitoron pedig 2 HDMI,szóval a gép is HDMI-ről megy.
  • Vadnokedli
    Ez nem PS3 hoz tartozik, de volt egy játék. robottal kellett menni valahol a fekete semmibe(űr) aztán lövöldözni mindenre meg egyebek űrkukacra stbre. aszem PSX játék volt. Nem emlékszik véletlen valaki a nevére? néha ilyen kék 'tálcákat' is lőni kellett :D (hülyén hangozhat ez az egész)

(lehet nem pont ezek voltak benne, de az emlékek már kicsit fakóak így kb 10-15 évre visszamenőleg) :D
  • arty
    ahol én néztem, ott írták
    ha hdmi-s, akkor azért ÁLTALÁBAN (de nem kötelezően!) szokott benne lenni