89387
PlayStation3
  • bexinho
    Értem. Érdekes koncepciónak tűnik, bár így már érthető.
  • Evoluti0N
    Jobban szeretem, ha be van kapcsolva. Növeli a beleélést. Kicsit gyakrabban kell tölteni, de elviselhető mellékhatás. :)
  • Ulthane
    Kapcsold ki a systemben a vibrációt. Nekem alapból off-ra van állítva, pont ezért.
  • arty
    8.4gb a szabad helyed ...
  • bexinho
    Lenne egy kérdésem a tárhellyel kapcsolatban. 12 giga beépített tárhely van a gépemben, amire csak a gyári dolgok települtek, illetve a fifa 14 (40mb + pár megás mentések). Nos a settingsnél 8.400mb/12.000mb-ot ír. Nem tudok másra gondolni, mint hogy az oprendszer foglalja a 8 gigát. Gondolom így van, ugye? Black Ops 2 és Ghost-ról kerestem leírást, de sehol sem találtam, hogy mennyit igényel telepíteni. Valaki tudna információt adni erről?
  • Evoluti0N
    Megkaptam a választ.
  • Evoluti0N
    Infamous 2 spoiler kérdés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye két befejezés van. Az egyikben meghal az összes conduit, a másikban meghal az összes normális ember. Akkor most melyik befejezést veszi alapul a Second Son? Elméletileg egyik se jó, mivel lesznek benne normális emberek és conduitok is.
  • DarkSector
    Dede, ezt vettem meg anno 1600ft-ért. :D

Jópofa.
  • Kongy
    De, asszem a Festival of Blood. PSN-en utána kell nézni.
  • arty
    nincs ehez valami dlc?
  • Evoluti0N
    Ok. Szóval az Infamous 1 és 2 befejezte után azt hiszem, hogy a Second Son lett az egyik legvárósabb nextgen játék nálam. Csak egy dolog nem világos a 2. résszel kapcsolatban. Megcsináltam minden főküldit, minden mellékküldit, kifejlesztettem az összes (good karma) képességet, felszedtem az összes blast core-t és az összes dead dropot, mégis 90%-on fejeztem be. Mi az a maradék 10%?
  • Kongy
    Yep.
  • sanyiute
    An error has occurred. You have been singed out of PSN (80710D36)
    jelenleg nálam ,akkor 11ig karban tartás srácok??
  • Evoluti0N
    Bárcsak tudnék segíteni. De:

1. Sajnos nem vagyok otthon annyira az ilyesmiben
    2. Jómagam is igen friss PS3 tulajdonos vagyok :)
  • bexinho
    NA jó, csak azért kérdeztem, hogy nem ám amiatt ír ki rendszerüzenetként ilyet, mert a porttal babráltam tegnap. De akkor már megkérdezném, hogy előfordulhat az, hogy azért nem tudok egy Ausztriában élő haverommal Fifázni (mindig megszakad a kapcsolat köztünk, mikor össze akar kötni a rendszer), mert a portokkal gondok vannak? Ő valami osztrák nagy adatmennyiségű mobilnetet használ, én pedig sima T-com-os kábelest. Router van itthon, de ezt megelőzően nem volt gond xboxon, mikor haverokkal kellett multizni.
  • Evoluti0N
    Igen. Mégpedig azért, mert karbantartás van. :D Elméletileg este 11-ig.
  • bexinho
    halihó! Karbantartás miatt nem tudok fellépni az accommal. Másnál is ezt írja ki?
  • Tibi7
    Én mindenképpen szétszedném, és kitakarítanám. Lehet csak tele van már retekkel. Ha nem használ a dolog, akkor lehet javításon gondolkodni.
  • Evoluti0N
    Azt nem mondtad, hogy az Infamous 2-től is be fogok szarni. :D Nem játszottam még végig, csak a végefelé tartok, de már volt egy olyan rész benne, hogy csak "vattafakkoltam" :D

