PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Vagy veheted a gyári csomagolt HDD-t 20 ezerért 250GB-os merevlemezzel + beépítõkerettel, de szerintem nem éri meg 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
2,5 ös HDD-t kell nézned. + Beépítõ keretet.

Ez kell +
Ennél olcsóbb merevlemez itt nincs. Használtat én nem vennék. btw. 160GB-os HDD-t már nem is gyártanak szinte.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Super Slim-hez szeretnék HDD-t.Mindegyik jó hozzá amit hirdetnek vagy ami boltban van?Olyan 150GB körül érdekelne.
Magam is be tudom szerelni garancia vesztés nelkül ha lehet szerezni hozzá?
Bil Ur Sag
Sziasztok! 😊 A generáció váltás elõtt még el szeretném passzolni a maradék játékaimat.
Mindegyik kiváló állapotban van, teljesen újszerû.
- Mlb the show 12
- GT - Academy edition
- Ratchet and clank - tools of destruction
- Infamous
- Motorstorm 1-2-3
- Resistance 1-2
- Little Big Planet
- God Of Ward HD Collection

Kb ennyi lenne. Privátban érdeklõdhettek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

arty
hdmi -> vga : elfelejt. nem mûködik vagy drága vagy rossz képminõséget ad
hdmi -> dvi : ha a monitor HDCP képes, akkor okés. ha nem, nem lesz képed.

Forza.

VGA bemenetes monitorom ugyan van, de alul egy 4 centis fekete csík és a bal felsõ oldala már folyik el..szóval játékra nem éppen elõnyös...

Pont ezért a DVI-os megoldásra hajlok hátha találok olcsón egy monitort.

Szeretem a cicákat

sure
Attól is függhet, hogy a HDMI->VGA (opció 2) mellett a maradék 500-ból mit akarsz ráakasztani...

Isten nem bottal, hanem VMware.

DarkSector
dvi bemenetes monitor.

de azért nem feltétlen garancia hogy kapsz képet így összevissza bandázsolva....
egy olcsó használt tv kéne inkább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok. Adott egy PS3 monitor nélkül. Adott lenne két megoldás:
Ez
vagy
Ez. (ehhez vennék valami írtó olcsó DVI bemenetes monitort)

Van 5 ezrem egy ideiglenes megoldásra, kb. 2 hónapig használnám. Segítsetek, megoldható ?

Szeretem a cicákat

DarkSector
aham.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

drop
The beta test session will be on October 27th from 07:00 - 10:00 AM GMT / 08:00 to 11:00 AM GMT+1."és ezért nem engedett be

drop
exclusives mapa

DarkSector
Ez egy jó dolog.

Tinman
Kivéve a DeS/DaS-félét :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem örülök neki,nagyon nem.
Azért köszi.
A többi játékom GTA-n kívül itt fog porosodni akkor és egy PSN játékot se tudok kipróbálni mivel 14GB-os csak a HDD😞
arty
(jah és savegame-t is lehet rá backupolni)

Forza.

arty
nem, semmit nem lehet penre, csak képeket-zenéket átmásolni rá/róla asszem 😊

Forza.

DarkSector
aha
pontosan milyen lista ez? megnézem hátha nekem is van, mármint hogy a ps menüben hol találtad meg?

drop
szerintem pár napig csak utána enged mindenkit

DarkSector
ja hogy ehez p+-nak kell lenni?

9GAG-en több, a játéktól teljesen függetlenül posztban, valaki lespoilerezte a Beyond végét. ÁRGHVKFSK! Az ilyen embereket fel kéne akasztani.
drop
nem én p+ vagyok és megjelent a listába

DarkSector
email-ben adnak kodot?
mert jelentkeztem én is mégsem adtak belépõt.

drop
darksoul 2 beta leszedte valaki? engem nem enged be a szerver

PSN multiplayer játékot lehet pendrive-ra telepíteni?
Gta5 online miatt nem fér rá már semmi a HDD-re.Ha igen,hogy lehet?
DarkSector
aha ez gamestar-os kod...14 napos.

vagy nem ervenyes mar, vagy nem jo acc-hoz hasznalod. pl UK only kod nem jo a nemethez.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A Starter Packhez jár egy demo lemez is, de ezeket le lehet tölteni psnrõl, szóval semmi lényeges.
Kongy
ja vágom 😄 oké csak ezzel se voltam tisztában. Igen, arra a kis, kézbe simán beleférõ karra gondoltam, de azt kiváltja a DS3 is. Így már értem, köszi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A starter pack az kamera+fagyi. A "normál move" alatt meg nemtudom mit értesz. A motion kontroller egyikhez sem jár, az külön kieg. Az nem szükséges semmihez, csak kényelmesebb használni, mint 1 kézzel a ds3-at.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Valaki nem tudja megmondani véletlen, hogy a Move Starter Pack meg a normál Move között mi a lényegi különbség? Már azon kívül, hogy az egyikhez nincs egy analóg stickes kar. Nekem a starter is jó lenne, csak nemtom azzal lehet-e Heavy Rain-ezni 😄

The Protector
Ugyan ilyet vettem,2kontrollerrel sg-rõl 45.000ért szal teljesen korrekt ár.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lófaszt lcd-n gyönyörû lesz tõle a ps2 játék,nagyobb felbontásban fut.

amúgy ps3mat vennék...

Szeretem a cicákat

DarkSector
Aha vagyis egyforma. 😄

Kongy
Nincs olyan hogy kevésbé szar. 😄 Ugyanaz mindkettõ. És aláírom neked mindkettõ verzió ocsmány, és szaggat is.

DarkSector
Jó de melyiken kevésbé szar?

Kongy
Inkább azt kérdezd melyiken szarabb 😄 Mindkettõn szar.

DarkSector
Jah fasza, és akkor kiteszi 16:9-be és elmaszatolja vagy mi? 😄

TDC Geronimo
ps2 játékokhoz van az.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Jah és a gép menüjében mi ez a 2 beállítás:

PS - Upscaler
PS - Smothing?

DarkSector
PH-n egy tag adna cserébe egy Gamestar-os kódot, 14 napos PSN+.
Beirtam, de ezt írta nekem ki a rendszer:

"The Code You Entered May Not Be Correct Or May No Longer Be Valid.
......"

Sürgõs lenne a válasz ha valakinek lenne tipp-je.
(régebben volt már 1 havi promo elõfizetésem, ha netn az számítana) <#help>

DarkSector
Nem müködik a dolog. 😊

Amy ps3-on jobb vagy x360-on?

Közben rájöttem. A gugli csodákra képes.
Lámának (nekem) segítség kell. A kontroller töltéséhez be kell kapcsolni a PS-t, vagy csak elég ha áram alatt van? Világít rajta vmi lámpa, miközben töltõdik?
Vadnokedli
teszt.<#banplz>

Eladó PS meg Játékok.

Benne játékok; lejjebb vittem az árakat is valamennyire. Hátha valakinek valami kell. Postázok is.

Amennyiben tökéletes állapotban van, akkor több, mint jó.
Kongy
jelenlegi PSN akciók
Akciós az a hígfos AMY is, amit én anno 900 tetves Forintért vettem... most 200 Ft.. DE AZ MÉG ENNYIT SE ÉR.

Vadnokedli
Én amúgy eladom, csak most az itt fórumozóknak a 320GBos (3004😎 PS3 Slim-emet 2 kontrollerrel + HDMI kábellel 47.5k ért. (nem tudom jó ár ez e)

davidka003
Direkt mondtam, hogy kamu. Mit nem lehet azon felfogni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Tényleg nem kellett volna elhinni... 😄

Forza.