Egyébként durva, hogy mindkét Infamous milyen gyorsan leszívja a kontroller energiáját. Nem csodálom. Szinte minden mozdulattól, támadástól berezeg. :D
  • DarkSector
    Jóvanna csak irigy vagyok, másnak nem akarom megmutatni emulátort. :P
  • The Protector
    sony developernek kell lenni az emulátor birtoklásához,és az emu egyik alapvető használati feltétele,hogy nem lehet programot átküldeni,se kép és hang anyagot rögzíteni a játékból emulátor használatával.Jó nagy pert varrnak az ember nyakába érte.HA viszont nyitva tartod a szemed akkor pár kalózoldalon meg lehet lelni a program prototípusát is ami használható.
    Mellesleg a tool kit-et manapság már könnyebb megvenni mint a programhoz hozzájutni.
  • arty

és nem és nem és nem működik senkinek az iróniadetektora, valamiféle EMP pusztította el mindenkineél (csak én tartom Faraday kalitkában???)
  • arty
  • RYO21
    Létezik, de egy semmit sem tud futtatni, kivéve valami tetrixes játékot.

The Protector: küld már el a linkjét privátban, erre énis kiváncsi vagyok :D
  • Kongy
    szvsz ps3 jobb, és nem is eszelősen drága már. meg nyilván multizni is lehet.
  • The Protector
    Miért szólsz bele olyanba amihez nem értesz?Tökéletesen mentek anno nekem egy jó pc vel a játékok ps3 emuval.Az Uncharted-et is emuval vittem végig pc-n és csak egy kis buggal találkoztam összesen.A plug-ineket és tool valamint cfg-ket nehéz volt levadászni begyűjteni de teljesen megérte a rászánt időt.Azóta vettem tool kit-et amivel bele is nyúlhatok a játékba akár.:)
  • arty
    inkább a mechanikáját... szerintem kilehet, boxos kontrollerekhez már láttam is konkrétan ilyen javító "szettet"

• arty
    elsősorban logitech kormányokkal érdemes kísérletezni és ez elég játékfüggő is

pl GT5-6 rengeteg félét támogat, míg pl a motorstorm kb semmit :(
  • arty
    köszönöm, hogy mindenkinek leesett az emus poénkodásom (és ezzel együtt protectoré is, gondolom) :D
  • RYO21
    Nem PS3 kérdés, de ha elgyengül a bal analog a Dualshock3-on és felfelé be is ragad, akkor arra van valami javítási lehetőség? Vagy esetleg ki lehet cserélni a két analog elektronikáját?
  • El Gigante
    Úgy tudom ps3 kompatibilisnek kell lennie! Én már régóta szeretnék kormányt, de pont a legkelendőbb kategória kihalt pl. Logitech DFGT
  • DarkSector
    Az egy kamu topik...:D
    gondolom annyian kérdezték már, meg hiszik, már maguk a linkek szarok, nem létezik ps3 emulátor. :D

Izé pontosabban működő nem létezik. :D
  • Evoluti0N
    Ezt most biztos értenem kéne. :D
  • DarkSector
    Jah és fut rajta egy macska. :D
  • Evoluti0N
    Van PS3 emulátor? Ok. Ez nekem új. :D
  • K Ace
    Sziasztok. Ps3 hoz lehet akármilyen usb-s kormányt kötni, vagy külön ps3 kompatibilisnek kell lennie?
  • Kongy
    Én ha gamer laptopot vennék, akkor minimum 500 ezerből vennék valami bivaly Alienware-t. Na azzal már lehet valamit kezdeni.
  • Vadnokedli
    200 ezernél kezdődnek a használható laptopok, és még azok se jók "gaming"re, kb 270 ezertől már vannak jó laptopok.
  • Kongy
    140k-s laptoppal a s.ggedet kitörölheted.
  • sure
    "50ezres vga és 30ezres cpu kell alá és legalább 4gb ram! Hát kinek van ilyen gépe?!"
    Ez jóindulattal középkategóriás játékgépnek nevezhető, egy 140k-s laptop meg sokmindenre jó, de fix 60fps-es játszásra (hacsak nem minimál grafikán) pont nem.